Missnöjd med håret!


Igår kväll färgade Conny håret på mig, det skulle bli en liten ändring bara..svart hår men vid luggen skulle det vara lila istället för rött. MEN lila färgen syns verkligen typ inte, så hela håret ser mer eller mindre svart ut AND I HATE IT! :'( Blev missnöjd,så in i bomben =/ Conny säger att han tycker att det blev jätte bra men jag själv anser att jag inte alls passar i hel svart hår, känner mig som om jag vore en häxa eller något liknande :( Whatevah, what to do.. kan inte heller färga till typ brunt or something, eftersom har enbart ungefär 200-300kr kvar :/ Kommer nog bli så tvungen att leva utan pengar på mobilen denna månad... :/ Nothing to do :)

Hur som hellst så vaknade jag ovanligt tidigt idag, först kl 8på morgonen och var hur pigg som hellst men lyckades somna om, så vaknade jag återigen vid 10 men kunde inte sova vidare så satte mig här iistället medans Conny får sova ut :) Så himla fin när han sover! :o

Kärani, idag är det den sista = majbrasan osv .. men om jag ska vara helt ärlig så har jag absolut inga planer och ingen lust att göra något ens :o Inte vad jag känner nu iallafall, lite knas :/ Får ta det som det kommer..

Och idag ska vi tydligen få hem oss en kissekatt som heter Sune som ska börja bo hos oss nu :D Ser fram emot det, får hoppas på att det kommer gå bra med min allergi! Annars blir jag ledsen om jag ska behöva måsta ta och käka en massa allergitabletter :/



PussLOVE ♥

Awwi


Jag vaknade ganska så nyligen, har precis gett vovven mat och gått ut med honom en sväng :) Nu sitter jag här och har precis läst lite mail och försöker få kontakt med en viss kille som säljer en lägenhet men han är omöjlig att få tag i :o Har försökt några gånger nu.. Hur som hellst så har jag gryyymt ont i magen :'( Gillas verkligen inte! =/ Så tänkte ta och lägga mig och vila lite granna nu innan jag tänkte ta tag i städningen och fixa mig lite innan Conny slutat jobba, när han kommer hem ska vi åka in till Birsta City där jag ska köpa lite hårfärg så vi kan experimentera lite senare ^^, tänkte även köpa ett visst shampoo och balsam som jag hittat som verkar vara jätte bra för att reparera skadat hår, hoppas det fungerar! :)



PussLOVE ♥

I can do better than this


I think it's time to push away my feelings
I'm so sorry, but I just can not do this anymore
It's all or nothing ... It's time to give up


Birthday kid



Idag är det inte en vanlig dag, för idag är det min lillebrors 4-års dag!! :D ♥ ♥
Ett MEGA STORT Grattis till världens bästa och goaste buse!! ´
Massa kärlek till dig, Hampus!! ♥ ♥ ♥



Efter att jag varit hem till mammi och grattat min lillebror idag, ville Conny åka och sola så vi gjorde det :) Det var riktigt skönt kan jag lova er! :) LOVE IT! Nu är man inte lika blek längre hihi ;) Strax efter att vi kom hem åkte Conny iväg någonstans, donno where så fråga mig inte :p:P Men hur som hellst så sitter jag nu och lyssnar lite på Michael Jackson, the king of pop ♥ och funderar starkt på att slå på någon film nu istället och bara mysa ned mig i soffan :)


PussLOVE ♥

I'm so HAPPY!!!


Weeeeeeeeheeeeeiii!!!!! Gissa om jag är GLAAAAD!! ;D thihiii
Jag VANN dessa smycken på tradera!! LOVE IT SO BAD!! ♥ ♥ ♥



Detta är äkta PlayBoy: en ring, en navel piercing och ett halsband som ni ser :)


PussLOVE ♥

PlayBoy shoes


OMG dessa skulle jag vilja ha, I JUST LOVE THEM!!! ♥ ♥ ♥

PussLOVE ♥


My weekend


Minnen som svävar förbi
Tankar som kommer
Önskningar som inte slog in
Tiden som kunde bli vår ..



I lördags efter att vi ätit frukost, åkte jag Conny och Rickard in till Timrå där vi solade lite innan vi for vidare in till Birsta City där jag köpte en present åt min lillebror som fyller år den 28:e ♥ :) Så köpte jag även mig en ny parfym eftersom mina är typ slut, har enbart en kvar som ligger hemma hos mammi. Sedan åkte vi vidare och köpte gomat. Sedan blev det lite basket på Ala skolan innan vi for hemåt och packade inför kvällen. På kvällen åkte vi och grilla, åt super god mat, fläskkarré med bea sås till och potatissallad NOM NOM NOM, super gott!! :D Efter flera timmar var det dags för att sova, vi sov i ett 4mannas tält. Belive it or not, men detta var min allra första gången som jag tälta :D:D it was awesome!! och super mysig kväll :) LOVE IT! Massa kul! :D

Morgonen därpå när vi vaknade grillade vi machmallows och korv med bröd :) Efter att vi stekte lite i solen började vi att plocka ihop och for hemåt. Efter en stund åkte Rickard på middag till sina släktingar medans jag och Conny hjälpte till här hemma med att plantera lite växter, jag fick springa med kannan och vattna en massa plantor :) Under kvällen precis när vi blev klar kom Rickard tillbaks så åt vi lite chips, drack dricka och försökte se på filmen Paranormal Activity 2, men vi såg inte klart den eftersom Conny var super trött och eftersom att jag hoppade till och skrek ibland så stängde vi av det så han fick sova vidare utan att behöva bli väckt utav någon som skriker x) hahaha Men ikväll ska vi nog se om och se klart den! ;D It will be fun x) hahaha..

Imorse vaknade Conny vid 6 på morgonen och kunde inte sova så nu under dagen medans han sov ut gick jag och Rickard ut och stekte lite i solen, städade undan efter att busvovven Texas rev ut soperna, städade en massa uppe på rummet och såg nyligen klart på filmen Crossroads .. AGAIN! haha ;D Nu har sömntutan Conny iallafall vaknat till liv, sitter nu och spelar medans jag nu ska äga Rickard på kortspel MOHAHAAA ;) Men han hälsar "In your dreams" men detta är inget allvarligt, för han vet mycket väl om att jag kommer vinna IGEN haha ;D Får se vad vi hittar på för trevligt senare under kvällen :)

PussLOVE ♥

Smack that ;)


I onsdags gick jag 5km för att ta mig in till bussen men som tur så hade jag ju tur med vädret som fick solsken :D LOVE IT! Hur som hellst så åkte jag in till Birsta för att lämna in lite CV:n angående extra jobb, kommer ju behövas när jag får egen lägenhet som är på g nu :) Måste enbart hitta en billig lägenhet att hyra! Tanja följde med och passade på att shoppa massa fint ;) Efter det solade vi en stund åh, men för min del blev det bara liiiite :o eftersom en jävla kärring stal den mesta av min tid :o satmara, blev faktist ledsen på hjärtat där! :( Sedan tog jag bussen in till statoil och gick ytterligare 5km hem till oss :) På birsta mötte vi även Simon Persson och Christer :D När jag kom hem somnade jag lika snabbt haha x)

På torsdagen var det urtrist väder när jag klev upp :o Eftersom jag skulle in till tandläkaren och laga 2tänder som jag har fått små hål i så åkte jag med Conny in till bussen medans han skulle vidare in till jobbet. Passade på att åka förbi mamma innan och gosa med lillebror ♥ Efter tandläkarbesöket ville Tiger träffas men jag var tvungen att ställa in eftersom jag blev helt bedövad över halva ansiktet!! :o Kändes bokstavligen HEMSKT!!! :o:'( Så jag var inte så sugen på att han skulle se mig så när jag knappt kunde prata hahaha x) Så jag åkte föbi Timrå en sväng och gick och sola tillsammans med Tanja, på bussen mötte jag Josip, weeii haha :) Efter en riktigt härlig stekning gick jag och Tanja ned till pizzan och tjocka i oss ;) hihi Sedan kom Conny och hämta upp mig så for vi och fixa lite ärenden innan vi for hemmåt :)

Efter att Conny bytt däcken på bilen, fick vi främmande som vi fikade med innan vi for ned och spelade lite basket tillsammans med Rickard som vi plocka upp efter vägen, en liten kidnappning liksom x) haha :P Rickard vann som vanligt på "21" MEN när vi kom hem spelade jag "Skittunnan" tillsammans med Rickard medans Conny spelade spel på daton. AND GUESS WHAAT ;D Sopa han ska vara då! HAHA xD Det började ju likta ganska illa utav Rickard mot slutet som hamnade så fruktansvärt långt ned i skiten ;D x) HAHAHAHA DAMN I'M AWESOME ;D hihi. En liten stund efter bara så satte vi oss allihop och såg på filmen "Hachi". Jag måste ju säga er att filmen är riktigt sevärd!!! Riktigt jädrans bra men sorlig mot slutet :'( Klarade inte av att se slutet, tårarna bara rann så var tvungen att gå in och få annat på tankarna.. Gick ist och gosade lite med govovven Texas :) ♥ Efter filmen somnade Conny eftersom det redan har varit en riktigt lång dag för honom och även veckan.. Men jag och Rickard fortsatte med vår maraton och såg på "Mean Girls 2" ..jaani bättre filmer finns det ju faktist! haha Sist men inte minst slog vi på filmen "Saw" innan det var dags för att sova :o Jag somnade då iallafall direkt haha :)

Imorse vaknade jag utav att Conny pratade i telefon :P och såg på klockan så tyckte det var dags att kliva upp.  Jag och Rickardo x) såg på filmen Crossroads så himla bra så jag ville se den igen :D Efter filmen åkte jag hem till mammi och träffa min kärabror Vimar som kom och hälsa på från Karlstad :D:D Vi tog en prommenad medans lillebror körde på sin 4hjuling och efter gillade vi och drack lite vin till massa gott! :D Vid 18 tiden kom Conny och hämtade upp mig efter så for vi hem och åt super god mat tillsammans med främmande vi fick :) Massa trevligt! Nu kom Rickard hit och hälsa på igen så jag tänkte på att spöa honom lite till i kortspel HAHA xD Senare ska vi se på skräckfilmer! AWESOME, but.. I'm gonna die :o:'( hahahaha så himla lätt skrämd som jag är :o:( 



PussLOVE ♥ 

The way you make me feel <3


Jag har precis duschat och målat naglarna :)
Idag efter skolan skulle jag åka in till Timrå och vara med Josip, Simon Persson och Tanja men eftersom jag blev så fruktansvärt trött så jag seriöst nästan skulle kunna somna ståendes :o ..blev även as dålig, hade inga krafter alls så jag åkte direkt hem och blev raka vägen till sängen. Jag somnade typ direkt :o Vid 18-tiden blev jag väckt utav Conny så gick vi och gjorde iordning lite mat, det blev stuvade makaroner med köttbullar till :)

Imorse innan skolan åkte jag hem, där jag fick ha kramkalas med min urgulliga lillebror, sån solstråle som han är GOD DAMN IT vad jag ÄLSKAR honom!! Världens gulligaste!! ♥ ♥ ♥ Massa kärlek till honom! Har saknat honom nå fruktansvärt mycket men har tyvär inte riktigt haft så mycket tid att träffa honom på den senaste tid :( När jag får pengar funderar jag starkt på att ta med honom in till Birsta så får han hålla mig sällskap då jag ska handla lite nödvändiga saker som t.ex. bodylotion som jag är till stort behov just nu, mina ben är as torra :'( not cool at all! Måste även köpe en present åt sötisen som fyller 4 år den 28e :D Blir stor kille nu ;D hihi.

Michael Jackson is so freaking awesome!! I JUST LOVE IT!!
Haha jag sitter nu och lyssnar igenom typ alla låtar ..... IGEN! hahaha xD Önskar jag haft lyckan och sett honom uppträda in real world :o Big love to king of pop ♥



PussLOVE ♥

Awesome day!


If you feel it, let it happen! ♥
hihi jag lånade denna lilla texten utav min käravän Josip ;D ..Jag tyckte liksom om den :)

Idag efter svenskan drog jag runt en liten stund på stan tillsammans med Cicci, Sara och Sandra tills min buss kom. Cicci var super gullig som följde med mig in till bussen! ♥ thihi :) Hur som hellst så tog jag bussen in till Timrå där jag träffa världens bästa Josip!! Efter ungefär en timma kom Simon Persson till oss när vi satt och stekte i solen och hade det allmänt trevligt :) LOVE IT! ♥ Något vid ett tiden skulle Simon ta bussen in till skolan (han hade sovmorgon), efter att vi vinkat av grabben gick vi hem till Josip där vi gick igenom massa Britney prylar, åt middag och såg på tv :) Det blev köttbullar med mos, amagad vad gott det var med att få i sig ordentlig mat :D

E
fter några timmar gick vi ut i solen igen och lyssna på musik och prata tills Conny slutat jobbet och kom och hämtade upp mig. När jag kom hem så var jag as pepp på att se Britney filmen "Crossroads" som jag lånade utav Josip :) ÄLSKAR FILMEN!! ♥ ♥ Det var riktigt länge sedan jag såg filmen, säkert 5-6 år sedan snart :o



MEN GUESS WHAT??! När jag skulle starta filmen såg jag att det enbart var en massa extra material på skivan, så kollar jag i fodralet så ser jag att själva skivan med filmen inte var med!! Not cool at all ju! ..Snyft snyft* :'( HAHA skivan ligger istället kvar hemma hos josips DVD x) Så tråkigt nog blev det ingen film för min del, inte just denna iaf haha :P Men något senare tänker jag iallafall se på filmen med Michael Jackson som jag fick utav Jeanette häomdan :)

Tanja, Josips syster kom även förbi förut nä vi var hem en sväng hos dem, då fick jag ett jätte fint och gulligt rosa linne utav henne och ett rosa pannband med vita pickar as sött LOVE IT! Tusen tack, snälla rara :) ♥ HAHA BTW! Jag och Josip såg en as ball bil med regnummret "MRBLING" haha awesome ju :D

Imorgon efter skolan ska jag åka till Timrå igen och umgås tillsammans med Josip, Simon Persson och även hjälpa Tanja med att färga löshåret något under kvällen :) Under dagen funderar vi starkt på att typ se film eller något, finns ju inte direkt mycket man kan göra när man inte har pengar att hitta på något speciellt.. =/ Men vi gör bästa utav situationen och kommer nog ha massa kul, like today! :D



PussLOVE ♥

Get over it ;)


Kärani, jag har nu klivit upp för en halv timma sedan och märkte att Rickard är försvunnen! OMG OMG OMG HE'S GONE!! Hahah x) Hur som hellst, Conny sover ännu lär väll kliva upp något snart .. I HOPE, tråkigt att vara vaken själv :o:P Nu är han vaken weeeiii hihi :D Jag och Josip tycker att läget för oss suger just nu för oss eftersom vi båda vill hitta på något idag men ingen tar sig någon vart x) Men på tisdag efter skolan ska jag iaf dit och äta middag, LOVE IT! Gonna be funny hihi :D


(Fyllebild på mid och Josip, as hott haha)



PussLOVE ♥

Cool Rider


Kvällen igår var AWESOME!! Ett STORT Tack till alla som var på festen igår, speciellt till min älskade ängel Josip och Simon Persson! Massa knas. Vekligen en underbar kväll! (Y):D Under kvällen kom Conny och Rickard förbi och hämtade upp oss så åkte vi och käkade på Donken, tha donkas ^^, Massa gott!! Nom nom nom. ♥ Efter ett tag var det dags att fara hem, när vi kom hem började jag spela poker med grabbarna, Conny och Rickard AND GUESS WHAAAAAAAAAAT`??!!! ;D JAG VANN ÖVER DEM IGEN!!! HAHA asså shiiit vad jag är grym ;D *stolt* hihi.



Imorse eller ah.. idag vaknade vi as sent :o haha men as soft! Nu byter Conny däck på bilen, när det är klappat och klart blir det troligtvis till att åka och spela basket :) Men nu ska jag gå tillbaks till grabbarna och ge dem sällskap och se hur det går fö Conny med däcken :)


PussLOVE ♥

Hachiko - a dog's tale

Gud vad jag vill se denna filmen!!! I REALLY MUST SEE IT!!! ♥ ♥

Home at hunnies place :)

OMG hahaha jag har skavsår över hela mina fötter :o kan knappt gå!! :( Men jag har iaf fått i mig bra motion, gått en mil för att ta mig till bussen :) När jag väntade på bussen messa hunny mig att jag skulle komma hem till henne så drog dit ist :) Tack vare att jag sov ut ordentligt slapp jag min dryga feber som jag har lidit med i fyra dagar. När jag kom hem till Jeanette så tog vi med oss ut kissen och gick ut och satte oss på baksidan och solade till musik och åt glass :) Kändes verkligen som om det vore sommar, AWESOME!! Så himla härligt, LOVE IT! :) När hennes bror kom hem från jobbet drog vi ett antal gånger på affären och mötte även Simon Persson, Sverob, Christer och någon mer som jag aldrig sett :p När det var dags för grabbarna att ta bussen så gick jag och hunny vidare hem till henne där vi började göra i ordning maten och gick ut och grillade, jummey! Det blev kyckling, majskolvar och klyftpotatis massa gott! ♥:) Efter vi ätit såg vi på någon barn film, as söt handlade om hamstrar som var agenter x) haha. Nu har jag nyligen färgat håret på jeanette och hennes bror har precis somnat så nu gäller det att vara tyst, tyvär blir det nog inget sovande för min del än på ett tag eftersom är as pigg :o don't know why, jag som på senaste tiden har varit as trött hela tiden :s Är väll på tiden att bli pigg som förr haha. Jag fick även en MJ film utav Jeanette wiiiii LOVE IT and love her :D hihi ♥ ♥ 

Imorgon åker hennes bror hem till Bispgårn, så ska vi ha fest med några andra trevliga änglar :D Gonna be awesome :) Får se ifall jag åker hem till mammi på söndagen eller hem till Conny och se på MJ filmen :) iih.



Tusen tack och god natt! :)
PussLOVE ♥

Stolen heart


AMEN KUUUL!!! ..Eller så INTE!! :( Jag har haft feber tredje dagen idag!! Snyft snyft* :'( Trots att jag sovit mestadels av dagarna efter skolan så mår jag ännu inge mycket vidare =/ VILL INTE BLI SJUUUK IGEN! :(
Får se hur det blir med skolan imorgon beroende på hur jag mår ..

Jag har precis vaknat efter några timmars sovande, känner mig as svag i hela kroppen :/ Blir nog till att lägga sig i soffan och mysa ned mig under täcket och se på någon film :) Hoppas verkligen jag blir bättre till helgen så jag kan hitta på något trevligt, men vad det får bli isf, får jag se då :)


(Jag och min ursöta lillebror ♥ Bilden är dock ungefär 2år gammal)


Jag funderar starkt på att bli blond till sommaren igen, ska jag?? Eller ska jag förbli svarthårig?




I just wanna be loved by you, for that girl who I really am. ♥

PussLOVE ♥

Don't know what to do


I do not know what else I can do ..
All the thoughts I have in my head,
heart broken.
Something makes me scared,
afraid to swamp everything.
I really wish I had a chanse with you ..
It feels like I've tried with everything,
to be myself, talked about it and much more ..
But nothing seems to work.
Is it really too late? Is everything gone forever?
I wish I knew why.
It makes me wanna cry.
Why can't I be the only one ..?



Eftersom jag fick feber under dagen igår och sov mestadels utav kvällen och ännu mådde dåligt imorse så stannade jag hemma från skolan, vill hellre missa en dag och ta igen krafterna och bli bättre än att anstränga kroppen och bara bli sämre och sedan bli jätte sjuk så jag blir tvungen att missa flera dagar från skolan. Efter att jag sovit ut ordentligt och kände att jag mår mycket bättre nu, så tog jag tag i lite städning här så att det ser trevligare ut :) Sitter nu och lyssnar på musik, pratar med mina älsklingar: Bina och Lelle och väntar på att Conny ska komma hem från jobbet. :) Bina och Lelle var tydligen hemma från skolan dem med :o HAHA klantisar dem är, båda två försov sig tydligen hahaha x)


Jag har redan fått en massa sms om att jag är med i Dagbladet idag, MEN DET VISSTE JU INTE JAG SJÄLV ELLER? :P hahaha knas ^^, men har faktist inte sett ännu hur jag blev på bilden menmen :P 

TRÅÅÅKIGT! Idag är det inte så värst fint väder ute, ingen sol och sådär halvtkyligt så man blir bara trött och seg, ogillar sådanna dagar starkt! SOL SKA DET VARA! :D hihi så att man kan sitta ute i solen och steka :) 

Önskar affären vore närmre, då hade jag gått och handlat lite gotta typ som CANDY, OH I WANT CANDY..!! :o ♥

(Gammal bild)


PussLOVE ♥

Jack Sparrow



I JUST WANNA SEEEE...!! :D

<3


I'm gonna be famous soon ;P haha

MIN HELG:
Fredagen
var som sagt AWESOME ute på krogen tillsammans med bästa girlsen! ♥
Lördagen, då kom Rickard och Kebbe och hälsade på oss så vi spelade en massa poker, gissade låtar och såg på serien "Jims Värld" innan vi somnade >.< Kebbe sov kvar här hos oss men Rickard for hem han eftersom han inte kunde somna medans vi alla sov som små bäbisar ^^, :)
Söndagen, spelade Conny mestadels nå dataspel medans jag och Kebbe hade filmmaraton :) Så blev det "Jims Värld" sedan igen innan vi somnade. Kebbe var snäll som skjutsade mig till bussen imorse när jag skulle in till skolan :) Tacktack till honom! :) Slapp jag kliva upp vid 6 på morgonen (Y) hihi eftersom Conny skulle iväg och jobba tidigt.


Min dag idag på skolan har gått bra, varit en trevlig och soft skoldag med massa fint väder, fick även lite tid till att sitta i solen och steka lite först med Malin och sedan med Lelle och Bina :) AWESOME MED SOOL!! :D När jag och Malin satt ute i solen så kom två personer fram till oss som kom från Dagbladet och frågade oss om vilken film som vi anser är dåligast och sedan plåtade dem oss lite ^^, haha så imorgon blir vi med i tidningen på sista sidan ;) HAHA helt sjukt, känns knas att Dagbladet frågar mig jämt till att jag ska vara med i tidningen men jag har alltid tackat nej men nu orkar jag inte med det så jag får ta och bli lite famous :P hahahaha

Efter idrotten tog jag, Bina och Lelle oss en promenad i det fina vädret och påvägen tillbaks till skolan mötte jag på min käravän Simon Larsson :D (Y) 
 
Efter skolan när jag skulle ta bussen stötte jag på Robert och Simon.P. så man fick ju sig ett trevligt sällskap och det gillas :) Jag skulle åka och sola innan jag for vidare hem och grabbarna blev sugna på den idén så dem hakade på dem också :) Jag blev ju lite lite liiite brun haha en början :D Imorgon blir det troligtvis solning igen :D ME LOVE! Vill bli brun igen, and i'm gonna be hihi ^^,

När jag och Conny kom hem, gick jag direkt ut med vovven på prommis, sedan hoppa in i duschen, käka och nu sitter jag gär och funderar starkt på att lägga mig och vila ett tag med tanke på vilken otrolig migrän som jag fått :'( Uscha för migrän!! Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! :)



PussLOVE ♥


I don't want wake up lonley ..


Hihi denna teckning ritade jag för några veckor sedan :) Blev knas! Jag skulle bara rita någon tjej, sedan påstår Conny och Matte att det ser ut som ett självporträtt av mig, haha vilken slump x) Hade jag försökt rita självporträtt hade det inte alls gått nå bra men nu bara för at. haha felande :p


Make it a better place, for you and for me


There is a place in your heart, and I know there is love ♥

På torsdagen hade vi svenskprov som jag pluggade satan av mig MEN provet gick ju inte bra tyvär. Det var knas! Fanns massa som vi inte ens gått igenom och som inte heller stod med i boken :s Så jag och många andra blev bra besviken!! :( Efter skolan gick jag, Bina och Lelle runt lite på stan :) Köpte mig tre par nya tights för 199:- gud så glad jag blev att det fanns extra pris! Jag behövde verkligen nya tights eftersom dem andra blev jätte sliten och usch. Så jag blev glad när jag fick tre par för super pris :)

Igår var vi ledig IGEN så jag sov ut rijält, städade lite och gjorde mig i ordning lite segt sådär .. innan det var dags att fara hem till Bina och vänta på Lelle och hennes vän Niklas som skulle med hem till Jonna på för fest innan det var dags för krogen. Det blev lite drama men det var även massa awesome!! Var en riktigt kul kväll med super trevligt sällskap! Tusen tack till er :D

Somnade as sent inatt och vaknade ännu senare ^^, haha jag klev upp typ 15.17 :o INSANE!!! Ikväll blir det en lugn kväll för min del, typ se film och tjocka i mig godis tror jag :) Menmen kanske blir andra planer ist, får se var kvällen för mig :)



PussLOVE ♥

Bring it on


Idag skulle jag börja skolan kl: 12.20, Ellenor ringde mig precis när jag vaknade och skulle kliva upp ^^, Så bestämde vi oss för att åka in till stan tidigare så att vi bara kunde chilla lite i solen, var ju jätte fint och härligt väder så vi tänkte passa på att njuta. När jag kommer in till stan visas det att vi var ledig igen! HAHA AWESOME!! Då vart man lite sådär glad >.< På stan träffade jag mina favvo tjejer, Bina och Lelle där vi gick runt och kikade på rean osv.. Lelle hittade ett par glasögon och ett armband som hon höpte, medans jag köpte två par as fräna örhängen haha, korsett och trosor till. As snyggt! Jag brukar vanligtvis inte passa så bra i korsetter eftersom jag har en kort överkropp =/ Men denna satt finfint den :D ME SO HAPPY!! haha :p Var en massa kul med tjejerna ;) 

Efter en stund kom Matte ..? tror jag han hette iallafall, en vän till Bina så vi var social med honom en stund med innan vi skulle hem igen. På stan stötte jag även på MR. FRANK haha. x) Länge sedan man träffade den gossen :D När jag kom hem till mammi fick min underbara lillebror min Cola som jag köpt tidigare haha han blev så glad så x) Urgullig liten sötnos är vad han är! :D ♥

Nu sitter jag hemma hos Conny och har precis pluggat inför provet vi ska ha imorgon så det blir nog mer pluggande något senare med. Vill verkligen klara av detta prov!! Wish me good luch (a) hihi I'll need it! Men nu ska jag se på gårdagens BigBrother avsnitt ;) Seeyah!



Study hard


Mötet är avklarat men efter det skippade jag att träffa Bina och Ellenor eftersom dem skulle in till birsta istället för stan så då skulle jag inte hinna med mig med tanke på hur lång bussturen in till birsta är.. Påvägen hem till Conny var man ju lite sådär klantig av sig .... IGEN!! :$:/ Hihi råkade ta fel buss sådär .. hihi OPS, MY BAD! :$:) Men som tur har man en ängel som kom och hämtade upp mig :) Tusen taaaack :D Hade varit en bra bit att gå annars och visste ärligt talat inte ens åt vilket håll jag skulle gå isåfall (A) höhö man är så duktig så :P:p

Conny åkte för ungefär en timma sedan på jour och här sitter jag ännu och är tyvär fortfarande jätte frusen av mig och fick världens huvudvärk igen efter att jag har pluggat inför prover som jag ska ha på torsdag =/ Not fun at all but what to do liksom, får ta och dricka en massa vatten och sedan typ flytta in till badrummet ^^, haha :p Pårtal om torsdag så blev jag även precis inbjuden på filmkväll, trevligt trevligt :)

Hur som hellst så ska jag in och dricka massa massa MASSA vatten nu och sedan fortsätta plugga vidare så att man inte kuggar provet, eftersom det vill jag absolut inte göra!! Då blir jag bra ledsen på ögat :(



PussLOVE ♥

The sunshine


Imorse blev jag väckt av en söt liten tös något vid 10tiden, man var ju ledig idag så man fick ju sova ut lite extra. Otroigt skönt :) Sitter nu och nördar lite nuja tills jag ska in till stan och fixa lite ärenden, efter det så blir det till att träffa älsklingarna; Bina och Lelle :D ♥ är ju riktigt fint väder idag så det är ju nästan tragiskt att enbart sitta hemma hela dagen :o Jag tänkte träffa Jeanette men eftersom hon är så fruktansvärt seg på att höra av sig och berätta ifall det blev något av så det blev andra planer ist. Orkar inte vänta en hel dag på något som kanske inte kommer hända och där är redan héla dagen bortkastad :/ Vill planera ja.

Såg nyligen lite på ett avsnitt på BB, fyfan vilken bitsh Vanessa är!! Glad att hon åkte ut, var ju på tiden de! :D
Hon kunde absolut inte göra något själv och vara hjälpsam, och kunde inte heller ta någon disskution när det gällde henne. Det enda hon kunde göra var att sminka sig, krittisera andra. röka och dega i sängen..? :s Hade aldrig klarat av att bo med någon som henne!! Usch usch.. :P



PussLOVE ♥

You do what you want


Follow your heart & live up to your dreams ♥



Kärani
, kvällen igår blev ju inte direkt som jag hade kunnat vänta mig på en söndagskväll xD Men det var riktigt roligt! :) Jag och grabbarna, Conny och Rickard spelade biljard, poker och dunka musik till det började dem dricka öl och frestade mig där .. Så det blev lite drickande för min del med haha :P:p Dock när jag och Conny brottades och han skulle lyfta mig på något konstigt vis men jag gled ned på golvet och skrapade upp lite armbågen. Det ser inte farligt ut alls men det gör riktigt ont!! :( snyft snyft..fäller en liten tår.. hihi ;P Jag var helt grym på att spela poker.. IGEN!!! so don't mess with me, cause I'll own you!! Mohahaa ;D thihi :)

Imorse vid 07-00 tiden väckte Rickard mig genom att slänga en fet kudde på mig, hyggligt av dig Dude! ;D haha :) Jag klev upp med enormt irriterande huvudvärken, klädde på mig,  gick på toa och fixade mig lite sedan när jag var redo att fara ner till bussen så vägrar Conny kliva upp för att skjutsa mig .. :/ Vi sov ju dock enbart 2h då. Så eftersom det och jag själv hade ont i huvudet (Det var ingen baksmälla, LOVAR! brukar aldrig bli bakis) detta var enbart brist på sömn =/ Så jag sjukanmälde mig och la mig i sängen igen och fortsatte med att sova och vila ut.

Rickard for hem till sig för drygt lite mer än en timma sedan, Conny for han också eftersom han har jour ikväll. Tyvär kunde inte jag följa med eftersom jag måste plugga inför Svenskprovet =/ Har ärligt ingen ork alls, är sjukt trött och har nå förbaskat ont i ögonen, not cool at all! :( snyft snyft :'(

Hmm vad har jag annars gjort idag? Not much..
Vaknat, ätit frukost, ritat, spelat biljard med Rickard, pratat med min älskade Bina och Cicci ♥:), kikat på BigBrother, ätit pizza .. så tjaa jag har ju inte hunnit med så mycket mer faktist :P Ska försöka plugga lite granna nuja sedan blir det nog enbart till att mysa ned sig och vila ut sig och vänta på att Conny kommer hem igen. :)



PussLOVE ♥


You're coming with me ;)


Igår blev det en lyckad och rolig kväll tillsammans med grabbarna, Conny och Rickard, inte som planerat men lyckad :) Vi spelade lite biljard, poker AND GUESS WHAT?!! JAG VANN!! MOHAHAAA hihi helt otroligt eftersom det var första gången för mig x) Men är man grym så är man ju bra awesome! ;D haha. ;p

Efter all spelande såg vi på serien "How I met your mother" och vi somnade inte förän 06.35 något :o INSANE!! HAHA däremot vaknade vi nå fruktansvärt sent!!! :o:/ NOT COOL AT ALL! haha vi vaknade något vid 15.30 tiden .. inte så himla lyckat men sådant måste få hända ibland åh :P haha

Vi har nyligen ätit Brunsh haha så nu spelar grabbarna mer biljard, man kanske ska ta och joina snart igen och möta vinnarn, så man får visa sina grymma skills ;) ..eller oj jag glömde visst, har ju inga! =/ xD haha :P:p



PussLOVE ♥

He's about to lose me


Imorse, eller dag då .. vid 13tiden blev man väckt av att Kebbe skulle komma och hälsa på oss så var bara till att hoppa upp och klä på sig, palla sova när det kommer någon på besök :P:p haha.

Efter ett tag åkte vi ned till Rickard och surra lite. Nu kom vi precis hem efter att vi varit på pizzan och tjockat i oss pizza x) NOM NOM NOM! :) hihi. Men jag orkade tyvär enbart en halv pizza :/ Medans Kebbe åkte vidare hem. Får se vad kvällen har att bjuda på, var planerat att vi skulle åka runt lite och möjligtvis gå in på någon krog och ta någon öl men det blev inget av, ändrade planer eftersom Kebbe ändrade sig, tråkigt men what to do liksom :) Blir nog trevligt ändå tillsammans med Conny och Rickard :)

NÄNU ska jag gå och kolla när grabbarna spelar biljard och se vem som har bäst skills ;D haha



PussLOVE ♥


when my world's falling down, I still wear a smile :)


Yelloooow! ;D

Rötten start på dagen men slutade riktigt bra ändå! :D
Först missade man bussen till skolan så fick jag vänta på nästa i nästan en timma så man kom ju bra sent till lektionen :/ NOT COOL AT ALL! :( Men efter skolan åkte jag, Bina, Ellenor och Nicklas in till stan där jag först fick gå till banken och fixa med mitt kort som krånglade. Sedan gick vi vidare till statium där jag köpte min snygga rosa adidas väska JUST LOVE IT! hihi ♥ Ellenor köpte sig en klocka, strax efter for hon och Nicklas hem så jag och Bina åkte vidare in till Birsta City och schoppade lös :D .... iallafall jag haha :p Bina hittade ingenting :( men jag köpte mig ännu en väska från accent som jag länge velat ha, ett par nya tights och ett par bagjeans :D Vi tog oss även en liten romantisk fika på Donken ;) haha. Har varit en massa kul! Tusen tack babe ;) ♥

Efter flera timmars shopping åkte Bina hem och jag tog mig en promenad hem till mammi där jag städade undan lite på rummet, duschade och såg på BB innan Conny kom ner och hämtade upp mig :) Nu sitter han och spelar något spel som kallas för LOL hihi. Jag själv sitter här och nördar lite med musik och pratar med Sverob och Matte :) Känns knas, är as pigg :o känns precis som om det vore mitt på dagen kommer fasen ha svårt att kliva upp imorgon bitti till skolan :/ Nänu ska jag  göra något roligare än att blogga :P:p TAKE CARE!



PussLOVE ♥

RSS 2.0