Feel so great!

 

Hey there!

Idag kommer Conny hem från Finlandsresan  Men tyvär blir inte jag hemma då...som vanligt =/ Ska iväg och jobba strax och kommer hem vid 21tiden om jag har tur, hoppas Conny inte sover då :/ Känns hemskt att inte få tid alls till att umgås med honom men skola och jobbet är väldigt viktigt! Så är det. Imorse när jag klev upp hann jag precis säga "Hej då" till Caroline, Connys och Christers syster som varit här och hälsat på under veckan, massa kul har vi haft det!  I torsdags efter jag slutat skolan och innan jobbet åkte jag på Birsta med henne en sväng, där även jag passade på att köpa mig ett linne för endast 29kr!! o.0 Hur billigt som hällst! Kan inte bli bättre hihi  Sedan åkte jag hem till mammi och gosade med lillebror tills Niklas Sahlin kom och hämtade upp mig så for vi vidare till jobbet. På jobbet gick det som det gick, men som sagt det kan inte alltid gå bra. Efter jobbet for jag hem, men då var inte Conny hemma .. kändes så fruktansvärt tomt i sängen :( På fredagen var det inget jobb så efter skolan åkte jag till Birsta där jag köpte mig ett par jeans. Jag har grubblat mig bra länge nu över om jag skulle köpa dem eller inte men behövde verkligen jeans så fick bli så tvungen tillslut. Är iallafall super nöjd utav dem, sitter helt perfekt (Y) Sedan prommenerade jag hem till mammi där jag TOKBUSADE med min lillebror som är världens gulligaste busfrö. Bouncing Hearts   Åt även middag där, kyckling med potatissallad NOM NOM NOM  hihi. Kom hem väldigt sent, blev mycket senare än det var planerat men vad gör man inte för sin lillebror . Igår när jag och Caroline hade vaknat upp till liv for vi på Birsta, tänkte köpa mig en Samsung Galaxy S, men den var slut på Media Markt och även Elgiganten eller vad den butiken nu heter... och när dessa mobiler kommer tillbaks skulle priset tydligen höjas igen så tillslut gick jag på Siba, där jag köpte mig mobilen, blev lite dyrare än 2222kr men blir ändå billigare än när dem höjer priset PLUS ifall Siba sjunker med priset inom en månad, kan jag komma dit med kvittot så får jag tillbaks lite pengar. (Y) Så det är ju bra de  måste nu bara köpa mig skal till mobilen så den inte blir repig. Efter en tripp på Birsta for vi vidare till deras faster, Maria där vi fikade och hade det super trevligt!  Sedan på kvällen skulle vi tillsammans med Christer åka på bio men det gick inga bra filmer alls så tillslut bestämde vi oss för att åka och hyra filmer och köpa med oss hem massa gotta, så vi gjorde det. Men när vi startade filmen började det tokåska och blev värsta ovädret så vi tog med oss lite spel, gottat och gick ut till uterummet där vi spelade och hade det trevligt vid levande ljus . När åskan äntligen gått över, efter flera timmar, gick vi in och fortsatte se på film . Den nyaste Spiderman är riktigt bra, mycket bättre än de två första!  NÄMEN NU måste jag börja fara!  Blow Kiss 

 


 Hugs And Kisses 

Fight for the one that you love, I know I did & always will for my true love <3


    ReclinerHär sitter jag nu, efter en lång och stressig dag och naturligtvis kan jag inte somna nu häller fast jag är extremt sliten =/  Det får väll kanske bli någon film strax så får jag hoppas på att jag lyckas somna inom snart under filmens lopp ^^, Imorgon efter skolan och innan jobbet ska jag följa med Connys syster, Caroline på Birsta City & Conny ska även han med följa med, blev glad då han sa att han ville följa med, så det blir nog riktigt trevligt tillsammans med dem!   

Miss USaknar min Conny :'( Har inte alls haft tid för honom och han åker snart så får och jobbar natt så får sova själv redan från inatt :( Känns så himla lonley! Vi missar varandra HEEELA TIDEN pga skola och jobb för min del och jobb för hans del.. Men så kan det är så det kan bli ibland, bara att bita ihop och passa på senare de dagar vi båda får tid över  Då ska vi gosa bäst vi vill  hihi.

   


 Hugs And Kisses 

Be what you wanna be


I måndags när jag var på Birsta med Karolina, fyndade jag mig ett par skor som jag pratat om, en tröja för enbart 29:- :o & lite materjal inför skolan som böcker.. Det har varit en riktigt bra dag tillsammans med govännen min . HAHA när vi satt inne på Birsta innan vi for hem, pratade vi om hårfärger så sa Karolina att min hårfärg var fin, så MITT FRÅN INGENSTANS dök det upp en gammal gubbe vid 67-års åldern kanske och sa med världens basröst "JA VISST ÄR HON FIN?!" - det  sa han till Karolina ang. mig HAHAHAHA något vi höll på att dö där, erkänner att det var lite läskigt :P När jag precis kom hem, kom Conny fram till mig och sa att vi ska fara och gratta hans två kusiner, med tanke på att jag var dyngsur av regnet så fick jag byta om men ingen tid till att fräscha upp sig =/ Men det gick bra och super trevligt var det där! .

Igår var det min första skol dag... Back in school! USCHA BUSCHA haha >.< Gud som haver, så åkte jag in tidigare för att ta en fika med Sabina & Ellenor innan skolan, sedan prommenerade vi in till skolan det var ju så himla härligt väder igår! . Allt kändes rätt bra gällande skolan så när jag kom in i klassrummet, RASADE ALLT SAMMAN!!! :o DET FÅR INTE VARA SANT!!! tänkte jag.. Vi har fått en ny lärare = FRÅN MIN GAMLA SKOLA!!!! o.0 = HEMSKT!! Alltså denna läraren fast jag var hur duktig som hällst i skolan och gick jätte bra på proven, av någon konstig anledning så har han verkligen försökt förstöra allt för mig OCH NU SKA JAG HA HONOM IGEEEEN!!! Jag som trott att jag sluppit honom för gott nu :'( OMG! Måste verkligen prata med läraren osv på skolan att detta går inte!! o.0 Han kommer försöka förstöra mitt år för mig och mina betyg!!

Efter skolan åkte jag och hälsade på min underbara mest älskade lillaplutt Hampus till lillebror :D ♥ & mammi. Dem kom hem igår kväll från Polen så jag tänkte passa på hälsa på innan jobbet, var riktigt trevligt där faktiskt, så sjukt kul att se lillebror igen!! . Jag fick även lite presenter utav mammi, fick en jätte fin vit jacka som jag ÄLSKAR!, en svart jätte frän kjol, vit kjol, smycken och lite annat smått och gott, tack så hemskt mycket!

Sedan var det dags till att fara till jobbet, kvällen gick rätt bra . Fick även veta att jag får börja jobba alla kvällar nu istället för 3, och ska även jobba nu på söndag! AWESOME!! Jag får börja jobba mer redan nu eftersom chefen tycker att jag är riktigt duktig och att det går jätte bra för mig sedan dag ett så jag blev skapligt lycklig där hihi  . NÄNU måste jag fara in till stan, ska äta tillsammans med flickorna på stan innan skolan



 Hugs And Kisses 






Rain..boring rain..


 Rain Cloud MEN inte ska regnet stoppe mig inte hihi  Ska alldeles strax åka in till stan för att träffa Karolina Westerlund & även gå till banken och fixa ett litet ärende, sedan åker vi till Birsta City, hoppas skorna finns kvar som jag så gärna vill köpa  och hungrig är jag så blir nog en fika på McDonalds . Imorse var jag riktigt duktig, klev upp självmant kl 10.00, INTE LIKT MIG! ;o haha >.< Så har jag bäddat och städat undan lite osv ... NÄNU måste jag fara så jag hinner till bussen!  ..Nästa buss går ju inte förns en timma o.0






 Hugs And Kisses 





Baby you are not alone


Oh vilken underbar känsla!  Det känns som om det vore en evighet sedan båda kunde få sova ut och vakna upp ihop  Så myyysigt och gooosigt thihi  I Love You Just nu har vi inte hunnit gjort så mycket mer än ätit frukost, diskat, kikat till bunnie och nu sitter jag här och lyssnar på MJ - King of pop  Blinking Heart 2  HAHA gud vad jag gillar dessa små gulliga gubbar som jag har upptäckt man kan ha på bloggen. Vad som händer och sker idag, blir för mig enbart en lugn och mysig dag, precis så vill jag ha det idag om jag får bestämma . Bara njuta av de
två sista lediga dagarna innan skolan börjar igen. På tal om musik, gud vad söt mr Conny är, sjunger med till alla låtar jag lyssnar på och gör om allt, låter jätte roligt och gulligt xD hahaha  Han är verkligen en glädjespridare, min ängel, mitt ALLT!  
Beating hihi. Just därför vill jag nu tillägna detta till Conny   


5 - års gammal bild men kärleken är evig. I Love You Banner



I mitt sagoland finns du och jag, där blir drömmarna aldrig svag.
Våra hjärtan står i brand, håller dig hårt i din hand.
Dig ska jag aldrig släppa, utan för evigt hålla dig inom mitt hjärta. 

 I Love You 

Hjärtat, jag har älskat dig i 6-års tid, 
jag älskar dig ännu idag och jag kommer älska dig i all evighet






 Hugs And Kisses 


You're my soulmate


  Butterfly watching Hey there!
Idag har det i princip enbart regnat, all day loooong! Så jag och Conny beslöt oss rätt fort till att inte åka på Selånger. Känns ju mer frestande att vara inne i värmen och umgås än att stå ute i regnet helt dyngsur :P HAHA njaa tror man avstår det då ^^, Hur som hällst, kvällens mat blev: pizza NOM NOM NOM  DÅLIGT MÄTT JAG BLEV DÅ o.0 haha. Kvällens filmer blev "Mars needs moms" & "Hall Pass", två RIKTIGT bra filmer, verkligen sevärda!    


Bunny Medan mitt hjärta var på jobbet såg jag även på någon annan film, men minns faktiskt inte vad den hette, men det spelar ingen roll eftersom den var ändå inte så värst bra :P Min lilla bunnie, Pancakes är så himla sööt! Jag hade honom i knät i ca 2h, medan jag såg på filmen och gud vilken sömntuta han var idag. Sötisen sov heeela tiden i mitt knä/famn, såg även när han gäspade (första gången faktiskt) gud vad gulligt det såg ut! Världens minsta tunga och tänder haha min lilla gobunnie  Bouncing Heart  .


HAHAHA imorse när jag vaknade, tänkte jag åka in till stan, skulle behöva åka på banken MEN då insåg jag att det faktiskt var helg, vilket betyder att det är stängt då :( Snyft.. får bli på måndag istället. OMG!! SKOLA SNART!! o.0 På måndag kl. 13.00 är min första skoldag efter sommarlovet......kinda sux, hoppas verkligen på att detta sista året går fort. Har ärligt talat ingen stor lust till att återvända till den speciella klassen, som många där beteer sig som om dem vore brain washt... But hey! That's not mine problem, jag är där för att få mig en utbildning och när jag fått den, är jag nöjd och behöver aldrig mer ha något med dem att göra  Förutom dem bästa ofc! ♥

PussLOVE  Teddy 


Always remember to be happy, because you never know who's falling in love in your smile

 
Dagens planer blev inte riktigt som dem var tänkt MEN det blev en riktigt toppen dag iallafall!  När Conny kom hem tidigt från jobbet idag, fixade vi iorsning Pancakes nya bur så han kan vara ute på gräset och skutta när han känner för det, så enormt tack till min världens underbaraste Conn  y!! ♥  Thank You Jajjemen, du är världens bästaste! hihi ♥  Senare tillbringade vi mestadels i köket med att baka en äppelpaj, passade även på med lite vetemjölskrig och brottning på golvet xD haha min tokas ♥  Pajen blev riktigt god måste jag få skryta om ;D mohahaa  
           
Imorgon ska Conny jobba så jag funderar starkt på att åka ned till Birsta och köpa mig ett par nya skor, såg i tidningen att det fanns ett par för enbart 100kr, ett par fejk converse LOVE IT, perfekt! Inte fel med ett par bekväma skor men som ändå är bra billig  hihi. Senare när Conny slutat jobba, ska vi åka in till Selånger och checka läget

 Jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig med att uppdatera min blogg nu den senaste tid men jag har ärligt talat inte haft någon stor lust alls till att sitta och nörda vid datorn, mina dagar har enbart gått ut på att sova ut, tvinga mig upp ur sängen, tagit hand om djuren, duscha, fixat mig, fart till jobbet, film och sedan sova ..  

 
Business Woman   På mitt nya jobb har det iallafall hitills gått riktigt bra! Det är jätte trevligt att jobba där och försäljningen går rätt bra, så det gillas starkt!  Min käravän, Karolina ska även tydligen på arbetsintervju där nu på tisdag, så hoppas verkligen på att hon också får jobbet, vore riktigt underbart!

...Nu blire film  Let's See A Movie med min kära skatt, seeya!

   

PussLOVE ♥    

Så himla duktig flicka!!


And I'm liking the video


I livet finns 5 saker man inte får tillbaka:


1. Stenen... som redan är kastad
2. Orden... som redan är sagda
3. Möjligheten... som ej är använd
4. Tiden... när den har gått
5. Människan... efter döden

Livet är kort! Säg "förlåt" snabbt. Kyss långsamt.
Älska på allvar. Skratta hysteriskt.
Ångra aldrig det som fått dig att le. ♥



Ps. Minns att jag hittat denna bild för bra länge sedan någonstans och nu när jag tänker efter vore det bra gulligt att ha sådan tatuering  Det är ju inge fel med det, inte så att några namn är nämnda ju  Jag tycker iallafall starkt om den, kanske blir mitt nästa projekt framöver .


PussLOVE ♥

THINGS TO DO TODAY:


Eat breakfast - check!
look for a strainer - check! .. think anyway it was such an Eva said.
go out with the dog - check!
took out the rabbit - check!
planned the evening - check!
taik picture with the doggy and bunnie - check!
pick up Christer - check!
showering
see a movie
put my makeup on
put on my party clothes
Last but not least, party down with my partybells!

I JUST LOVE THIS PHOTO! :D ♥



PussLOVE ♥

You touch every place in my heart


Igår kväll var det min första kväll på jobbet, det gick faktiskt jätte bra & super trevligt jobbteam! Love it!  Ikväll ska jag också jobba, så under dagen innan dess tänker jag bara ta det lugnt här hemma. Det är så fruktansvärt kallt nu så för mig blir det nog att mysa ned mig under täcket och unna mig med en film innan det blir dags för mig att göra mig i ordning till jobbet

En osminkad liten Dzesii innan jobbet :P

   

PussLOVE ♥

I GOT THE JOB!!


Känns underbart! Igår kväll när jag målade naglarna fick jag ett toppen samtal!! JAG FICK JOBBET!! WOHOOOW!!   Ska bli kul att arbeta med min kära vän, Niklas Sahlin som tydligen också jobbar där (Y) Like it! Känns skönt att jag redan känner någon där.  Så nu framöver kommer jag att jobba kvällar på dagbladet som telefonförsäljare. It's a good start for me (Y), I'm only 18 and I have already got a job and it's incredible that I got it so fast. I was really lucky!  

Imorse ringde min kära Conny och väckte mig, gud vad jag älskar när han gör det! Jag blir så glad innombords! hihi  Hur som hällst så har jag nu gett vovven mat, duschat, varit ut med honom en sväng, Gosat med min bunnie, ätit frukost .. nu blir det väll till att välja ut några kläder som jag ska ha på mig ikväll när jag ska iväg och jobba. Innan det blir dags att åka och jobba kanske jag hinner se på någon rolig film som tidsfördrift ^^, Ska bli spännande och se hur min första arbetsdag kommer att gå, hoppas verkligen på det bästa! Mina samtal kommer naturligtvis börjas med att bli avlyssnade för att se hur det går för mig, om jag är duktig eller inte.. GUD SÅ PIRRIGT!! Ska försöka att inte tänka på det..
Nu när jag ska börja jobba kommer jag knappt träffa min kära skatt, vissa dagar alls.. that's kind a sux.. :( Han kommer jobba - jag kommer studera, efter skolan ska jag jobba och när jag kommer hem sent på kvällarna kommer han nog redan sova för att komma upp till jobbet dagen efter .. och jag måste även själv gå raka vägen till sängs för att orka med skolan och jobbande efter.. Men det är pengar, får tänka så. Plus jag kommer ju enbart arbeta tre kvällar så resterande av dagarna kommer jag kunna umgås med honom . Tur det. hihi. Nä, nu säger jag hejsvejs till er allesammans! Håll tummarna och tårna för att det går bra för mig ikväll på jobbet!  ♥


PussLOVE ♥

I'm singing for joy!


Imorse vid 8-tiden blev jag väckt utav min kära vän: Niklas Sahlin's mamma >.< Jag fick veta att min arbetsintervju blev tidigare än tänkt, så jag skyndade mig upp, på med kläderna, satte upp trollhåret  haha och och tog moppen till bussen, trodde seriöst att jag skulle missa bussen!! :o MEN JAG HANN!  Till er som undrar så gick intervjun väldigt bra, så hoppas nu bara på att jag får jobbet . När jag kom hem åt jag min goda och efterlängtade frukost: Kebabbtallrik, till det såg jag på filmen "Bride Wars" ... en riktigt tjejfilm kan man verkligen kalla det men tyvär är jag ledsen att säga detta men jag har ju sätt bättre filmer än det .. :p När filmen tog slut, satte jag igång med att rensa svartvinbären som jag lovat Eva att jag skulle hjälpa med medan hon har en fullbokad och stressig dag, så varför inte hjälpa till när man själv har tid över . Efter flera timmar då det äntligen blev klart, måste säga att jag blev lite leds på det mot slutet >.< haha. Hur som hällst, så tog jag tag i städningen och nu sitter jag här.. Tänkte slå på en annan film som jag sett fram emot ända sedan igår men hade inte alls tid för det så tänkte att det vore perfekt nu MEEN skitfilmen fanns ju inte som den skulle utan det var enbart en jädrans fil!!! :s Bra ledsen jag blev då! :/ Suck.. Aja, får ta och passa på måla naglarna medans jag hittar något annat  trevligt som jag ska roa mig med

  

PussLOVE ♥
 

I LOVE BIG SALE


HAHAHA tärt! Imorse missade jag min buss och nästa gick inte förän en timma så jag fick vänta i stekheta värmen.. men fick iallafall lite färg på mig och det är positivt att bli brunare (Y)  När bussen äntligen kom, for jag på birsta tillsammans med Karolina ♥  Vi har verkligen haft en toppen dag ihop! Tackar dig massor, sötis  hihi. Gud vad jag älskar rean nu alltså!! :o På två dagar har jag fått med mig hyfsat för lite pengar, LOVE IT!  



DAG 1, köpte jag:
* Ett par vita jeans för 49:-
* Två stycken linnen (Mörkblåa & lila-aktiga) för :-
* Armband för 20:-

DAG 2:
* En rutig klänning för 49:-
* Turkos tunika för 49:-
* Ljusrosa/bege kofta för 70-
* Vaxkräm för 60:-
* Plus, köpte presenter åt min kära vän, Sabina som fyllt 20år,
så det blir kalas firande nu på lördag


PussLO
VE ♥

It must bee my lucky day!!


Idag när jag vaknat gick jag på en prommis tillsammans med vovvisen, Texas , när vi kom hem gav jag honom mat, tog ut min lilla kaninis, Pancakes så han fick vara ute i gräset medan jag grillades i solen och badade lite i poolen. Hur underbart som hällst!  Sedan hoppade jag in i duschen, fixade mig lite och sådär innan jag for ned till Birsta City, där jag mötte mina kära vänner, Cecilia & Lito.  HAHAHA AND GUESS WHAAAAT?! Jag hittade ett par snygga och perfekta jeans för enbart 49:-  o.0 GALET BILLIGT! Köpte mig även två par nya linnen för 99:- så var rea erbjudande på dessa med (Y) Det gillas!  EFter att jag haft min lilla jobb-intervju, drog vi på McDonalds för att äta middag, då när jag beställde min mat skulle det gå på 62:- så tänkte jag betala med Rix-kuponger, så jag gav kvinnan i kassan en för 70:- AND GUESS WHAT??! Jag fick 80:- tillbaks plus maten HAHAHA Så jag fick maten gratis plus lite extra pengar även ;P DÅLIGT FAIL kvinnan i kassan måste ha mått då hon insett vad hon gjort haha xD Men tur hade jag iallafall så jag är nöjd!  hihi. Nu kom jag hem för en stund sedan och tänker nu gå och hämta min lilla bebis, Pancakes och slå på någon spännande film innan det blir dags för att sova.

OCH ETT STOOOORT GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄN, SABINA SUNDQVIST SOM FYLLER 20 IDAG!!  ♥
Hipp Hipp HURRA .. Hipp Hipp HURRA HURRA HURRAAA..!!


Imorgon tänkte jag ta och kliva upp rätt tidigt och fara ned till Timrå och träffa goa, Karolina . Vad vi hittar på är inte helt hundra ännu, men det blir nog en toppen dag vilket som skulle jag tro!



PussLOVE ♥

Breaking neews..


Igår kväll innan jag la mig, ringde min mamma mig från Polen och berättade om att en släkting till oss dog i lördags i cancer, jag blev helt förkrossad inombords.. :'( ♥ Imorgon ska det vara hennes begravning och jag mår riktigt dåligt över att jag inte är där! :'( Tydligen senaste gången då jag var i Polen och vi hälsade på henne, visste hon redan om att hon var lidande i cancer men sa ingenting till oss för hon ville vårat bästa och inte förstöra vår semester.. Nu när jag tänker tillbaks i tiden, arbetade hon alltid nå fruktansvärt mycket på gården sin, med alla djuren osv.. Hemskt slit! 
            Kära Krysia, jag mår verkligen hemskt över att du redan är borta från vår grymma värld. Du har nu lämnat oss och jag har inte hunnit sagt adjö men jag hoppas verkligen att du kommer ha det bra uppe i himlen med resterande av alla nära och kära. Jag vill tacka dig med handen på hjärtat, för all den trevliga tid du givit oss. I våra hjärtan kommer du alltid att finnas kvar, älskar och saknar dig.. Vila i frid, kära Krysia ♥



PussLOVE ♥

Min lilla Bunnie


Nu är min lilla Bunnie officiellt döpt till "Pancakes" hihi
Här kommer det några sötis bilder som jag tog på honom igår kväll.


MIN LILLA ÄLSKLING

  

 

   

Jag ska nu ta och börja fixa mig lite smått, så att jag inte längre ser ut som något troll i håret haha  Sedan blir det till att ta moppen ned till bussen, åka till arbetsförmedlingen (där jag jobbat under de senaste 4veckorna), måste nu lämna in ett papper som jag precis fått hem. Sedan efter det ska jag ta mig en tripp på Birsta tillsammans med mitt hjärta, Conny  ♥ Han skulle köpa någon slags såg och jag tänkte köpa ett rosa gulligt halsband åt lilla Pancakes , måste även handla lite saker som man inte vill handla men som man vet att man måste som t.ex. schampoo/balsam, rakhyvlar och sådanna tråkiga saker .. Tänkte även passa på att köpa en present åt min kära vän, Bina som har födelsedagskalas nu på lördag hihi  Ska bli skoj!

 
PussLOVE ♥

RSS 2.0