Från klockan 2.00 till 3.00 på endast en sekund

 
Ojojoj, yes jag säger endast "Oj oj oj.." Jag har verkligen BOKSTAVLIGEN ägnat hela dagen framför plugg! Kan ni förstå att jag har suttit med denna enormt dryga engelsk uppgiften i 8 låååånga timmar!! o.0 Rena vansinnet ju! Men nu är jag iallafall äntligen klar och guuuud vad skönt det känns att det är gjort och kan lova att jag är ruskigt glad över att jag inte lämnade detta arbete till sista minuten eftersom denna uppgift behövde verkligen massa massa tid på sig!

Så ja, jag har inte så speciellt mycket att berätta om min dag eftersom jag har absolut inte hunnit med något haha, såg inte heller filmen "Skyfall" just av den anledningen att jag ville bli klar med uppgiften när jag väl var igång! :')


Nu sitter jag och äter lite godis som jag faktiskt anser att jag förtjänar efter detta slit haha, smsar även lite smått med älsklingen :'D <3. Oooh endast 3 timmar kvar tills han kommer hem från jobbet, yeeey! Tror faktiskt att jag kommer vara vaken då, eftersom just nu som det känns så kommer jag inte lyckas somna än på ett tag. ;p
 
 
Från klockan 2.00 till 3.00 på endast en sekund! hihi ;p
Inatt ska även klockan ställas fram en timme! So don't forget that!
Klockan är nu alltså redan 03.35, fastän den egentligen skulle ha varit 02.35.




- Sometimes you just have to be your own Hero & never stop belive in yourself!


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Study Day!

 
Haha så dryga låånga nätter..

Igår kväll gick jag och la mig redan strax efter 22-tiden då jag var otroligt trött (vilket jag har varit dessa senaste dagarna, pga graviditeten skulle jag gissa på) Märks av nu att det börjar bli tungt för kroppen, börjar även få smått ont i ryggen och benen.. Men inte så att jag håller på att dö! Nejnej! Haha utan märks endast att kroppen börjar ändras mycket nu. Hur som helst så la jag mig så tidigt men guess what?! Lyckades inte somna förrän klockan slagit 3.00 ooh så drygt!!

Haha under tiden pillade jag en stund på telefonen och slutade med att jag gjorde en vråål snygg bild på mig och kissemissen Jyrkas! Hahaha soo hot! hahahahaa... xD
Rätt charmig bild ändå ju :') höhö!

Bild: Men blöööö..! Om man bara kunde somna som en vanlig människa! ;p tröttast ever -.-

Anyway så efter att jag och älsklingen väl klev upp, såg vi något avsnitt på "Star Trek" under tiden då vi åt frukost =). Men efter en stund satte jag mig framför datorn och började plugga, har nu höllt på med engelsk uppgiften i 5 timmar, utan någon paus emellanåt!! Ojoj är helt slut i huvudet! En klapp på axeln ska jag ha! :'D haha! Oooh så himla dryg uppgift också!!! :o Men nu känner jag att jag VERKLIGEN måste äta någon mat innan jag tuppar av!
 
Som tur är så har jag inte allt för mycket kvar, är rättare sagt nästan klar! Weeey! ..I hope! haha.


Men nu mina kära läsare ska jag äta min maffiga sallad som jag gjorde snabbt iordning och tänkte även se på den nya James Bond -filmen, Skyfall. :'D


Bild: Levande ljus, filmen "Blondie" -med Carolina Gynning (sisådär..), tropisk juice och maffig sallad med ägg för påskens skull, Just Love It! <3 :'D
 
Så får vi se sedan ifall jag slutför arbetet som jag påbörjat inom engelsk uppgiften eller om jag avslutar den något imorgon på kvällen, efter att vi varit på middag hos svärföräldrarna :), innan älsklingen ska iväg och jobba nattskift <3.


OCH GUUUU så less jag blir på folk som ringer och ringer..
Får inte människan något svar ifrån mig så är det ganska uppenbart att jag inte vill prata med människan helt enkelt! Blir så irriterad på alla dessa falska människor (i nuvarande läge -tråkigt nog min mormor), som inte alls visat något intresse till mig under flera års tid. När hon väl hört av sig var då hon kände sig tvungen eftersom det var på mina födelsedagar.. ja så gratta hon mig osv OCH direkt efter gratulationerna ska hon naturligtvis VART ENDA GÅNG börja klaga om att jag ska vara snäll och hjälpsam och ta hand om familjen och hur dåligt jag har betett mig mot min familj.. När jag aldrig gjort annat än att verkligen försökt fått dem att åtminstone en gång bli stolt över mig, jag har alltid ställt upp i alla lägen såfort något knasade ihop sig för dem som absolut egentligen inte ens var mitt problem MEN ändå skulle jag aldrig duga och räcka till, vad jag än gjorde så var det aldrig bra nog!


Men jag har alltid höllt masken och sagt ja självklart osv.. För jag har ärligt aldrig vågat sagt ifrån och ville inte starta något bråk men ärligt talat hur kul tror hon att det är att aldrig få något samtal ifrån henne och dessa gånger hon rindge exempelvis till min mamma och pratade och visste att jag var där, så kunde hon aldrig prata med mig så när jag väl får samtal ifrån henne på mina födelsedagar så får man alltid höra en massa gnäll om hur dålig man är.. så jäkla kul, VERKLIGEN..! :o Så detta år när jag fyllde år (för endast någon vecka sedan), skulle hon även ljuga för mig och hitta på saker som jag vet inte alls stämmer in i verkligheten osv så jag får nog och säger åt henne att det inte är kul alls att jämt få höra sånt och alltid på mina födelsedagar även! och att det inte alls känns kul att hon inte kan ringa enbart för att hon bryr sig om hur jag har det osv.. En gång råkade hon ringa mig, då hon egentligen skulle ringa mamma, såfort hon märkte att det var jag, så sa hon endast kort och snabbt att hon ringt fel och ba la på?!?!?!!! Alltså ärligt talat, vilken stil! Så vill inte jag bli behandlad och jag orkar inte längre ha folk i mitt liv som inte bryr sig om mig eller visar någon uppskattning till mig. Men nä nu går det bra att spamm ringa mig helt plötsligt, nu när jag sagt ifrån.. ORKA!
 
Bild: Tillsammans med godisen, säger jag -Sleep Tight! :'D
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Such a Nightmare!


Ännu en natt passerat med knappt någon sömn, ooh så jobbigt när man är oerhört trött
men ändå är det omöjligt att somna och när man väl gör det ska man vakna tusen gånger i timmen -.-
But that's life, så kan det bli ibland! :')


HAHA påtal om sömn.. drömde sjukt konstig och obehaglig dröm imorse!! :o

Drömmen utspelade sig i Skönsberg, där jag är uppvuxen. Så var jag ute och gick och plötsligt såg jag att det var en brand som höll på att startas på träden strax bredvid ett dagis (dock var det ingen på dagiset), förutom en konstig äldre kvinna som jag såg efter en stund som satt lite längre upp på en kulle och läste en bok och bredvid henne var det ett ytterligare träd som jag snabbt märkte att även detta träd hade lite glöd på löven.

Så jag skyndade mig upp och skrek att det håller på att börja brinna och pekade neråt och på träder bredvid henne med full panik inom mig. Men kvinnan var toklugn och svarade -Ääh det är ingen fara, det blåser mycket idag så blåsten kommer att stoppa branden. Med hakan nästan nere vid marken svarade jag snabbt, att blåsten gör ju att det blir värre och att den hjälper glöden att utvecklas till lågor?!!!!!!!!!!!!!!

Toklugn som hon var, svarade hon mig till slut -Okej då.. jag kommer strax, ska endast hämta en hink med vatten. Så började hon gå sakta mot dagisets ingång.. Plötsligt stannade hon till och vände sig om hastigt mot mig och sa med en lite mer dallrande röst att jag inte skulle gå någonstans. Men jag reagerade inte riktigt på det utan tyckte endast att det var vel självklart att jag inte bara drar när vi ska göra ngt åt branden när det endast var vi där liksom.. så jag svarade: Neeeje inte ska jag gå inte. 

När jag höll på att slå numret efter brandkåren, såg jag helt plötsligt min mamma och två personer till som stod sidan om henne på en balkong ovanför och såg ned på mig, så jag peka och försökte visa om branden liksom som var lite längre ned men hon och de två andra börja vifta hastigt att jag skulle komma till dem snabbt! Men jag förstod inte varför så jag hann ta några få steg närmre och fråga "vaa?", helt förvirrad och såg deras rädska i ansiktsutrycken på dem så fortsatte de vifta till mig och skrek att jag skulle komma, fort!

Precis då märkte jag att den där konstiga kvinnan var tillbaka, stod mest in till strax bakom mig flåsande och såg konstigt på mig! Jag sa till henne att jag kommer strax tillbaka och började sakta röra mig uppåt mot lägenheterna där mamma var. Men kvinnan följde efter och brast ut -NEEEJ! Du får inte gå!, med en ilsken och konstig röst, vilket gjorde att rädslan slog mig i denna sekund och jag börja tokspringa och hon efter mig..!!

Plötsligt höll jag i en stor röd hink gjord utav plast som var tom, som jag slängde av ren reflex bakåt mot kvinnan men jag missade! Plötsligt hitta jag en mycket mindre hink som var inuti ett rör, så jag greppa snabbt tag i den samtidigt som jag sprang förbi röret och kastade bak mot henne men hinken var så lätt att vinden hann ta den och gjorde att jag missade kvinnan. Plötsligt känner jag en kraft som drar mig bakåt (fastän ingenting höll tag i mig), kunde knappt springa framåt så jag greppade tag i stång/lykta och höll fast allt jag kunde. Verkligen kramade om stången så hårt jag kunde. Såg kvinnan närma sig mig med hennes enorma hink som inte alls var fylld med vatten utan med OLJA! ..med värsta häx skrattet, riktade hon sakta hinken mot mig och var påväg att slänga det över mig.

...När jag PLÖTSLIGT vaknar upp ur drömmen!
Alltså känslan var bra vidrig och obehaglig att vakna upp till, kan jag lova!!! 
Nä uffa..inte kul men tur att det endast var en dröm xD :')

FEJK. Sagornas bild av en häxa som en elak tant med vårtor på hakan och lång krokig näsa rimmar illa med den "riktiga" häxan, menar Qinna Blomgren. Nu söker hon Sundsvallshäxor till företaget Häxriket i Norden. Foto: Jens Meyer/scanpix

HAHAHA märks att det är påsk.. När kvinnan i min dröm skrattar som en äkta häxa! xD ;p
 
 
Anyway, så har jag nyligen myst i soffan tillsammans med älsklingen ♥, nördat lite på "Star Trek" och tjockat i oss otroligt goda glassen med maränger och stekt banan som älsklingen gjort iordning! :'D <3, under tiden då jag satt och endast tog det lugnt i soffan och läste en tidning. :')

(Bilden är dock tagen ifrån Google)



PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!
 

Step Up Revolution

 
Såg precis filmen "Step Up Revolution", which is TOTALLY AWESOME!!
Sådan jäkla feeling man får av att se på filmen, inte en enda sekund som jag ansåg att den var tråkig,
helt klart värdig att se ifall man är lika kär i dans! haha :'D
 
 
Ja annars så tror jag faktiskt helt ärligt att jag skjuter upp pluggandet tills imorgon istället, om jag nu inte lyckas finna energin till det något senare ikväll! Men som jag känner just nu, NO WAY! haha ;p

Tänker strax gå och göra iordning någon smarrig middag och
sedan endast njuta och ha en LAZY EVENING, kanske även pimpa till naglarna lite granna.. får se! :)



PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Our First Pregnancy

 
Tiden går så otroligt snabbt och nu är det endast 4 månader kvar tills vi får träffa vår älskade son!
 
Bild: Att få känna dina små sparkar, att få se ditt lilla hjärta slå och att verkligen få se dig röras inuti min mage. Att få höra dina starka hjärtslag, känslan till detta är helt obeskrivligt underbar! <3 Vårt älskade lilla äventyr <3 

Att få känna dina små sparkar,
att få se ditt lilla hjärta slå och att verkligen få se dig röras inuti min mage.
Att få höra dina starka hjärtslag, känslan till detta är helt obeskrivligt underbar! ♥
Vårat älskade lilla äventy
r. ♥



Enligt graviditets -boken, är nu lilla bebiin 23cm lång.
Hihi jag mätte igår kväll för att se hur mycket det verkligen är..
Måste erkänna att det känns overkligt men oerhört roligt att han redan är så stor i min lilla runda mage.
Ooh så mysigt och spännande!! :'D ♥

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Finally getting better!

 
Bloggen har nu stått stilla dessa senaste 2 dagarna på grund utav att jag har gått och blivit smittad utav älsklingen = mest legat i sängen /soffan halvt utslagen ;p Orken har knappt funnits vid liv för mig och att blogga fanns då alltså inte ens på världskartan för mig just då.

Igår under dagen efter en massa sömn och vila, blev jag återigen pigg men efter att vi varit och storhandlat matvaror, samt lite foder och saltsten till vår lilla bunnie, Pancakes blev jag helt död igen och fick tillbaka febern.
 

Men nu idag känner jag mig mycket bättre! Bättre än igår till och med! Så det känns så jäkla skönt!! Ska försöka att ta det lugnt idag så att det håller i sig nu! :')


Ska även försöka plugga lite granna, har en massa frågor att besvara inom svenskan om August Strindberg som vi nu arbetar med och även en uppgift inom engelskan, ska dock vara inlämnat efter Påsklovet så är ju inte sådär jätte bråttom med det men man vill ju som sagt vara ute i god tid så man vet att man hinner med sig! :')
 
 
Ja annars så vaknade jag och älsklingen för ca en timme sedan, så sent som vid 13-tiden haha ;p Men är man sjukis är det ju viktigt att sova mycket och vila ut kroppen så all kraft samlas på nytt! :')
Åt frukost osv och nu dricker vi varsitt glad med blåbärssoppa - Massa bra för magen och tokmassa gott!!
 
Nu mina kära läsare, ska jag gå och ta mig en dusch!
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

HeartBeat

 
Vi har nu precis kommit hem ifrån besöket hos Barnmorskan,
där vi fick höra hjärtslagen :'D Oooh så mysigt! <3.
Hjärtat lät jätte bra och han verkar vara fullt frisk och jag fick även veta om att jag har en positiv blodgrupp så ska inte behövas ta några blodprover sedan på bebin heller, sa barnmorskan och att jag ligger bra till på skalan inom graviditeten. :')
 
 
Just nu känner jag sådär: ..inför att sätta igång och plugga om August Strindberg -.- "BAAM!"
Nej men kanske ska ta och göra middag först, börjar faktiskt känna av hungern smyga sig på nu så äter vi först,
kan jag sedan plugga i lugn och ro :) Yes, det får nog bli så! ;p
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Hold On to the Dream & Belive

 
Haha börjar vel med en liten fräckis för att liva upp stämningen lite ;p xD


En man kom in på ett cafe med en mus under armen.
Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen.


- Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar? undrade värden.
- Jag räddade en liten fe och fick tre önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar,
men den sista önskningen, "en omättlig mus", missförstod ju den där lilla jäkla fen totalt.
 
 
 
Annars sitter jag här hemma för tillfället och är tokorolig över var vår lilla Pinky tagit vägen, speciellt efter att jag sett en vargjävel för endast en vecka sedan!! Oooh hoppas hon mår bra och snart kommer hem igen!! <3.
 
Hon brukar alltid vilja komma in såfort som möjligt och mest hålla sig till vår altan och gnälla efter att få komma in men nu har hon varit borta ända sedan gårdagen :o
 
 
Anyway så slutar älsklingen strax och då ska vi fara till barnmorskan, får se ifall vi även passar på att åka till ica och handla lite matvaror, sedan tänkte jag ägna dagen till plugg -.- Inte alls kul! Men allt kan ju inte serveras på silverfat i livet :'D

Ja så ska jag ju även förbereda lite grejer inför morgondagen då jag ska träffa Cicci och arbeta lite på projektarbetet innan vi faktiskt ska redovisa för förskolorna inom kort! :')
 

Men nu ska jag gå och mysa med lilla tröttisen Jyrkas den lilla tiden innan det är dags att fara! :')

 
 
PussLOVE.. XOOX<3.
...Until next time!

Sometimes You Have To Be Your Own Hero

 
Godkväll alla mina kära läsare! :'D
 
Känns riktigt skönt att jag hunnit plugga lite idag, att veta att man kommit igång med enorma häftet :) Imorgon blir det antagligen fortsättning med det!
 
 

Nu har jag och älsklingen ätit middag och nördat lite på Star Trek, eller ja.. vi åt ju för flera timmar sedan men slutade nyligen se på Star Trek.. Ah ni fattar ;p. Nu tänkte jag faktiskt ta och trotsa min enorma huvudvärk som jag fått tackvare min "älskade" tredje visdomstand som börjat växa.. oooh kan dem inte bara sluta växa, så onödig ändå! haha xD Hur som helst så tänkte jag ta och fixa mina naglar lite så man får snygga och fräscha händer :') haha ;p. Sedan ifall jag orkar, hade jag tänkt att teckna lite granna innan jag faktiskt tar och lägger mig.
 
 
Imorgon ska jag tillsammans med älsklingen besöka barnmorskan. Oooh så spännande! Tiden går så himla fort och att det nu endast är 4 månader kvar inom graviditeten, känns helt overkligt och underbart! Ska bli så mysigt då vi ska handla bebiskläder och allt detta! :'D Mysiiigt! <3.
 
Känner mig redan bra tjock och klumpig nu när det verkligen börjar märkas av att magen faktiskt är lite i vägen
då jag ska böja mig eller sätta mig upp efter att jag legat ned. Haha :')
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

You're My Own Sweet Paradise

 
Sitter nu här och funderar att börja plugga lite granna i det oerhörda tjocka svenskhäftet .. ooh orkar inte! Men MÅSTE! Peppaaaaa!!! :'D haha.
 
Ja annars så imorse precis efter att jag ätit frukost och var påväg att hoppa in i duschen så kom älsklingen hem <3 Trodde faktiskt inte att han skulle komma hem så tidigt så blev en riktigt fin överaskning! :'D <3. Efter att jag duschat har vi endast myst och skrattat och fikat till animerade filmen "Hotel Transylvania", den var riktigt köng enligt våra åsikter! :')
 
Till fika blev det iskaffe med grädde och kladdis chokladmuffins :') Mysisfika!
 
 
Men nu innan det blir dags för att göra middag, måste jag verkligen sätta igång och få åtminstone lite gjort inom pluggandet så älsklingen får under tiden passa på att spela lite med! :'D <3.
 
Man kanske ska ringa och höra med svärföräldrarna ifall vi kanske ska äta middag ihop och umgås, vore oerhört trevligt! :'D
 
 
Längtan är stor, vår älskade bebii <3.
 
Bild: Längtan är stor, älskade bebii <3
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

I Will Only Get Stronger!

 
 
 
Tjabba Tjena Hallå! Gud vilket underbart väder, sol och grejer! :')

Trots sjukt lite sömn och en hemsk dröm att vakna upp till så är jag faktiskt på gott humör och även fastän mer eller mindre hela min kropp värker efter städningen. Haha oouffa.. Det märks att det börjar kännas tungt i kroppen med städningen, undra hur det ska gå om endast någon månad framöver då jag är mycket rundare hihi :'D.

Gissar även på att humöret på topp kan bero mycket på att idag kommer älsklingen hem igen! <3 :'D Weey hihi! Har faktiskt pysslat lite granna sådär vid midnatt då jag inte kunde sova efter att jag sovit bort hela eftermiddagen igår då jag mådde så himla dåligt.. Hade ingen kraft, var illamående, fick tungt att andas osv.. ne inte alls kul! Men efter att jag tog en utav mina super tabletter mot illamående (för graviditeten), och efter dessa timmars sömn mådde jag mycket bättre! :') 
 
Så yes, igår vid midnatt blev det massa pyssel hihi skooojsigt :'D
 
 
Men nu mina kära läsare, tänkte jag gå och duscha!
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Study Weekend

 
Blir ingen resa för min del, stannar hemma med våra älskade djur istället och ser till att få plugget gjort, medan älsklingen for själv ist. Hans syster har ju precis även kommit hem ifrån sjukhuset efter att hon opererat sig så dem förtjänar att få vara med varandra då dem inte ses ofta alls och så kan han även passa på hjälpa henne med lite grejs där hemma (hennes sambo har ju med nyligen opererat sig så viktigt att även han inte anstränger sig allt för mycket) :)

Så älsklingen blir där tills på söndag, sedan på måndagen efter att han jobbat ska vi till Barnmorskan på ett ytterligare möte. Ska bli spännande vad hon har att säga, haha våran barnmorska är rolig och man känner sig riktigt bekväm vid henne som är så skönt haha hon brukar alltid skämta till lite och komma med gulliga kommentarer :'D Yes, så de ska bli skoj!
 
Så får vi se ifall jag kanske tar och hälsar på min älskade och sjuuukt saknade vän Zahraa en stund efter att vi vart hos Barnmorskan, ja eller före ifall jag hinner med det. Får se hur det blir! :') Tanken var ju att vi skulle ses och dra ned på Birsta tillsammans med hennes smågrabbar (SÅÅ SÖTA små barn!!), men det fick ställas in pga ändrade planer, men vi hann ju iaf ses och prata en stund innan min buss hem kom, så det var ju trevligt det iaf oavsett hur kort eller länge det nu var! :')


Ja annars nu så har jag hunnit med att städa lite här hemma, diskat och bytt sängkläder och nu tänkte jag ta och äta något innan hungern tar över helt haha. Tror faktiskt att det blir spaghetti (äggnudlar då jag är gluten allergiker då..) med köttfärssås, och lite tomater osv på sidan om så man håller den där nyttiga mattallriksmodellen som man en gång i tiden blivit lärd om.. haha men eftersom sallad och grönsaker är så gudomligt gott, är det inga som helst problem för mig!! Haha jag skulle kunna leva på sallad x'D
 
Sedan sådär på kvällkvisten tänkte jag försöka plugga lite granna åtminstone, då vi fått ett tjockt häfte inom Svenskan som måste göras (dock är det inte allt för brottom med att göra klart det) men jag vill alltid få allt gjort så snabbt som möjligt så jag vet att jag inte hamnar efter. Kommer ju som sagt alltid nytt arbete under tiden så gäller att hålla igång och inte vara allt för lat! :).
 

 
 
PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!
 
 

Oh sunny day <3


Igår blev det inget bloggandet efter att jag blev så himla trött när jag kom hem från skolan och sedan ba myste i sängen en stund till Star Trek medan älsklingen låg och sov bredvid eftersom han skulle jobba nattskift :).
 
Bild: My love is sleeping <3 ..while I'm watching at Star Trek 
 
Men effter en stund började hungern att ta över så jag tvingade mig upp och gjorde iordning mig en god maffig sallad och passade även på att skicka in lite engelsk uppgifter med tanke på att lärarn var sjuk och aldrig kom på lektionen. Så yes, sedan resten utav kvällskvisten har jag endast legat i soffan och kollat på "Gossip Girl", tjockade även i mig en halv Ben & Jerrys, så gudomligt gott! <3.
 
 
Annars sådär i helgen, ser planerna ut att jag och älsklingen ska åka till Bispgården och hälsa på hans syster och hennes sambo Johan, så det ska bli en massa trevligt! :). 
 
Bild: Just waiting on the bus in a awesome sunny day :'D
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!
 
 

Study Day

 
Tjabba landsKrabba!

Det blev tyvärr ingen uppdatering igår eftersom Erik fick låna min dator igår så han och älsklingen kunde spela tillsammans nu när Erik är här och hälsar på i ett par dagar innan han far hem till Gävle igen.
 
Under tiden som dem spelade, myste jag ned mig istället tillsammans med vår älskade bunnie, Pancakes och kissemissen Jyrkas, framför filmen "Scooby Doo", var väldigt mysigt hihi :'D

Bild: Myser med lilla Pancakes <3  Bild: hihi en lite mysig picknick med djuren :'D <3

Haha så fort jag la tillbaka Pancakes i hans bur.. eller ja man kanske ska säga hans lyx villa :'D, så blev stooor kissemissen Mojjo på jätte goshumör. Haha tror han blev lite avis där så självklart tillbringade jag även lite kvalitetstid tillsammans med honom innan läggdags.
 
Bild: Någon som är trött och ligger som en boll xD  Bild: <3
 

Idag har jag endast suttit och tillbringat dagen framför plugg, så har jag nu även precis bakat chokladbollar som man kan smaska i sig efter maten. Till middag som grabbarna nu håller på att göra i ordning, blir Tacos nom Nom NOM! :'D


Annars sådär.. så känner jag nu för tillfället att det nog blir en tidig kväll för mig, börjar redan känna mig riktigt trött men det kan ju även vara pga jag nyligen har pluggat..

Men nu ska jag gå ned och se hur det går för grabbarna med maten och se ifall man kanske kan hjälpa till med något =)
 
Bild: <3

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

It's just make no sense :')

 
Jag har nu precis pratat i tel med min gulliga svärmor i över 35 minuter,
oj så tiden kan gå fort när man har det trevligt! =) <3.
 
Hihi jag tror att det börjar bli dags att åka och hälsa på dem där hemma hos svärföräldrarna, inom snar tid!
Haha även fastän vi träffades förra veckan så saknar jag dem såå mycket redan nu!
Men det är vel inte så konstigt heller, med tanke på hur när
a vi kommit varandra under dessa senaste åren som jag fått bott hos dem :)<3.
 
 
Anyway, detta med kvällspluggandet som jag planerat.. tror jag får bli av imorgon eller under onsdagen eftersom jag känner nu att jag är alldeles för trött för att plugga efter att jag har sprungit runt hemma med att diska, laga mat, baka bröd, tvätta osv.. Men dessa saker måste ju med göras och som tur är det inte sådär kris brottom med pluggandet, så blir nog endast till att göra klart de sista sysslorna här hemma som jag redan påbörjat på, innan jag slänger mig ned i soffan framför någon spännande film innan läggdags.

Bild: Så fruktansvärt trött som jag är säger jag nu: Sleep Tight! :'D  Bild: Mysis kissemissen <3
 
 
Och gud vad jag är less på alla dessa människor som bara ljuger, lögn efter lögn..
Att dem inte förstår själv hur mycket dem gör bort sig själv när dem tillslut ljuger så mycket att dem själv inte kan hålla reda på alla dessa lögner och allting blir endast helt galet i slutänden, ingenting som har något bra sammanhang.. it's just make no sense! Men what the hell.. vill ni leva ett sådant liv, then you're welcome to do it! Men jag tänker då inte stå och låtsas gå på dina lögner som skriker rakt ut hur jäkla BUSTED du faktiskt är. xD ..så jäkla patetiskt.
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Spending quality time with my lovely bunnie, Pancakes <3.

 
Tjenare!

Jag har precis mailat lite uppgifter och information till min kära vän Cecilia, så hon inte hamnar effter pga praktiken. Yes i know, är så snäll utav mig som bryr mig om andra hihi xD Nejmen hade det varit jag så hade jag verkligen uppskattat detta ifall någon kunnat informera mig lite granna.
 
Ja annars så har jag mått lite illa under morgonen så jag bestämde mig för att ta en extra lång sovmorgon vid hopp på att bli kryare och det fungerade så när jag äntligen klev upp, la jag en filt på golvet uppe i vardagsrummet, lite kuddar och lite gotta (lite godis till mig och lite sallad till lillpojken) och myste ned mig där med min älsklade lilla bunnie, Pancakes i några timmar framför lite serier =).

Haha dock direkt efter att han ätit upp sin sallad och fick syn på mitt godis, skuttade han snabbt fram och passade på att tjuva en godis ifrån mig hahaha lillbusen, han är helt galen i godis xD
 
hihi så mycigt med lite kvalitetstid! <3.
 
Bild: Myspys med älsklings pluttisen, Pancakes <3, framför lite serie :'D och självklart passar han på att sno lite godis ifrån mig xD haha så söt! <3  Bild: Tillbringar lite kvalitetstid med älskade hjärtat, Pancakes <3
 

Annars så har jag precis ätit en bit ostkaka som jag bakade igår morse,
med blåbärssylt som topping - Massa gott! :'D

Igår
testade jag även göra en hemmagjord pizza och guuuud så god den blev! :') Stolt! hahaha ;p
b

Ja och nu tänkte jag faktiskt ta och hänga tvätten samt vika de som redan torkat och sedan sätta igång med lite pluggande! ..Men funderar faktiskt att vänta någon timme med pluggandet tills älsklingen fart på jobbet, då jag får lugn och ro, inget snack om spelande i bakgrunden. Vill ju trots allt få gjort all arbete så bra som möjligt! =)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

TIME TO LET OUT OUR GREAT NEWS!

 
Just gonna drop it like a BOM BOM BOMB! ;'D
 
 
Det är nämligen så att jag och min älskling väntar våran första älskade lilla bebis♥ :'D
Nu när vi vet att allt ser ljust ut, att lilla bebin ser ut att vara frisk och att allting är som det ska,
är det nu äntligen dags att gå ut med denna stora fantastiska nyheten till hela allmänheten! :'D

Det är en liten pojke
som busar otroligt mycket där inne i min mage, sparkar jätte mycket :)

Jag är nu i vecka 21 och gud så vi längtar tills vi får träffa våran kära lillbuse! ♥


 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Back On Track!


Hejsan på er allesammans!

Denna blogg har nu stått stilla denna senaste veckan mycket eftersom jag har haft fullt upp, jag och älsklingen har som sagt fyllt år så vi har haft en massa släktingar på besök, massa trevligt! =) Har även fixat lite ärenden, pluggat och nu dessa senaste dagarna har vi vart på lan hos Rickardoo. Eller ja... grabbarna lanade och jag tog det mest endast lugnt, ritade och hade maraton med mig själv och en massa gotta xD Haha Sjukt Lazy men bra skönt efter att jag haft rätt så mycket att göra den senaste tid.

Men nu ska jag bli mycket bättre på att uppdatera denna blogg!

 
Anyway så just nu för tillfället, väntar jag på ostkakan som är inne i ugnen och ska ut om endast någon minut!
Har även plockat undan lite här hemma och slängt in en tvätt.. vid hopp på att slippa behöva vrida ut all vatten på egen hand ifrån alla kläder ;p.

 
HAHAHAHA ooh jag orkar inte.. Så jäkla skön bild! x'D
 
Public Toilet Fail
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!
 

Our cute kitten


HAHA STOORÖGONEN fick syn på något spännande genom fönstret! xD
Hahaha mest dramatiska kissemissen ever! Älskar vår stora prins! <3.



Blev ingen stor handel idag och varken en sväng till Cicci heller, får bli imorgon istället!
Hann iaf städa undan lite granna här hemma, så blir nog lite imorgon med men endast till att damsuga och dammtorka lite. Inte särskilt jobbigt att man dör precis ;P


Vi har nu iallafall precis kommit hem igen efter att vi varit någon timme hos Rickard där jag färgade utväxten på honom som han önskade sig =) Så åt vi även nere på pizzan, massa gott!
Träffade även på älsklingens kusin och Anna, så surrade lite innan dem skulle dra vidare =)


Nu är jag så himla trött att jag skulle kunna somna till ståendes! haha men tänkte faktiskt ta och kika på något avsnitt på "Gossip Girl" innan jag somnar och till detta blir det att gotta sig med cola och godiiiis <3. 


 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

The sun is shining up in the sky and spreads the warm feeling in the air

 
Tjenare Tjenare på alla glada och kanske även mindre glada.. ? ;p
Haha men idag ska alla vara glada tycker jag! ..Solen skiner och det är fredag = helg! :')


Anyway, så har jag faktiskt nu suttit och lyssnat på ett radioprogram på P3, jag kan ärligt säga att det inte alls är ofta detta sker haha speciellt inte ifall dem endast pratar och har en frågestund eller vad man ska säga.. När jag väl lyssnar på radio, så är det isåfall när dem har en tokmassa låtar uppstaplade men denna konversation var faktiskt spännande måste jag säga! :') Handlade mest om smink och kläder och alla som känner mig, vet mycket väl om att jag älskar sådant haha! Skor, väskor, kläder, smink och hela denna faderullan är ju stor kärlek för mig hihi :'D


Men nu tror jag nog att jag får ta och göra någon nytta här hemma!
Älsklingen kommer hem om inte allt för länge, sedan ska vi fara iväg och handla lite mat osv inför helgen. Sedan om jag inte hinner nu vill säga så måste det städas här hemma, har absolut ingen lust som helst till att göra det imorgon så får bli något idag, kanske slänga i en tvätt, dock är jag säker på att jag kommer återigen bli tvingad utav tvättmaskinen till att vrida ur all vatten ur tvätten när den väl ska hängas.. Har ju fått gjort det nu de senaste 3 gångerna -.- Stark kärlek mellan mig och denna aparaten kan jag ju inte påstå att det är just nu! haha ;p


Ska även försöka minnas och samt hinna med att svänga förbi kära vännen Cecilia,
för att hämta lite grejer som ännu är kvar hos henne, två par skor och en stor tavla
som har mer eller mindre varit mitt egna projekt under kanske ett år sådär. :')
Hihi kul att veta att denna tavla har inspirerat Cecilia! :'D Då vet man att man har lyckats med att ha gjort något fint hihi.
Nej men nu som sagt, dags att sätta igång med dagens ärenden!

Bild: Sleep Tight! :'D
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Yohio lämnade kvar presenterna han fått utav barnen på Birsta City!


Ooh så skönt det känns när allt är gjort! (för tillfället iallafall) haha, har precis skrivit klart läsloggen till romanen Jenny, efter 3 timmar framför skiten är jag nu äntligen klar och guuud så skönt det känns att veta jag inte behöver tänka och gruva mig över det mer! Nu kan jag andas ut ordentligt haha :')
 
Så på tisdag om inte redan på måndagen blir det in till stan för att lämna in dessa papper på läsloggen, analysen samt lämna in boken på bibblan.
 
 
Jo och till er alla Yohio älskare där ute.. Säger bara guuud vilken inspiration han är den där karln.. NOT!
Tur jag inte är ett speciellt "fan" utav honom haha men hur som helst så anser jag att ni borde veta att dessa presenter han fått ifrån barnen, när han uppträdde på Birsta City härom dagen.. Lämnade han kvar presenterna på platsen! och detta ska kallas för stil? Fyfan säger jag bara, tycker synd om dessa barn som ser upp till honom..!

Bild: Och denna ska inspirera folk! Och vad göra han lämna kvar alla fina presenter som småbarn gett bort! Fy fan!
 

Men hur som helst tänker jag faktiskt ta och göra något att äta, börjar känna av hungern nu.
Så får vi se hur resterande dagen kommer att tillbringas.
Men just nu blir det som sagt lite mat i magen och vila.
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Work hard but Live harder


Blev inget pluggande idag.
Jag bestämde mig för att ta det imorgon istället då min älskling är ledig idag :')
Kändes liksom mer frestande att spendera dagen med älsklingen när han inte så ofta är ledig,
så kan tråkiga pluggandet tillbringas imorgon då han ska jobba.

Egentligen hade vi tänkt åka och handla inför helgen då vi ska få massa släkringar då våra födelsedagar ska firas osv, men vi får ta det på fredag istället efter att älsklingen slutat jobba.
Dagen har vi tillbringat till att kolla på köng serien "Spartacus" och endast myst och njutit utav vår tid tillsammans :)<3.


Sedan har jag även lekt lite på paint, började med att göra ett alldeles eget gratulationskort, tills när älsklingen fyller år (Nu på lördag), så resultatet på kortet får ni isf se efter lördagen! Jag är dock inte riktigt klar med den ännu, har ungefär en grej kvar.. komma på en bra text att skriva inuti kortet!



Jag har även gjort en ny header till min FB -logg.
Efter en massa ändringar osv blev jag slutligen nöjd över den faktiskt :')

RESULTAT:
Pretty cute I think hihi :')
 

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Studying Day!


Minst sådär två timmar senare är jag nu äntligen klar med bokanalysen!!
YEEEY! haha ..och helt ärligt sagt, känns det riktigt kanon bra med resultatet som jag utfört!
Creds for me! :'D haha!

Har nu endast kvar att skriva läsloggen, men det ska inte vara några som helst problem! Jag menar är ju betydligt mindre arbete kring det än att få till en bra analys :').
Men att skriva läsloggen får nog bli imorgon, då hjärnan är utvilad och så det blir ordentligt gjort :').

Jag har nu även precis pratat lite i tel med min kära vän Sara, sjuukt vad jag saknar henne!!!
Men nästa vecka får jag iallafall äntligen träffa henne igen! Can't wait! hihi :'D <3.



Men nu tror jag faktiskt att jag får ta och äta någon middag, hungern börjar nu kännas av..
Resten utav kvällen tänkte jag kanske försöka med att ta och gå igenom lite kläder men får se hur det blir med den saken haha kanske skjuter upp detta ytterligare en dag som jag lyckats gjort de senaste två dagarna xD Men det är ingen brådska med det så ja.. Måste hänga tvätten nu också kom jag på!

Bild: Tror faktiskt att jag tackar för idag och låter drömmarna föra mig bort in i sagovärlden :'D Sleep Tight!<3

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Time for some updating

 
Tjenare alla mina trogna och kära läsare!

Dags att uppdatera lite kanske? Var ju några dagar sedan nu.. ;P

Jag kan börja med att berätta att jag hittade en grym sida med massa unika och super snygga skor osv.
I totally love it och önskar verkligen att jag haft pengar just nu så jag hade kunnat klicka hem ett par vrål söta skor!
Är det något som jag älskar så är det SKOOR och VÄSKOR!! ♥ Men det får istället bli en ytterligare önskan än så länge ;p.
 
(HÄR NEDAN KOMMER LÄNKEN TILL HEMSIDAN)
 
http://global.rakuten.com/en/search?k=&tl=100480&sid=dreamv
 
   

                  207.12:-                                            137.62:-                                         207.12:-

  

Som ni kanske redan vet så fyller lilla jag 20 år inom endast en vecka.. Blink* Blink* haha :'D

JO! Jag och älsklingen har nu även bjudit in gäster till kommande helgen, då vi tänkt fira oss båda, med tanke på att det endast är 6dagar emellan våra födelsedagar så då kan vi lika gärna fira bådas tillsammans med storfrämmandet! Ska bli massa skoj att få träffa dem, var ju ett tag sedan senast nu och så får dem även se hur vi bor nu efter flytten :')

Foto  Bild: Shopping Therapy <--Do you like it?
 
Anyway, så har jag nu även pratat lite med min gode vän Cecilia, diskuterat lite kring PA osv.

Har även pussat älsklingen hejdå då han skulle fara på jobbet, kommer hem rätt sent ikväll men tänkte göra hemmagjord lasagne till sen middag tills han kommer hem :') Ska bli intressant och se ifall jag lyckas haha men det ska nog gå bra!
 

Igår blev det en liten städ dag, funderar dock att fortsätta lite mer om en stund, har ju redan gjort det mesta så kanske lika bra att göra det sista så allt blir gjort. Jo jag har även varit duktig som för en gångs skull skottat gården! Extra points for me ;p haha!

Ja och sedan efter att älsklingen kommit hem, började vi med maten tillsammans, åt go' middag och blev även en ostkaka med blåbär och glasyr som topping till efterrätt, bra sliskigt men gott! :')
 
 
Men nu tror jag det får räcka för stundens inlägg.
...Tänkte ta och gå igenom lite post man fått hem, kika mailen osv.
So have a great day!
 
Bild: Tillsammans med storkillen Mojjo säger jag: Godnatt :')  Bild: Någon som inte uppskattar dig, är inte värdig dina tårar. :') 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

RSS 2.0