Holding out for a hero


Efter skolan på fredagen följde jag med Cicci in till stan medans vi väntade på att hennes pojkvän, Lito skulle sluta jobba. Ellenor hängde med en stund med men sedan åkte hon hem. Strax efter träffade vi även på min kära vän Mattias Söderberg :) Och så gullig som Cicci är så putta hon ned mig i snön!!! Satans vad kallt det var!! :o Och snön var så vass så att jag skar mig på tummen =/ Snyft* Haha.
På kvällen kom Conny hem och kidnappade mig så åkte vi till Ica Maxi och köpte en massa godis, filmerna "Arn" och dricka, sedan åkte vi och åt Kycklingsallad :D Riktigt gott :) Senare åkte vi vidare hem till honom och hade filmmaraton med massa gotta. Myyysig och härlig fredagskväll :D

Igår gjorde vi inte så mycket speciellt, tog det mest bara lungt, åkte in till birsta och handla lite grejer till huset hans osv. Under kvällen åkte jag hem igen och såg på två filmer, "A Cinderella Story" och "In to the blue" som gick på tv :) Sedan var det bara till att sova eftersom jag skulle upp tidigt, 8 på morgonen :)

Så när jag vaknat imorse gav jag min lillebror mjölk och så gick vi raka vägen till min säng och gosa, sedan var det bara till att klä på sig och åka in till stan tillsammans med mamma, lillebror och brorsan sebastian för att vinka av brorsan vimar som skulle iväg till Karlskrona angående lump-utbildning :) Efter det åkte jag, mamma och lillebror hem till Vimars nya sjukt fina lägenhet som jag är kääääääär i nu ;o haha :D Ska väll ta och åka hemmåt om en stund och göra lite mer läxor .. That sux =/ Vad kvällen kommer att ha för trevligt att bjuda på får vi se :)




PussLOVE ♥

Would you dance, if i ask you to dance?


Tyvär har min uppdatering varit heeeeelt världelös på den senaste tid eftersom har inte haft tillgång till internet nu när jag har varit hemma och tillbringat tiden tillsammans med min super älskade lillebror och sedan de dagar som jag har varit hos Conny har jag ärligt inte ens haft suget till att sitta och nörda vid datorn istället för att tillbringa tiden tillsammans med honom med :) Dagarna har enbart antingen varit fylld med en jädrans massa pluggandet eller enbart lugna dagar. :) Sitter just nu hemma nu, fick internet över kvällen eftersom jag behövde det till mitt skolarbete som ska vara klart imorgon och nu är jag äntligen klar med detta, så imorgon blir det bara till att åka in till skolan lite tidigare för att skriva ut allting och fixa lite fint. Blir bra dethär :) Annars idag efter skolan har jag faktist hunnit med mycket :) Tog en tripp på stan tillsammans med älsklingarna, Ellenor och Sabina sedan åkte jag hem och passade på att ha kraaamkalas tillsammans med lillebror innan han och mamma skulle åka och hälsa på min bror Vimar som åker iväg över några månader nu. Jag tänkte åka dit jag med och säga hejdå och umgås lite med honom men det sket sig eftersom jag var tvungen att plugga :( Så jag har ägnat mig en massa tid idag åt att plugga nå sjukt :o Men det är såklart värt all slit ifall man vill komma någon vart :) Så har jag även piffat upp rummet lite granna och städat och gjort fint :) Har även hunnit med att träna för en gångs skull :) Så från och med idag ska jag börja träna igen, så att man får en fin och fräsh kropp till sommarn :) haha.

GaaaaaH! Vad jag faktist längtar till april :D hihi :):) Och förstås till mars med då jag äntligen fyller 18!! ;D
NÄmen nu ska jag ta och mysa ned mig i sängen och låta drömmarna föra mig bort så jag lyckas komma upp i tid imorgon bitti till skolan :) Nästa vecka har vi praktik ända till vecka 9. Kommer bli riktigt roligt :D Ska praktisera på förskolan här i Ljusta med sötbarnen :) Vad som händer och sker under helgen vet jag inte ännu, har inte hunnit planera något speciellt ännu men känner för en lugn helg. Tänkte åka till Paradisbadet och plaska i vattnet med några men det får bli en annan dag istället :):)



No matter how far or how long
My love will still be yours.
I will always love you.
For you - I am here
Wheter in spirit, mind, body.
Shall you ever shed a tear
Your angel will always be near.

PussLOVE, my sunshines ♥

Breaking down


How can you just walk away from me,
When all I can do is watch you leave? ♥


Running from my tears


Igår har jag enbart tillbringat dagen vid läxorna och gjort massa uppgifter och gud vet vad.... Helt galet mycket :o
Men det måste ju göras så väljer jag att göra allt på en gång så att det inte ligger och väntar på bättre tider medan jag får in nya uppgifter för då slutar det lätt att man glömmer bort något sedan and that I don't like. :)
Efter en lång dags pluggande blev det raka vägen till sängen, somnade direkt.

Nu är det fredag och jag sitter på skolan och passar på att uppdatera lite granna medans jag väntar på att matten börjar. Blääh finns det något jag inte tål så är det matte =/ Det funkar absolut inte alls i mitt huvud. That sux. Men som tur har man ju en urgullig person till lärare som alltid får en på gott humör :)

Eftersom jag inte har planerat något speciellt inför helgen och bara tänker ta den som den kommer så tänker jag efter skolan åka hem, slå på någon film och mysa ned mig i soffan tillsammans med min bedårande lillebror ♥ :) Får se vad kvällen och resterande utav helgen kommer att ha för trevligt att bjuda på :)




PussLOVE ♥

Between sky and water



Har varit en duktig flicka idag, har pluggat en jädrans massa! :o:)
Blev precis klar me't, känns riktigt bra asså! :)

Förutom att jag har pluggat nästan hela dagen idag efter skolan, busade jag tillsammans med världens bästa lillebror. Vi gick även ut och åkte pulka och stjärtlapp nedför en jätte stor snöhög x) Var riktigt trevligt tillsammans med bästa sällskapet ever! :D ♥ ♥

Skoldagen var med skön, började 12.20 och hade enbart en lektion och på den lektionen såg vi på film bara och sedan hade ett litet oförberett prov efteråt. Bara att hoppas på att det gick bra, frågorna var ju lite konstiga om jag får vara ärlig. =/ Men man hoppas på det bästa ;D

Tjaa..kärani, denna dag har varit härlig men även jobbig på samma gång :):P

Nu rinner även tårarna som floder nedför mina kinder .. Jag kom åt en speciell mapp och jag bröt ihop lika snabbt :'( Jag har mist massor utav vänner och inom familjen men det finns någon som försvann ur mitt liv för snart 2 år sedan som absolut inget kan ersätta min kära hund, Jesper. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig och mina tankar kommer aldrig att glömma dig! Du fanns i mitt liv i 8 år. Vi växte upp tillsammans, båda fanns för varandra oavsett vad, i vått och tort. Även fast en hund inte kan tala så har ingen funnits där för mig som han har. Jag saknar dig, min skatt utav hela mitt hjärta! Mer än vad ord någonsin kommer kunna förklara! :'( ♥ ♥ ♥ I will always love YOU!


En hund behöver inte fina bilar, stora hus eller designerkläder.
En vattendränkt pinne räcker fint.
De bryr sig inte om du är rik, fattig, dum, klipsk, trög, smart eller dum.
Ge honom ditt hjärta och han ger dig sitt.

Hur många människor kan man säga det om?
Hur många får en att känna sig speciell?
Hur många människor får dig att känna dig märkvärdig?
En hund älskar dig för exakt den du är! ♥



Igår slog mig en tanke .. Att tiden går verkligen fortare än vad man tror. Den går otroligt fort! Jag och Conny har t.ex. redan känt varandra i 6 år! :o Yepp, han var 16 år gammal då vi träffades och lärde känna varandra och jag var bara 13 år HAHA småknattarna x):P Det är helt INSANE vad tiden går asså! :o

Känns även som att det bara var igår som min urgulliga lillebror föddes, men det har redan snart gått 4 hela år. Han har blivit så stor och duktig pojke, är verkligen stolt över honom! :D ♥ ♥

Det med att tiden går så fruktansvärt fort, får mig även att tänka på själva livets möjligheter i livet ... Åren går och många kör samma gamla vanliga race, samma gamla visa om och om igen. Det kanske är dags att nu ta tag sig i kragen och våga ta för sig utav andra riktningar, chanser och möjligheter här i livet. Du måste kunna våga prova dig fram innan du verkligen vet vad som känns rätt och vad som är fel. Så ta för dig av de möjligheter som du får medans du kan. :)



PussLOVE ♥


Tell me about it ;)


Jippi jätte kuuuu .. NOT! :( hade sjukt ont i magen under natten och hela morgonen i förrgår, sedan under dagen gick det över men naturligtvis kom super värkarna tillbaks senare under kvällen och varade heeeeeeeeeela natten/morgonen :'( That's not cool! Så det blev inge mycke sömn för min del så jag har legat och vilat en massa ist och bara tagit det lungt och hoppats på att bli bättre inom snar tid! Conny var jätte söt som gjorde pannkakor till frukost :D Nom Nom NOM! Men tyvär klarade inte min mage av mer än två stycken bara =/ Så har jag bara myst ned mig i soffan framför tv:n med världens snällaste sällskap :) Vid 5 skulle han iväg och jobba så han släppte av mig hemma hos min hunny, Jeanette. Vi har nyligen ätit pizza .. haha sååå ovanligt ;P Poppar nu popcorn och ska alldeles strax slå på filmen "Burried". Finns inget bättre än att mysa ned sig i soffan och ha filmmaraton med lite gotta till när man inte mår det bästa. Hoppas verkligen jag inte får tillbaks värkarna mer, vill ju inte missa allt för mycket i skolan pga detta skit :/ Nämen nu blir det en sväng till affärn innan vi slår på filmen.




PussLOVE ♥

Tonight we'r gonna parteeey!


HAPPY BIRTHDAY TO WORLDS GREATEST HUNNY;
LINDA JEANETTE SELANDER!!!!!! ;D ♥ ♥


Eftersom Jeanette fyller 23 år idag så passade jag på att kiva upp i god tid och gjorde god frukost åt henne på sängen hihi, sedan drog vi in till vårat andra hem "THE Birsta City" ;) HAHA När vi kom hem åt vi OFC gopizzan framför en riktigt bra film "You Again" som ännu inte ens har kommit ut på bio men kvalitet var riktigt bra och filmen är lätt se värd! Den har även bra budskap anser jag! :) Nu efter att min hunny har duschat klart tänker jag hoppa in i duschen sedan blir det till att fixa oss lite granna innan all folk kommer hit och festen börjaaaar! ;D

IT GONNA BE A GOOD GOOD NIGHT!
IT WILL BE AWESOOOOME! ;D

Tonight we are gonna part
You know we are superstars! We are who we are ;)


Och en liten hälsning till min älskade bästavän Jeanette
I'm so happy that I have you in my life.
When I was in the bottom, you gave me your hand
And helpt me up and showed me the meaning of life.
I REALLY LOVE YOU, worlds greatest hunny!  ♥ ♥



PussLOVE ♥

Does it run in your blod


It's never to late to live your life
The time is now
It's
yours and mine


Denna veckan har varit sjukt mysig tillsammans med min underbara lillebror, Hampus och bästa Conny, vi har även hunnit att renovera lite granna i hans hus men tyvär enbart en dag pga han jobbat mycket nu. Har även faktist inte varit med Jeanette något under hela veckan haha men nu är jag hos henne igen ;P Var även på stan tillsammans med Ellenor, Zahraa och Micka, så det var trevligt :) Hur som hellst så har jag och Jeanette precis ätit jätte god kvällsfika, det blev rostade macker med marmelad och ost och till oboy NOM NOM NOM! :) haha.

Denna helg kommer vara super lyckad känner jag ;D
Nu är jag här med Jeanette och vi ska bara ha en lugn och mysig kväll framför film
Imorgon fyller hon år så det bir parteey här dårå med trevligt folk :)
söndagen bir det nog bara till att sova ut rijält och senare något mot kvälen bio tillsammans med Conny, får se vad det blir för spännande film. :D

Men nu tänkte jag ta och försöka kliva upp ur soffan och ta mig en varm och skön dusch innan vi slår på filmen :)




PussLOVE Sunshines ♥

My life with you means so much for me!


Men guuud vad pinsam vissa ska vara då! :o Det är ju tragiskt :S Jag vill inte behöva lägga mig i, men nu får jag nog av all denna fjant! Orkar inte med mer folk som smsar från andras telefoner och försöker låtsas vara någon annan :S Fel att inse att man ärligt talat inte har något intresse alls och acceptera att man inte bryr sig om er som ska hålla på sådär? Allt handlar faktist inte om er. :P När en tjej verkligen har gått vidare och dejtar någon annan, varför ska man då vara så envis och korkad att man slänger skit på min käravän utan att hon förtjänat det alls?! Tycker faktist att det är dags att ta och GE UPP!


Hur som hellst så sitter jag nu på skolan och hör på när bina surrar en jädrans massa så att man nästan får huvudvärk utav det! (y):p Men lyckligtvis slutar jag skolan för dagen efter denna lektion :D Så jag ska ta och åka hem och bara ta det lungt framför tv:n och mysa med lillebror :) Så får se vad som händer och sker senare under kvällen :)



PussLOVE ♥

The smile on your face . .



Igår vaknade jag av att Jeanette står och drar i mitt ben så att jag skulle vakna och se Josips min när han såg hans superduper fina överaskning som vi gjorde kvällen innan xD HAHA det var jätte kul! Vi gjorde ju en as snygg ballongfigur, en kille ;) höhö :p Efter att jag legat och dragit mig bra länge bestämde jag mig äntligen för att hoppa in i duschen :) Såfort jag kkädde på mig skulle jag och Jeanette tydligen dra in till Birsta så hann ju inte fixa mig alls direkt så man var jätte gullig på birsta :P But guess what, I don't really care ;D Vi tog oss en mysig fika på Donken ;) haha nyttigt och bra xP Jeanette fick en massa bra fynd och jag fick en skiiit snygg och mysig tröja utav henne i tidig födelsedagspresent :D ♥ ♥ Me LOVE YOU och tusen tack hunny! ♥ När jag kom hem blev det en massa gosis kramar tillsammans med världens bästa lillebror! :D BIG LOVE! ♥ ♥ ♥ Mamma ville med åka in till birsta och shoppa och kika runt så vi gjorde det :) Hampus, min lillebror ville såklart följa med eftersom han saknat mig så fruktansvärt mycket. Det var riktigt trevligt! :D Jag fick med mig hem ett par super duper snygga skor och en jätte söt pijamas ;D haha jag brukar aldrig sova i pijamas men den var ju sååååå söt så jag var tvungen ;) Plus det kan ju vara bra när det är kallt och man inte har något gosigt sällskap som man kan kramas med :P

När vi kom hem gosade jag och lillebror en massa och körde nå roligt spel uppe på min säng, sedan när Conny ringde mig ville Hampus prata en massa med Conny så jag fick inte prata med honom haha x) Senare under kvällen efter att Conny slutat jobba följde jag med honom hem så fortsatte vi att se på Scrubs-serierna :) Dem är ju så himla köng utav sig xD Imorse ringde Conny från jobbet för att väcka mig, för jag får ju inte sova bort hela dagen. Tur att jag har honom som väcker mig och ser till att jag inte vänder på dygnet, speciellt nu när skolan ska börja igen efter lovet. :) Så nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag väntar på att han ska komma hem från jonnet igen, funderar att slå på någon film jag kan se på under tiden :) Får se vad resten utav dagen och kvällen kommer ha att bjuda på för trevligt :)




PussLOVE ♥

Shake it


Igår kom Connys ursöta mormor och hälsa på medan jag var där oh gav mig en ring i julklapp :D Tusen tack :) hihi. Så fick Conny även en jättefin rosa blomma och en duk till blomman, i inflyttnings present till huset som han köpt som renoveras än så länge :) HAHA duken till blomman var tydligen till oss båda x) Blev sjukt förvånad då Conny skulle läsa upp att detta var till oss båda men det var ju gulligt :) HAHA så nu äger vi tydligen en duk tillsammans :P:) Jag märkte inte när Conny for tidigt imorse ned till jobbet så när jag vaknade upp kändes det jätte ensamt och trist =/ That's kinda sux :( Vid 17-tiden kom hans mamma och Christer upp och hämtade upp mig och deras ur fina hund, Texas :) Dem skjutsade mig in till birsta, så ett enormt tack till mamman hans som skjutsade mig :D

Jag mötte Jeanette och Tanja inne på Media Markt, där Jeanette köpte sig en Soda Streamer :) Sedan när detta var avklarat drog vi runt och kika lite på kläder inne på Birsta City innan vi gick vidare in till McDonalds, det blev El Maco en massa GOTT! ;D haha. Det var dock jätte lite folk på birsta, kändes as konstigt men soft ändå ju :) Efter ett tag åkte vi vidare hem till Jeanette och blåste upp en massa ballonger, liten stund senare kom Jennifer hit upp med så kom vi på att vi skulle dricka lite vin. HAHA vi gjorde en kille utav ballongerna ser skit cool ut och håller i en as ball blomma HAHAHA ;D En stund senare kom Tanja på att hon skulle ta hit mat "Wook" hemifrån dem, vad tror ni hon gör? Jo hon kommer över med hela stekpannan xD HAHA såg as snyggt ut måste jag säga ;) Mot kvällen fyllde vi en massa ballonger med vatten och drog ut och hade lite vattenkrig, åkte lite Bob utan styre tillsammans med Taja nedför en trappa, tillslut nocka jag ansiktet mot snöhögen ;P But it was fun :D haha :P Nu gick Tanja och Jennifer hem för en stund sedan bara så nu passar jag på att upptadera bloggen lite granna medans Jeanette städar :o Jag sa åt henne att jag kan hjälpa städa imorgon men nääedå hon fick ju någon kick att städa nu istället medans jag är helt slut i kroppen, blir nog sängen för mig riktigt snart :P Tanja glömde sin galsduk här så Jeanette vira runt den runt hela hennes huvud så hon ser ut som någon mumie, ser as fult ut men ah.. haha :P

Idag har jag tänkt på att jag faktist har hunnit med en massa skoj över jullovet, men tyvär även lite mindre kul med :P Av det mindre roliga har jag hunnit med att kliva rakt på en jädrans fet spik, krockat men dock som tur så gjorde ingen illa sig bara skada på bilen så det är trist! :( Så har jag även lyckats med att bryta fingret eller något bra liknande :o Kan inte ens hä ut de rakt, bara i kanske 90grader, mend et gör även då svinont :( BUHU Snyft* :/:P

Sedan har ju jag haft en massa roligheter och mys ihop med världens bästa Jeanette och Conny :D Som absolut ingen annan någonsin kommer kunna ersätta :) ♥



Känner nu att jag blev jätte gos sugen, önskar mig en stor och mysig kraaaam nu :D Det hade ju inte alls suttit fel nu :)

PussLOVE ♥

Every breath I take . .

På söndagkväll åkte jag hem till Conny, så åt vi go' pizzan framför filmen "Hannibal", sjukt störd film om jag får vara helt ärlig :p men den var ju inte dålig! Efter denna filmen såg vi på "Rocky" men jag trodde dem skulle visa mer fight-matcher :/ But it was good :)

Dagen igår har varit en lugn men ändå rolig dag med en massa scrubs avsnitt, brottning osv :D HAHA den buse vet att jag VERKLIGEN INTE äter någon fisk i huvudtaget, vad tror ni han gör då? Jo han fixar mat åt oss.. och berättar att det är potatis med kött :S Efter två tuggor känner jag ju naturligtvis av smaken av FISK och jag har ju god lust att .smflöaldi honom haha xD men jag fortsätter att försöka äta någolunda eftersom jag var ju hungrig och känns ju urdumt att kasta maten man får så jag dricker en massa mjölt medan jag försöker äta det .. sedan efter en stund försöker han ju fortsätta lura mig att det är klötto ch inte fisk eftersom jag berätta att jag är inte dum att jag vet att det är fisk :p PROPP! Du ska få tillbaks .. när du minst anar dig ;D mohahaa :P haha But i like you anyway :) Under kvällen kunde inte Conny sova så jag försökte hålla honom sällskap lite innan haf somnade om igen :p HAHA och så söt som han är så försökte han lära sig polska, låter så otroligt gulligt när han pratar på polska :D

Nu sitter jag ensam hemma hos Conny och väntar på att han ska komma hem från jobbet snart och pratar även med Matte om resan till Polen som jag och Jeanette ska uppfylla över sommarn. Matte är grymt sugen på att följa med oss och dra på en fet strandfest :) Så jag kikade på flera olika klipp från denna fest och det verkar helt AWESOME! ;D haha.




PussLOVE ♥

Åtta hundra grader, du kan lita på mig!


Jag och Jeanette kom nyligen hem från en riktigt rolig och soft dag på Birsta, fika och massa tok och skoj och såg även på två st från IDOL när dem uppträdde HAHA det roliga är att jag aldrig sett dem, har ju inte följt programmet något alls x) Men det var okej men hade kunnat bli bättre (Y);D Träffade även på min babe, Zahraa och min bror Sebastian :) Såfort vi kom hem sprang vi till tvätten och slängde i kläderna x) Nu blir det mat framför tv:n, ser på "Tjenare Kungen" störtskön film >.< Vad som händer och sker sedan under kvällen vet jag inte ännu, får se vad det har att bjuda på för roligt :) Kanske träffa någon? :)




PussLOVE ♥

heart beat


Eftersom det inte går några bussar ikväll så stannade jag kvar här hos Jeanette, vi sitter här nu och pratar tillsammans med Tanja och hennes vän som kom över och hälsa på oss. :) Ser även på filmen "Mama Mia", riktigt länge sedan jag såg den, riktigt bra film ju :)

I love you tonight
I will love you tomorrow
And I will love you the rest of my life




PussLOVE ♥

Happy new year!


Efter att jag och Jeanette sovit kanske enbart 4h igår, åkte vi in till stan men jag hittade inget speciellt fint faktist =/ that sux! :P När vi kom hem igen färgade jag håret ytterligare en gång.. försöker ju få lite rött i håret men det har ju vägrat synas förän nu då .. så säger bara ÄNTLIGEN! haha x), städade undan i lägenheten oså, gjorde i ordning maten och slängde det på grillen MUMMS!!!! Var riktigt gott! ;D Efter att vi ätit gjorde vi oss i ordning lite segt medan vi drack vin och sedan åkte vi vidare hem till Hägga där vi träffa på en massa annat trevligt folk :) Kvällen/morgonen var riktigt rolig men på slutet blev det kaos pga en viss person som inte kunde lyssna alls, bra störande! Jag oh Jeanette kom inte hem förän 6 på morgonen så jag somnade ju inte förän 7 imorse haha :P Fyllot däckade ju direkt hon! HAHA token kysste även en vakt på MAX. Bra piiiiiiiiinsam tjej! hahaha but i love her! :D ♥ ♥ ..Bilder från kvällen lär komma upp lite senare :)

Vi vaknade något vid 15-16 tiden idag, drog ned till affärn .. fixade lite hemma, färgade luggen sista gången i belive now x), duschat och åt nyligen lite av gomaten som blev över igår NOM NOM NOM! ;D Ska snart ta och traska upp till bussen, ska åka hem till Conny :) Får se vad vi hittar på för roligt, men med bästa sällskapet är det absolut inge svårt alls att hitta på en massa tok :D

Mer än så har jag inte att säga ännu förutom:
GOTT NYTT ÅR PÅ ER, BABES!! ;D



PussLOVE ♥

RSS 2.0