Lust att anmäla skiten!

Ja idag var jag ju hos doktorn idag på sjukhuset och pratade lite och doktorn sa att jag kanske (att det såg ut som så ialafall) att ja va gluten allergicker elle vafan de nu va.. han sa massa konstiga ord plus han talade lite som kroater asså med brytningen och att han ej hade nå trevliga nyheter och lösningar åt mig och att pga de på vårdcentralen vägrade ta tag i detta omedelbart utan ja fick vänta i 5 fucking månader, kanske ja aldrig kmr ifrån smärtan o illamåendet osv för de gått så långt. Men har ja tur och sedan äter rätt (resten av mitt liv, inga mjölk/ mjöl produkter) så efter åtta månader / ett år ska jag må bra igen.. så hoppas på de. Men som sagt, är det inte helt hundra ännu på om det är just det som är problemet, utan dem måste först ta ytterligare MINST två prover på mig, så om två veckor kommer jag antagligen att spy -> kvävas -> DÖÖ!! :o :'( IT WILL BE SOO SCARRY!! Är så himla orolig, ska få en feting slang med en kamera in i munnen ned till magen, där de ska skära en bit utav magen innuti och jag kommer fasen kvävaaas ihjäl känns det som.. o.0 INTE COOLT ASSÅ! Sedan efter det ska jag förmodligen även få en slang in i rumpan :(:( AJ! Visas det sedan att det inte är det som dem tror det är, utan något annat .. ja då får det bli mer undersökningar.. Dessutom sa doktorn att vårdcentralen jag var på är äckel PRIVAT företag och att det är därför som dem verkligen vägrade ta prover fastän jag fick tjata om detta i två månaders tid!! Eftersom det kostar för mycket för dem..??!!! :O:@ Alltså vilka AS!!!! Att dem tänker på sina pengar mer än människors liv, som deras yrke faktiskt ska gå ut på!! IDIOTER!!


Efter detta "Trevliga sjukhus besök" åkte jag iallafall vidare tillsammans med mammi och lillebror till affärn och handlade lite :) Jag köpte mig lite prydnads grejer till nya huset så jag och älsklingen får det mysigt hemma då hihi :)

(En svart hylla som jag tänkte att den röda "LOVE"-ramen skulle stå på, en vit ram där det också står "LOVE" på och en liten fin tavla med ett hjärta på). Me liked it :)



Köpte mig även två parfymer, en kräm, en deo, chips och dumle klubbor :D hihi


Ungefär strax efter att vi kom hem, hämtade hjärtat mig hemma hos mammi, sedan hela denna kväll har jag suttit och pratat massor tillsammans med min svärmor och Christer, massa trevligt! :D Nu ska jag ta och ta mig min sista kvälls cigg - gå ut och göra lite synder =/ ;P Sedan kanske sova, fick ju knappt i mig någon sömn alls inatt, kanske endast 4-5h så är bra slut i huvudet nu :/



( Haha lite "vackra" bilder på mig med världens bästa lillebror and my mammi ).




PussLOVE .. XOXO <3.

No longer here .. but not yet there

UschaBuscha.. idag har jag inte mått så värst bra om jag ska vara ärlig :( Haft feber, ont i halsen, fryst som en galning och haft fruktansvärt ont i högra revbenet upptill :( THAT SUX REAL BAD!

Tillslut vid 13 - tiden tvingade jag upp mig, gick och åt flingor till frukost och såg på filmen "Sex and the city 2" sååå bra ju! Haha har sett den typ hundra gånger men dessa tjejerna får man nog aldrig nog av hihi :) Sedan tog jag även tag i tvätten, så nu ska jag strax ta och hänga tvätten och in med sista. Finally! haha är så less på't :p Har även varit duktig och städat här hemma.. så ja idag har jag endast varit en hemmafru och sedan tagit det lugnt vid datorn, pratat lite med Mickis på chatten på facebook, kollat runt massa på internet och nu hamnade jag här då ^.^

Jajustja,
jag har även gjort en skiss på hur jag vill att min nästa tatoo ska se ut :D Frågan är när det blir av, men hoppas VERKLIGEN att det blir riktigt snart .. Kanske när jag fyller år, fyller ju år riktigt snart Blink Blink* haha ;P Hur den kommer se ut, får ni se ut den dagen det sker.. eftersom vill inte att någon snor den idén utav mig så det blir ingen bild på skissen inte ;) Men en text som ska sitta på revbenet ska det bli :)


Imorgon ska jag åka till sjukhuset and min mage.. är tokrädd! Hoppas samtidigt som jag inte hoppas på att jag får en fet slang genom munnen - ned till magen! Oj oj oj jag kommer ju kräkas och kvävas o.0 Så ifall det inte blir mer bloggande efter detta - I think I have died.. NEJ gud jag skämtar!! Detta får inte hända, inte än på ett bra tag hoppas jag! :) Mammi och lillebror följer med mig till sjukhuset som stöd, vill verkligen inte vara där själv och mitt hjärta jobbar så det blev inget med det.. :( Hur som hellst, sedan efter det tänkte jag ta och kika runt läget på olika affärer och hoppas på att jag hittar något awesome till present eftersom min älskling fyller ju år nästa vecka :):)

Men nu
tänkte jag faktiskt ta och hänga tvätten och hä in den sista lilla högen innan det blir film dags för min del eller spelande, har inte bestämt mig vilket ännu :).



PussLOVE .. XOXO <3.

All I need is you, it's all I breath for

Oj Oj OJ! Insåg precis att min skatt fyller år om endast en vecka och jag om två veckor! :o GAAALET!! Känns så overkligt att det är redan och Vadå panik??!! Haha har inte ens köpt något åt honom .. kanske dags nu då såfort jag får pengar :P :) hihi.


Eftersom jag är ledig nu från praktiken, passade jag på att åka hem till mammi och umgås med lillebror och passade även på att gosa lite med lillkaninen deras, såååå go'! :D hihi.



Jag lekte lite räddningslekar ihop med lillebror med lego, vi var räddningspatrullen och räddade liv, lekte med en fotboll och tog oss en flygresa till Kina och åt ris-hamburgare haha :) Massa sött ^.^

Dagens outfit:




Har nyligen städat lite här hemma nu och resterande utav kvällens syssla blir till att tvätta och ta det lugnt, har lite ont i huvudet IGEN =/ It SUX real bad! Är lite ritsugen så kanske ska ta och rita mig något :).



PussLOVE .. XOXO <3.

There's a place in your heart & I know there's Love

Igår vet jag inte vad det var men kunde inte alls sova den natten och klev upp vid 8 tiden på morgonen, helt sjukt haha till och med Connys pappa blev förvånad och tyckte det var lite konstigt hihi :) En stund senare ringde mammi mig som var påväg till Söråker för att lämna deras förra kanin Dajzy till ett annat tryggt hem.. Så efter detta ärendet, plockade dem upp mig eftersom min lilla sötnos till lillebror ville så gärna umgås med mig och vad gör man inte för den sötpluppen :)<3. När dem hämtat upp mig for vi till Birsta där vi mötte upp Madelen, uppfödaren till mammas nya kaninis Flink, SÅÅÅÅ SÖT! Man blir kär direkt :) Så himla liten och fluffig och man ser verkligen att det är en pytteliten bebis :D Han är så himla kramis av sig, ville bara gosa och sova i ens famn :):)

Bilder på Flink & busfröt till Lillebror :)<3



Efter att vi hämtat upp den lilla nya familjemedlemmen åkte vi hemåt till mammi, en stund senare kom även min kära storebror, Vimar och hälsade på så vi lekte en massa med Hampus <3 SJUKT MYCKET! haha helt galna var vi :P Åt go' fika, munkar med en fruktpaj som jag gjorde tillsammans med mammi :) Åt även go' maten, blev så mätt men så himla gott var det! :) haha det blev strips, nuggets och sweet chilli sås och till det lite sallad :). Haha efter allt lekande blev jag så fruktansvärt trött så jag la mig rätt tidigt.. ungåför vid 22/23 - tiden :o haha Sedan började Hampus prata om våran förra hund och fy vad jag bröt ihop direkt, började tok gråta :'( Saknar honom obeskrivligt mycket!! :'( <3 Så sedan såg vi på lite gamla kort på honom och sådär.. sedan somnade vi in ganska så snabbt :).

Inatt klockan 3.27 ringde mitt hjärta och väckte mig, han hade fått sluta jobba lite tidigare än han skulle (SKÖNT!) :) så han kom och hämtade mig lite tidigare :) Var tok trött i bilen haha :p Sedan såg vi några avsnitt på Meetbusters innan vi somnade vid 7 tiden :o hahaha galet xD Men fick iallafall sova med mitt hjärta :)

Så ja, nu har jag nyligen klivit upp, är sjukt kallt hoss oss pga. det blåser så mycket och varje gång det gör det så blir det helt plötsligt iskallt inne :( Menmen brukar gå över under dagen :) Idag tänkte jag ta och städa och göra rent och fint hos Pancakes, min lilla älskade bunnie <3 :) Så då blir han nog glad :). Sedan resterande utav dagen, kommer jag nog endast slappa.. ta det lugnt och även kanske ta och plugga till körkortet :).




PussLOVE .. XOXO <3.

Dancing on my own

Jag såg precis klart på filmen "Sucker Punch" som jag även hade påbörjat se halva utav filmen förra veckan haha så ja det var ju kanske daks att se klart den, går ju inte annars hahaha :) Filmen var faktiskt mycket bättre än jag trott, riktigt bra budskap! :)

Annarsikväll har jag tokringt och försökt hjälpt mamma med att finna ett nytt och tryggt hem till hennes tjej kanin eftersom hon hann ej finna en seriös köpare på blocket och nya familjemedlemmen Flink (pojk kanin) kommer redan imorgon bitti. Tillslut hittade jag det perfekta hemmet där hon även får en massa andra kanin kamrater och en riktigt bra ägare! :) So that problem is now solved :) Känns riktigt skönt, alla nöjda :). Oj oj oj säger bara, vilken fruktansvärt tur min mamma har som har mig! :p haha ^.^

Så fick jag även en super mysig och fin stickad tröja utav min sjukt gulliga svärmor! :D<3 Tackar massor!! :):) Love it! :D hihi. Bild nedan.... :)




PussLOVE .. XOXO <3.

Kärlek har många tårar men även mycket glädje :)

Bild på min "bedårande" teckning jag ritat här om dagen.. haha blev inte alls som jag ville men ja.. sådär blev resultatet iallafall :P



Idag åkte jag tillsammans med min underbara vän Cicci till skolan en sväng, sedan mötte vi hennes pojkvän David och åkte till Birsta där vi åt tjockis mat på McDonalds, massa gott! :) David var snäll och bjöd oss hihi so thanking you huy! :) hihi. Vi blev på Birsta en stund, kollade runt lite granna och jag fick hem mig två par jätte fina linnen - 30kr/st, en skjorta - 30kr och en mössa - 10kr. HUR BRA SOM HELLST! Dock är alla mina pengar slut nu helt.. Såg även ett par super snygga och super billiga priset på skor som vore perfekt till min studentklänning som jag ska ha, men som sagt.. har man inga pengar så har man inte.. kinda sux! :( Tjaae.. sista ärendet på birsta var att köpa ägg till min mammi och en godis påse åt lillebror :) Super frän godispåse fick han, såg ut som en fotbolls tröja :) haha. Så åkte vi hemåt, lämnade av mammas grejer hos henne och strax efter kom Conny och hämtade mig. Skulle egentligen vara kvar där under kvällen men blev ändrat och istället sitter jag hemma hos oss ensammen istället.

Imorgon funderar jag iallafall starkt på att åka hem till mamma och umgås med lillebror, eftersom det inte blev något av ikväll och han ville att jag skulle komma imorgon istället då.. och även hälsa på nya familjemedlämmen som kommer hem imorgon till min mamma, kaninen som ska heta Flink - UR SÖT! :) Så får se hur det blir med det, ifall jag åker dit eller inte :).

Jaja.. Nu tänkte jag iallafall slå på någon spännande film och mysa ned mig i soffan :).




PussLOVE .. XOXO <3.

Love me tender..

Fråga: - Vet ni vilken låt som är mest spelad hos tandläkarn?
Svar: - Love me tender


Hahaha LOVED IT! Hörde detta på radion idag haha It's HILARIOUS!! >.< You get it right??
:)


Jag har precis städat klart här hemma, det blev en storstädning + massa tvättande. Bra jobbigt då man har förbaskat ont i magen men det är det värt, känns så fantastiskt skönt när det är cleaniskt rent och mysigt! :D



Ja.. imorse annars så åkte jag på vårdcentralen där jag fick ta massa blodprover till sjukhusbesöket nästa vecka (ska kolla vad det är för fel med min mage och vad det är med mina illamående perioder plus snurrig OCH NEJ, jag är inte gravid, till er som fick den tanken haha). Efteråt åkte jag hem till mamma, där jag passade min stackars lilla sjukling till lillebror :(<3 Han har suttit och spelat hela dagen en massa olika spel och på slutet lekte vi lite gurragömma :) Så det glädjer mig iallafall att han orkar röra på sig och inte endast är liggandes, som han var igår kväll/inatt (då mådde han verkligen hemskt dåligt) tydligen. Huga då..stackars liten. Små barn borde inte vara sjuk :(. <3


Ja och så fick ja ju hem mina älskade boots :D<3 LOVE THEM! >.< iiih! Sitter PERFEKT! :):)




Igår ritade jag denna lilla vänskaps teckning och tänkte snart fortsätta på en annan som jag påbörjade igår kväll :)




Mer än så har jag faktiskt inte er att säga för tillfället :)
So.. Take Care! :D


PussLOVE .. XOXO <3.


Thinking of You


Cicci min älskade vän,
inte en enda sekund slutar jag tänka på dig och din familj. Ni är så oerhört stark! Fortsätt kämpa, hoppas allt blir bra snart och att allt slutar gott. Älskar dig min kära vän <3 Jag kommer alltid att finnas kvir vid din sida, i vått och torrt! Dig ska jag för evigt stötta och tillsammans klarar vi av allt! Älskar dig bästa vännen min! Du är starkare än du tror! <3



Igår gick tiden otroligt fort :o Såg nästan endast på tv hela dagen och WOOPS blev det 22 tiden :o Galet vad jag inte hängde med där haha jaja.. Efter ungefär någon timma kom Rickard till oss med gotta så vi slog på en film OCH DEN SÖÖÖÖG! Värsta psyko filmen :s Så vi bytte film efter en halv timma då vi verkligen fick nog haha xD Jag somnade vid 03-tiden och sov som en bebis trots stormen o.0 Scarry!

Imorse när jag vaknat fick jag tvinga mig upp, var så himla trött menmen, klev iallafall upp vid 10-tiden, såg på tv, åt frukost och sedan åkte min älskling ned till huset för att snickra och renovera så jag och Rickard slog igång filmen "Monster" den var riktigt bra faktiskt!! :D (haha namnet låter som om det vore Monster Inc, men det är en seriös film detdär haha). Efter filmen tog jag in min super snälla och gosiga bunnie, Pancakes och spelade kort med Rickard 2-3 Rickard (HAN VANN!) så gratulerar till honom haha.. :P Nu sitter jag hemma själv och väntar på att min älskade karl ska komma hahaha roligt att säga karl xD låter så fult.. hihi jaja...



Idag kikade jag även på mobilskal och lite elektroniska manicker till sjukt bra pris och ingen frakt, ett mobil skal kostar ca. 14 kr så det är inte fel eller :o Eftersom mönstret på mitt nya mobilskal har försvunnit efter knappt en vecka, känner jag att jag vill ha en ny och sådan som ej kan bli sådär som denna utan som gärna håller kvar färgen på skalet :) Så dessa tre har jag fastnat för :).




Bootsen får jag antingen på måndag eller tisdag, längtar ihjäl! :D Kommer bli sååå snyggt i sommar med dessa ^.^

Men nu tänkte jag faktiskt ta och hoppa in i duschen :)




PussLOVE .. XOXO <3.

Of the HOCK asså!


Säger bara ... Oj oj oj! :D Snacka om feeling där då! ;D haha


UNBELIEVABLE!! Fick hela 301p. för ett ynka ord "PALT" på spelet Word Feus :o
:)





Jo föresten, hittade dessa uuuursnygga boots!
Snart är dem MINA hoppas jag, ifall jag får svar på mitt mail och dem finns kvar :D
Så håller tummarna hårt nu, ja det gör jag! ..Tum tum* ;D




Jag har väldigt länga drömt om sådanna boots och letat men aldrig hittat dessa som jag verkligen var förtjust i,
men dessa ... oj oj oj I JUST MUST HAVE THEM! :D Så hoppas oerhört mycket på att dem snart är mina :D<3



PussLOVE .. XOXO <3.

BLÄ FÖR FAKE!


Alltså vad är felet på vissa människor i dagens samhälle?? o.0




Att 17-18 åriga tjejer börjar så tidigt med att hä in gång efter gång botox i läpparna, opererar brösten flera jäkla gånger för att få dem större och efter det inser dem att dem vill ha större osv.. prövar på massa grejer dem inte ens vet vad det innehåller endast för att ögonfransarna ska växa ut, fixar naglarna för flera tusen, som ser exakt lika dant ut som dem man kan hä dit själv, färgar sönder håret och aldrig kan bestämma sig för den hårfärg man har. Alltså varför förstöra sig så mycket, speciellt när man är så ung?? :o Ne oj oj oj säger jag bara, vill inte ens veta hur dessa människor kommer se ut när dem är äldre.. opererat om hela sig eller? o.0 Snacka om att vara missnöjd över sitt rätta jag!

Istället för att göra om sig, varför inte acceptera sig själv som man är?? Alla är gjord till den man ska vara, det är det som gör en att det är just du, men tydligen vill alla se ut lika dant.. och dessa ank läppar man får efter botox = sååå fult! :o Bläh har sett flera kändisar på tv/kort när dem har gjort botox.. eller snarare lagt in extra fläsk i läpparna så dem slipper göra om detta hela tiden.. resultatet ser ju hur hemskt som hellst ut! Inte vackert iallafall.. Ojämnt och ja..

Jag själv efter att jag har fött bebisar och ammat dem, är min dröm att förstora mina bröst i några kupor,
det ska ju ändå se äkta och naturligt ut! Men inget mer än det och jag kommer definitivt inte fortsätta med att förstora dem.. :s SÅ ONÖDIGT och blir det för mycket med allt, ser det ju bara tragiskt och äckligt ut.. anser jag då och detta är min blogg, där jag skriver mina åsikter :). Ni som inte håller med och stör er, sluta läs då ;).

Men ärligt talat, hur snyggt ser detta ut??


'





Jamen detta var ju vackert ....  vill alla se ut sådär när man blir äldre? (Y)
Varför bara inte göra något vettigare för pengarna och se naturligt vacker ut?? :)


PussLOVE ... XOXO <3.

Rumba hela natta för den som tycker om att skratta...

Eftersom att mitt mobilskal hade gått sönder och ja.. blivit jätte vacker, fick jag köpa ett jätte sött mobil skal utav min kära vän Cicci, till jätte bra pris :D Så himla tur jag har :) så snällt utav henne! :D

Imorse efter web designen tillsammans med Cicci, när vi kom till klassrummet vårat och träffade min kära fruga Bina, fick jag utav henne ett jätte sött halsband med tre hjärtan på :D så söt hon ska vara då! :)<3 hihi och utav Cicci fick jag ett par sjukt mysiga tights :) MANY THANKS TO MY GIRLS! <3<3


OCH ÄÄÄÄNTLIGEN FICK VI VÅRA FIIINA STUDENTMÖSSOR!! :D <3

That's how i look with it on - Soon I'm done here ;D


(På bilden ser ni även mitt fina nya mobilskal) ;)



Resterande utav skoldagen tillbringades i idrottshallen då vi hade Vagant tävlingar, det gick ju som det gick... not so good, eftersom vi var inte alls förberedd pga vi varit ut på praktiken så allt gick skit menmen kul hade vi iaf och det är det som är det viktigaste, att man har det roligt ihop. :) Mot slutet utav dagen fick jag dock migrän så då slutade allt det roliga för mig :( Efteråt skyndade jag och Cicci oss en sväng till Birsta, där vi även åt en korv.. sådär fyra på dagen, min frukost (Y) LYCKAT! Men vad ska man göra när man inte haft tid.. 

Nu efter att jag kommit hem har jag hoppat in i duschen och städat undan här hemma medan hjärtat mitt är i garaget och hjälper Bebbe med hans bil :) Super snällt! :) Ikväll blire myyspyyys med gotta :D hihi. <3


HAPPY <3's DAY, TO YAA ALL! :D



PussLOVE ... XOXO <3.

Make it real

Haha ja det är vell kanske dax att upptatera bloggen då :P Har ärligt talat inte haft lusten eller orken till det nu den senaste tid.. De senaste två veckorna har jag varit sjukis men nu äntligen är jag frisk igen, helt himmelskt :D haha.

Igår kväll åt vi iallafall tacos, jag, min älskling, hans bror Christer, hans tjej  Mickis & Benjamin :) Sedan sådär mitt i natten såg vi två filmer medan vi gottade i oss glass och lite chips och cola på det :) Filmerna vi såg hette typ "The chark" & "Taken", dem var vell sisådär bra.. dem var ju INTE dålig men man har ju sett bättre :) haha. Men det var en trevlig fredags kväll! :)

Idag började vi dagen med filmen "Karate kid", har sett den flera ggr redan men den är ändå alltid såå bra! :D sedan tog vi oss i kragen och åt frukost, efter det har jag städat lite granna här hemma och nu har vi nyligen hätt in en stor höboll till hästarna i hagen :). Så nu är det gjort. Ikväll skulle Connys vän Erik komma på besök men han har gått och blivit sjukis :/ så vi får se vad kvällen har för annat trevligt att bjuda på :).




PussLOVE .. XOXO <3.

RSS 2.0