Mine lazy day

 
Igår kväll hade jag och Lelle mysig filmkväll, såg på "Skottår", sett den förr men skadar aldrig att se ännu en gång en så fin film! :) Vi åt även thaimat, super gott och mättande! och självklart även gotta med cola till! :) Ingen utav oss orkade typ något gotta sedan medtanke på hur jäkla mätt vi blev utav maten haha xD Vid 2-tiden på natten var det dags för mig att fara hemåt, skulle jag inte vara så allergisk mot hennes katt hade jag nog däckat där i soffan men klarade inte av katten gjorde så himla ont i ögonen och kände hur de började bli svullen så var skönt att komma hem faktiskt :).
 
 
Idag efter att jag vaknat har jag endast städat undan lite granna här hemma, tvättat, pratat lite med Lelle och kikat klart på en film som jag börjat se på igår innan jag for till Lelle. "Mother and daughter" tror jag den hette.. den var lite seg och konstig ibland men samtidigt som den var fin och sorlig.. allt i ett liksom xD :p
 
Tänker även massor på min älskade lillebror, kan inte sluta tänka på hur det kommer gå för honom.. Idag vid 15-tiden skulle han vara på sjukhuset för att undersöka vad det kan bero på att hans lunga är för stor?!!!?! :'(:O Hoppas VERKLIGEN att det inte är något allvarligt!! <3<3 :'( ..Känner mig mer orolig även just för läkarna vägrade säga vad det kunde bero på utan endast att de ville undersöka mer osv.. Känns som inte ens dem kan tänka sig varför det kan ha blivit så :( Huga då.. Ber till Gud att allt slutar lyckligt och att det inte är något farligt! <3.
 
 
Vad som sker ikväll är inte ännu bestämt.. som jag känner just nu vill jag endast lägga mig bekvämt i soffan och se på massa filmer och bara vara liksom :) Men man vet aldrig, kanske slutar med att jag hittar på något istället.. så vi får se vad kvällen bjuder på för trevligt :).
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Take a chanse

 
Inatt var det en sådan ytterligare dålig natt som jag knappt sovit, frös som ett mähä :'( Anyway.. Har precis städat lite här hemma så det blir hemtrevligt för älsklingen att komma hem efter arbetet :)Tänkte även passa på att tvätta lite medan jag ska dra utåt men tvättmaskin är upptagen så får bli en annan gång om inte något senare kanske?
 
 
Idag tänkte jag bli av med min kära Samsung GalaxyS, svider lite ifall jag skulle bli vid behov av en mobil helt plötsligt.. skulle då slippa ha en gammtelefon men aja känns mer värt för tillfället att kaninisen får en ny fin bur :). Så innan jag och Lelle drar vidare på vår upptäcktsfärd tänkte jag göra iordning med det, så det blir klart :). Ja sedan är jag ju råhungrig också så kanske blir en bit mat ifall man hinner innan det blir dags att dra vidare på möte på arbetsförmedlingen.. Känner ingen lust alls men lika bra att dra dit om man vill få sig ett jobb :).
 
Igår lämnade jag in lite CV:n inne i stan ju på: New Yorker, Glitter, Din Sko och Scorette så får se om det lönar sig :). Tills nästa gång måste jag försöka skriva ut lite nya CV:n /Personliga brev med tanke på att dem tog slut igår.
 
 
Ikväll tänkte jag och Lelle iaf göra det mysigt hemma hos henne, se på filmer och äta gotta :) Så får se om jag sover där eller om jag kommer ha alldeles för stor hemlängtan till älsklingen xD Nänu tycker jag att den där Lelle borde ta och komma snart! ;D ..Så ska jag vel ta och försöka fortsätta med att klura ut hur man ska klä på sig idag.. är ju så konstigt väder, ena stunden är det jätte varmt och andra stunden är det kyligt och blåsigt, elaka PMS- väder ;P
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Umbrella

Dagen måste naturligtvis börja med frukost xD
Så fick bli denna tillsammans med Lelle :)
 
 
Riktigt gott och mättande :)
 

En bild ifrån dagen som lite krydda ^^, Var som sagt tillsammans med Lelle på stan när jag lämnat CV:n och hon kikade runt på kläder osv under tiden :):P
 
 
På hemvägen började det regna och åska så medan vi satt fast i trafik kön bra länge som man inte såg slutet av, hade något hänt eftersom körde förbi två brandbilar och en polisbil med blåljusen på. Får ta och hoppas att det inte var något suuuper allvarligt som hänt någon :/ Vore ju trist.
 
Tyckte inte alls om den dryga trafik kön :(
 
 
 
Nu har jag nyligen iallafall kommit hem fullskinnad :) och tänkte ta och städa och tvätta lite här hemma men får nog bli imorgon istället innan jag ska fara in till arbetsförmedlingen för att träffa lite olika företag kl 14.00. Nu för tillfälligt är jag riktigt less på otrevlig attityd och tänkte därför istället endast andas ut, lägga mig i soffan bekvämt med en chips påse och se på film.. låter perfekt nu när det är sådant mysvädet ute med endast regn :).
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Stupid kid

Ja i söndags tog jag det endast lugnt hela dagen mer eller mindre.. drog en sväng på affärn med älsklingen för att handla kattmat och kom hem med massa klassar i magen xD Åt säkert 6glassar ;p Anyway, kom även Kebbe förbi med hans arbetskollega för att visa en svindyr damsugare som gick på 35 000:- som dem försökte få såld men kan säga att trots att den var riktigt jäkla bra så är jag glad att älsklingen inte köpte den.. alldeles för dyrt för en jäkla damsugare :P Då är ju husets renovering viktigare i prioteringen (Y). Men GOOD LUCK till Kebbe med jobbet! :)
 
 
Igår for jag med Ellenor in till birsta och lämnade in lite CV:n på olika ställen: Taco Bar, Carlings, Bik Bok och H&M, så får se ifall någon hör av sig.. Men som jag förstod det så behövde ingen ngn personal ännu men dem skulle spara CV't utifall att! :) När jag snackade med kvinnan inne på Carlings lät hon jätte trevlig och positiv men sa att jag skulle söka inne i stan, där jag hade större chans än inne på Birsta.
 
Ja så for vi och käka go'mat kycklingsallad Nom Nom NOM! :D Vi gjorde så att vi for hem till mamma och lillebror och hälsade på så beställde vi hem maten dit. Vi var dock inte alls länge där, busade mest med hampus innan vi vart tvugna att dra vidare i stressen xD. Mot kvällen for vi in till birsta tillsammans med Tony ytterligare en gång eftersom han ville köpa ett par nya jeans och en tischa! (T-skirt). Efter vår lilla handlingstripp skjutsade dem hem mig, var helt slut i kroppen efter all spring.. :P Jo justja, köpte ju äntligen en present till brorsan Vimar som fyllt år men kunde tyvärr inte köpa något åt gossen :( Känns hemskt! Men nuså när han kommer hem och hälsar på i helgen från Stockholm ska han få sin spännande present ;D ..Hoppas han blir glad :).
 
 
Nu sitter jag hemma och ska strax röra mig vidare mot arbetsförmedlingen, väntar endast på skjutsen som är sen o.0 AJAJAJ!! Har tid där kl 13.00 :o och klockan är redan 12.45!!!?!!! Hur kan tiden gå så himla fort!?!! Måste fasen ta och ringa dem och säga att jag blir nog lite sen.. :/
 
Efter det ska vi iallafall dra in mot stan där jag ska lämna in lite CV:n och Ellenor tänkte dra och se om hon hittar något fint under tiden :).
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Mannen i mitt liv

 
Måste bara säga att jag har LÄTT VÄRLDENS MEST UNDERBARASTE OCH BÄSTA pojkvännen!! :D
Jag är så otroligt lycklig att det är han och jag, min alldeles egna solstråle som lyser upp mina dagar! :* <3
Jag ÄLSKAR Dig Conny utav hela mitt hjärta, kommer jag alltid att göra älskling! <3
 
 
Jag och min älskade skatt till pojkvän har nu varit tillsammans i ett bra tag.. flera minuter, flera dagar, flera månader, flera år. Vi fann varann redan då jag var 13år och han 16. Redan då, vid detta ögonblick då det blev han och jag, kände jag omedelbart inom mitt hjärta att han är min själsfrände. Nu i dagens läge bor vi ihop, har djur ihop (två gosiga katter och en urmysig kanin) och jag är lyckligare än någonsin tillsammans med min älskling! <3 Dag som natt håller mitt hjärta honom kärt och för varje dag som går älskar jag honom bara mer, gnistan mellan oss blir allt mer starkare för varje stund som går.
 
Dig min kära, ska jag älska tills mitt hjärta slutar slå. <3 :*
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
 
 

Baby hold on, be strong

 
Helgens planer blev ju som sagt ändrade tusen gånger om sådär :P Så när jag precis hade blivit hämtad utav Ellenor och vi hade ätit klart på Donken.. fick äta en glutenfri hamburgare SOM SMAKADE PYTON!! Brödet var hur hårt och segt som hellst, nä ingen höjdare för fem öre detta inte! Stor besvikelse om inte annat :/
 
Anyway när vi precis hade ätit klart, ringde älsklingen och sa att han inte skulle jobba något och därmed ändrades planerna helt. Så istället för att jag skulle åka och bada med Ellenor och ha en äventyrlig dag och sedan grillning med massa folk hos henne och Tony med lite dricka kanske osv, så istället fick hon fara till killen sin själv medan jag gick in till stan där jag väntade en stund på att älsklingen fick komma och hämta upp mig då vi sedan for vidare till hans mormors sommarstuga där vi tillbringade helgen tillsammans med henne :). Var faktiskt väldigt trevligt med båtåkning, picknik ute på klipperna, kika på nyfödda små fåglar /fågel ägg som måsarna laggt ut lite här och där ute på klipporna. Måste säga att det var väldigt kul och fränt att få se detta så nära dessutom :) ooh they were so freaking qute and FLUFFY!! :D haha. Ätit massor med godmat, surrat och umgåts, druckit lite vin med mormor hans medan han drack bärs dårå :) Gick och la oss väääldigt sent och att man hade fått en fruktansvärd otrevlig smärta gjorde inte alls det lättare att somna :'( Låg fasen och grät av smärtan mer eller mindre hela natten :( Nä usch inte alls kul! :( Så halva dagen har jag endast legat i sängen helt död och blivit nästan tokig på smärtan som ännu inte ens än har försvunnit men dock är den inte lika hemsk som då... inte alls kul nu heller men ah.. Så medan fick älsklingen åka ut med båten imorse med mormor hans, när de kom hem rensade de fisken osv sedan var det dags för mig att tvinga mig upp för att försöka få i mig någon mat innan jag svälte ihjäl xD
..Dumma mage :(
 
 
Men nu är jag så himla trött och ska ta och lägga mig i sköna efterlängtade sängen och mysa ned mig i älsklingens famn <3 :D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

The sweet feeling of summer

Strålande väder och humöret är nu på topp, the feeling is awesome! ;D


Eftersom att dagens planer blev ändrad tråkigt nog och jag pallade inte sitta hemma hela dagen när vädret är så vackert så kom Ellenor och hämta upp mig :) innan dess passade jag på att plugga lite teori :) som jag halkat efter med då jag varit tvungen att hä all min tid åt plugget innan studenten efter att jag legat sängliggandes och blev tvungen att ta igen..

ANYWAY så for jag och Lelle på Dollar och handla lite grejer jag behövt. Som deo, body lotion osv. Efter det for vi och plocka upp brorsan, Vimar och stack och bada nere på Dyket så nu har man lyckats tagit första årets dopp :) Därefter drog vi och åt, blev kycklingsallad för min del och thai mat för dem.

Nu har vi hämtat hennes vovve, Nisse och nu ska jag alldeles strax få rida återigen på hennes super snälla häst :)


PussLOVE.. XOXO<3.


Sunshine in the rain

Ni vill nog veta hur det har gått när jag red första gången i mitt liv för bara någon dag sedan :)

Det gick riktigt bra
måste jag säga! Var inte alls rädd för att hoppa upp på hästen och ha kontroll över honom helt själv, kändes snarare mäktigt och riktigt lugnande för hälsan (Y) Detta är något jag lätt skulle kunna göra fler gånger! :)

Lite bilder som krydda från dagen, får komma upp något framöver nu när vårat internet knasar ihop sig. Inte kunnat använt internet på 5 dagar nu.. :/ Så fungerar inte att ladda upp bilder och knappt gå ut på internet ännu. :(



Igår kväll for jag och Ellenor och hälsade på lillebror och mamma, där vi hoppade studsmatta, lekte med en ballong, fotboll och pratade litegranna innan vi for vidare och hälsade på brorsan, Vimar som hade precis kommit hem från Stockholm :) Så vi satt och kikade på tv och surrade en stund innan det var dags för oss att fara hemåt igen. När jag kom hem slocknade jag till ganska direkt fastän klockan endast var strax efter 22.



Vad som sker idag får vi se, skulle fara med älsklingen och hälsa på hans mormor men nu som det ser ut blir det inte så, har blivit massa strul istället så får se hur dagen slutar.



PussLOVE.. XOXO<3.

Follow your heart

Igår kväll for jag och Ellenor till min kära bror, Vimar :) Vi blev bjudna på thaimat, riktigt jäkla gott vare! Vin drack vi också.. jag och brorsan för Ellenor tyckte inte om det efter ett tag xD Vi såg även på massa filmer men surrade mestadels utav tiden så vi kan ju inte säga att vi hängde med så mycket i filmen och till det åt vi chips med dipp. Riktigt trevlig kväll var det med massa skoj! :) Vi gick även ut på en promenad och slutligen fann vi gungor så vi gungade och ja.. återupplevde våra barnminnen :D, gooooda tider! :)

Vi fick ju även vänta på skjutsen i flera timnmar sådär xD men det gick bra.. blev bara riktigt trött på slutet och att man knappt fått i sig någon sömn de senaste dagarna gjorde inte saken roligare xD Men när jag väl kom hem vid 4 -tiden, däckade jag dirrmoed på sängen och sov som en Gud ända till 15.45 :$ GAAAAALET! Men sjukt skönt och behövde verkligen denna ordentliga sömn haha ;D.

Så idag tänkte jag endast ta det lugnt and just take a day off! :) Dricka cola, äta gotta och se på massvis med filmer och även passa på att mysa med Pancakes (kaninisen) <3. Sist jag myste med honom i fredags, han sov så gulligt på rygg i min famn, riktigt länge dessutom. Han är verkligen min lilla ängel <3<3.


Men imorgon
blir det iallafall ridning! Mine first time EVER! xD Så ska vi även kanske åka cross som jag inte heller gjort någonsin, aldrig ens tänkt tanken att det skulle ske lilla mig :o Undra hur detta kommer ske... slutar nog med att jag hamnar på akuten o.0 HAHA NEEE så får det inte sluta! Ska sluta med massa skoj och leende på läpparna! :) Så imorgon blir det ännu en dag ute på äventyr med Ellenor bortsett från alla ärenden som måste göras.



PussLOVE.. XOXO <3.

Crazy life

Tjenare allesammans! :)

Nu är det så att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen pga haft fullt upp med att leva livet utanför datornördandet ^^, så när jag väl kommit hem har jag vela umgåts med älsklingen innan det blev dags för sovande :)<3.


Dessa senaste dagarna har jag iaf varit med grabbarna Christer och Simon och skrivit in mig på arbetsförmedlingen, vart till stan på banken, blivit bjudna av någon kvinna som delade ut supergott nytt kaffe!! NOM NOM NOM!!! Denna måste jag börja dricka fler gånger, lätt!



Den var riktigt god och behövdes just då också, vi var sjukt törstig haha var ju trots allt en sådan varm sommardag >.<


Har även varit massor med Ellenor, vi har käkat massa go'mat, åkt in på arbetsförmedlingen så även hon kunde fixa lite ärenden, haft filmkväll hemma hos henne och Tony och varit på birsta en sväng har vi också hunnit med och då införskaffade jag mig en suuuper snygg t-skirt och as gulligt linne :D LOVE IT, speciellt MJ t-skirten!!! <3<3





På detta linnet står det "To be cute is not a criminal" haha så jäkla söt text så var tvungen att ha den xD


Ja så har jag även hunnit med att tatuera mig, trodde verkligen inte att det skulle ske så jäkla snabbt :O Men allt blev ändrat och POFF sa det så hade jag en tid och skulle tatuera mig :D Blev en text på skuldebladet, så nästa helg ska jag fortsätta med att tatuera en 4-raders text på revbenet, ifrån en låt med MJ <3. Dessutom är det ju sådär awesome! Egentligen har jag ju inte alls råd med att tatuera mig, har fasen inte råd att köpa någon dricka ens.. Men som tur så ska ju dessa två tatueringar gå sammanlagt endast på 300 kr och dessutom får jag betala det precis när jag vill och kan (Y):) Jag sa ju att då kanske vi ska vänta me att tatuera pga har inga pengar men han ville köra på och att jag får betala precis när det går för mig :) Så det var riktigt schysst! :)



Alltså VAD FAAAAAAAAAAAAAAN??!!!! Såg nu att det skulle stå "Follow YOUR heart and live up TO YOUR dreams" och istället YOUR skrev han OUR ..OOOCH glömde även helt bort om "TO" ??!!!?

Alltså hur gick det till??!!! Hur fan lyckas man om man är en jävla tatuerare??!!!!! Han hade ju skissen där det stod exakt hur texten skulle lyda!! Måste faktiskt erkänna att nu är ja jävligt less, det är ju jag som ska leva med detta och så kan det inte ens bli rätt stavat?!!!!!!!!!! Och att fixa detta går ju inte eftersom får ju inte plats i texten!! GAAAAAAAH!!! Förbannad man blir!!!!!!





Ja så vart ja ju även tokless för någon dag sedan på en barnrumpa som är 22 år men beter sig som hon vore 8? o.0 om ens det.. Min lillebror som är 5 är inte ens så barnslig :O Så lägger hon in sig i saker hon inte alls har med saken att göra och inte alls hur det ligger till eller hur det slutade med :o Så när man försöker förklara (även fastän hon inte har ett dugg med saken att göra) så går det ur genom andra örat lika snabbt.. endast hennes lilla bubbla som verkar existera som hon levet i :p Haha omg orka med sådanna människor, så bara för jag slutade svara måste hon fråga en kompis om ja hade
sett va hon skrivit xD Ojoj snacka om att ha ett tråkigt liv att man måste hålla på att bete sig så patetiskt och lägga sig i andras. Fine om hon nu vetat hur saker och ting låg till men det gjorde hon ju inte :P Jaja tänker inte ens lägga mer energi på denna filur, inte värt tiden ens :P.


Igår storstädade jag heeela dagen lång kändes det. Möblerade om lite med älsklingen natten innan så ska det bli fint, ska det bli fint på riktigt! :) Sedan efter att älsklingen slutat jobba och kom hem, for vi på affärn och handlade massa gotta: godis, chips, dipp och cola :) Sedan for vi även och hämtade hem traktorn innan vi fick främmande utav Ellenor och Tony :) Cicci och Niklas skulle även komma men blev ändrade planer för dem, next time kanske :) Ja så hade Lelle och Tony köpt med sig lite gotta dem med: dricka, munkar och en daimtårta :) Satt och surrade till musiken igång, spelade biljard osv, var riktigt trevligt!! :D När dem for var jag död och tänkte hoppa ned i sängen för att låta drömmarna föra mig iväg men då tyckte älsklingen att vi skulle ha ett litet filmmaraton haha så det slutade med att vi somnade vid 5-tiden imorse xD :), så vi såg tre filmer som jag lånat utav Lelle för någon dag sedan och dem var riktigt bra allihop! Minns dock inte vad dem hette och orkar nämligen inte resa mig nu för att kolla upp det xD.


Älsklingen sover ännu medan jag bloggar, snackar med Lelle på msn och tjockar i mig lite chips med dipp och cola på det :) Egentligen skulle jag med henne lägga oss ute i solen och steka och äta jordgubbar (eller rödagubbar som jag alltid kallade det när jag var yngre) xD. Men eftersom att det inte alls är soligt som det skulle vara, så ska vi åka in till stan och kika på en bil som hon kanske ska köpa :D, sedan dra och sola solaruim ville hon, känns skit att hon ska pejja för mig så får se hur det blir för min del :) Isf kan jag ju sitta och vänta på henne :), sedan drar vi nog bara på stan och kikar lite :).


Jafaan jag och Lelle höll ju även på att krocka nå rijält för två dagar sedan!!! :O Trodde ärligt talat att jag skulle dö!!! :'( Tårarna kom omedelbart, hjärtat höll på att ploppa ut ur halsen trodde jag och skakade som en tok, men är det så konstigt? Nä.. rätt naturligt i think! Var ju så att vi körde rakt fram så en gubbjävel svängde ut mot vägen UTAN ATT ENS SE sig omkring ifall han kunde köra eller ej, utan istället var han fullt upptafen med att stirra ned i telefonen sin. Vi var verkligen två cemtimeter ifrån att krocka!! Och som tur var hann bilen bakom oss även stanna i tid annars hade vi blivid krockad av dem. Fyfaaan detta var inte alls kul!! Vi hade verkligen änglavakt måste jag säga, tackar Gud för det!!! Oj oj oj fy, inte coolt sablans gubbe!!

Men nu ska jag nog ta och fixa mig lite så man ser levande ut tills hon kommer och hämtar upp mig ^^,




PussLOVE.. XOXO <3.

Don't stop the music

Imorse strax efter att jag äntligen lyckats vakna, for jag tillsammans med Christer och Simon till arbetsförmedlingen.. vi satt och väntade och väntade och väntade.. men efter någon timma fick vi slut på vårat tålamod och for in till stan eftersom Simon skulle till banken innan de stängde, dock stängde dem 6minuter innan vi kom dit xD Så vi hann inte ens med det =/ Men imorgon tänkte vi fara in tidigare så vi faktiskt hinner med oss :).

Så ja..
vi drog på Donken där Simon köpte mat åt sig, och eftersom jag inte kan äta något speciellt ifrån donken så drog vi vidare till Kebab House där jag och Christer även fick i oss något :). Fick äntligen min mumsiga och efterlängtade kyckling sallad :D<3 LOVE IT!! Medan Christer tog en pizza :)

Jag kom nu hem för inte så länge sedan, slängde in tvätten ..dock borde den nog vara klar nu något snart, så ska väl ta och hänga upp de. Sedan får vi se vad som sker för skojsigt :). Ellenor kanske köper bilen som hon är och kikar på nu, så då tänkte vi dra och hitta på något kanske :). Annars tänkte jag bara luta mig bakot i soffan med en film och äta lite frukter :D. Vet inte vad som hänt med mig men äter ovanligt mycket med frukt och nyttigheter.. Vilket naturligtvis är bra!! Får i mig mycket näring och vitaminer som jag speciellt behöver nu :) Märkte även att jag är oerhört mycket piggare nu än jag var för något dag sedan bara pga infektionerna i magen. Så det känns som det är på bättringsvägen nu iallafall trots att man får lite ont till och från, men det är fullt förståeligt med tanke på allt tar ju sin tid till att bli bra igen :).




PussLOVE.. XOXO<3.

The lazy day

Tjenixen alla kära och underbara! :*


Ja vad ska man börja med? >.< Jag har precis kollat klart på filmen "Just go with it", sååå bra!! Haha minns när jag fyllde 18 år och älsklingen hade precis hämtat mig ifrån mamma, han hade tänt levande ljus, min favorit låt var igång med en sådan romantisk perfekt volym, så fick jag tre awesome skicor i paket med min absolut största idol - MJ!! <3 :D Sedan for vi på bi och såg just den filmen - Just go with it. Dessutom var det endast vi i biosalen, kändes verkligen så fantastiskt romantiskt och som det faktiskt endast var min kväll tillsammans med älsklingen :D. Bättre födelsedag kunde jag inte ha önskat mig!! :D<3 Gud så jag älskar min älskling, finner inga ord!! <3.


Anyway, imorse tänkte jag soooova ut rijält medan jag kan och mest för att jag sov väldigt dåligt inatt men då ringde telefonen som jag inte ens kunde hitta :o Så precis när jag äntligen hittade den och skulle svara, slutade det ringa xD och så trött som jag var, lyckades jag verkligen slockna till efter 1 sekund. 1 minut senare ringde det igen och det var då jag insåg att det var älsklingen :) Så ja efter att vi lagt på kände jag att nu kan man faktiskt inte lägga sig igen, dessutom lär jag nog ha svårt att somna inatt isf. Så ja.. jag gick ut till Pancakes (kaninisen vår), sedan gjorde jag frukost åt mig, var riktigt sugen på något gott med bea sås så jag stekte biff eller vad det var ? Hamburgarkött och klyftpotatis :) Var gudomligt gott!! ..Ja sedan har jag endast sett på filmen och pratat lite på fb. Nu kanske man ska ta och tvinga sig till att plocka undan lite grejer här hemma som ligger utspritt, bädda osv :) och även kanske försöka klia sönder sin kropp :O?!! Tack vare dumma allergin och inte nog me det, alla störande myggbetten... :/ :( So not cool xD


Resterande utav köket levererades även idag så Christer fick åka och hjälpa älsklingen med att bära och sådär, sedan när han kom hem igen då älsklingen for tillbaks till jobbet, kom han hem med en liten överaskning åt mig haha fick nämligen ett ciggpaket utav älsklingen som han skickade med det med Christer :). Skulle försöka sluta röka men GÅR VERKLIGEN SKIT!! Speciellt nu när det jobbiga dök upp igen och vägrar försvinna ur mitt huvud så säger bara PERFEKT TIMING att älsklingen tänkte på det :)<3.




PussLOVE..XOXO <3.

Gifts


Mina fina presenter jag fick i student: :)



I really love my wonderful gifts!! <3 Massa massa massa taaaack!! ;D<3



Ikväll har jag kollat på film, snackar nu med Matte och är grymt sugen på pizza men dock är det nog lite sent påkommet :/ tyvärr haha xD. Konstigt nog då känns det även som det är helg, tycker det är lite konstigt att älsklingen ska iväg och jobba imorgon med tanke på att han jobbat hela veckan och helgen.

Han har även sålt aoudin idag (Y) Massa bra! Så nu nästa projekt till huset blir att handla "vitvaror" till badrummet :D Inte alls långt kvar nu tills vi faktiskt kan flytta in, ska bli så fantastiskt skönt! :D Är ju klart att det är jätte mysigt att bo med hans ur gulliga föräldrar men kan även vara skönt att ha eget :). Dock hoppas jag verkligen att man lyckas få tag i något jobb eller bidrag så man faktiskt kan betala hyra och kunna försörja sig själv och inte vara så himla "beroende" av honom.. han har ju inte heller råd att köpa allt jag behöver till exempel =/ Så på så vis suger det ekonomiskt, vilket detta läge har varit så nu ett bra tag med. Men så går det om man inte bor hemma.. Tur jag har min älskling i alla lägen :)


Ja.. idag bröt jag tyvätt även ihop i tårar, försökte verkligen hålla emot men gick inte.. Varför jag gjorde det, behöver vi inte tala om men dem som verkligen känner mig lär nog förstå någolunda vad som kan vara på tok även utan att behöva fråga. Hur som hellst så kan man ta det riktigt hårt inom bords då en person som man alltid hållt kärt, som inte brytt sig eller hört av sig på mer än två år och sedan plötsligt kasta skit på en fastän man inte har något med saken att göra..?

Dessutom vill jag även säga att jag är fruktansvärt glad att jag har Jeanette som vän, hon är verkligen som en syster jag aldrig fått. Vill aldrig någon ont, har alltid kul med henne och endast hon kan min humor och är lika crazy samtidigt som hon kan vara seriös och förståelig då det behövs :) och även fastän vi faktiskt inte alltid pratar med varandra eller träffas ofta alls, har vi ändå alltid lika roligt när vi väl träffas. Vår vänskap går nog inte att splittra på! Thank God! :D Jo det jag vill säga är bara hur jäkla lycklig jag är att ha en vän som henne, just henne!! Går inte att byta ut!! <3




Plättan, tänk alla våra sena kvällar ute på balkongen med massa surr, ett glas vin i handen, och en filt i knät. Eller våra krogen kvällar då vi endast dansar med varann all night loooong och våran fyllebasket med brända popcorn i en söndersmält systempåse xD, Eller när vi tog med oss filt och varmchoklad och gick på promenad och la oss och kolla på alla stjärnorna mitt på natten.. Pizza med bea /filmkvällar.. NO!!! Fel av mig! Menade Bea med pizza!!! haha xD så himla mycket kul som vi ALLTID gör som blir minnen för livet!! Love every moment with you!! Älskar dig fruktansvärt mycket min älskade "syster" :)<3 Big love to you :)


Nu tänker jag iallafall gå och störa älsklingen i spelandet med en bamse kram! :D<3 ..Nähepp haha jag hann inte, nu hoppade han in i duschen :) Får vänta en stund då :) Snacka klart med Matte, stänga av datorn och se film innan sova? och självklart mysa ned mig i älsklingens famn <3 Sounds pretty great! :)


PussLOVE.. XOXO<3.



PARTY like an ROCKSTAR!

Ja i fredags tog jag STUDENTEN, fyfan vad jag är BRA! xD Nämen hur som hellst så kan ni ju då gissa vad som skedde den dagen :) Champagnefrukost, fixande, lärarlunch, gått ut "student", åkt flak, fikat hos mamma med familjen och plättan <3, sedan PARTEEEY! :D Detta var min dag kortfattat, men riktigt awesome dag /kväll har jag haft kan ni ge er faan på! ;D



















Min älsta bror kom självklart inte och kunde inte ens skicka ett ynka sms med grattis..? till hans enda syster som tar studenten en gång i livet, Vilket jag ärligt talat tyckte var väldigt tråkigt! Vi har ju trots allt alltid varit så himla nära varandra när vi var mindre och innan sagan hade sitt slut.. Trots att jag inte riktigt förväntade mig detta utav hans dagens jag, men det sved mer i hjärtat mer än vad ord kan förklara om jag ska få vara fullt ärlig, det sved faktiskt till rejält inombords :/:( Men jag gjorde så gott som jag bara kunde för att bita mig i läppen och inte bryta ihop and i let the show go on with all the fun stuff aroundll! :D

Anyway..
STOOOORT tack till alla underbara inblandade som gjorde min dag /kväll, haft fantastiskt kul!! Detta var verkligen ett minne för livet och tack till alla fina presenter!! :D<3

Och när jag kom hem, passade jag på att mysa ned mig i älsklingens famn :D Såå mysigt!! :D<3<3


I studentpresent fick jag:

Två super snygga armband med texten: "Laugh & Love & Eternity" ;D  <3.
Halsband som jag drömt om länge fast tusen gånger så snyggare!! Med kors på :D <3.
Rosa BLING mobilskal till min iPhone 4S, Loooove it! :D <3
Silver /turkos örhängen med även en text på där med :) <3.
En liten tjej-student staty, jätte gullig! :) <3.

Två goda champagne flaskor - som gick åt snabbt efter xD
Drack upp dem på flaket haha men gott var det! ;D

Så fick jag självklart även massor med grejer runt halsen, nallar, gosedjur osv. Fick super söt apa med världens längsta armar och en super gullig nalle, dem ska jag gosa mycket med :).


Självklart, fler bilder kommer upp fast lite senare på alla fina presenter och studenten! Tyvärr inte nu eftersom har ingen teckning för tillfället på telefon så kan knappt använda den till något :/. Men det kommer med lite tålamod ;).


Dagen efter (i Lördags alltså) fyllde älskade brorsan, Vimar 21 år!!! :D MASSA GRATTIS till min underbara bror!! :D<3

Eftersom att jag höllt igång på studenten från 5.00-5-00 var jag bra trött så jag sov till 12-tiden. När jag väl vaknat, kastade jag på mig kläderna, släppte ut håret från världens "finaste" toffs :P, sedan fick jag skjuts utav älsklingens syster ned till mamma som vi sedan for vidare till Vimar för att fira och gratta honom :) Åt massa gotta och hade massa trevligt och skoj :)

Vid 18-tiden for vi innan det skulle bli massa folk hos honom eftersom han skulle ha Parteeey! Så jag följde med mamma hem till henne, lekte lite bollspel med lillebror, hoppade massa studsmatta och gudaness vad vi busade och härjade! xD <3 Massa skoj! Åt även middag där innan älsklingen kom och hämtade mig. När vi kom hem, kikade jag runt lite på internet, såg på "Mythbusters" med honom innan vi båda däckade i sängen xD.


Nu idag har jag endast gått igenom lite studentbilder, ätit tomat och banan till frukost = perfekt frukost när det är dövarmt!! :) Flyttade lite på kaninburen och nu tänkte jag ta och städa undan lite granna här hemma så det blir fint och trevligt för älsklingen att faktiskt komma hem till ett städat hem efter jobbet :). Vad som sker ikväll, får vi se vad det har för trevligt att bjuda på :).




PussLOVE.. XOXO<3.

Stay with me

Natten var inte alls rolig för min del, hade värsta magvärken :( Jag som sluppit den ett hyfsat tag nu men självklart ska den jaga mig i mitt liv :/ Så jag åkte aldrig på vaganttävlingarna utan försökte sova ut och sova bort min smärta. Efter att jag äntligen lyckats tvingat mig upp ur sängen, har jag duschat, tvättat, fixat håret för en gångs skull xD, fixat naglarna till imorgon som jag fått utav Ellenor :) Så har jag precis sett klart på filmen "The back up plan", riktigt bra film med Jennifer Lopez! Dock tjejfilm men vafan den va riktigt bra ändå! :D och nu förbereda mig lite inför studenten imorgon, packa och sådär :) (Y) Blir en AWESOME dag/kväll imorgon kan ni ge er fan på!! ;D

(Mine own LazyDay) <3



Resultatet på naglarna :)




PussLOVE.. XOXO <3.

It's so sad but true

Igår (tisdags) bitti åkte jag in till stan vid 6-tiden, väntade i stan i två timmar på att Ellenor skulle komma och hämta upp mig, trots väntan gick det bra. Tiden gick riktigt snabbt så det var absolut inget att klaga på :). Ja senare åkte jag hem till henne där vi kika lite på facebook, snackade, åt chips och drack cola på det, japp detta fick bli vår frukost haha :). Fick även låna två bh:ar som jag ska prova och se vilken som blir bäst till studentklänningen (har ju ingen utan axelband och hon hade tydligen två för små så vart ju perfekt detta) :). Sedan for vi en snabbis på birsta så hon fick lämna tillbaks en klänning, hann även med oss en snabb tripp på Ica Maxi och Dollar Store. Fick även ett par lösnaglar, super snällt! Jag som alltid har långa naglar (mina egna), men nu den senaste tid har dem blivit så slitna snabbt så vart tvungen att klippa av kort.. lika bra det kanske så dem får vila lite och få ny näring eller vad det nu heter? :p Men långa naglar vill man ju ha på studenten, speciellt när man är så van vid att ha det vanligtvis. Så det var verkligen super snällt att jag fick dem utav henne :D iih! haha. (Bilder kommer nog upp senare).


När vi blev klar med vårat lilla springandet, släppte hon av mig i stan där jag mötte min gode vän, Plättan :D<3. Gick och letade lite jeans åt henne, hittade rätt snabbt dessa hon ville ha (Y):), sedan gick vi även och hälsade på "Da Fish NEMO" på hans jobb och snackade lite om fredagen om förkrök hemma hos honom på studenten och var även självklart lite allmänt social med massa skratt, men det är klart att det blev massa skratt.. I mean, it's us ;) haha samma dåliga humor xD LOVE IT! :) ..Ja sedan drog vi och kikade lite till på affärerna och stunden innan det blev dags för henne att börja jobba vid 15-tiden, tog vi oss en romantisk middag haha xD :P Där tydligen även en viss Ida satt och glodde åt vårat håll heeeela tiden (dock såg jag inte det eftersom jag hade ju annat för mig :P, men Plättan satt just så att även ifall hon ej försökte se, så märkte hon det ändå men jaja), mig spelar det ärligt talat inte roll, tycker hon att jag är så intressan att kolla på so fine with me ;) ..men kan ju börja tänka lite väx upp? Haha hur som hellst, när Jeanette drog på jobbet, gick jag till bussen, perfekt tajming för mig att dra även med tanke på att älsklingen slutade om bara en stund :).


När vi kom hem.
Medan älsklingen klippte gräset, passade jag på att städa hemma och tvätta lite granna innan Rickardooo kom till oss. Drog och spelade basket - riktigt bra, fick man liiiite träning iallafall (Y):) haha. Ja kvällen då? Slutade inte heeelt det bästa men vafan, alla dagar kan väl inte vara awesome. Hade dem vart det hade man aldrig uppskattat dem om man inte vetat av några dåliga stunder ^^,


Imorse efter att älsklingen for på jobbet var det väl dags att kliva upp, kan ju inte sova bort hela dagen speciellt när det äntligen är så fint väder! :D LOVE THE SUN! Ja så jag och Rickard gick ut och satte oss i solen och roade oss med kortspel :). Såg även på filmen "Grown Ups" senare. (Minns du vår mysiga dejt på bion med denna film, Plättan? ;D<3 Fan va skoj vi hade det den kvällen! Måste lätt göras om jööö! :D) Mer än så hann vi inte mes oss riktigt idag, tog det mest lugnt idag och snackade. Strax efter filmens slut kom älsklingen hem igen, så en stund senare for Rickard och nu sitter han och spelar medan jag bloggar och kikar lite på finalen i BB som jag inte haft tid med att kolla på, det är ju självklart att jag redan fattat vem som vunnit och jag tycker verkligen att hon var mest värdiga vinnaren (kanske inte roligast av alla) men hon och hennes barn var mest värd pengarna. Annica har ju bara blivit pantad och förstår inte alls hur hon tänker gällande Marcello och ah.. Ja så har vi även Amandus, honom tyvkte jag om, cool och skön kille MEN blev ett jäääävla tjat om att han "endast varit sig själv hela tiden och att han är bäst osv.." Någon måtta får det va! Blir ju endast uttjattat och jobbigt att höra på samma mening om och om igen.

Jo jag har ju även passat på att måla tånaglarna :P haha WOOW vilken nyhet :p NOT! men aja haha var ju iallafall på tiden att jag funnit orken och tiden till det, blir ju så mycket finare speciellt på sommaren då de stunder faktiskt kan komma då man är lite mer barbenta ^^, :p Så har jag även pratat i telefon med min älskade och saknade bror som jobbar i Stockholm /Karlskrona, var riktigt härligt att höra hans röst! :)


Men nu ska jag ta och dra ut i solen lite granna och även passa på att ringa Jeanette :).



PussLOVE.. XOXO<3.

Like a dream would come true

Vaknade strax innan 15-tiden idag igen!! o.0 Vi lyckades somna vid 5-tiden igen så klart man sover ut när man väl kan :P Annars då? Har jag inte gjort något speciellt idag, endast tagit det lugnt.. legat i soffan halvdöd xD, kikat på en urdålig film!! Nä, filmen "Popcorn" var verkligen ingen höjdare :P ..Ja sedan har jag bara slappat ^^,

Tänkte vara duktig och lägga mig vid 21-tiden, vilket inte händer ofta.. men ska ju upp vid 06.00 så ville få i mig någolunda sömn iallafall, men nepp kunde inte sova :/ Älsklingen sitter och spelar så hans datorskärm lyser upp halva rummet och knappljudet gör inte saken bättre xD Anyway.. han ska väl sova snart.. troligtvis om någon timma xD Så jag får väl stå ut tills dess och kanske unna mig med någon bra film! :D Har jag tur kanske jag lyckas somna till den :).


Imorgon tänkte jag som sagt fara ned till bussen då älsklingen ska på jobbet så tänkte åka med honom biten till bussen, sedan tänkte jag kanske sola lite, köpa chips IS A MUST! Saknade min älskade chips påse idag!! Haha har verkligen blivit beroende :$ :P Får sådanna perioder ibland, men vem får inte det ;). Så tänkte jag även passa på att hälsa på plutten till lillebror och gosa massor!! :D Tänkte även försöka minnas att ringa Plättan och prata lite ang studenten, så får se ifall man ens får något svar utav kvinnan.. Kan vara lite bökigt för henne att svara i telefonen ;)<3 haha



PussLOVE.. XOXO <3.

Still awake

Nu är slår klockan snart 3.00 och jag och älsklingen är ännu pigga och vakna, men det kan ju även bero lite på att vi sov till 15-tiden idag haha xD

Hur som helst så har vi nu precis kollat klart på BB, jag tänkte ta och passa på att ta igen de missade avsnitten jag inte hunnit med de senaste dagarna men då fick jag även mysigt sällskap som kom och satte sig bredvid mig :) Mysis <3 :). Och guuud vad arg man blir på Marcelo och Annica!! Herregud.. dem är ju ett bra otroligt speciellt par dem två.. :p oj oj oj.. säger jag bara :P haha jaja Anyway!


Kvällen har varit väldigt lugn men riktigt jäkla bra ändå måste jag säga! :) Mysig och rolig, massa skratt med älsklingen :):) Gud vad jag är så himlans lycklig över att ha honom!! Mitt hjärta, mitt absolut allt!! <3 Världens bästa pojkvännen! <3



Nänu kanske man får ta sig i kragen och faktiskt göra sig redo för att lägga sig och försöka sova innan natten försvinner xD Men först blir det "Mythbusters" med älsklingen! :D



PussLOVE.. XOXO <3.

You're everything and more.. of what i ever could dream of

Igår efter att älsklingen min kom hem från jobbet, åkte vi ned till stan till frissan där han fick klippa sig, blev hur snyggt som hellst! Loved it! :D Min snygging! <3 :) Dock var det världens kö hos frissan just då så vi fick vänta en bra stund innan det blev hans tur och sedan helt plötsligt tog det sjutk snabbt :o grym man kan va då! :o:)



Efter att han klippt sig, for vi vidare till IKEA och skulle handla kök men det det tiden räckte inte riktigt till så vi hann endast att kika, välja ut de köket vi skulle ha, fixa med papper, bästella luckor osv.


När vi kom hem, hade jag så fruktansvärt ont i huvudet, trodde mitt huvud skulle sprängas!! :o jäkla BOMBhuvud :P Så att när vi slutligen kom hem, gick jag raka vägen till soffan BAAM! sa det och jag somnade direkt o.0 :) Vilket var riktigt bra faktiskt eftersom efter någon timma senare då älsklingen väckte mig med hans mysiga kyssar, hade min huvudvärk försvunnit :D(Y). Därmed gick vi ut och rökte, sedan såg vi på kanske världens bästa serie för nuvarande "The secretsircle" :D<3 Gud så jag älskar serien!! Vi såg ju jämt på den förut ett tag när den precis släpptes, men då blev vi ju tvugna att sedan vänta ett tag på att nya avsnitten kom ut. Så igår hade vi maraton med denna grymma serien ända till 5 på morgonen xD med massa godis och dricka :D MYYYS!! <3




Imorse.. eller ja imorse var det då kanske inte, haha snarare idag vid 15-tiden då vi äntligen lyckades vakna haha då for vi till IKEA tillsammans med älsklingens bror och köpte köket som vi bestämt oss för! :) Efter att det var gjort drog jag och Christer iväg och köpte korv med bröd + dricka, som tur var fanns det glutenfritt bröd (Y) Big plus! haha ingen utav oss hade ju hunnit ätit frukost så det blev en riktigt god frukost dedär för oss med cola på det :). Måste även få tala om att glutenfritt bröd man köper smakar SKIT!!! Dessutom är det inte ett dugg mättande, men denna vi köpte nu åt mig, var riktigt god må jag tala om! och ska jag vara ärlig så kändes den till och med mer mättande, även min älskling fick smaka den och tyckte den var godare än den vanliga. Undra vilket resept dem körde på med dessa glutenfritt bröd .. Hmm.. får kanske ta mig lite mod och fråga dem någon gång :D.

Hur som helst, for vi sedan till huset där vi bar in grejerna och nu är vi slutligen hemma i värmen igen :) Har varit en riktigt trevlig dag! :) Tog även ut pengar som jag är skyldig och måste betala igen, som jag var tvungen att låna för att kunna köpa present till lillebror då han fyllde år, så nu behöver jag inte tänka mer på det mer än att jag ska lämna igen de nu på måndagen som kommer :).




Nu mina kära läsare, tänkte jag mysa ned mig i soffan under en filt, slå på lite BB avsnitt som jag tänkte ta igen och på det CAAANDY, oh yes i looove candy! :D


Vad som sker senare ikväll,
får vi se :D Några ska på studentbalen ikväll.. men jag är glad att jag inte köpte biljetten om jag ska vara ärlig. Känns bara laim.. inte värt dyrpengarna, är hellre med älsklingen och umgås och gör något mysigt än att supa sönder mina lugnor och dessutom kan det inte vara allt för bra heller nu när jag ännu har infektion i magsäcken och runt tarmarna. Dessutom är det ju även tråkväder men vafan man kan ha kul ändå, det är ju klart :). Så min student blir inte heller lika vild som för många andra, ska endast ta det lugnt - gå på studenten (har dock ingen stor lust till det heller men nu har man ju faktiskt kostat på sig klänning, mössan, skor osv) så ska gå på den då, träffa mina gulliga pinglor, sedan mamma, mina två bröder, plättan osv.. Sedan då alla ska hoppa på flaket, for jag hem och fikar och umgås så :) Blir massa trevligt det med utan alkohol i min stackars lilla kropp :).



PussLOVE.. XOXO <3.

When you hold my hand

Japp då har jag precis tvingat mig upp ur sängen efter en lååång och bra sömn! Behövde verkligen detta! Har nu jämt den senaste tid somnat vid 02-tiden och klivit upp kl 06.00, igår när jag kom hem betalade jag räkningen med lite hjälp utav älsklingen (Y) :) Eftersom jag inte är tokvan att betala räkningar så när jag gör det nu i början vill jag ju inte att det blir nå tok fel, känns säkrare att ha honom bredvid mig medan tills jag får igång rutinen helt :):P Sedan efter de somnade jag direkt kan jag säga och har sovit tills nu typ :) Riktigt skönt!

Tänkte egentligen fara hem till mamma och umgås med lillebror, sedan även kanske med Cicci ifall hon hade tid men kände att min kropp behövde verkligen få i sig sin sömn så det var nog viktigare :). Varit så förbaskat trött ojojoj..

Igårkväll precis när jag skulle fara hemåt, kom Cicci och David förbi och tänkte umgås lite. Ritkigt tråkigt att det vart som det vart =/ Men vi får helt enkelt ta igen det en annan dag :) Kanske måndag? :)


HAHA jo justja igår passade jag även på att övningsköra lite, gick riktigt bra faktiskt måste jag säga ;). ....Fastän detta var mer ett litet skämt dåråå ;P

Var ju så att jag "övningskörde" via något spel som Patrik hade på datorn, och han och mamma vet hur hemskt gärna jag vill kunna ta körkortet och övningsköra osv, speciellt nu när jag betalat de mesta på körskolan utom körlektioner, pengarna tog slut till dessa pga jag var tyvärr tvungen att sluta jobba då jag blev så sjuk.

Så det spelet var mer sådär realistisk plus att han har en ratt där man även kan växla och pedalerna så jag fick öva lite så även ifall det inte är exakt samma sak men att jag fick öva lite på styrkänslan osv :) och det gick riktigt bra där faktiskt, så mamma tog en stol och satte sig bredvid mig så låtsades vi att jag körde till Stockholm, så stannade vi några gånger efter vägen för att öva på det osv xD hihi lite fantasi måste man ju få ha :D




Hur som hellst så tänkte jag nu iallafall ta och se lite på BB, har massor med avsnitt att ta igen efter att Camilla och Rodney åkte, så tänkte passa på att ta igen något nu innan det blir dags att fixa sig innan älsklingen kommer hem från jobbet och vi ska fara till frissan så han får klippa sig. Sedan ska vi åka och köpa kök :) Ska bli massa spännande! :D


Vad som sker ikväll, får vi se :) Just nu har jag inga som hellst planer faktiskt så jag tar kvällen som den kommer istället, så får vi se vad kvällen har för trevligt att bjuda på :).




PussLOVE.. XOXO<3.

RSS 2.0