You got me thinking


Imorse vid 9-tiden ringde Eva mig, Connys mamma och sa att hon hade sett i tidningen att Arbetsförmedlingen skulle ha massa möten angående sommarjobb, så dem som var intresserad fick komma dit på drop in. Så hon hämtade upp mig och Christer och skjutsade in oss till Timrå, där mötte vi även Simon.P som också skulle söka :) Det var hur drygt som hellst med väntan, tog säkert i 2timmar men det kan det ha varit värt. Allt lät riktigt positivt under mitt möte så nu är det bara till att hålla tummarna på att jag fåt jobbet! :) Dem ska antingen ringa mig imorgon eller något nästa vecka med besked. :) Hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen på att jag får det :D Det vore riktigt bra asså! :)

För bara en stund sedan kom jag och Christer hem igen, åt precis lite glass med jordgubbar som Eva hade löpt åt oss :D Super snällt! Och gud så mätt vi vart på dem :o haha x) Var riktigt gott med jordgubbar i denna hettan :) 

Just nu sitter jag och funderar starkt på att gå ut till poolen och ta mig ett dopp och steka lite i solen tills kära Conny kommer hem från jobbet :) Egentligen borde jag ta och städa undan litegranna här men det är ju riktigt härligt väder ute nu, så är lite trist om man ska behöva sitta inne :P Måste ju utnyttja värmen haha ;D Får ta och städa lite senare istället ^^,

Nu har även min blogg blivit fin igen, tusen tack till Christer som hjälpte mig med att fixa min header! :D SUPER SNÄLLT av honom faktiskt som hjälpte mig med detta! :)


( På bilden har vi min lillebrors hand, Hampus, 4år, min och min storebrors, Vimar, 20år till er som undrar :p ).



PussLOVE ♥

Loving the sun


Igår solade jag litegranna efter att jag vaknat och klivit upp, tog även en prommis med vovvingen. När Conny hade slutat jobba åkte vi på Biltema och handla lite grejer till huset, när vi var vid kassan märkte Conny att han tappat bort sitt kort så jag betalade dessa varor. Sedan var detbara till att åka runt och leta kortet i timmar men tillslut kom vi på var det kunde vara och där var det som tur var! :D Så när vi hämtat kortet åkte vi vidare och köpte bräder och sånt grejsimojs, käkade på Donken innan vi for vidare ned till huset och lämnade av det där. Så när vi kom hem var det redan kanska så sent så vi slog typ enbart på "Acording to Jim" på min dator och såg det tills det var dags för att mysa ned sig i sängen och låta drömmarna föra oss bort >.<

Imorse glömde Conny ringa och väcka mig vid 9 tiden så jag var ju självklart så duktig som sov ända till 11-12 tiden =/ Not cool at all! Så typiskt mig! Hur som hellst, såfort jag vaknade hoppade jag upp ur sängen, tog på mig bikinin och gick ned till poolen där jag solade i timmar och svalkade mig lite mellanåt, hur underbart som hällst!! :D Och solad blev jag kan jag lova! It's awesome and I love that! :D hihi. Får se vad resterande av dagen kommer att ha för trevligt att bjuda på :)


Underbar bild med mig och fjärilen som tyckte om mig, så himla coolt! :D



PussLOVE ♥

This is my time to shine, my time to fly


Sola & bada, pinakolada!


Igår kväll gjorde jag mig en ny header till bloggen min så den lär dyka upp inom snar framtid skulle jag tro :) Sedan var Eva snäll och hjälpte mig med en jäkla massa papper så nu är det gjort, känns skönt! :)

Vaknade vid 11 tiden imorse, fick lite sovmorgon idag ^^, haha. Så gick jag ut med vovven på en prommis, sedan gjorde jag i ordning extremt smarriga mackor till frukost som jag åt ute medans jag solade :D Dagens resept på mackorna var toustade mackor som låg på varandra som om det vore en hamburgare, mellan brödet häde jag på lite potatis-sallad, stekt ägg och bea-sås, blev gudomligt gott kan jag lova! :D Nu när solen försvann bakom molnen och inte kom fram på ungefär 5min sådär så gick jag in och tänkte städa undan lite papper och sånt och bädda, nu ser jag att solen har kommit fram igen så ska skynda mig med att bädda, ta på mig bikinin igen och gå och steka lite på altan innan Conny slutar från jobbet eftersom då ska jag följa med honom och handla lite bräder osv till huset som vi renoverar :)

 HAHAHA älskar solen! :D


PussLOVE ♥

It never ends


Imorse vaknade jag i en bra tid tycker jag! :D Glad att Conny ringde från jobbet för att väcka mig som vanligt :) ♥ Så efter att vi lagt på klädde jag på mig, gick ut med vovven på en prommis, käkade godmat som frukost ute på altan och vovven fick ligga och vila sig ute bredvid. Sedan gjorde jag mig i ordning lite granna och bytte om till kortbyxor eftersom det var så fruktansvärt vackert väder ute, så soligt och varmt! I JUST LOVE IT AND I CAN'T HIDE IT! >.< Sedan gick jag ut lite granna innan det var dags att ta tag i moppen och fara ner till bussen, så tog jag lite nya sommar bilder :D Dem kommer strax! 

Då var det dags att åka ned till bussen, jag åkte hem till mamma och lillebror där jag lekte och gosade med lillHampus och lekte även lite granna senare med Olivia som kom och hälsa på. En liten tre-årig, jätte snäll och inteligent flicka :) Nu kom jag hem för bara en liten stund sedan så ikväll ska jag nog enbart ta det lugnt hemma skulle jag tro ^^, Inga direkta planer iallafall.

Conny for precis ned till huset för att kapa en massa planker tillsammans med hans pappa och dem behöver inte min hjälp med något idag så jag tänkte strax ta och gå ned till poolen och chilla lite i solen med vovven :)


Här blev det en liten mysstund tillsammans med gosingen, Texas ♥
Så himla underbar vovve! BIG love to him! ♥ ♥



Att sitta vid poolen och sola lite när det är så vackert väder, är ju inte alls fel;D
Helt underbart, I'm loving it! ;D ♥



PussLOVE ♥

Midsommar helgen


Under hela midsommar helgen har jag varit i Åvike tillsammans med Conny, vovven Texas och hans mormor i hennes mysiga sommarstuga :) Därför har jag varit så tyst också. Det har varit jätte trevligt där ute. Vi har ätit en massa gott, varit ute på klipporna och haft det mysigt med den vackra utsikten över havet, kika lite på tv på kvällarna och druckit något glas vin med hans mormor har jag. Sedan på dagarna har vi enbart arbetat ute i trägården och hjälpt till och gjort det fint :) Det var tänkt att vi enbart skulle stanna där över natten men det blev ändrade planer, så vi stannade där hela helgen, kom nyss hem faktiskt så nu har vi duschat och jag kan säga er att jag är riktigt sliten och trött efter denna helg :P Så jag kommer förmodligen sova som en liten bebis >.< haha. Jag hoppas också att ni har haft en riktigt trevlig midsommar, vad ni nu har gjort  för skojsigt :)  

Vad som sker nu under veckan har jag inte planerat något speciellt ännu men imorgon tänkte jag åka och hälsa på mammi och min lillebror som saknar mig otroligt mycket och jag honom naturligtvis med! Vill bara krama om honom och pussa som en galning på honom nu >.< Så imorgon tänkte jag åka dit iallafall ifall jag tar mig till bussen på något vis :) Annars får jag se vad resterande av veckan kommer att ha för trevligt att bjuda på :) Men nu tänker jag ta och lägga mig i soffan och se på någon spännande film och vila lite bara, kanske äta lite chips och dricka cola, låter gott de :)



PussLOVE, sleep tight! ♥

Stay free


Igår var det en riktigt bra dag faktiskt! :D Eva kom hem strax efter att Conny kom hem så jag följde med Eva på en bilfärd, vi skulle skjutsa Tamara, deras städerska, sedan for vi vidare och köpte hö och mat till hästarna, stannade en sväng vid apoteket innan vi for förbi min mamma så jag fick hämta min dryga post. Sedan åkte vi på Ica Maxi där vi enbart handlade sötsaker haha vi är så duktig vi xD Sedan åkte vi en sväng till Ö&B och då ingde Conny och undrade var vi hade tagit ägen eftersom det tog sån himla tid ^^, Eva släppte sedan av mig på pizzerian Lasola där Conny och Rickard väntade på mig :) Conny var en ängel och bjöd på maten, tusen tack :) ♥ HAHA för första gången på länge orkade jag en hel enorm pizza! :o It's Amazing! haha Hur som hellst efter att vi ätit åkte vi hem till oss, Conny spelade litegranna CS som han börjat lira igen .. That I don't like xD .. men det är enbart för att killar blir så himla aggresiv under den tiden :( hur som hellst, medans spelade jag och Rickard lite kort och eftersom jag inte satt på min lyckoplats så jag losa ju alla omgångar förutom ena.. :( Menmen man måste ju losa någon gång så att man uppskattar när det går bra >.< haha. Efter ett tag slutade Conny spela så vi såg på filmerna "The blind side" och någon skräckis. Båda filmerna var riktigt bra måste jag säga! :) Men skräckisen var ärligt talat läskigare än vad Rickard berättat att den var så jag gjorde nog honom lite döv där ett tag då jag skrek som en galning HAHAHAA xD Men senare höll Conny om mig så jag blev inte lika rädd mer som tur var :)

Idag är det midsommar, så glad midsommar allesammans! Det skulle regna idag fram till 12 men jag ser inge regn enbart sol LOVE IT! ;D Hoppas det fortsätter så också! :) Vi har nyss ätit frukost och så har jag beddat precis, sånt som måste göras ^^, Ikväll tänkte vi fara upp till Åvike tillsammans med Erik och hans flickvän men tydligen ska dem inte följa med så ah..Fattade inte det riktigt om jag ska vara ärlig, trodde grabbarna hade bestämt det men tydligen inte? :P Aja.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och se till så att jag ser lite levande ut xD Så får vi se hur kvällen slutar :)



PussLOVE ♥


I hear your voice, it's like an angel


Wiie jag bara ÄLSKAR då Conny ringer och väcker mig varje morgon då han är på jobbet :D Så sött och SÅ BRA! Så jag inte sover bort hela dagen och sedan inte kunna sova om nätterna haha för det är jag duktig på xD När jag klivit upp efter att vi lagt på, slog jag på lite musik och tvingade jag mig till att bädda x) Sedan vaknade jag till tack vare musiken hahaha man blir så pepp av musiken ju >.< Sedan klädde jag på mig och fixade mig lite smått så att jag såg någolunda levande ut haha och gick och åt frukost för en gångs skull, måste börja bli duktig med det igen! ;P Nu har jag precis roat mig med lite kareoke HAHAHA guud vad jag kan vara löjlig. But hey! that's fun! inte det som räknas? xD 

Något senare då Conny kommer hem från jobbet, hoppas jag på att vi kan åka hem till mammi för att jag måste hämta min post som jag fått, kan vara bra att hämta den innan det är försent och innan mammi åker på sin resa till Polen. UschaBuscha..nu har det börjat regna! Blä så trist! :/ Men det är ju rätt mysigt med regn ändå ..haha vadå dubbelmoral? WHat evah haha xD Åker vi hem till mammi ska jag ju lätt be Conny stanna en sväng förbi Ica Maxi så jag kan köpa mina chips som jag har längtat efter nu de senaste dagarna >.< thihi så det kan bli ;P

Imorgon är det midsommar, och naturligtvis kommer det nog regna då som vanligt.. =/ Men det ska inte lyckas förstöra vår kväll för det inte! :D Imorgon kommer tydligen Erik och hans flickvänn upp till Sundsvall och hälsar på oss så vi tänkte åka och fira midsommar ihop i Åvike i en urmysig stuga! :D Synd bara att jag inte kunde ta med mig någon utav mina pinglor.. =/ Men det kommer nog bli massa trevligt ändå! :)



PussLOVE ♥

Beyonce - Disappear


This is it


Imorse vaknade jag utav att mammi ringde, sedan när vi lagt på så la jag ifrån mig mobilen någonstans, men kunde inte hitta den fast jag letat överallt..trodde jag då x) HAHA. Men äntligen efter flera timmar hittade jag den då det ringde x) Annars så har jag inte gjort så mycket hitills mer än att jag har pratat med min käravän Maria som kommer upp till Sundsvall den 29:e juli och hälsar på i en vecka!! WEEEY!! ♥ I'm so happy! :D Gud det var två år sedan vi sågs nu :O GALET vad tiden ska gå fort!! Så det ser ut att vi ska fira litegranna nere på krogen någon kväll då, lät som att hon var sugen på det så nu får det bli så :) haha. Sedan har jag bara suttit och ritat lite granna och även städat undan lite här, tyckte det behövdes :)

Här kommer teckningen som jag ritat >.< HAHA lite söt var den ju ;P



Conny kom nyligen hem men var tvungen att åka tillbaks på jobbet igen för att jobba extra :)
Nackdel: Jag får knappt umgås med min underbara Conny idag =/
MEN jag överlever nog ;) haha. Vi har ju all tid i världen för de :) 
Fördel: Han får mer pengar så vi kanske kan ta och börja fortsätta med renoveringen i huset igen :)  

Men nu mina kära läsaren, vilka ni nu än är >.< nu ska jag ta och laga någon god mat så att min lilla mage blir mätt och glad och sedan ska jag fortsätta se på LEGENDARISKA filmen "This is it" som jag slog på för bara en stund sedan, haha man kan verkligen inte bli less på denna filmen, Ryser varje gång jag ser den! :D GUDANESS ASSÅ vad jag älskar filmen, det är inte klokt!!! Önskar verkligen att MJ inte hade dött och jag såg hans urfräna konsär!! Då hade jag nog varit lycklig resten av livet haha x) Gud det vore så jädra fränt asså!!

BIG LOVE TO MJ, KING OF POP! ♥

 

PussLOVE ♥

It's you that I love..



Baby, I just wanna tell you how much you mean to me.
You're the one for me, you're the only love that I have and it will always be in that way. To me, you're so damn special that I even can't put worlds to it.
You're really a wonderful person with a big heart,
My heart belongs to you, I really love you of all my heart! ♥

Baby, you got that smile, that only heaven can make.
I pray to God every day, that you'll keep that smile.
You're my dream, I would give my life off for you cause you're my everything.
You're the only thing I want, nothing would ever come between us cause I'll always stand right next to you. ♥ 




Till the world ends


Idag träffade jag mina underbara pinglor: Sabina, Malin, Cicci, Sara & även grabben Oskar :) Jag tackar dem enormt för en super duper trevlig dag! :) ♥ Och ett stort tack till Rickard som var snäll och skjutsade mig in till bussen så att jag kunde ta mig in till stan :) När jag kom hem såg jag på två riktigt bra filmer och nu när Conny kommer med mina mackor som han håller på att göra åt mig nu :D så ska vi se på serien "Acording to Jim" innan vi ska sova :)



PussLOVE ♥

Who says that you're not pretty?


Jamen då var man vaken dårå, vädret hade ju kunnat varit bättre nu när det ska kallas för sommar :p Den stora frågan är vad som händer och fötter idag? But really I don't know right now.. Just nu sitter jag och njuter utav musiken :D I just LOOOVE music så freakin'much!! xD Har även nyligen lagt in lite nya bilder på datorn och fb :p Nu blev jag pepp på att göra något!! Amazing! kanske blir en skojig dag ;D You never know.. ^^,

Jag vill även påpeka att det är så grymt störande att man alltid ställer upp för andra och är inget annat än snäll och uppför sig MEN det man får tillbaks är inget tacksamhet tillbaks alls utan tror att man ljuger all the time och tror enbart dumma saker om en som inte ens är sant på nära håll??!!! Nu får det vara nog! Now you lost me for good! Tänker inte ställa upp mer ifall det ska vara på det viset, because that's aint cool at all!


Här kommer en bild på en osminkad liten Dzesii & en söt liten Mojjo :) ♥



PussLOVE ♥

Enjoy all the sweet moments in your life

HAHA i torsdags lekte jag lite picasso (eller hur han nu stavas..) och så gjorde jag detta lilla bedårande mästerverk xD haha Enjoy ;p



I helgen skulle Conny fara hem till Kebbe och lana med honom och Erik som kom till Sundsvall för att hälsa på och jag for hem till mamma i Ljusta och umgicks med min underbara lillebror :) ♥ Var en massa skoj och bus xD Sedan på lördagen kom även min kärabror, Vimar och hälsa på! Måste säga att det var riktigt kul att få träffa honom igen, är ju inte ofta nu efter att han jobbar i Karlskrona =/ Senare under dagen kom Conny för att hämta upp mig så skulle vi fara och köpa en present och fira hans kusin, Jonas och det var självklart jätte trevligt trevligt :) Eftre det for Conny tillbaks för att lana och jag hem till min lillebror.

När jag kom hem blev jag jätte orolig för mamma, hon fick en black out och var nära på att svimma IGEN :'( Detta har nu hänt flera gånger på senaste tid så jag är jätte orolig och hoppas verkligen att det inte är något allvarligt, vad det är vet jag inte eftersom hon vägrar åka och undersökas på sjukhus efter en gång hon var dit men dem upptäckte absolut inte vad som kunde varit felet =/ Så himla konstigt, inte alls kul!! :(

Idag har jag inte gjort så värst mycket mer än att jag umgåts med lillebror dårå, så tog vi oss en prommenad, så han fick cykla av sig lite granna, sola lite på bakgårn och så..

När Connys föräldrar var påväg hem så plockade dem upp mig med påvägen och nu har jag precis tagit in hästarna in i Boxarna med lite hjälp av Christer som var snäll och ville hjälpa till med Freelans :) Antonia rymde ju så när jag först skulle ta tillbaks in henne i hagen igen så blev det ju lite bökigt eftersom när hon skulle gå in, då skulle ju Freelans försöka tränga sig ut MEN det gick jätte bra tillslut :)(Y)

Här är en bild på mig med en häst som togs i vintras då jag, Bina & Ellenor var ute i Bergsåker och prövade på att trava. Det var riktigt kul! :) Nu la jag upp denna bild eftersom jag precis pratat om hästar och sådär. ^^,
 


Nu sitter jag hemma och proppar i mig lite godis och väntar på att Conny ska komma hem från jobbet :)
Annars så ikväll planerar jag ärligt talat inte så värst mycket mer än att bara ta det lungt och kanske slå på någon film strax. 


Now, take a look at my new brown eyes >.<
Gud så jag önskar att jag hade bruna ögon naturligt..
Åååh blir så avundsjuk på dem som har det, det är så himlans fint!




PussLove ♥

Paul



HAHAHA filmen verkar vara störtskön, måste ses! xD

Party in my head


Igår efter att Conny ringde och väckte mig från jobbet, var det dags att kliva upp >.< strax efter börja min kära tokfia Cicci till vän att smsa mig så vi bestämde att ta och åka in till Birsta :) Så jag passade på att handla lite produkter som man behöver som schampo, balsam, deodorant, ny tandborste och Body Butter i Coconut lukt :) Blev inget nöjes shoppande för min del eftersom jag måste börja spara pengarna rijält nu! Tråkigt nu, men kommer vara värt det! :D Dagen på Birsta var riktigt trevlig tillsammans med Cicci. ♥ Efter en stund for vi en sväng hem till min mammi för att hämta mitt busskort som jag lämnat kvar där senast, fika litegranna med lillebror innan detvar dags för oss att röra på oss igen. Efter vägen mötte vi upp Lito, Ciccis pojkvän :) Så dem gav mig sällskap på väntan av bussen. När jag kom hem såg jag på filmen "Save the last dance" medans Conny spelade. Efter att vi ätit var det dags att lägga oss så vi somnade till serien "Acording to Jim" :) Vi somnade riktigt tidigt men dock vaknade jag heeeeeeeela tiden under natten :( Vet inte alls varför, brukar ju alltid sova jätte bra =/ Menmen, så det kan bli ibland :)

Nu idag vet jag inte alls vad som händer och sker ännu, när jag vaknade imorse tänkte jag gå ut och sola lite ute men tappade lusten ganska så fort när jag märkte att solen försvann bakom molnen lika snabbt som den kikade fram =/ Kanske blir bättre sedan :) Är gymt godis sugen idag, men fååår inte slösa pengarna!! Gud så jobbigt och frestande det ska vara! =/ Snyft*


En bild på mig, Sara & Cicci ♥



Jo! Föresten, här är en bild på fjärilen som jag pratat om för någon dag sedan, som satte sig flera gånger på mitt finger självmant och satt där hur länge som hälst och var jätte go och tam. Inte varje dag något sådant sker inte! :D



PussLOVE ♥


It's a wonderful day


Igår var Conny ledig wiie hihi slapp vara ensam hemma >.< Så vi åkte hem till hans morbror där vi träffa lite andra av hans trevliga släktingar och åt grillat och hade det trevligt :) När vi kom hem på kvällen såg vi på massa avsnitt av "Acording to Jim", så himla skön serie! :D

Imorse ringde Conny för att väcka mig, I like that! Det så trevligt att bli väckt av en underbar person som man starkt håller kär hihi :) ♥ Så idag hitills har jag enbart städat undan här lite smått, kläder som låg framme oså, gått ut med hunden, tagit in kissemissen Mojjo och nu tänkte jag fixa mig lite granna innan Conny kommer hem från jobbet :) Sedan ska vi fara in till Birsta City en sväng eftersom jag måste köpa schampo, balsam, deo och lite sådanna grejer som man behöver.  Så får vi se vad kvällen kommer ha för trevligt att bjuda på, får hoppas på att solen tar över regnet så att man blir piggare och får mer lust till att göra något kanske :p Men för nu får detta räcka tycker jag, seeya! ;D


AND NOW I LOOK LIKE THIS :P



PussLOVE ♥

It's not a game to me


Igår åkte jag in till skolan och käka thai-mat ute i det härliga vädret tillsammans med klassen, när jag, Cicci och Sabina satte oss i gräset så hände det mig något jätte fränt!! En jätte fin blå fjäril satte sig på mitt finger och var hur tam som hällst. Med tiden kom det fler från klassen som skulle kika och då flög den något varv runt mig och satte sig om igen på mitt finger :O Så var det sådär om och om i ett tag. Naturligtvis är det något hur fränt som hällst som måste vara med på bild som bevis, så bild kommer något framöver då mina kamrater skickar dem till mig :) Senare av dagen gick jag på stan en stund tillsammans med mina tjejer Sabina & Malin :) Det var riktigt trevligt och härligt med vädret :) När jag hoppade avbussen på hemfärden och skulle ta moppen den sista biten .. visade det sig att soppan tagit slut men som tur kom min räddare i nöden: Rickard med hans pappa och hans två vänner. Dessa gossar tog studenten igår så dem hade ju brottom dessutom! :/ Så GRATULERAR till dem och ett enormt TAAACK!!! Vet inte vad jag hade gjort annars, jag hade ju nämligen inge pengar alls på mig så han kom förbi med en slant som jag fick låna så jag kunde ta mig hem :D

Idag hade jag skolavslutning, efter det umgicks jag med mina älsklings tjejer: Sabina, Cicci och Sara ♥ på stan, det var en massor med kul och jätte trevligt med goaste sällskapet! :D Cicci och Sabina gick på Bagetterian där dem köpte mat medans jag och Sara gick på Donken, sedan tog vi med oss maten och möttes nere vid ån där vi åt ihop och hade det trevligt :) Efter trippen på stan åkte alla hemåt och jag åkte vidare hem till mammi för att umgås med lillebror :D Åt en super god fika, solade o busade med lillebror :D Sedan plötsligt ringde mammas sambo henne och sa att vi skulle komma ut för att han skulle skjutsa mig med bilen ikväll, mamma och hampus ville följa med så allt blev jätte brottom och stressigt så SJÄLVKLART glömde jag min mobil hemma hos dem!! :( Jag kom även inte på det förän jag kom hem.. TYPISKT! Så får se när jag åker dig igen.. Så just nu blir jag utan mobil i ett tag tråkigt nog :/ Menmen, nothing to do. När jag kom hem städade jag lite och har sån fruktansvärd huvudvärk så ska ta och lägga mig och vila tror jag ..



PussLOVE ♥

you're my star


Igår somnade jag inte förns vid 4-tiden :o så jag vaknade ju bra sent! Vid 1-tiden kanske. Åt frukost och såg lite granna på tv tillsammans med Conny innan det var dags för honom att åka på jobbet. Strax efter kom Connys mamma hem så jag åkte med henne till Timrå där jag tog bussen in till ljusta, hälsade på min lillebror och mammi. Jag och min goa lilla ängel till lillebror hade vattenkrig och bada lite granna ihop i någon liten balja så trångt var det men man är ju tokig speciellt plutten xD haha ♥ Så fikade vi, cykla till Ica Maxi och handlalite granna. När vi kom hem var det dags för middag, det blev kyckling, potatissallad och sallad till MASSA GOTT! :D ♥ Åt ovanligt mycket, typ två och en halv portion :o hahaa. Nu för bara en stund sedan kom jag hem, pratade lite med Eva och nu ska jag se på filmen "Så kom Polly till" :) Och ser man på, nu kom Conny precis också hem :D Har jag tur kanske jag får lite sällskap till filmen :)



PussLOVE ♥

Just get in to it




Finelly! ;D Jag har nu äntligen städat klart hemma så nu är det fräscht och fint här igen :) Innan det när jag precis kom hem hjälpte jag även Eva med att städa lite i stallet, så fick jag även klättra i träd för att ta ned en belysning. Kändes lite som när man var liten då man jämt skulle klättra och ha sig xD

Dagen för mig började ju enbart med otur. Bussen in till stan var mega sen sedan när jag äntligen kom fram så var ju bussen in till skolan helt spårlöst borta. Dem ska ju komma var 10e minut men ena bussen kom aldrig så jag kom ju bra sent, sjukt irriterande!! :o Jag som även skulle varit på skolan lite tidigare än vad lektionen skulle börja. Men som tur fick jag inge skäll utav läraren utan hon förstod mig helt :) MEN när jag och Bina skulle redovisa om hur våran lekplats hade sett ut via PowerPoint då skulle ju det krångla och ha sig så att det tog en eeeeevighet.. vi som skulle redovisa först för att jag skulle iväg för att göra ett prov som jag nu har pratat om ett tag. Men tillslut kom Janne-fixarn och löste det efte 3 byten utav datorn ^^, Redovisningen gick bra så det var dags för mig att springa för att göra provet. Under den tiden vände olyckan till ren lycka. JAG KLARADE PROVET!!!!! WOHOOO!!!!! :D:D:D Oh my gosh, I'm so freakin' HAPPY!!!!! :D:D:D

Efter skolan mötte jag min käravän, Josip så vi tog oss en liten runda på stan medans vi väntade på bussen. Påvägen hem fick jag veta att jag inte hade någon skjuts hem den sista biten de senaste timmarna och jag kände verkligen inget sug på att gå 5km i klackskor.. =/ Så istället tog jag nästa buss och åkte och hälsade på mammi och min urgulliga lillebror :) Jag och han lekte en massa med såpbubblor och fikade lite på altanen. Efter en stund gick han hem till Vincent och lekte så jag och mamma passade på att sola lite granna ute i det underbara vädret :) Innan det blev matdags passade jag på att prova lite klänningar till skolavslutningen, det slutade med att det får bli en svart jätte fin klänning :) ♥ Mammas sambo kom hem till middagen så efter vi ätit skjutsade han hem mig på MCn, galet fort det gick! Fortare än vad han brukade göra gångerna innan.. När jag kom hem stötte jag på Eva (Connys urgoa mamma) så höll hon på att sommarstäda i stallet så jag hjälpte henne :)

Nu har Conny även kommit hem från jobbet, han har jobbat kväll så nu sitter han och spelar sitt jädrans spel x) ..För att hålla sig vaken, han ska jobba dessa tider veckan ut nu så för att hålla igång rutinerna och orka av att jobba så länge måste han nu vara vaken ett bra tag åh. Själv så funderar jag på att slå på någon film just nu och se när jag slocknar till. Är grymt sliten och trött efter denna dagen. Så Sleep tight allesammans! :)



PussLOVE ♥

awiie.. boli


Imorse klev jag upp rätt tidigt, vid 10-tiden och jag var redan pigg och glad, toppen! (Y) ;D Slog på datorn och då vaknade Conny också upp till liv, så såg vi på två repris-avsnitt utav BB. BTW, det är helt AMAZING och inte mer än rätt att Simon vann BB 2011!! :D Han var en värdig vinnare :) Efter att vi sett klart avsnitten hoppade jag in i duschen, mammi ringde mig medans så jag bad henne ringa upp mig efteråt och då berättade hon om att det var någon slags båtträff/raicing? (ingen aning ja) inne i stan iallafall som dem var på och undrade ifall vi var där med men blev inget utav det för vår det utan vi åkte istället och spelade lite basket i det fina och härliga vädret tillsammans med Rickard. Conny kom på första plats, Rickard kom 2a och naturligtvis kom jag sist!! :'( SNYFT* Undrar verkligen var mina basket-skills försvann de senaste åren :/ Menmen, man kan inte vara bra på allt, alla är bra på sitt sätt! :D Ikväll har det faktist inte hänt något speciellt alls, jag har enbart suttit och kikat på någon film med Marykate och Aschley? :P Sedan har jag enbart pluggat ett tag nu medans Conny spelar dåråå..

GAH! Så typiskt mig!! Lyckan är då inte med mig idag :p HAHA
Jag och Conny gick för en stund sedan ut för att ta oss en nypa frisk luft >.< Naturligtvis blev Conny tvungen att fejk-knuffa mig, men släppte inte helt utan höll upp mig en bit åvanför jordgubbsrabatten eller vad det nu heter? :P What evah.. Hur som hellst, så brände jag mig självklart på smalbenet och vid axeln på äckel brännesla.. med den lyckan som jag har! Real funny!! :/ Snyft* Har nu världens jädrans bulor haha ser rätt roligt ut men klias så in i bomben kan jag ju tala om xD

Nänu får jag tacka för mig för idag, dags att gosa ned mig i sängen och låta drömmarna föra mig bort eftersom imorgon är det skola och jag har ett super duper viktigt prov som väntar mig. Hoppas verkligen på att det går bra och att jag klarar mig!!! Wish me good luck ♥ I will need that, trots att jag har pluggat som en galning! SÅ SVÅRT ÄR DET!! :(



Sleep Tight, PussLOVE ♥

My sweet angel


Igår efter att vi skjutsat hem Rickard, åkte vi vidare och lämnade lite revbenspjäll vi handlat åt Connys föräldrar som dem skulle ha, eftersom dem skulle övernatta ute på vattnet på båten en natt till, gud så mysigt det är med båt! :) När jag och Conny kom hem myste vi ned oss i soffan efter att vi ätit go'mat, såg vi på filmerna "Drive Angry" och "Due Date". Jag måste ju säga att båda dessa filmerna var sjukt bra, yes dem var fruktansvärt bra! :D Verkligen sevärd ;D

Idag har jag sovit ut ordentligt, as skönt! :D Vaknade vid 13-tiden, känns hur underbart som hällst! :) Så idag har jag enbart städat lite, pluggat, kikat till hästarna, varit ut med vovvingen och så ringde mammi mig med, så vi pratade om resan till Polen om att hon vill att jag ska följa med men jag får se hur det blir med den biten. Jag har ju inte råd att betala min del tyvär =/ Så blir nog inget med det i år heller skulle jag tro :(

Nu tänker jag gå och kika lite på tv tillsvidare, får se vad det finns för spännande i skärmen ^^, Så får vi se vad kvällen har för trevligt att bjuda på, blir nog bra de :)

Och till er som ännu väntar på att få se hur min färgning på håret blev så ser det nu ut sådär: (Dock inte världens normalaste bilderna men dem får duga gott och väl). 

<-- Malin and Me -->



<-- Me and Ellenor -->


Right round like a cirkle


I torsdags när Conny kom hem från jobbet åkte vi upp till Åvike med hans mamma och pappa och hälsade på hans mormor där hon har sin jätte fina och mysiga sommarstugan! :D Arne och hans fru var där med :) Var en massa trevligt med fika och middag :)  Texas skulle ju såklart på sin lilla upptäcktsfärd han åh men som tur fick vi tag i honom efter en timma kanske, finally!! :o Den busen!

I går tvingade jag mig själv till att plugga fast jag mådde hur dåligt som hällst när jag vaknat, och naturligtvis fastnade ingenting i mitt huvud pga jag inte mådde bra :'( Provet är redan nu på tisdag!! PANIIIK!! :o Vid 3-4 tiden kom Conny hem tillsammans med Rickard efter att dem hade vart och spelat basket. Efter en stund skjutsade vi hem honom och åkte vidare ner till min mammi där jag hämtade ett brev jag fått, sedan passade vi på att gå på Ica Maxi och handla lite snacks till kvällen :) När vi kom hem gjorde vi mat sedan medans Conny spelade lite såg jag på tv där legendfilmen "Länge leve Barnie" HAHAHA så himla köng ju!! xD När jag var yngre såg vi alltid på den, jag och mina bröder dog alltid av skratt då xD Det var goda tider de! :) På kvällen kom Rickard hit, då sprätta vi på några öl och såg på filmerna "Life as we know it" & "My soul to take", båda dessa filmerna var riktigt bra men den andra var ju lite sajko xD haha.

Men nu ska jag äga Rickard på kort ;D Like usual hahaha.



PussLOVE ♥

GirlsNight


Igår åkte jag in till skolan tidigare ju, så innan lektionen ens börjat fick jag ha ett litet utvecklingssamtal med mentorn och det gick ju bra :) Efteråt när själva lektionen börjat fick jag redan gå eftersom dem enbart skulle ha betygsnack och jag hade ju redan utvecklingssamtal så jag gav Josip lite sällskap medans han hade rast. Efteråt var jag på stan med mina älsklingsflickor: Sabina, Ellenor, Cicci, Malin & Sara :) ♥ Jag köpte mig en jätte fin bikini, så köpte jag jätte enorm kamm och glasögon åt mammi ^^, HAHAHA och passade även på att köpa en liten gåva åt Conny, ett ljus m ljusskål där det står en dikt på :) Efter stan-rundan åkte jag hem till mammi sedan var det dags för att byta om lite snabbt och fara hem till Sabina och möta tjejerna :) Det var en riktigt skojig girls night! tror alla vi behövde denna kväll! :) Vi drog först på Memento och sedan efter en stund drog vi på Irish :) Vi stötte på många välkända ansikten på krogarna bla. Kristian Högbom, Felicia Karlsson, FinSandra, Sebben, Gunno & Christina Johansson :)

Imorse när jag vakna, eller ja.. vid 13-tiden så blev jag absolut inte glad! Min dumma förkylning har stigit så känner mig jätte dålig och sådär när man är sjuk och inte har någon ork alls i kroppen :( Känns ju verkligen som en toppen tajming, eller så INTE! :o Jag som verkligen måste plugga till ett stort prov har ingen ork alls och läser jag något nu när jag är sjuk, fastnar det inte ens!!! :'( PANIK!


GIRLSNIGHT AT SABINA



GIRLSNIGHT AT MEMENTO - Kareoke




PussLOVE ♥

It gonna feel real good!


GOD DAMN IT, I'M SO FREAKIN' AWESOME!! ;D
Igår hade vi ett stort och svårt prov i ämnet "Skola, förskola & fritidshem - Barnens utväckling" och tro det eller ej men jag är ju bra grym eftersom jag KLARADE DET!! All jädrans råpluggandet och all migrän pga det var klart värt det kan jag lova!! :D Efter skolan gick jag en stund på stan med girlsen mina ♥ Köpte mig en billig och söt sommar t-skirt och undertrosor ^^, När jag kom hem tog jag mig en varm dusch så jag piggnade till innan jag började plugga. Efteråt hjälpte Eva (Connys underbara mamma) mig med att fixa lite ärenden och hade det trevligt ute på altan medans det regna och åska :)

Sitter redan nu på skolan fast jag inte börjar förns 12.20 xD But what to do när man inte tar sig till bussen senare :) Som tur är jag iallafall pigg och glad för en gångs skull sådär tidigt på morgonen xD hahaha. Ikväll blir det kanske till att dra ut på krogen med flickorna mina ifall allt går som det borde :) Men nu får jag tacka för mig, så ska jag gå och lämna in en svenskuppgift så jag har det gjort :)



PussLOVE ♥

RSS 2.0