Don't Look Back In Anger


Tjenixen allesammans glada och bittra!
Glad fucking vakborg på er alla! :'D


Bloggen har stått stilla i en lite längre period nu eftersom jag har mist mitt internet då Thyren är här hos oss och hälsar på och lanar med älsklingen. Därmed upptäckte vi att vårat äckel bredbandsbolag har fixat så vi endast kan ha två nätverk utdelade inom vårt hushåll. Kan alltså inte ha mer än två datorer med fungerande internet på samma gång och då tänkte jag att "äh jag kan lika gärna vara utan då i ett tag".

Jag behöver ju inte det så värst mycket just nu egentligen och när jag behöver, får jag ju låna älsklingens dator och även sitta lite sådär ibland vid den när de inte spelar. Jag hade ju i och för sig kunnat uppdatera bloggen dessa gånger men jag har ärligt talat inte orkat.
 
 
Så jag har ägnat massa tid till pluggandet inför provet som jag haft idag, busat med voffsingen Texas som vi passade i ungefär två veckor? Åkt och grattat och lämnat födelsedags present till världens bästa lillebror som fyllt 6 stora år! <3 ..Så har jag höll på mycket här hemma med lite grejs, tvättat lite bebis kläder (de få vi har).

Vi ska dock åka på torsdag och hämta två hela kartonger med bebis kläder, ny spjälsäng som är mycket bättre än den vi köpt för endast ett tag sedan (som vår lilla son kommer kunna ha ända till 4-5 år ifall det behöbs), riktig madrass, täcken, kuddar, spjälskydd, åkpåse, babyhimmel till spjälsäng, badbalja och en massa, massa annat fint som vi fått ifrån min mamma efter att min lillebror varit liten! Så det känns riktigt skönt faktiskt och det är ju riktigt fina grejer som vi fått med bra märke dessutom så det är snällt! :'D




Jo så idag hade jag som sagt ett stort prov på Strindberg och Selma Lagerlöf om deras livm deras bakgrund och många deras kända verk dem skrivit osv. Ärligt talat så igår när jag pluggade en sista gång och därefter pratade lite med Thyren om det, märkte jag att "Faan jag kan mer än jag visste!" så det känder ju skönt!

Men däremot blev det en sömnlös och febrig natt för min del, fick i mig kanske endast MAX en och en halv timme sömn så var riktigt orolig att jag skulle ha svårt att fokusera på provet och endast faila med skiten men ICKE SA NICKE! haha jag svarade på alla frågor, dock kom jag på mig efteråt att jag svarade fel på en grej då jag blandade ihop två liknande verk så det sööög! Men när jag kom hem fick jag ett mail ifrån lärarn som redan hade rättat provet och JAG KLARADE DET!! Kan säga att fyfaaasen vad skönt det känns!! Nu är det avklarat, what the hell att ja svarat fel när jag innerst inne visste svaret... den biten är ju irriterande men huvudsaken är ju att jag klarade det!
nu känns det riktigt glatt inombords iaf,
JAG FUCKING KLARADE PROVET JAAO!!! :'D


Älsklingens gulliga farmor och hans pappa var även hit en sväng och sa "Hej" osv, så det var trevligt! :D

Har nu för en stund sedan även sovit 2 timmar så känner mig nu mycket piggare. I was so damn exhausted, så behövde verkligen lite sömn iaf! Nu håller älsklingen och Thyren på att stå ute och grilla go' maten, oooh längtar sååå! Så himla gott med grillat alltså!! LOOOVE!! <3 Så nu tror jag att jag ska ta och gå ut till dem en sväng och kika hur det går för dem och även göra iordning salladen! :'D

 
PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!

Pregnancy - Week 27!

Nu är vi inne i vecka 27! Ooh så tiden går fort! :'D ♥
Känns så underbart och längtan inom oss bara växer och växer efter att få träffa vår lilla son.
 
Bild: Nu är vi inne i vecka 27!  Ooh så tiden går fort! :'D <3

Haha oj så konstigt det kommer att kännas efter förlossningen,
då man inte längre kommer känna av alla dessa sparkar inne i magen xD
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Sunshine, ooh sweet Sunshine!

 
Tjenixen allesammans, glada & bittra! :'D haha

Efter en trevlig engelsk lektion, tog jag första bästa bussen hem för att hinna med mycket idag! :'D
När jagg kom hem satte jag igång med att rengöra och göra fint hos vår älskade bunnie, Pancakes maffiga slott som älsklingen snickrat ihop i vintras :'D Vår underbara lilla bunnie har det bra han, lever som en prins! Men det förtjänar han, så himla snäll och lydig som han är, lätt världens bästa!



Sedan när det var klart och efter att vi gosat lite, fick han lite gottis käk - lite sallad och 3 mini tomater hihi, sedan gick jag på en mysig prommis tillsammans med voffsingen. Gud så underbart väder det är!! Riktigt skönt att vara ute då! Men när det började små regna gick vi in igen. Nu är solen framme igen och jag funderar starkt på att vi ska ta och gå ut igen och borsta honom eller raka av all hans päls så det blir en naken collie :'D Nejdå just kidding! Han ska få behålla sin päls haha :'D


Jaa, sitter nu och smaskar i mig lite go' fika som innehåller: rödagubbar (jordgubbar) och choklad till, med hasselnötter <3. Sååå gott! Under tiden som jag väntade på bussen hem idag, gick jag in en sväng på affärn och såg att de hade riktigt fina stora jordgubbar för endast 18 kr och eftersom jag var riktigt sugen på frukt så blev det ett lätt val där! :'). Har även hunnit ringt lite ärenden efter att jag har kommit hem, så nu slipper man tänka på det = skönt haha!



Annars så hade jag tänkt att plugga lite idag, göra klart dessa sista 8 frågorna,
innan älsklingen kommer hem igen efter att han har åkt och hämtat upp Erik som ska bo hos oss i några dagar =).
Så jag kanske kör en snabb runda med dammsugarn innan dess dock behöver jag inte storstäda med tanke på att jag gjorde det igår.
Tänkte att man kunde dammsuga lite, få bort voffsingens päls som han sprider runt lite sådär hur han vill haha :'D.
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Just Deal With It, or Get LOST!

Herreguuud att folk ens orkar... xD

För det första, Vart sa jag om att jag inte tål kritik?
Jag påpekade endast om att detta är barnsligt och jag står vid det.
Att folk ärligt talat ens orkar att lägga sig i ens liv och kritisera hur ens grammatik är?

Den som verkar ta åt sig här är ju då du om inte annat,
som stör sig så mycket på min grammatik och på hur mycket jag "skryter".
Hahaha stackare, kan inte vara lätt eller.. Tycker synd om dig nu ju! :'(



Så för det andra, Är mitt liv verkligen så intressant att du MÅSTE fortsätta följa min vardag
ifall det nu är så jobbigt att läsa om det och hur jag uttrycker mig?



Nej, nu har jag sagt mitt och tänker inte mer lägga energi åt detta slöseri.
Antingen följer ni min super "intressanta" vardag, mina åsiker och liknande eller GET LOST!

Just deal with it,
ingen är perfekt.. alla har sina svaga sidor och likaså gällande starka sidor och
detta är min blogg som jag har all rätt till att skriva om vad jag vill och utrycka mig hur jag vill.
Jag använder nämligen min blogg till att endast skriva av mig lite och inte för att försöka vinna något nobellpris xD.
 



Ja annars förutom denna underbara beundraren /stalkern, så har jag idag:
Städat ordentligt här hemma, dammsugit, dammtorkat, torkat alla köksluckor osv, skurat golven och gjort det fint osv. Har även hjälpt min gode vän lite granna med en läxa, slängt i en tvätt och tänker nu hoppa in i duschen.


Sedan blir det till att tillaga någon god middag och möjligtvis endast slänga sig i soffan och dega resterande utav kvällen! :'D

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Ojojoj ..Bitch Please!

 
Tjabba landskrabba! :'D
OJ! Jag menar "Landkrabba", jag får ju inte stava fel på en super "Viktig" hemsida,
THE EARTH CAN GO UNDER! ..NOOO!!! ;o hahahahaa!


Nejmen nu är det nämligen så att en viss person som påstås heta Camilla, gav mig en liten snabb lektion inom det svenska språket.
Riktigt gulligt som tog sig tiden för det, så tack tack! :'):')


Anyway, utav denna rara filur fick jag en kommentar där hon påpekar om huuur störande det är i hennes värld om att läsa min grammatik inom svenskan inom denna blogg och verkar vara så duktig och bra själv men ändå skriver även hon fel när det verkar vara så viktigt för henne med rätt stavning and so on. Hmmm..? xD

 
Sedan så kan jag med handen på hjärtat ärligt tala om att
jag inte är perfekt inom det svenska språket och det är absolut ingenting som jag skäms över!

Detta kan även bero mycket på att jag är halv Polsk, uppvuxen med min polska mamma som vi mest hela tiden endast pratat på polska inom hemmet.

Men inte fasen bryr jag mig så mycket över detta att jag nu sitter och gråter över en sådan fånig kommentar.
Inte så att jag enbart pga. detta ska sitta och vara tyst resten utav mitt liv precis ;P. 
Det finns sååå många andra människor som inte kan sitt egna språk flytande och att folk ärligt ens orkar bry sig över det är ju ah.. endast barnsligt inom mina ögon :'D.
 
 
Personen undrar även ifall hon nu också "Hammmade" (Hamnade) i mitt "patetiska folk fack",
vilket svaret på detta är: -Jag har ärligt talat inga speciella "Folk fack" där jag väljer att placera olika folktyper på.
Ber om ursäkt ifall du/ni har missförstått mig. Det jag vill komma fram till är att jag endast kan skratta utav era patetiska händelser och sedan därefter bryr jag mig ärligt talat inte mer om er /detta.
Jag har som sagt bättre saker för mig än att sitta och ta åt mig utav sådana fånigheter och valde att nu offra lite tid på detta så ni kanske med lite tur förstår mig rätt och även får erat svar som ni förmodligen önskat er :'D.
Sedan ifall det är sååå otroligt jobbigt att läsa hur jag skriver, så behöver ni faktiskt inte läsa.
Det är ju trots allt ingen som tvingar er till det :'D

Tjaarå, have a awesome day!


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

I guess you're the reason to my craziness <3

Har precis kommit in ifrån en liten prommis tillsammans med voffsingen efter att jag sovit i någon timma,
kan säga att det verkligen behövdes efter denna sömnlösa natt!
 
Ja annars så idag har jag inte gjort så mycket, har varit på en lektionen sedan tagit första bästa bussen hem igen, såg på komedi filmen "That's My Boy" som var riktigt bra! Därefter slängde jag mig ned i sängen för att sova då jag ansåg att det var ett smart val då jag ändå inte hade något bättre för mig under denna långtråkiga dag och när tröttheten tog över mig helt haha ;P.

 
Idag på lektionen skrev vi en övning inför skriftliga nationella inom engelskan och Gud så kul det känns när läraren kommer fram till en självmant och läser min story och sedan kommenterar om att det var en riktigt bra story och att hon älskar mitt språk när jag pratar samt. skriver på engelska och att det är kul att läsa mina storyn då jag har sådan livlig och intressant fantasi :D
I totally love my english teacher!! ..som verkligen får en att se fram emot till engelsk lektionerna :'D
Haha får alltid så fina komplimanger och diskussioner med henne :).
 

Jo jag har ju även gått igenom lite utav bebisgrejerna som älsklingen hade fart och hämtat ifrån en familj härom kvällen. Ja.. sängen visste jag att den var begagnad men annars så ser den ut att vara i bra skick. Funderar även ifall man kanske ska måla om den, är ju mycket finare med vit spjälsäng än en träfärgad och när kortsidorna ändå är vit så why not liksom? Ja så madrassen trodde jag var en riktig madrass som var liksom fabrikalt gjord till en spjälsäng men det var den icke, är endast en vanlig gul dyna som dem hade skärt till.. Så ja.. får se ifall vi behåller denna eller ej ;p Men som sagt, fungerar de så varför inte. Ja så hade kvinnan som jag talade med, sagt att det kunde medfölja spjälskydd som man har runt om i sängen så bebin inte slår sig i själva sängen under tiden som han sover osv.. Men inget sådant fick vi med oss. Men jag ska inte klaga heller med tanke på att vi fick en säng (största delen som kändes viktigast) och så fick vi även lite söta babykläder för endast 200 kr, vilket var riktigt bra pris.


Men nu mina kära, tror jag att det är dags att få i sig något att äta då hungern börjar ta över.
Det blir nog även en ytterligare film nu under kvällskvisten, får se vilken det blir! Sedan sova vidare och invänta morgon dagen som ska innehålla städning och plugg hade jag tänkt.. så ser ju inte fram emot dagen så värst mycket då det endast är tråkgöra som måste göras men what to do liksom när sådant också måste göras :').

Bild: I guess you're the reason to my craziness <3
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

So Pathetic

 
Tänkte endast tala om att jag anser att det endast är patetiskt och faktiskt även lite skrattretande att folk som tidigare inte brytt sig om mig och mitt liv (om mitt bästa välmående osv), folk som endast snackat skitsnack bakom min rygg utan att ens själva veta ifall det var sanning fakta dem talat om. Folk som hittade på saker enbart för att försöka förstöra mellan mig och min älskling pga. avundsjuka.. Men som nu helt plötsligt ska "bry" sig om mitt liv enbart eftersom jag är gravid och vi väntar vår första bebis, att alla dessa falska människor helt plötsligt ska försöka få reda på allt inom mitt liv, försöka följa mig och min vardag via Instagram, skicka vänansökningar på Facebook and so on.
 
Ärligt talat vad förväntar ni er? xD
Det är absolut inte så att jag går och ännu är långsur över era misstag ni begått mot mig.
Sanningen är den att ni har valt er väg, gjort er åsikt klart och tydligt, lika så som jag har valt att inte ha kvar
sådanna människor i mitt liv mer. Jag klarar mig fint utan falska människor.
 
 
Är ni så fruktansvärt intresserad utav mig nu endast eftersom ni fått veta att jag är gravid, kan ni faktiskt komma raka vägen till mig ifall ni har några funderingar eller så. Ni behöver inte gå och försöka höra ifrån mina vänner om exempelvis, vill ni veta vad jag heter på Instagram, är det verkligen så svårt att fråga mig om det? Låter den tanken så farlig? ;p Nä nog sagt för mig, ville endast få ut att det är så patetiskt att folk ännu beteer sig på detta vis än idag.. Put your self together and get real ffs! :'D

Jag menar, ifall ni nu verkligen skulle vara intresserad att lära känna mig och "bli vän på riktigt", skulle ni kunna skicka ett medelande (som man kan få tag på mig) eller när jag väl accepterar er förfrågningar, att även kanske säga något..? Men så är det inte och jag kan tala om att det syns snabbt klart och tydligt om varför ni helt plötsligt valt att försöka följa mitt liv ;p.


Annars så är jag en glad och trevlig tjej som gärna lär känna nya människor,
men dessa människor ska även ha gjort sig förtjänt utav min tillit.


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

So lucky for having You


Ikväll gjorde vi iordning en hembakad super god pizza som vi åt till middag!
Klart man ska få lyxa till det sådär ibland när det är helg.. eller ja lyxa och lyxa, äta onyttigt kanske man ska säga haha! ;p
Pizzan blev iallafall riktigt lyckad!!

Nu för någon timma sedan har älsklingen fart till gossen "Kebbster",
där han ska sova inatt för att sedan fara tidigt på morgonen ned till Göteborg för att sedan åka hem igen xD
Nejmen de ska släppa av en snubbe där tillsammans med en 4hjuling.
Så älsklingen åker med som sällskap på hemvägen :').

Ikväll har jag även skickat iväg älsklingen till Bredsand där han ska hämta spjälsäng, madrass, kiss skydd, lite babykläder och eventuellt även spjälskydd till en riktigt billig peng, vilket betyder guld för oss då vi är så ung och väntar vår första bebis. Blir ju riktigt dyrt då man ska måsta köpa en massa sådär på en gång. Oooh så spännande!! Längtar såååå mycket tills älsklingen kommer hem med allt detta så jag kan få kika och gå igenom alltihop och börja tvätta och fixa iordning. Spänningen och längtan stiger verkligen inom mig nu!! hihi :'D
 
 
Men nu mina kära läsare, är det så att jag nämligen känner att jag börjar få riktigt ont i ryggen och börjar även bli riktigt trött så ska ta och lägga mig ned i soffan och kika på någon spännande film innan man ska ut med voffsingen igen, en sista gång innan läggdags.


Älskar dig utav hela mitt hjärta älskling, du är mitt absoluta Allt ♥

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Sweet Sunny Saturday

 
Tjääänare allesammans!
Solen skiner, klev upp lika tidigt som 9.30 and it feels great!
Haha med tanke på att jag somnade vid 02-tiden inatt, gjorde jag det riktigt bra som klev upp så tidigt.
Vanligt vis brukar jag vara duktig att sova till 13-tiden ifall jag inte måste upp pga ngn tid att passa..
 
 
Anyway, så nu efter att jag och älsklingen ätit frukost och fjantat oss lite <3,
sitter jag nu och kikar på alla möjliga bebis prylar.
Började med att jag kikade efter någon vagn som man kanske skulle kunna tänka sig att känna bekväm vid,
men än så länge utav vad jag sett av vad marknaden har att erbjuda där ute så är jag endast besviken..
Tycker att de flesta verkar se ut som om själva "kroppen" till vagnen är en jäkla rulator
som jag anser att det inte är snyggt för fem öre! =/


Såsom exempelvis på denna vagn:

bild bild

Om det inte vore för det fula utseendet på själva grunden som jag anser ser ut som en rulator,
hade vagnen varit riktigt söt och perfekt då det medföljer:
liggdel, sittdel, bilbarnstol och en matchande skötväska och att däcken är pumpbar.

Men nix, vi får leta vidare!
Nu när älsklingen går ut på sin ledighet i 16 dagar hade vi tänkt att åka ned på någon baby affär och kika lite
mer på babygrejer och höra runt vad som verkligen är bra och godkänt osv, så man har lite att gå efter :'D.

Bild: Gosis Texas <3
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Pink Bed

 
Gud så jag är förälskad i denna säng!
Älskar att den är rosa och ser gudomligt bekväm ut!!
Jag hade inte alls varit ledsen över att ha en sådan i vårat sovrum haha!
Men det lär nog endast förbli en dröm xD

Foto

But you never know.. ;p höhö!
Min älskling är ju världens underbaraste och snällaste
som gör vad som helst för min skull för att få se mig att le, vi har ju trots allt rosa handdukar osv i badrummet.
AND I TOTALLY LOVE IT! ♥ ..Men jag tänker ju definitivt inte tjata på honom över att få något,
nejnej det skulle jag aldrig kunna göra mot min älskling! Jag är redan nu så himla lyckligt lottad!
Har absolut inget mer jag kan önska mig om eftersom jag har redan det vackraste en människa kan önska sig! :'D ♥


You can be the greatest, you can be the best.
But deep inside my chest the whole world know that
you will always be my champion, my hero.
 

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Short Hair


Igår efter att jag kommit hem, var det det första jag gjorde att hoppa in i en varm dusch med tanke på att jag var så otroligt frusen efter den kalla regniga dagen. Sedan satte jag igång med storstädningen här hemma! Eftersom att vi har voffsingen Texas här nu som tappar sjuuuukt med päls som flyger runt så passade jag på att stor städa ordentligt när jag väl var igång. Tog mig 3 timmar att städa hela huset så var skapligt drygt så när man tänker efter i efterhand men nu är det iallafall gjort och skönt känns det! Dammsög, dammtorkade, gjorde rent spisen, putsade speglarna, skurade golven osv.. Så känns riktigt skönt nu närhelgen är kommen, man kan liksom slappna av på ett helt annorlunda vis. Haha det är inte så att vi har haft det värsta lortigt, det har vi ALDRIG, skulle aldrig tillåta till det haha men jag är sådär att när jag väl sätter igång med något så ger jag mig inte förrän det är ordentligt gjort, så man verkligen kan känna sig "stolt" och nöjd över sig. Att endast dammsuga, anser inte jag att det är städat då... ;P


Anyway, så hjälpte jag även Cicci och Sara igår med lite frågor,
är kul när man kan hjälpa till sina kära vänner.
Det vänner finns till för liksom, att finnas för dem vid alla lägen! <3 :)


Imorse vaknade jag utav att barnmorskan ringde, tur jag svarade med tanke att det var dolt nummer, haha jag som sällan svarar då ;p Så nu har hon iallafall skrivit upp mig och älsklingen på en tid, där vi ska få lära oss och köra lite ovningar om vad man kan göra för att underlätta förlossningen då den är kommen osv, ska faktiskt bli riktigt spännande!

Endast en stund efter samtalet, gick jag återigen till sängs.. har mått jätte konstigt hela dagen faktiskt så passade på att vila ut mig ordentligt. Det är ju trots allt viktigt nu när även vår lilla bebii tar oerhört mycket energi och kraft utav mig som verkligen känns av ordentligt den senaste tid!


I helgen skulle Erik komma till oss ifrån Gävle, grabbarna hade tänkt att lana lite nu när älsklingen har sina 16 dagars ledighet (dock lär det bli lite jobb ändå, men lite ledigt får han minsann iaf!) Men utav vad jag har förstått så blir det inget lanande förrän efter helgen, så får se vad vi hittar på istället. Men just ikväll blir det nog en lugn och slapp kväll för min del med endast en massa vila. Kanske tar och bakar lite bullar som man kan fika :').


Gud så kort hår jag hade i slutet utav sommaren! :o ♥
Hihi samtidigt som jag saknar det så längtar jag även tills jag får långt igen xD
Må säga att det var riktigt skönt att ha så kort och alltid ha en snygg frissa utan att behöva fixa till på morgorna! Är så glad att mitt hår växer så snabbt som det gör med tanke på att då kan man faktiskt våga på sig att prova på lite nytt sådär till och från :'D

Bild: Gud så kort hår jag hade i slutet utav sommaren! :o <3 Samtidigt som jag saknar det så längtar jag även tills jag får långt igen xD
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

One Step Closer!

 
Tjenare!

Det nlev inte mycket till bloggande igår, utav den anledningen att jag bestämde mig för att ägnade hela jäkla dagen åt 6 eländiga timmars plugg!! Men det var det definitivt värt det!
Vill bli klar med skiten och då måste man tvinga sig till att verkligen lägga i så gott man kan! :')


Anyway så igår morse kom även snyggingen Texas till oss,
som nu ska bo hos oss under dessa 2 kommande veckorna
under tiden som älsklingens föräldrar är utomlands :'D.

Bild: Ikväll och dessa två veckorna framöver har vi denna snyggingen på besök hos oss :'D Gosis Texas <3
 

Idag for jag och Cecilia tidigt in till stan för att hälsa på ytterligare en förskola ang. vårt projektarbete!
Nu har vi endast kvar att göra statistiken -skriva en resention om arbetet och sedan slutligen
redovisa för lärarna på skolan om hela arbetet som vi utfört and so on..
Jag själv är hittills riktigt nöjd över de arbetet vi gjort! Kan ärligt med hjärtat på handen tala om att
jag känner att jag har gjort ett riktigt bra och noggrant arbete som jag definitivt är nöjd och kan känna mig stolt över!


Jaa.. annars så var det faktiskt stor skillnad på förskolorna, dem körde på helt olika tekniker och man märkte även på hela gruppen på barnen stor skillnad på beteendet deras om hur man skulle och inte skulle uppföra sig osv.. Så även endast dessa besöken var lärorik för oss på så vis, att se vilken enorm skillnad det faktiskt kan vara på två olika förskolor :').

Bild: Just chilling with my girl before english class

på engelsk lektionen gjorde jag muntliga nationella, som jag klarade!
Dock måste jag ärligt tala om att jag är besviken på mig själv att jag fick helt hjärnsläpp på vad ordet "Bekväm" hette på engelska -.-
Men sådant sker lätt aoutomatiskt då man lätt stressar upp sig själv enbart eftersom man vet att det är ett viktigt prov ;p
Men läraren tyckte annars att det gick bra och har många många gånger talat om för mig under lektionerna att
det går riktigt bra för mig och att jag utför allting på riktigt bra sätt så det är egentligen ingenting att gråta över ;p.



Men nu mina kära ska jag ta och gå ut en sväng med voffsingen Texas,
sedan se på serie innan läggdags!


Imorgon
väntas det en ny dag... Ska bli spännande! (belive me) haha
får se hur "samtalet" går ;p xD.

Men jag ska då visa på faan och inte låta någon behandla mig orättvist längre!
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Face the Reality, Face it All together!

Hyfsat trött!
Har vaknat tusen gånger om natten och klev upp kl: 07.25 med illamåendet smygandes
som inte verkar ha någon större lust till att försvinna och grymt ont i svanken..
Graviditeten börjar nu kännas av ordentligt i kroppen må jag säga.





AND YES! Jag är osminkad och har lagt upp flertal bilder då jag är utan smink, SO WHAT?! ;p
Pallar inte slösa smink dessa gånger som jag endast är hemma, smink är faktiskt inte alls det billigaste.
Självklart ser man snyggare och piggare ut när man är sminkad men det är även bra för hyn att få andas lite ibland.

Förr i tiden vågade jag seriöst knappt gå ut med soporna utan smink, men what the hell?!
Jag har mognat, växt ifrån dessa löjliga tankar om vad andra ska tycka och tänka.. och lärt mig att acceptera hur jag faktiskt ser ut fullt naturlig och jag skäms inte alls över det!
Sedan att folk ska påpeka och slänga otrevliga kommentarer såfort någon tjej är osminkad,
är ju ärligt talat endast felande enligt min mening.
Dessutom är det ett stort plus är att min hy har blivit grymt mycket finare efter att jag
har slutat med att sminka mig konstant och låtit ansiktet vila lite emellan åt.


Jag skäms som sagt inte alls längre över hur jag faktiskt ser ut utan smetet i ansiktet och anser att fler inte heller borde göra det!
Dock håller jag fullt ut med om att jag trivs och känner mig omedelbart mycket finare dessa gånger
då jag är sminkad och har fixat håret men jag är född utan smink och antar att även alla andra är det ;p
Jag skapades för att vara den jag är idag och jag står för det!



Avslutar nuvarande inlägg med denna bild då jag kör med en ansiktsmask
endast eftersom det är så jäkla hett med ett grönt face! :'D HAHA! ;p




PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Kämparåå!!


Tjenare alla kära & glada läsare! :'D

Imorse började jag dagen framför serien "Star Trek" tillsammans med älsklingen,
haha dock somnade jag efter att det första avsnittet hade gått..
Efter någon timme senare blev jag väckt utav älsklingen, då han pussade mig hejdå när han skulle fara på jobbet.

Efter att han hade fart, klev jag upp så dagen inte gick till spillo utan att jag skulle göra någon nytta.
Men rätt snabbt kände jag av hur illamåendet tog över plötsligt och fick värk vid svanken så jag tog en tablett mot illamåendet och la mig åter igen ned för att vila. Men efter endast en stund tog hungern över så jag gjorde iordning en riktigt smarrig sallad! Där under tiden blev jag mycket piggare! Så jag startade en film som jag måste ha sett tills imorgon, då vi ska diskutera kring den imorgon på lektionen..


Nu har jag äntligen lyckats sett klart på kanske den mest långtråkigaste filmen "Fröken Julie", om jag får vara ärlig.
Denna filmen hör alltså till svensk kursen så jag verkligen tvingade mig till att hålla mig vaken haha.
Höll på att somna ett ex antal gånger kan jag lova!
Sedan gör ju även dessa tabletter mot illamåendet mig otroligt mycket tröttare så det var ju pricken över i:et ;p.





Anyway, nu ska jag ta mig själv i kragen och plugga lite i det tjocka, icke-frestande häftet! -.-
Oooh haha jag har dragit på det i flera dagar nu so now it's a must!
Vill man få något gjort, måste man även kämpa lite!
Så Go Go GO Dzesii!! :'D
Foto

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

The Neverending Story

Ooh ikväll eller imorgon ska jag se på den otroligt gamla och riktigt grymma filmen: "The Neverending Story" som släpptes år 1984, om jag inte är helt ute och cyklar! Jag minns när jag var liten, haha jag kollade verkligen sönder filmen, and now it's a must to see it again! :'D

Filmen handling: Är om en pojke som mot alla odds lyckas besegra det onda.
Med massor utav fantastiska och annorlunda figurer som utspelas i filmen.


Ni som aldrig sett filmen, har då iaf missat något under er uppväxt! ;o
Sjukt jäkla grym film alltså med massa fantasi! :'D



Ojoj såg även nu att jag missat något! Tydligen har det även släppts ut en 2:a och en 3:a !!


Nämen nu mina kära,
ska jag ta och göra iordning något gott att äta innan hungern tar över helt! ;p



PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Dream like a real Dreamer

 
Tjeeeeenare!
 
Hahaha jag må säga att jag är ju ba för grym! ..Ibland förvånar jag mig ärligt talat mer än vanligt hahaha!
Lite klantig men med skills eller vad man ska kalla det :P Har fixat en film som jag tänkt se något framöver men var så trött så tanken slog aldrig att kolla ifall den var dubbad eller inte and so on.. MEN guess what?! Filmjäveln är dubbad till Polska hahahaha så den fick vara kvar trots allt! Ska bli kul att se en "polsk" film, var ju trots allt ett bra tag sedan senast nu. Oftast ser jag ju amerikanska /svenska filmer då jag bor ihop med älsklingen osv. Förut när jag ännu bodde kvar hos mamma, brukade vi se på polska serier. Så yes, ska bli roligt att mysa ned sig och kika på den :)
 
 
Annars så tvingade jag mig upp ur sängen för sådär en halv timma sedan, mådde riktigt dåligt imorse vid 5-7 tiden så när jag väl somnade så passade jag även på att sova ut ordentligt. Mår ännu lite sisådär känner jag så ska vel ta mig en till tablett mot illamåendet innan det blir värre! Så hade jag tänkt att tillaga lite glasnudlar och göra någon smarrig matträtt utav det, slå på filmen "The Holiday" och ta det lugnt i någon timme innan jag sätter igång med pluggandet, då illamåendet även förhoppningsvis har dämpats :').
 
Idag ska jag även baka lite hembakat bröd och tvätta lite tvätt som blev kvar sedan igår.

Bild: Time to sleep..!
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

What a Girl Wants


Hihi älsklingen vet hur man får mig gladis -ROOOOWSA! :'D ♥
..Inte för att jag inte redan var glad men blir alltid mycket gladare när jag får rooosa! hihi!
Ooh så älsklingen skämmer bort mig :$ ♥

Så nu har vi ett super mysig badrum, totally love it! :'D ♥
 



Oooh SÅ MYSIGT, FRÄNT & SPÄNNANDE!! ♥
Jag måste ju tala om att igår kväll när jag låg i soffan och tog det endast lugnt efter go' middagen,
plötsligt såg jag hur magen på mig började röra sig! :'D
Hihi så himla fränt och kul att man nu börjat kunna se på magen
när vår lilla son sparkar och rör sig där inne!
:'D ♥


Här ser ni en bild som är tagen uppifrån på tjockis magen min när jag ligger i soffan.




Anyway, idag efter att jag vaknat -Ätit frukost osv, tog jag tag och städade lite här hemma, kört några tvättar i tvättmaskinen -Ska alldeles strax hänga mer tvätt som är klar om endast några få minuter. Har även stylat naglarna lite granna.


Resterande utav dagen /kvällen hade jag endast tänkt att kanske strax baka en äppelpaj,
göra iordning någon middag och plugga lite inom svenskan inför provet och kanske även se
en film som "August Strindberg" gjort för många många år sedan,
som hör till svensk lektionen -Måste nämligen se filmen innan tisdagen då vi ska arbeta kring den.

Men nu ska jag hänga tvätten som precis blev klar och slänga in nästa!
Sedan mysa mig ned i soffan bredvid älsklingen och vila en stund innan jag sätter igång med resten.
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Week 25! <3.


Nu är vi inne i vecka 25!

Ojoj så fort tiden går och så fort magen växer nu!!
Sparkarna utvecklas och har blivit mycket kraftigare,
gör även riktigt ont vissa gånger då jag får några slag /sparkar

mot revbenen men jag klagar absolut inte
sålänge jag vet att han rör sig och håller på att bli en stark liten grabb! :D <3.
 
 

Nu dessa senaste dagarna har jag mått riktigt illa, kräkts och halsbrännan har blivit extrem att även tabletterna mot halsbrännan inte hjälper vissa gånger. Nu om endast en liten stund ska jag och älsklingen fara ned på apoteket och hämta ut ett recept mot illamåendet! Så jag får ny kraft i mig och slipper må mer död än levande! :) Detta tar ju mycket på krafterna, att kräkas stup i kvarten och må illa mest hela tiden så det ska bli riktigt skönt att få må osm en riktig människa igen! :')

Så såfort jag känner mig kryare, måste jag sätta mig framför lite plugg inom svenskan! Om endast två veckor ska jag ha prov så vill verkligen lägga all fokus på detta såfort jag mår bra, så jag vet att jag är förberädd och spikar provet förhoppningsvis! :')


Missing you so, soo much!! ♥
No day passes without any thoughts for you ♥.
 


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!
 

I totally LOVE those colors: Pink & Green!


Tjenixen på alla mina glada läsare! :'D
 
Igår var jag och min gode vän Cecilia som sagt iväg till en förskola i Granloholm,
där vi redovisade vårt projekt till både barn och ena förskoleläraren,
som även Cecilia haft då hon gick där på den tiden som hon med var en 6-åring.
Så det tyckte dem var riktigt skojsigt, att få träffas och prata lite granna om gamla minnen osv.
 
Ja annars så gick det riktigt bra med vår presentation och allting kring det hela. Barnen var helt underbar!
Riktigt duktiga, snälla och söta. Var även så kul att när vi frågade dem på slutet om vad dem tyckte om detta,
så svarade allesammans på en gång "Det var jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte.... BRAAA!" :'D,
haha och jag ba tänkte i huvudet för mig själv när dem höll på i en evighet med deras "jätte, jätte... osv",
att snart kommer ordet "DÅLIGT!" hahaha men det gjorde det minsann inte :'D
Man märkte att barnen tyckte att det var spännande och samtidigt riktigt roligt, vilket även glädjer oss!
 
Hahaha jag höll på dö.. xD Det var en liten pojke som frågade ifall jag kunde ta av mig mössan för att få se hur kort hår jag hade..
Så jag tog av mig den så dem fick se hur mitt OFIXADE hår såg ut haha,
sedan efter det började pojken tjata om att jag hade jätte fint hår och att jag hade finaste håret där inne osv. Sedan när jag trodde att han lugnat ned sig lite så började han tjata konstant om att han ville ha en puss utav mig och ifall han fick pussa mig xD hahaha men det fick stackaren inte ;p.
 

När jag kom hem -Slängde jag mig omedelbart på sängen och det måste ha tagit endast någon sekund innan jag somnade. På hemvägen hade jag ju fått feber som höll sig hela eftermiddagen, kvällen och natten plus att illamåendet blev även värre och slutade med att jag kräktes som en tok :( Inte alls kul!


Men idag har jag i allafall inte kräkts något! -THANK GOD!!
Har endast mått illa men så länge jag inte kräks, är jag nöjd!

Annars så har jag endast legat och dragit mig /sovit till 15-tiden idag, tagit mig en dusch vid hopp om att bli piggare.. Men fick endast tungt att andas och illamåendet blev värre så la mig på sängen och drack tok massa vatten och vilade ett tag. Efter ca en timme kunde jag resa mig upp igen och föna håret samt klä på mig ordentligt. Sedan gjorde jag iordning två mackor med philadelfia ost och skinka -Såå gott! :'D sedan ställde jag mig även och diska disken ifrån igår som jag ärligt talat sket i pga så som jag mådde..

Sedan har jag endast legat i soffan, såg något avsnitt "Star Trek" med älsklingen innan han for på jobbet, gosat med kissarna och med vår älskade ursnälla bunnie, Pancakes <3. Så nu efter att jag har ätit lite mat, eller ja.. det fick bli några mackor istället då jag inte alls orkar stå och laga mat, känns som nästan all min kraft har slukats ifrån min kropp. Så har jag nu endast tagit det lugnt och myspysslat! :'D Så skönt när man inte mår alldeles sådär på topp. Nu hade jag tänkt att gå ned till sovrummet, lägga mig ned och klippa och klistra lite granna innan jag tänkt försöka sova.

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Adventure


Godmorgon då! Tröttögonen hålls knappt öppna men illamåendet tar över sovandet och inte nog med detta så svider ögonen en massa pga allergin, så här krigar vi igenom dagen åter igen efter en sömnlös natt!

Har precis fått i mig lite frukost och sitter nu och dricker en massa vatten vid hopp om att må bättre snart! 
Ska strax börja bege mig mot skolan för svensk lektion -arbeta lite med "August Strindberg" och efter lektionen ska jag och Cicci fara till en förskola där vi ska redovisa vårat projekt arbete, ska även till en annan förskola imorgon! Ska bli spännande att höra vad dem tycker om de arbete som vi utfört! :')


Nä! Men man kanske ska ta och ringa sjukhuset nu och hoppas på ett snabbt svar!
Ställa lite frågor ang. testerna dem vill jag ska ta återigen ang. gluten allergin. Minns att dem sa att efter att ett år hade gått skulle jag bli tvungen att återigen göra gastrobi (eller hur fasen det nu stavas), då dem kör in en fet slang in i munnen ned till magen och skär bort en bit ur magsäcken osv.. men är rätt säker på att det inte går så bra nu när det är upptaget där inne i magen utav vår lilla bebii.

Have a GREAT Day, ya all! :'D




PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

I Belive

 
Efter en sömnlös natt med endast en massa illamående och nysningar,
tvingade jag mig upp tidigt på morgonen för att åka in till skolan för muntligt nationella inom engelskan
MEEEEN
när jag väl kom dit så var ju självklart ingen lärare där, eftersom hon är i New York!!
Så mer eller mindre for jag in till skolan heeelt i onödan ooh.. så jäkla typiskt!
Jag hade ju även gjort klart uppgifterna så jag hade ju inte heller direkt något arbete att göra där heller.
Men jaja shit happens - Jag lämnade åtminstone uppgifterna i hennes mapp så hon får dem så fort hon kommer tillbaka!
Hjälpte även Cicci så hon fick alla uppgifter ang dessa arbeten hon måste göra som hon missat pga praktiken :').

(Nedan kommer även lite LATTJO -Bilder ifrån dagens lilla äventyr)!



Ja.. sedan drog jag och mina kära pinglor: Sara & Cicci ned på bibblan,
där Cicci lämnade in en bok och jag pratade även ang, deras jäkla stul men nu är det iaf löst! =)

Därefter for vi ned på stan där vi drog oss en runda inne på IN: butikerna och mest kikade runt lite.
Köpte mig ny bh, då alla mina nu har blivit på tok för små och obekväm under graviditeten, men nuså!
Nu har jag äntligen i rätt storlek och fyndade till riktigt najsigt pris! :'D


HAHA skillnad på storlekarna? xD
(Den ljusblåa är den nya & den gula är köpt ifrån tidigare i sommras innan jag blev gravid)
..Så ja, ni kan ju kanske förstå nu att det verkligen behövdes! haha :p

 
Efter en stund drog vi på Donken där vi åt vår sena "frukost", blev en stor strips och en mellanstor vanilj milkshake för min del.
Vi satt där och surrade en stund och endast hade det allmänt trevligt ihop.
Efter en stund skiljdes vi ifrån Sara då hon for hemåt, medan jag och Cicci for vidare en sväng på Dollar
för att kika lite och sedan dra vidare till Birsta där vi letade strumpor åt Cicci,
innan vi avslutade för dagen och for hemåt :').

( Just some LATTJO -Pics ) ..!! :'D
 
 


Inne på Birsta stötte vi även på min oerhört saknade, kära vän Tomas Soukko,
nämligen min Polska bästis ifrån högstadiet! :'D
Så det var en massa skoj att få träffa och prata en stund med honom,
dock var han på en liten dejt tror jag med någon brud, så ville inte störa allt för länge :'D.


Haha först kände jag inte riktigt igen honom men sedan när han viffta åt mig att jag skulle komma,
blev jag säker att det var han haha! ;p Jaa.. och tydligen hade han ju inte någon aning om att jag och älsklingen väntar en liten bebis så han blev rätt chockad där måste jag säga, då han såg min tjockis mage haha :'D hihi.

 
Nu sitter jag hemma och tar det endast lugnt efter att älsklingen for till jobbet. Oooh jag hade egentligen tänkt att plugga lite granna efter att jag spelat lite tv-spel (dock blev det riktigt liiite spelande med tanke på att jag blev galet irriterad på att jag inte kunde klara cp bossen!!), men återigen ang. pluggandet.. så tror jag inte att det blir något utav det ikväll, är så himlans trött och har otroligt ont i fötterna /bena och samt ryggen så blir nog endast en lugn kväll med vila innan läggdags!


Men nu mina kära läsare, ska jag ta och göra iordning något att äta innan hungern tar över helt! :')


 (Dagens outfit: Inomhus /Utomhus ).

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Pyssel på G.

 
Tjenare!

Efter några timmars vila i soffan, mår jag nu liite bättre än imorse då illamåendet har dämpat ned sig lite granna,
men är ännu dock inte riktigt borta =/.

Anyway så har jag pysslat lite idag -Tagit bort alla foton ifrån min stora tavla,
som har varit ett utav mina projekt för något år sedan då jag skrev ut och klistrade fast en massa foton
på lite minnen ifrån uppväxten osv.

Men nu kände jag att det var dags för något annat!
Så tog bort alla dessa foton, gjorde rent ramen och la istället dit
min otroligt snygga "-BlingBling Play Boy" affish som jag fick i julas utav älsklingen! :'D<3
Så älsklingen ska få hänga upp tavlan något senare ikväll inne i sovrummet :'D


Ja och vad ska jag göra utav alla dessa foton ??
- Jag hade tänkt köpa ett stort och riktigt snyggt album där jag tänkt klistra in fotona,
som man kan ha som minne och även fylla i med tiden.
Tänkte även lägga in lite bilder där under graviditetens gång,
så man sedan i framtiden kan kika och se hur fort utvecklingen skedde på min mage osv hihi.
Älskar foton och hålla på klippa och klistra osv så jag ser fram emot mitt nästa kommande projekt!



Har nu nyligen duschat, så jag ska väll ta och torka håret strax samt. fixa lite inför morgon dagen,
måla naglarna, ÄTA NÅGOT -börjar bli riktigt hungrig nu haha! :')

Men först och främst tänkte jag ta och ringa min kära vän Zahraa,
höra hur det är med henne och hennes små urgulliga söner och höra
ifall hon kanske har lust att ses imorgon efter att jag gjort muntliga nationellan inom engelskan! :'D
 


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Good Morning!


Älsklingen snarkar på för fullt så jag antar att det är färdigsovit för mig, sedan nästan 2 timmar sedan haha :'D
Men som tur är jag inte alldeles för trött,
dock känner jag av otroligt mycket dumma allergin, snuvig och röda svidande ögon..
Men snart ska det gå över får jag hoppas! :'D



Jaa annars så har jag inte bloggat dessa senaste två dygnen eftersom jag har helt enkelt inte funnit någon lust till det, har mest endast vilat halvt utslagen.. Nejdå haha! Men jag har sovit fruktansvärt mycket och endast tagit det lugnt, spelat tv-spel, kikat på serien "Star Trek", myst på tillsammans med vår älskade, ursnälla bunnien, Pancakes osv..

Igår blev det storstädning här hemma då jag tyckte det blev dags.
När jag ändå var uppe i farten så gjorde jag även rent alla fönster haha gud så kissarna hade sliskat på vissa..
Man kan ju nästan fundera lite över vad dem egentligen gör,
sitter och kikar ut med huvudet intryckt i fönstret och tror att de får en bättre utsikt?
haha gokissarna! <3.


JO! Självklart började ju det även äckel SNÖA IGÅR OCKSÅ!!
Haha herreguuuud, sommaren kommer nog aldrig att slå in! xD -.-


På kvällskvisten igår, for vi ned på affärn där vi köpte tabletter mot min elaka halsbränna!
..Och självklart en massa godis cola! Är det lördag så är det! hihi :'D
När vi kom hem åt vi lite sen middag -Kycklinggratäng och tjockade i oss
godiset och läsken resterande kvällen /natten, till film och bara myste på! <3

Bild: Hihi lite Lördags godis & mys framför film tillsammans med älsklingen! <3
 
Men nu känner jag att illamåendet börjar ta över här,
så jag ska väll ta och lägga mig och vila en stund i soffan.
 
Foto
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

You call it memory, I call it life <3.


Vi har ätit en super god kycklinggryta till middag ikväll och såg även nyss klart på filmen "Apornas Planert, som gjordes åt 2001 tror jag? Haha denna filmen var mycket bättre och intressantare att se på än den som gjordes under 60-talet, men den var vem med inte så dålig med tanke på när den gjordes :'D.


Har även kikat runt lite granna på barnvagnar och spjälsängar tillsammans med älsklingen, via nätet osv.
Vi hittade några riktigt fina faktiskt och till bra pris! :')
Men som sagt, man ska inte ta första bästa utan man ska kolla runt lite först och se vad det finns som erbjuds. :')


Man ska ju trots allt trivas med det också! :'D


Anyway, med tanke på att jag har varit så oerhört "duktig" som sov bort hela dagen idag,
är det nu dags för lite tv spel och döda lite zombies! hihi :'D


 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!
 
 

Förhållande Frågor

 

Vad heter ni?
Dzesii & Conny

Hur träffades ni?
På ett LAN, hemma hos honom faktiskt, för 8 år sedan.

Hur länge har ni varit tillsammans?
Är nu inne i vårat 4:e år tror jag (haha jag och min koll xD), vi har även varit tillsammans tidigare och
ifall man ska räkna med den tiden så har det nu gått sammanlagt 6år kanske.

Bor ni ihop?
Yesbox!

Har ni barn? 
Vi väntar nu vår lilla son som är beräknad den 24:e juli. ♥

Har båda körkort?
Älsklingen har, men inte jag ännu.. tyvärr!

Kommer du ihåg er första kyss?
Självklart!

Vem sa "jag älskar dig" först?
Oj, det minns jag faktiskt inte gällande allra första gången,
men nu den senaste gång som vi fann varandra igen för 4 år sedan så var det han.

Vem är äldst?
Älsklingen är 3 år äldre än mig.

Vilka stjärntecken är ni?
Vi båda är fisk.

Vem är längst?
Älsklingen.

Vem sjunger bäst?
Han! Utan tvekan haha men det är inte så konstigt då hans pappa är fantastisk duktig och har varit med i ett band som ung,
även älsklingens båda fastrar är duktig på att sjunga har jag hört.

Håller ni varandra i handen på stan?
Ibland.

Vad har ni gemensamt?
Massor!

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Yesbox, ca ett år, om inte mer!

Blev du kär vid första ögonkastet?
Nej, men jag blev fort väldigt intresserad utav honom!

Har ni nån speciell låt!
Njaee.. men vi har många som vi båda älskar haha

Har ni gråtit i varandras armar?
Yes, mestadels jag dårå! Haha

Har ni varit utomlands tillsammans?
Nej, inte ännu.

Vilket är ert bästa minne?
Oj! Finns så många olika!
Men ett speciellt minne är då vi fann tillbaka till varandras hjärtan, då vi inte längre behövde vara olyckligt förälskad
och när vi fick veta att vi väntar en liten bebis. ♥

Vem lagar bäst mat?
Det är olika på olika saker. Vi båda kan tillaga en riktigt god maträtt,
men han är nog bäst på att baka med tanke på att han har tidigare jobbat på ett bageri och har nu sina små knep.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Ser på film och myser, spelar data/tv spel... olika där.

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Går inte en dag utan kyssar!

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades?
Yes, haha jag bodde nära stan och han ute i skogen.
Kändes som en evighets resa första gången jag skulle till honom haha.

Brukar ni bråka?
Nej inte direkt, kan vara lite en gång i månaden då min pms visar sig.
Men däremot har det nu varit mer efter att jag blivit gravid och humörsvämningarna rullar på för fullt,
dock har det nu varit mycket lugnare de senaste veckorna haha!

Men lyckligt nog, är vår kärlek oslagbart stark! ♥

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Sömntuta

 
Hejsan alla kära läsare!

Bild: Lillflickan Pinky <3

Jag sitter nu här tillsammans med lilla kissemissen Pinky, lyssnar på lite musik,
för nuvarande: "Feel This Moment - Pitbull Feat Christina Aguilera".
Så har jag precis även smaskat i mig en bit brownie och lite vatten till.

Alltså ojoj vad jag dricker vatten efter att jag blivit gravid! Dricker vatten mest in till konstant!
Har även faktiskt märkt att jag mår mkt bättre utav det, exempelvis när det blir för varmt för mig så kan jag få lite tyngre att andas och kroppen börjar få lite panik inombords känner jag, så efter ett glas vatten blir allt bra åter igen! :'D
Annars älskar jag ju cola och läsk i huvud taget men ärligt så föredrar jag vatten nu,
vilket är positivt eftersom det blir delvis billigare och även mycket nyttigare! :'D


Ja annars så har jag varit så duktig som har verkligen sovit bort HELA dygnet! Haha jag vaknade första gången strax innan 13-tiden. -klev upp och släppte ut kissarna och gav dem mat osv.. Sedan gick jag tillbaka till sovrummet och skulle endast vila lite men självklart somnade jag om omedelbart och vaknade inte förrän klockan hade slagit 17:00. Haha ojoj nää jag kommer inte alls ha problem med att sova inatt eller! ;p hahaha.
Men då kanske man kan passa på att plugga idag då!
 

Det känns både overkligt och fantastiskt att veta att ett nytt liv utvecklas inom mig, är så lycklig!
Vi längtar så otroligt mycket efter dig, vår älskade lilla son ♥.


PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Vila i Frid, lilla älskade Sessan! <3.


Idag fick jag ett riktigt tråkigt samtal som jag ännu inte riktigt kan förstå är sant..
Fick ett samtal utav Lollo om att lilla Sessan blev överkörd och inte överlevde :'( ♥
Oooh så jäkla orättvist!!! Hon hann inte ens fylla 1 år :'(

Sessan var nämligen vår kisses (Pinky), lilla bebis som Lollo och Robin tagit över i slutet utav sommaren.
Ooh jag kan inte tänka mig vilken smärta det måste vara för dem som verkligen tog hand om henne som dess egna lilla bebis. Jag minns den första tiden efter att vi lämnat över lilla Sessan, som då hette Bubblan, till deras händer.. Dessa första dagarna var så otroligt tung och ensamma utan henne kring oss.

Alla Pinkys 4 kissebebisar hade en egen personlighet och lilla Sessan var verkligen som en riktig liten prinsessa.
Så ömtålig, liten och alltid så oerhört sööt och snäll!


Tänker verkligen på er! Önskar ni vore här nu så man kunnnat krama om er med styrkekramar! 
Vi får försöka tänka på att hon hade ett riktigt fantastiskt liv den stund hon levde och vara tacksam över alla dessa fina minnen hon givit oss och som vi även givit till henne.
Hon kommer alltid ha en speciell plats inom våra hjärtan som ingen någonsin kan ta ifrån oss!

Sessan, vi hoppas verkligen på att du har det bra nu uppe i himlen och att du leker och busar för fullt! ♥




PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Cleaning Time

 
HejsanSvejsan, mina kära och trogna läsare!
 
Ända sedan jag klev upp, gett djuren mat och även sett till att få i mig frukost så har jag endast slappat..
Klickat runt lite ute på nätet, rensat skrivbordet på datorn och pratat i tel med min älskade vän Sara :'D
hihi som vi även nu pratar lite i chatten.


Ooh jag hittade ett super snyggt köksbord med 4 stolar som ingick till för bra pris! Skickade bild till älsklingen som är på jobbet, får se vad han tycker om det. Men till er alla som känner mig, vet ju hur mycket jag älskar glasbord och inte älskar träbord.. hihi så yes, hoppas han gillar det minst lika mycket som mig! :'D
 
 
Men annars så tror jag faktiskt att jag ska ta och hä igång lite musik och peppa mig själv till att
göra någon nytta här hemma -diska den lilla disken som finns, städa och även kanske
slänga i en tvätt ifall jag vågar.. Haha jag har inte vågat tvätta nu på ett tag eftersom vår tvättmaskin är helt vild!
Studdsar runt och har sig.. så man får stå och dansa med den mest hela tiden ;p.
 
Bild: Mysis med lilla Pinky <3
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Bakning osv.

 
Ojojoj.. Ikväll har det gått undan i köket! Haha
Jag har nämligen bakat en kaka, bröd och gjort en polsk sallad tills imorgon.

-Gjord på: ägg, falukorv, majs och majonäs, ska bli riktigt gott till mackan! :'D

Efter en lite sen middag blev det även lite gottans efterrätt - Nom Nom Nom! :'D hihi.
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

You are my endless Love

 
Idag börjar vecka 24 inom graviditeten! ♥




Idag vaknade jag vid 14-tiden med världens migrän och värk i käken pga den fruktansvärt elaka visdomstanden som bestämt sig för att växa i snigelfart -.- Men efter någon timmes vila i soffan, är smärtan nu över - Awesome! :'D Har nyligen tagit mig en dusch och även knäppt lite nya bilder på tjockismagen <3.

Nu hade jag tänkt att skicka ett klagomåls -mail till skolans äckel biblotek som alltid ska klanta sig!! Jag har nämligen lämnat in en bok som vi lånade inom svenskan, för flera veckor sedan! Men ännu fick jag hem ett brev om att jag inte lämnat int den och att dem kräver 150 kr utav mig, så faaan heller på att jag tänker betala för någon bok som jag LÄMNAT IN i god tid och inte längre har den! Har haft precis samma jäkla visa förra året, enbart eftersom dem inte kollat igenom noggrant! Oooh sjukt störande!

Anyway, sedan tänkte jag leta reda på recept till hur man gör "Subway kakor" och kaaanske ge det ett försök! :')
Sedan tänkte jag endast nörda tv-spelet "Lollipop" resterande kvällen! 8') <3 och självklart mysa med älsklingen! <3


Darling, You are my endless Love

Bild: Endless Love <3

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Just our lazy day

 

Ojojoj somnade vid 5 tiden igår.. gick och la mig kl 04-25 haha, satt och spelade slaktar spelet "Lollipop" som jag fick utav älsklingen. Tiden bara flög förbi xD haha


Haha så vi sov idag ända till 15-tiden, åt frukost och sedan satte jag igång med nördandet åter igen hihi, älskar spelet! Så jäkla bra!! :'D Men efter några timmars spelande började hungern ta över så vi gjorde iordning middag, hemmagjord potatismos med stjock grillkorv som vi stekte och självklart super god sallad till med feta osten :) Riktigt gott och mättande var det! hihi, såg även under tiden på filmen "Apornas Planet", denna som gjordes på 60-talet.


Jag och älsklingen har även diskuterat och bestämt namn till bebisen, som vi kommit överens om :'D Men vad det blir, hålls just nu hemligt.. ni lär ju märka till sommaren om vad det blev för namn :') hihi. Oooh vår längtan är nu så stor efter vår älskade lilla son :)<3


Har nu även provat spela lite till sådär under kvällskvisten men min tumme är helt död efter alla knapptryckningar haha så blev jag sådär plötsligt super trött så jag tror faktiskt att jag ska ta och lägga mig nu, så jag inte heller lyckas vända helt fel på dygnrutinerna :')

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Most precious gift life can bring <3

 


Idag spenderade jag och älsklingen dagen hemma hos hans föräldrar,
där vi åt super god middag och glass till efterrätt. Riktigt trevligt och speciellt att vi ska göra det till tradition,
att vi allihop träffas sådär och umgås och helt enkelt tillbringar lite kvalitetstid ihop! <3
Super mysigt enligt min mening! :'D

Det är ju tyvärr inte så ofta som vi allihop träffas samtidigt sådär annars med tanke på att det oftast är någon som jobbar och älsklingens syster bor inte här i Sundsvall så då ses vi ju inte allt för ofta då heller =/
Men nu ska det minsann bli lite ändring på det och inom snar tid,
ska hon tillsammans med sambon sin för hoppningsvis flytta upp hit igen oooh vad jag längtar! :'D

Älsklingen for lite tidigare än mig eftersom han skulle iväg och jobba nattskift ännu en natt,
så jag stannade kvar hos svärföräldrarna och såg på filmen "Snow White" tillsammans med dem,
riktigt bra var den faktiskt! Mycket bättre än jag förväntade mig med tanke på att jag hört så mycket dålig kritik om filmen haha så var det spännande eftersom dem ändrade en del i storyn :).
 

Jag åkte hem strax innan 20-tiden och då hittade jag en liten fin överaskning vid min bärbara dator! Oooh hihi fick en super present utav älsklingen, nämligen spelet "Lollipop", som jag nu har suttit och spelat ända sedan jag kom hem tills nu haha nörden jag då 8') Måste säga att spelet är heeel AWESOME, helgrymt!!! :'D Oooh så snäll min underbara älskling är iiih ME SO HAPPY! :'D

Massa, Massa, MASSA tack till min underbara prins! <3 :'D.
 
 
Nu mina kära läsare ska jag tillbaka till nörd världen och fortsätta spela och försöka klara av en viss bana som jag fastnat på, oooh så irriterad jag blir på mig själv.. haha jag har dött säkert 10 ggr på samma jäkla ställe -.- Men nu efter några minuters vila, ger vi ett ytterligare försök vid hopp med att lyckas! :'D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

RSS 2.0