I'm not strong enough, just can't control it any more.

 
Det är inte alltid man mår bra endast för att man ler, det kan vara så mycket smärta och tårar som hålls inombords bakom leendet. Jag kan säga att jag har fått ett mycket bättre hem och familj som finns vid min sida. Ett hem där jag äntligen fått känna trygghet och frid. Där jag verkligen kan känna att "nu är jag hemma" och inte någonstans där jag känner mig som en slav, som någon fånge där jag endast kände rädsla.
 
Men det är klart att jag även har det sjukt jäkla tufft ändå. Minnen som alltid finns kvar, känslor som jag knappt kan kontrollera mer. Dessa personer som anser att jag inte kämpar för vartenda dag som går, har mer än fel! Gråter vartenda natt och dag såfort jag är ensammen, då jag känner mig som absolut svagast. 
 
Enbart eftersom jag inte hälsar på min älskade lillebror betyder inte att jag inte bryr mig om honom, att jag inte saknar eller älskar honom. Saknaden för min bror är obeskrivlig men kärleken kommer alltid att finnas där, denna kärlek kommer ingen någonsin kunna ta ifrån mig! <3. En dag kommer han att förstå, varför jag inte vill se min mor mer, efter all svek och krossat hjärta hon givit mig, sår som varar livet ut som jag nu kämpar emot. Håll ut min kämpe, min älskade lillebror! <3.
 
Snälla Gud, ge mig styrka! Känner mig allt mer svagare.. Vill endast försvinna, bort från allt. Vill ej existera med dessa grymma känslor!! :'(
 
 

PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Young and free

 
När älsklingen kommer hem, sover jag.
När jag kommer hem från jobbet, jobbar han. >.<
 
 
Imorse for jag till skolan på en lektion sedan fixade jag lite ärenden (vilket nu påminner mig om att jag måste skicka iväg ett mail på en fundering, men får nog bli imorgon eftersom är så jäkla trött nu och orkar verkligen inte leta fram mail-adressen). Ja sedan for jag och hälsade på Plättan och lilla kissen Neo :D Gud så han har växt, och även lite granna på bredden på magen xD haha sötpojken! Tänkte egentligen fara hem efter en stund för att städa och tvätta här hemma men kom fram till att det skulle endast bli så himla stressigt osv innan det skulle bli dags för att fara återigen för att jobba.

Så jag stannade hos Plättan ett litet tag längre, åt lunch hemma hos Plättan, blev kina mat NOM NOM NOM! =)
Vi pratade och hade det en massa trevligt, kikade igenom lite gamla bilder, pratade lite gamla minnen, busade med kissarna osv =).
 
Ja sedan sådär mot kvällskvisten var det dags att fara och jobba i några timmar.
Nu efter en riktigt kanon dag på jobbet, tänkte jag slänga på mig mjukisbyxorna efter att jag ätit sen middag, ta mig min sista kvällscigg och gå och lägga mig - låta drömmarna föra mig bort =).
 
Fast först blir det säkerligen lite BigBang skulle jag tro xD


 
PussLOVE.. XOXO<3.

We will be who we are

 
" Det finns de som säger att ödet är något bortom vår kommando,
att ödet är inte vår egen. Men jag vet bättre Vårt öde bor inom oss.
Du behöver bara vara modig nog att se det. "
 

Många tror att ödet är löjligt, något som inte alls existerar utan endast är påhitt.
Men om jag ska vara fullt ut ärlig så tror jag faktiskt väldigt starkt på ödet, allt händer utav en anledning. Som jag t.ex. har aldrig blivit fullt ut accepterad utav familj, mitt alldeles egna kött och blog. Aldrig haft någon pappa med in i bilden, känt mig oduglig utav min mamma.. hur mycket jag än försökt att kämpa för att få min mamma att bli åtminstone lite nöjd utav mig, sin dotter. Hjälpt till att hålla huset rent, hjälpt till med maten, mer eller mindre uppfostrat min lillebror när han näst in till varit nyfödd. Mina bröder har aldrig speciellt velat umgåts med mig, jag har aldrig dugit tillräckligt mycket för att finnas med in i bilden. Dessa få gånger jag dög för dem var ifall dem själva behövde hjälp som barn passning eller andra baktankar dem haft. När jag haft viktiga skoluppgifter /prov att studera till, var det viktigare för dem att jag skulle slita hemma med skitgöra istället för att få plugga ifred och fokusera på skolan. Jag har flertal gånger fått tagit skit som jag inte alls förtjänat, blivit åklagad utav dem om saker som jag inte alls gjort och aldrig ens skulle kunna göra i hela mitt liv! Men jag fick endast försöka smälta detta inom mig eftersom jag hade verkligen ingen talan, ingen lyssnade ändå så tillslut var det inte ens värt att försöka. Min så kallade styvfar försökte få in mig via anstalt genom att säga lögner om mig så dem skulle ta in mig dock fungerade detta inge vidare för honom.. kan bero på att det var lögner, sanningen kommer som sagt alltid fram. Men just den känslan då han skrek detta åt mig och om att ingen förtjänar att ha mig, att jag inte ens borde funnits till liv, att jag är oacceptabel osv.. och att min alldeles egna mor inte ens stod till försvar, försökte inte hindra honom, försökte inte hjälpa sitt egna barn, denna känslan lever ännu idag inom mig fastän jag inte försöker att tänka på detta eftersom dem inte är värdig mina tårar! Men det gör ont, det gör det verkligen! 

Jag talade om flera gånger åt min mamma att den dagen jag inte längre kommer finnas kvar, kommer svärfars ilska åka ut över min lillebror (hans egna son), men dessa ord för henne existerade inte ens och tråkigt nog hade jag rätt. Detta började då min lillebror var endast 3 år gammal och blev utsatt utav att bli slagen utav sin egna far ett ex antal gånger och jag kunde inget göra, tro mig jag har försökt vart enda gång!! Det dödar mig inombords att han behövt blivit utsatt för detta och nu är rädd för att ens prata med sin pappa ifall det är något som bekymrar honom. Så ska detta inte behöva vara!! Men nu sitter iaf den skitstöveln inne i fängelse, får sota för sina egna misstag i livet! och hoppas ärligt talat att han aldrig mer får se pojken sin!! Det som är gjort är inte friskt på något vis!! Något tråkigt och även konstigt måste jag även erkänna att jag inte alls förstår att min mamma tänker fortsätta sitt liv tillsammans med min så kallade "svärfar" efter allt han gjort! Hur förbaskat mycket han gjort illa mig, hunden och sin egna son på 3 år!!??!!?!

Jag har nu tagit klivet att säga upp kontakten med hela min så kallade familj och lever nu livet på egen hand med dessa personer som verkligen uppskattar och älskar mig för just den person jag är. Att säga upp kontakten var inte alls lätt men jag lever mycket mer sunt liv nu, mår mycket bättre utan att behöva bli utnyttjad, bli dåligt behandlad, bli anklagad till saker man inte har något med saken att göra och helt enkelt ta skit.

Det som mest gör ont är att jag inte får träffa min lillebror, mitt lilla solsken som är en del utav min glädje. Jag har även många gånger tänkt på att den dagen han blivit lite äldre och förstår saker och ting lite klarare, kan vara mer fri i livet .. då ska jag ta kontakt med honom och berätta precis allt och att det inte alls är att jag inte brytt mig om honom, att jag inte hälsade på honom osv utan att jag hade inte mycket till val men att det inte gick en enda dag utan att jag tänkte och saknade honom. Hoppas och önskar utav hela mitt hjärta att han aldrig kommer hata mig, utan att han en dag kommer förstå. 
 
Dear brother, I'm missing you like crazy! ♥ ..some day you will understand and realize the whole truth.
No one will ever take mine love from you, ever! ♥ Forever on mine mind.
 
 

Gud jag sitter just nu och gråter, tårarna bara rinner nedför kinden.. Detta är verkligen inte lätt för mig!
Men det jag vill komma till är att trots att jag aldrig blivit älskad och önskad, trots ångern ifrån min mamma att jag föddes så fann jag en ny familj som tog mina händer och hjälpte att resa mig upp igen, givit mig nytt hopp i livet, givit mig tryggheten och känslan att detta verkligen är mitt hem där jag känner kärleken i luften. Behöver inte mer känna mig rädd när jag är hemma utan nu är jag trygg och uppskattad.


Så även utifall det kan kännas jobbigt så händer saker utav en anledning, efter regn kommer solsken.
Ge aldrig upp även ifall det endast är problem, du får bara ett liv så ta vara på det och fortsätt att kämpa! Det lönar sig i slutänden.
 

(En bild på mig och min älskade vän Cicci, älskar dig massor vännen!<3)
 
 

 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Soft kitty, warm kitty..

Kul natt..NOT!

Kunde först inte somna alls fastän jag var hur trött som helst - somnade vid 3-tiden sedan vaknar jag en gång i timmen utav elaka hostan som skulle jävlas med mig! Trodde jag skulle hosta ut lungorna vilket nog inte var så himlans långt ifrån att göra det! :o och när jag väl skulle vakna så sov jag djupt = FÖRSOV MIG fullständigt!!! Dåligt arg och irriterad man blev då! :@ Vaknade då lektionen började, tack så jäkla mycket hostan!! (Y)
 
 
Annars idag blir det nog endast en lugn dag /kväll för min del skulle jag tro, är ännu inte helt frisk och hostan blir endast värre och värre efter att jag jobbar men hoppas att jag repar mig riktigt snart!
 
 
Älsklingen blev även hemma idag, blev inge jobbande ute i Övik pga vädret inte såg så bra ut och ja jag måste faktiskt få erkänna att det känns skönt att ha honom hemma någon dag till =).
 
 
Imorgon som ni kanske redan vet är det premiär för efterlängtade "Breaking Dawn part 2" på bio, så i helgen då både jag och älskling är ledig hoppas jag att det blir bio för oss då!! :'D Väntat så oerhört länge på denna film så nu är det lite utav ett måste haha älskar verkligen alla dessa filmerna och så är det extra spännande nu när Bella har blivit vampys, vill ju liksom se hur hon kommer vara som en ny vampys osv.. =)
 
 
Men nu tänkte jag iaf ta och plugga lite granna, får se hur lång tid det tar och hoppas verkligen på att resultatet blir riktigt kalas bra och att även läraren blir nöjd utav detta. =)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
 
 

Work time

 
Har precis ätit kinamat, super jummey! Firade lite svärfar med hans familj på farsdag (har ju ingen egen far så) haha och på sätt och en slags "far" till mig medtanke på att han är min svärfar och bor även hos dem så =).
 
Idag har jag inte gjort så himla mycket, hoppade i duschen efter att jag vaknat, pratat lite med svärmor om allt möjligt osv och nu ska jag alldeles strax fara och jobba några timmar. Får hoppas att det går bra med tanke på att jag är rätt hes fortfarande pga förkylningen som sitter kvar och hostan =/ Men det ska nog gå bra.. i hope!! :'D
 
 
PussLOVE..XOXO<3.

We run this night

 
Men TJENARE på alla mina tålmodiga läsare! :'D
 
Jag har inte synts till här ute på bloggen for a long, long time now.. Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta men jag har helt enkelt haft det rätt fullt upp de senaste veckorna med skola, jobb osv och när jag väl fick tid att andas ut ordentligt var det mer eller mindre tid för läggdags för ytterligare stressig dag osv.
 
Men jag ska försöka bättre på uppdateringen nu åter igen, kan dock inte lova något solklart ännu med tanke på att det blir mycket i skolan med nationella delarna, jobbet osv. Så när älskling väl är hemma på helgerna vill jag umgås med honom med, menmen som sagt jag ska verkligen försöka klämma in lite uppdateringar här och var =).
 
 
Anyways så har jag varit bra jäkla äckligt sjuk men nu äntligen känner jag att det börjar bli bättre! FINALLY!! haha var inte alls kuligt att jobba då man knappt orka andas, så jäkla sjuk var jag NO KIDDING! ;o Feber, hosta, snuva, nös konstant, migrän, ögonen sved som satan och kunde inte alls andas pga täpt i näsan och hade så ont i halsen att hela halsen sved så in i H****E!! nä usch! Hatar nog mest av allt att vara så jäkla sjuk, tur det händer så sällan!
 
I helgen kom älsklingens polare Erik upp till Sundsvall på besök så han fick sova hos oss från fredag-lördag (inatt) så drog han imorse, har varit riktigt skojsigt med massa skoj, spelade lite spel, myst med älskade bunnien Pancakes<3, spelade fotboll, såg på BigBang, fulade oss osv (kanske inte låter som de roligaste nu när jag skriver här men var riktigt kul!) Vad som sker ikväll är frågan, inte riktigt bestämt ännu så får se vad kvällen erbjuder =). Har vart ned till huset i någon timma också och byggt klart ett skafferi medan älskling slipat väggarna (jämnat till) efter att han spacklat igår :) Önskar er allesammans en riktigt kanon kväll iallafall! :'D
 
Foto

Min lilla underbara Bunnie, Pancakes!! <3<3<3 Gör mitt hjärta helt! :*
 
Photo: Min stora kärlek! :D<3
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
 

RSS 2.0