Let the sun shine

Sitter nu hemma hos mamma och fipplar runt på telefonen medan hon och lillebror sover... Vakna snart dååå??! Haha vill ju busa men lillkillen :):)

Imorse när jag vaknade var jag så fruktansvärt trött så var nära på att stanna i sängen typ sådär hela dagen? :) vore bra skönt men inte värt att slösa bort dagen :p Dessutom om älsklingen slutar så sent som 20-tiden, blir det rätt så ensamt och tråkigt att vara ensam hemma utan hjärtat mitt och dessutom hade jag lovat lillebror att jag skulle komma idag igen till honom och umgås, man kan ju inte svika ens löfte :)<3, så nu är jag här och väntar på att något ska ske någon gång, haha jag har nu suttit sådär i en och en halv timma ^^,


Senare idag tänkte jag faktiskt dra och passa på att sola lite granna, men blir dock inte lika länge som jag brukar, för älsklingens skull :) Han tycker inte om då jag steker mig lite för mycket hihi :) Men han har nog rätt i det hela faktiskt, bättre att sola lite åt gången men lite oftare så man inte hinner blekna och sedan steka sig ett bra tag och sedan inte sola på en vecka osv.. :P


Ikväll när jag kommer hem tänkte jag mysa lite med min stora kärlek <3 sedan faktiskt verkligen försöka ta och lägga mig tidigt så jag får min sömn jag känner att jag behöver.. Att lägga sig vid 02- tiden och kliva upp kl 06.00 hela ela tiden, är nog inte allt för piggande :P.


Men nu mina kära läsare,
ska jag gå och göra mig någon frukost innan jag svälter ihjäl o.0 :)



PussLOVE.. XOXO <3.

 


Blogg via mobilen

Varje morgon kliver jag upp kl 6.00 med älsklingen och for med honom vid 6.15 då han ska på jobbet men jag hoppar av vid första busshålsplatsen, men idag fick vi oss lite sovmorgon.. Vi båda försov oss i över en timma och hörde inte alls alarm klockan :/

Så jag for en sväng till mamma där jag gjorde mig i ordning så man såg lite levande ut åtminstone xD Sedan for jag till sjukhuset på ett besök, fick veta mer exakt vad jag får och inte får äta, fick även veta att sådant man kan tro är helt logiskt att det inte innehåller gluten, faktiskt visst kan innehålla det :( fanns inte mycket utval av vad jag kunde äta om jag inte köpte speciala varor som är gluten fri, men då blir min kost svins dyr.. Hur ska detta gå när man knappt har råd att ens överleva :( jaja får se hur de går, hoppas verkligen på jobb! Hade underlättat oerhört mycket!! :)

Men nu mina kära har jag precis pussat lillebror godnatt eftersom nu ska han sova efter en lång dag tillbringades med mig :) Har varit massa skoj!! :D och nu ska jag gå och möta älsklingen som strax är framme :) <3 så nu ska vi hem och jag ska lätt skänga mig ned i säng är helt död xD

(Lillebror och jag på bilden, sjukt stor del utav mitt liv, min lilla älskade ängel! <3)

PussLOVE.. XOXO<3.


Like it was written

Ironiskt att arbetet till PA hette "Vilken vän" som jag och en så kallad "vän" utförde.. Eller rättare sagt i hennes ögon endast hon ... :s Det fula var ju att hon tog upp ett ex antal gånger om att jag kunde arbeta med henne i projektarbetet och flera gånger tidigare har hon sagt att hennes sämsta sida är att skriva egna historier, texker osv medan för min del är det det ett av de avsolut lättaste men aldrig klickade detta för mig förns efteråt då jag utförde arbetet (berättelsen vi skulle använda oss av) medan hon endast satt och skrev det jag sa, på datorn.. Sedan hade vi småsaker att fixa, trots att jag mått dåligt visa ggr pga min infektion i magen och på våra lediga dagar tivingade jag mig ändå in till stan för att arbeta, vi gjorde dockor ihop, sökte efter inspiration på bibblan ihop, letade efter lokal ihop och jag gjorde även ett rum utav en kartong till "vår" dock teater.

Men när jag väl blev sjuk andra gången på hela året (alltså snuva, hosta och Gud vet vad) och jag var hemma, bestämde hon sig utan att ens prata med mig om att göra arbetet på egen hand ..??!!? Eller rättare sagt slutföra redovisningen för lärarna och ta all credit själv :o och att hon sedan har mage att ena säga att hon gjort allt själv, att jag inte ansträngde mig eller jobbat något?? Herregud vilka "vänner" man kan ha! :p Aja tänkte mer på själva arbetets namn, så passande.

Men nu mina kära läsare,
ska jag ut och röka med älsklingen och sedan säga godnatt och låta drömmarna föra mig bort :)



PussLOVE.. XOXO<3.

 


So lucky for having you <3

Igår var jag super duktig och åkte in till stan en jäkla timme för tidigt, såg fel på tiden haha xD och såg det inte heller förns jag nästan jag var framme :P Men det ordnade sig ändå, for in till skolan där jag skrev ut lite bilder och sedan rensade skåpet mitt, pratade även lite med kära lärarn Tommy :D. Senare var det dags att dra vidare och fixa lite ärenden så jag gick på mötet som gick bra, hoppas allt löser sig nu bara, så nu väntar jag endast på ett samtal jag ska få framöver med en tid till ett annat möte :). Ordnade även tid hos sjukhuset ang ett litet möte där dem ska säga vad jag exakt får äta och inte nu när jag är gluten allergiker. Dem skulle ju nämligen skicka brev med tid till mig för bra länge sedan men dem har väl varit lika duktig som vanligt och glömt bort det, men nu har jag iallafall en tid imorgon :).

När alla dagens ärenden var gjorda, for jag hem till mammi där jag firade henne lite eftersom jag kunde inte komma då det var morsdag. Blev även bjuden på gofika och en sommarsemla satt inte alls fel :)



Dock kom jag ju inte på att jag faktiskt nu inte kan äta sådana bakelser pga allergin, förrns efteråt :/:( Men det gick bra, kände efter ett tag att jag blev öm i magen och fick ont i vänstertarmen men inte sådana grova smärtor som tur var och efter ett tag gick det över :). Så blev lite fuskande där, men vafan de var ju morsdag firande och mamma hade lämnat detta åt mig med meningen (hon glömmer även om allergin så) och det är faktiskt riktigt svårt att bara ändra all sin kost bara sådär, så sjukt ovan att man lätt glömmer bort sig men nu har jag ätit bra annars så, nog även därför som jag inte fick så fruktansvärt ont nu när jag råkade fuska :).


Byggde även en legobåt med lillebror, självklart ville han även att vi skulle ta kort på oss xD Haha han älskar att vara framför en kamera och han vet att jag älskar att fota :) haha. Så såhär blev bilden på oss igår >.< Älskar bilden! Riktigt söt :) och jag verkligen älskar att umgås med min gulliga lillebror!! :D<3 Varje gång jag är där, kramar han alltid om mig hårt och säger att jag är en så himla snäll syster, att han älskar mig sååå mycket och en massa annat sött :D Man blir så glad att det är obeskrivligt hihi :D<3



Sedan busade vi även sjukt mycket att mamma tyckte vi såg så rolig ut att hon började skratta till sist och tyckte väl antagligen att vi var knasiga :P :) Men vafasen, lite galen måste man väl få vara ihop med lillebror :D. Ja.. jag färgade även håret på mammi, haha färgade någons hår andra dagen i rad .. någon som behöver färga idag också? ;D haha just kidding :) Självklart blev resultatet bra, blir alltid bra, har ju höllt på med färgning, klippning osv sedan bra många år tillbaka så man är ju lite erfaren nu :)

När jag var yngre drömde jag om att bli frissör, men blev en annan linje i gymnasiumet som jag tyckte va roligare att ta och i dagens läge är jag väldigt nöjd över det. Även fast jag kunnat sjukt mycket om barn så har man självklart även lärt sig mycket nytt mer teoretiskt. Skulle inte kursen varit så fruktansvärt dyr inom frissör, hade jag omedelbart skrivit in mig där menmen.. Får se med vilket jobb jag hamnar upp i slutligen :) Jag skulle ju som sagt kunna jobba med nästan vad som hellst, älskar att lära mig nytt och är inte så kräsen av mig. Allt jag provat på hittils, är ju super kul på sina olika sett :).


Vid 19 tiden var det dags för mig att dra vidare :) Sedan hoppade jag av bussen lite tidigare och tog mig en prommis till älsklingens jobb :). HAHA ibörjan var det riktigt svårt att förstå hur jag riktigt skulle gå, men det löste sig tillslut (Y) :).




När vi kom hem,
blev det pyssel på G för min del, tänkte göra en bok åt Pancakes.. eller ja, en bok om Pancakes (min och älsklingens kaninis). Nu har han ju fyllt ett år för en vecka sedan så tänkte man kan göra en liten bok med bilder och texter osv.. blir kul att se på efter flera år hur mycket han växt och sådär :) ^^, haha plus att jag älskar ju att pyssla så varför inte detta liksom :D


Imorse när jag vaknade vid ett tiden :P, gick jag ut och skulle ta mig min första dagens cigg så tog jag även med mig vovven, Texas så han fick kissa osv ute på gården. Så skulle jag svara på ett sms jag fick utav min kära vän Christoffer, haha så ja jag kollade på Texas - sedan började jag svara på sms vilket inte ens tog 1 minut, så när jag kollade upp igen var byrackan helt försvunnen!! Han smet igen!! Passade på att ta sig chansen, asså förstår inte hur han lyckas, så himla snabbt och dessutom hörde man inte ett enda ljud av de trots att han stod på gräset :s Jaja.. Så jag började självklart leta och ropa efter honom (han går alltid till bondens tik) så var inte så svårt att veta vart han skulle, dock varje gång han smiter, vet man ju inte vilken väg han tar så jag höll mig i närheten runt huset vårat och ropade på han först, sedan såg jag ju var han sprang ut från alltså fick jag ju veta vilken väg han tagit, så när jag såg han ropade jag som en galning på han men nää framför ögonen på mig sprang han vidare - till bondens tik. Så jag traskade mig dit och då slutligen kom han tillbaka till mig. Busfan! Visst är det att man ska ha hundar i koppel men vafan.. inte när man endast ska ta ut han på gården i en stund :p är ju annat ifall man ska gå på en promenad :). Men det ordnade sig iallafall :). Bondens tik var snäll hon, haha hon var ute lös hon med så hon lockade Texas till mig, hon började leka med honom och samtidigt som hon sprang mot mig så han följde efter och sedan stannade hon vid mig :) HAHA dock skällde hon lite eftersom dem lekte ju och dessutom är det bondens vakthund (har jag för mig), hon är iallafall fruktansvärt tränad så när hon skällde och sprang mot mig blev jag lite obehagligt rädd faktiskt xD Så bra känner inte jag hunden liksom haha :P Men ah såfort hon fick lukta på mig gick det bra :).

Så ja, vad sker idag? Absolut inte mycket och inget speciellt tänkte jag faktiskt :) Tänkte endast ta det lugnt, steka lite i solen, se på film, pyssla lite osv.. bara njuta av att vara ledig och försöka vila upp mig så min elaka snuva försvinner snart och även mitt cpöga xD hänger ännu och är väldigt känsligt :/



PussLOVE.. XOXO<3.

Don't be shy to take a chanse


I fredagskväll
kom Rickard och hälsade på oss, grabbarna skulle dra ut på krogen och fira Rickard.. men det blev ju inte riktigt som planerat då haha :P:) Men dem var nöjd med kvällen ändå så det är ju det viktigaste! :)

Medan jag låg i soffan och såg på gudomligt roliga filmen "Little Man", så jäkla störtskön film!! haha xD Jaja hur som hellst.. medan jag såg på filmen och mådde äckligt dåligt pga min elaka migrän jag haft och svidande röda ögon, samt ena ögat var så svullet att till och med under kvällen blev halva ansiktet svullet??!!!?!! :o:'( Gjorde ont!! Så medan jag tog det lugnt och led lite sådär.. drack dem här hemma och väsnades lite :P spelade även lite granna och sedan mitt på natten bestämde dem sig för att ta en liten båttur och simma /grilla korv xD Haha när dem kom hem och väckte mig efter flera timmar, klagade ena att den hade ont i smalbenet och den andre att den va dyngsur xD Haha ja jag vet inte alls vad dem höll på med men hörde något om bävrar, kanske hade lite krig med dem :P Haha :)

Har haft så med ögonen i flera dagar men nu idag är det äntligen inte lika rött åtminstone, känner att jag ännu är riktigt känslig och lite svullen ännu på högra ögat.


Anyway..! :) Igår direkt när vi vaknade, for grabbarna in till birsta för att fixa ett ärende, sedan passade dem även på att ta sig en tur på skoaffärn också :) När de kom hem, fixade dem med baslådan i bilen och höll på med en massa så jag var ute med dem och gav dem sällskap ute i solen :)

Här är en bild på mig när jag fick äran att ta på mig älsklingens arbetshjälm xD Haha jag passade på att leka lite inspektör .. eller vad det nu heter xD :P



Jotack, väldigt stiligt!
;) haha :P När grabbarna slutligen blev klara med deras grejande och donande, for vi ned på Ica Maxi och handlade massa gotta :)<3 Skulle även sedan åka på pizzan och käka lite fetmat men vi var för sent ute så det hann precis stänga när vi kom fram xD Så vi for på Statoil istället och beställde riktigt goda korv med mos tallrik medan Rickard tog någon smarrig macka :) Då blev våra magar riktigt nöjd, tror alla vi tre var lika hungriga haha xD

Medan vi stod där och beställde detta, kom det fram ett par raggar-muskelknuttar för att prata med killen som hade nattöppet på macken.. Kan lova att jag var och även tydligen såg ut att vara rädd och obekväm vid dem vid min sida.. Så älsklingen gick åt sidan och ropade mig eftersom han såg klart och tydligt att jag blev lite rädd där, dem såg faktiskt bra läskig ut! :(


Sedan for vi hem en stund till Rickard innan vi for vidare hem till oss igen och hade det riktigt trevligt resterande utav kvällen med massa chill snack, lyssnade på lite musik, kollade på rolika video klipp och slutligen såg på filmen "John Carter" som faktiskt var riktigt spännande! :) Dock såg vi på den så sent och när vi väl skulle sova fick hästen utbrott som har boxen nedanför oss och sparkade som en galning, gnägga och hade sig eftersom hennes älskling Frealans hingsten for ned till Stockholm med svärmor inatt /tidigt imorse så hon blev alldeles till sig när han inte var där :(. Så det tog ju ett tag för oss för att lyckas somna :/ Så imorse har vi inte sovit allt för många timmar men när vi väl klev upp strax innan 14-tiden, for älsklingen på jobbet och Rickard hem till sig. Sedan har jag endast städat och tvättat, behövdes verkligen.. har inte orkat att ens angagera mig till städningen något de senaste dagarna eftersom varit så trött när jag kom hem på kvällarna, så nu är det fint här igen iallafall :) :)

HAHA lite bilar vi hade på gården igår kväll när vi kom hem då xD
Nu har vi 6 stycket bilar på gården som tillhör familjen och som endast 4 personer kör :P Oj oj oj vad ska grannarna tro nu xD HAHA



Nu tänkte jag ta och hämpa tvätten /hänga den och hä in nästa, sedan kanske kika runt lite här på internet. Ja så borde ju Rickard ta och komma hit snart han också. Jag ska färga håret på honom, ska bli svart så blir riktigt spännande att se honom i svart hår, kommer självklart nog bli riktigt ovant men det blir nog bra tror jag faktiskt! :) Se filmer tänkte vi också göra och vem vet, kanske dra ut och spela lite basket också? :D



Och idag är det ju även morsdag! GRATTIS till alla vackra mammor och speciellt ett STORT GRATTIS till min mammi <3 :). Planen var ju egentligen att jag skulle ta med min lilla bunnie, Pancakes och hälsa på henne, fika lite och ha det trevligt och umgås men dem ändrade planer och skulle fara ut med båten och ta en picknik vilket lät mysigt men eftersom jag varit riktigt förkyld bra länge nu den senaste tid och ännu är jag inte riktigt helt frisk heller, vill jag inte ta risken och bli värre IGEN, dessutom har jag även ett CP-ÖGA och vore inte alls roligt ifall det vart ännu värre eller förblev sådär :o Typ som Camilla från BB har :/, eftersom det är just så det ser ut på mig just nu så jag hoppas verkligen att det försvinner snart!! :) Så imorgon efter mötet jag ska ha vid 10-tiden, tänkte jag hälsa på mammi istället och då blir ju även hennes karl på jobbet = skönt, mycket mer avslappnande! Dock tråkigt att man ännu en gång inte får träffa brorsan från Stockholm, men nästa vecka får jag träffa honom, hoppas jag på och det är snart :):)

HAHA här är min super stiliga älskade bror som njuter på båten xD Fick denna bild utav honom för endast en stund sedan där han även skrev: "Äru inte avis då?" HAHA älskar verkligen hans sköna humor, och hans sexiga pose är ännu bättre! haha xD Tror jag höll på att dö där när jag såg bilden första gången haha :D



- Och jo, jag blir nog lite avis faktiskt, men vi får helt enkelt ta det framöver då jag mår bättre och inte har ett cp-öga xD haha :) Skickar en enorm bamse kram till dig kära bror! <3



PussLOVE.. XOXO <3.

Summer!!

Igår for jag och Cicci till Tonhallen, där vi såg på lite "schlager", solade lite och hade det allmänt trevligt :) Dock så fick jag fruktansvärt ont i huvudet efter ett tag utav musiken & solen antar jag :p Vid 14-tiden for jag hem till mammi och lillebror, första jag gjorde kan jag lova var att ta två huvudvärkstabletter och såg till att få i mig något i magen, blev en baban till och början med. Efter en stund blev det mycket bättre! HÄRLIGT! När jag satt på bussen påväg till mamma tidigare, började allt kännas värre och kändes som jag skulle kräkas när som hellst pga migränen skulle jag tro, men som tur så gjorde jag inte det och som sagt blev mycket piggare sedan :). Så ja, vi satt ute i solen på baksidan, fikade, pratade, busade med lillebror lite, var även på en liten promenad med deras lilla kanin på baksidan också dårå ^^, Ja vi hade det allmänt mysigt ute i värmen :) Riktigt härligt väder, LOVE IT!

Dock var jag riktigt nere även pga mina dumma ögon :( Har varit röd i ögonen fjärde dagen idag och inte nog med det så är mitt högra öga svullet att ögonlocket hänger ned :(. Har inte blivit någon förbättring under dagarna, tyvärr utan endast sämre så börjar faktiskt bli lite orolig nu :'( Försvinner det ej tills måndag, ska jag definitivt försöka få tag i vårdcentralen och någon hjälp och hoppas på att dem för EN gångsskull skulle kunna ha rätt och inte ge fel medicin eller påstå att det är pga något helt galet som det sedan vissas sig vara något helt annat... HATAR den vårdcentral jag hör till i! Ska fasen försöka byta tror jag, för mitt egna bästa. Jaja hur som hellst, antar att detta är pga allergin iallafall så ah, får se hur de går.


Igår på kvällen tog jag, lillebror och mammi oss en promenad (lillebror passade på att cykla) så stannade vi på en lekpark, eller ja.. rättare sagt på ett dagis där han lekte att han bakade kakor och stekte pannkakor :).

När jag kom hem, gick jag raka vägen till soffan där jag somnade riktigt snabbt :P Så efter någon timma flyttade älsklingen mig över till sängen, my romantic man <3 :)


Min och älsklingens älskade lilla Pancakes som ligger och njuter i soffan :) Så söt! <3




Idag
stannade jag hemma, hade ingen lust som hellst till att gå på knutkalas med klassen pga hur mina ögon är.. :/ Så ja, jag har endast tagit det lugnt idag typ. Passade på att sova ut till 11 idag, suttit lite i solen, försökte rengöra poolen men gick inte alls bra så tillslut gav jag upp :/, så har jag typ bara legat i soffan nu och kikat på BB. Nu börjar jag få huvudvärk igen känner jag, jävla skit! Dricker nog för lite vatten, speciellt nu när det är så himla kvavt i luften.. Ska försöka skärpa mig och dricka massa massa vatten nu :).

Vad som sker ikväll vet jag inte, men en sak vet jag att vår gode vän Rickard fyller 20 år idag.. såå ETT STOOORT GRATTIS TILL RICKARDOOO!!! :D Önskar dig en riktigt AWESOME dag/kväll!! :D:)




PussLOVE.. XOXO <3.

Take a minute

Idag har jag tillbringat dagen och kvällen hos mammi tillsammans med lillebror :) Vi har stekt ute i solen, fikat gotta /druckit iskaffe <3 LOVE IT! Självklart åt vi även glass, gud så mycket godare det är på sommaren skillnad med annars en helt vanlig dag ^^, Jag har även hoppat studsmatta med knatten och busat en massor :) Haft riktigt skoj! Så har jag även suttit och pratat om massa goda gamla tider och en massa annat, var även en sväng till affärn. Haft riktigt trevligt idag faktiskt! :)



Nu har jag precis kommit hem och tänkte endast ta det lugnt, är riktigt trött och sliten i kroppen efter all bus xD Jag som ännu inte är helt fri från magbesvären /infektionen, blir jag äckligt lätt slut och trött så det är tråkigt menmen finns ju inte så mycket att göra åt saken direkt ^^, Så resterande av kvällen tänkte jag tillbringa åt att kika på lite BB avsnitt som jag tänkte ta igen som jag missat de senaste dagarna :P Har man följt det så länge, är det lika bra att fortsätta nu när det ändå är så kort tid kvar av det. Tycker det är grymt dåligt att Camilla åkte iallafall, borde ha varit skitstöveln Marcello! Gud vad jag stör mig på hans dryga kommentarer!! :o Jaja hur som hellst, sedan tänkte jag mysa ned mig bredvid älsklingen och kanske se någon film eller något och tillbringa lite tid med honom med, dock blir det inte nu eftersom BB är inte ens i närheten utav hans grej xD haha :)



Take Care Everyone! :)



PussLOVE.. XOXO <3

Once you were my dream, now you are my reality <3

Imorse var jag riktigt död när jag väntade på bussen redan strax efter 6 imorse :P Men ibland så måste man ^^, Dagen började inte så värst bra, speciellt för min kära stackars vän Cicci, I'm really sorry!! :'/ <3 Jo det var ju nämligen såhär att strax innan skolan, möttes vi på stan och Cicci höll tydligen knappt i telefonen sin medan jag råkade snudda i den.. BAAAM! sa det och den for i asfalten - mobilen slutade fungera helt och fick sprickor över hela skärmen.. :( Fyfan vad vi mådde piss efteråt och allt verkade gå åt skogen åt Cicci idag, hon lyckades även göra hål i tröjan..klantfia! :/


Efter skolan for vi en snabbis till Media Markt för att se ifall hon hade försäkring så hon kunde byta ut eller laga.. göra något åt saken, men det gick inte alls så bra som vi velat :/ Därefter bjöd hon även mig på lite onyttig frukost men gudomligt gott med strips och cheddar dipp till det på McDonalds :) Tusen tack, det behövde verkligen min mage xD haha :P


En stund senare for vi ned till stan igen där Cicci bytte buss till sjukhuset där hon skulle träffa sin mamma och hälsa på sin bror :). Medan jag gick vidare och mötte mammi och lillebrooooor :D<3 Mamma kikade på massvis med kläder medan jag njöt utav lillebrors sällskap :)<3 Men jag ska inte ljuga, blev bra jobbigt när jag såg ett par sjukt snygga jeans och en klänning som jag länge letat efter, men naturligtvis hittar man sånt just enbart då man är pank :/:( Menmen.. inte mycket att göra, bara att bita i det sura och röttna äpplet ^^, Tyvärr.. haha :P

Lillebror och jag medan vi väntade på mamma, haha det är tur att jag och plutten i mitt knä älskar lika mycket att fota xD Vi gör riktigt bra team han och jag ;D haha :)



Vi träffade även på mupparna: Plättan & Mysan ;) <3, så vi surrade lite innan vi skulle dra vidare :)

Medan mamma gick in och handla lite på Ica, roade jag och lillebror oss på lekparken :) haha gud så glad han var över att få busa av sig lite där :) Sötproppen <3.



När mamma var klar, for vi hemåt till dem, där vi drack iskaffe och fikade ute på baksidan i solen - passade även på att sola lite, sedan hoppade jag en fruktansvärt massa på studsmattan med lillebror, haha vi måste ha sett rolig ut med tanke på hur mycket mamma skrattade åt oss xD Glädjer mig djupt över att se mamma så glad :)<3.

LillHampus lekte med sin COOOOLA vattenpistol medan han väntade på att jag skulle fika klart så vi kunde hoppa studsmatta som jag lovat honom :)





HAHA helt plötsligt kom mamma på att hon ville tillbaka till stan, så ja vi for dit på en ytterligare runda :P :) Jag fick även dessa mysiga shorts utav mammi :D Stort tack! :)<3



Efter ett tag på stan, andra gången gillt.. skiljdes vi åt för dagen, dem for hemåt till sig och jag hemåt till mig och älsklingen :)<3.

Medan jag väntade på älsklingen, var dessa kosser mina dåvarande vänner xD haha så stiliga ^^,




När jag kom hem har jag endast legat helt död typ :P Skickade in ett mail som jag lovat att jag skulle göra och nu har jag nyligen sett klart på filmen "Not since you", riktigt fin film måste jag få tala om!! :) Haha var ju tvungen att se klart på den ikväll eftersom igår kväll när jag såg på den, fick jag avsluta eftersom älsklingen ville att jag skulle se på serie med honom haha så blev det istället :).



Insåg även verkligen idag att det kan vara dags att börja träna igen. :/ Jag har ju nämligen alltid tränat förr och höllt mig igång till 100%. Man mår verkligen som en helt annan människa när man tränar, mycket piggare och mår mycket bättre helt enkelt! :) Dock är det svåraste att ta sig i kragen och verkligen börja med träningen ifall man haft ett lååångt uppehåll :/



Men nu jädrans ska jag bannemig försöka! Visst har jag rätt fin form så .. finns de som har värre men vafaan har man alltid tränat och nästan haft perfekta kroppen och sedan helt plötsligt ser ut sådär.. Då känner man sig fruktansvärt missnöjd med kroppen.. Ja iallafall jag! :/:p


PussLOVE.. XOXO <3.

Darling, you're my hero <3

Ja idag var mammi hos läkarn på undersökning och tog lite olika prover, så hoppas nu bara att svaret blir bättre än väntat och inte alls att det är något doktorn antog att det var =/ Så nu håller jag tummarna för mammi och hennes bästa! :)<3


Annars
så har jag sprungit iväg för att hämta byrackan som nämligen hade lyckats passa på att rymma medan städerskan inte hade så stor koll på honom, men som tur är brukar han endast rymma iväg till ett visst ställe, bondens tik. Så jag fick tag i honom slutligen :). Sedan spelade jag och vovven lite fotboll på gräsmattan hemma hos oss ute i härliga vädret! :D Riktigt härligt! :)

Sedan har jag endast höllt på med lite sysslor som behövdes göras här hemma, tyvärr hann jag inte med tvätten och orkar inte alls nu för nuvarande så får bli imorgon istället :).

Jag har iallafall hunnit med att: rengöra Pancakes bur som han nu inte använder mer nu när han är ute och har en annan då, bar även upp den på vinden. Rensade massvis med ogräs, vek tvätt och storstädade hemma. Tog även undan massa vinterkläder / skor som nu är förvarma att använda, så är ju bara onödigt om dem ligger framme och tar plats i onödan. Tvättade även fönstren, tog en ytterligare promenad med Texas (vovven), slängre en hel jäkla säck med sopor och hann även att ringa Tele2 ang. lite ärenden :) Sedan har jag slutligen tagit mig en skön dusch efter all städning :).

Så ja, jag är nöjd över hur mycket jag hunnit med idag :) Känns så skönt att kunna luta mig bakåt och ta det lugnt utan att veta att saker måste göras, men nu är det mesta gjort! :) Känns skönt!


Men nu mina kära tänkte jag ta och mysa ned mig i soffan och kika på någon film och självklart blir det chips och marabou choklad på det! ;)





Imorgon blir det skola, sedan funderar jag att fara hem till mammi och umgås med världens saknade och bästa lillebror! :D<3 innan det blir dags att fara hemåt och tvätta ^^,


PussLOVE.. XOXO<3.

Don't bother..

Idag har jag endast vaknat - kikat lite på tv med älsklingen - myst med Pancakes i soffan framför filmen "Everybody is fine" eller vad den nu hette ^^, - rensat datorn lite granna, fixat med lite bilder som jag tänkte skriva ut och pyssla med någon dag framöver och nu har jag precis ätit go' maten som sväror gjort, någon gryta med kyckling. Riktigt gott och mättande var det :).

Världens snällaste Pancakes! <3 :)



Just nu är jag så himlans trött och seg i kroppen så funderar att gå och ta mig en cigg sedan endast lägga mig ned i soffan och se någon spännande och rolig film och på det lite marabou och cola? :) Sounds pretty great :) haha.

Så ja.. detta var nog min dag on the LAZYday -söndagen, kortfattat ^^,



(Haha så gulligt, lillebror pussar på armen min på bilden nedan.<3 )


PussLOVE <3.

Sagornas land


Min och älsklingens stackars lilla hjärta efter ett dopp i poolen :/ <3



Igår vaknade jag utav att Eva, svärmor ropade på mig och sa att Pancakes (min och älsklingens kanin) hade smitit, så jag flög upp ut sängen, kastade på kläder och sprang ut men såg dem ej.. Plötsligt hörde jag hennes röst vid uterummet så jag sprang dig och såg att Pancakes var i poolen och verkligen kämpade för att simma. Lillstackaren!! :(<3 När vi tog upp honom var han alldeles dyngsur och chockad :(:( Helt förståligt! Han vägrade röra på sig, ville endast vara nära mitt hjärta så jag lindade om honom i handduk och höll om honom nära min byst. Sedan gick jag in med honom och torkade, borstade och även torkade honom lite med hårfönen. Så himla duktig lillkille :)<3 Är så himla stolt över honom hur duktig han var att simma och hur han kämpade! <3 Finner inga ord om hur rädd jag blev när jag såg honom i poolen :'( HEMSKT ögonblick detta! :( Men allt slutade iallafall bra! En stund efter att han blivit torr, började han bli sig lik igen, lika glad, busig och gosig utav sig :) Lilla busfröt :)

Världens finaste & gosigaste Pancakes! <3 :)



Senare började dagen med lite städning och tvättning, sedan rensade jag även lite ogräs innan älsklingen tjatade på mig att sluta för att vi skulle fara haha men jag ville bli klar .. Varje gång jag påbörjar något har jag riktigt svårt för att avsluta det ifall jag vet mycket väl om att det inte är klart ännu. Efter ett bra tag fick han sin vilja igenom haha :) <3 Gick in, bytte om och när jag skulle gå ut, ramlade jag nedför dumma trappjäveln pga stressen!! Arg jag vart på mig själv då! haha ojoj.. och ont gjorde det! Sträckte något i ryggen och benet :/ Men idag känns det iallafall bättre så det är bra det iallafall :). Sedan for vi och handla och grillade hemma hos Kebbe med även hans brud Issa och hennes syster Sandra. Självklart skulle det börja blåsa även riktigt mycket just då så det var riktigt jäkla kallt :(.

Efter mysmiddagen skulle dem fara och fiska, men att fiska är inte riktigt min grej och dessutom var jag redan så himla frusen så jag for hem istället :) Kändes som jag verkligen gjorde rätt val av mig :). Såg på en film och myste mig ned i soffan under en filt tillsammans med Pancakes :) <3. Riktigt mysigt! :D



Imorse när jag vaknade slog jag igång någon film.. inte världens bästa om jag ska vara ärlig men inte heller världens sämsta ^^, Sedan har jag endast legat i soffan och fipplat på telefonen och nu har jag precis skickat in ett mail och tänkte passa på att blogga lite även :). Vad som sker ikväll får jag se, har inte orkat planera något ännu :P Känner mig så seg idag så blir nog endast en lugn kväll för min del :) Kanske ha ett filmmaraton? :) Ja, vi får se vad kvällen bjuder för trevligt. :)




PussLOVE.. XOXO <3.

What to expect

Ikväll åkte jag till mamma och umgicks med lillebror medan älsklingen for på jobbet :) Var massa bus och skoj! :D<3 Nu har jag precis kommit hem och är sjukt seg i kroppen efter allt härjande xD Men värt var det! :) Gud så jag har saknat honom!! <3 Lilla ögonsten :) Vi åt även kycklingsallad till middag, super gott!! Älskar verkligen kycklingsallad och har gått och dagdrömt om det i flera dagar nu så nu är min mage nöjd haha :);p


Annars
var det trååååkigt väder idag, nu när man börjar känna sig lite piggare och faktiskt orkar göra lite men nä självklart ska det regna istället :p Men det hindrade inte mig från att ha en lyckad och trevlig kväll :)


Nu
mina kära, är det så att jag ärligt talat inte orkar att blogga så speciellt så får bli endast ett kort inlägg denna gång :). Hoppas ni har det bra och mår bra!


Jo föresten! :)
Igår påväg till bion, tog jag denna bild i bilen och blev lite imponerad över hur hårfärgens nyans blev i ljuset. Funderar starkt att färga håret på detta vis! Ha lika mörk brunt som jag har idag fastän fixa till utväxten och på det göra smala ljusa slingor som det ser ut att jag har på denna bild. :)




Just nu har håret bleknat massor så det ser ut som jag har massor med olika nyanser med slingor .. men dem är mer mörk. Som man ser i mina tidigare bilder.


PussLOVE.. XOXO <3.

Loving this life

Allt känns så jädrans bra heltplötsligt!! :D Can't stop loving this life!! <3 :D
Tack vare min älskade älskling och mina kära vänner som bevisat vara sanna vänner som man kan lita på till tusen, tänker man mycket mindre på alla problem och lär sig att njuta av dagarna och allt det goda som även sker i livet! :D<3


Jag har världens bästa pojkvän, utan tvekan måste jag säga! Hade ALDRIG kunnat bytt ut honom, neva evah! <3
He's my mr right! <3 Jag älskar dig så djupt Conny, utav hela mitt hjärta!! <3<3 Han är verkligen det bästa som hänt mig, min alldeles egna dyrbara skatt <3 :D

Tack vare honom har jag lyckats blivit nå fruktansvärt stark på nytt igen då jag haft det som absolut svårast för flera år sedan, han har fått mig att resa på mina ben igen och gett mig nytt hopp om livet. Jag skulle aldrig klarat mig så långt som jag kommit idag, utan honom vid min sida! <3 STORT TACK till min älskling,

Älskar dig mest hjärtat mitt! <3 Du för mig lyckligast i världen! <3<3





Annars idag har jag tillsammans med älsklingens hjälp, gjort iordning buren ute åt kaninisen, så från och med idag ska han få vara ute i solen och även under nätterna. Ska jag vara ärlig så är jag lite orolig gällande nätterna.. Vill ju inte att något illa ska hända honom men det ska nog gå bra och hoppas verkligen på att han INTE börjar gräva ned i marken och smiter. Dock alla dessa gånger han smitit förut då han öppnat sin bur, haha då har han ju faktiskt endast suttit och väntat på att man skulle komma och märka hur duktig han faktiskt är xD SÅ SÖT! Men vore ju inte så kul ifall det skedde nu med tanke på hur många rävar det finns här om nätterna så ja jag är bra orolig för den biten :( :/ Hoppas han är smart nog för sitt bästa :) <3 Men de ska nog gå bra :).


Så ikväll medan alla andra söp sig fulla, åkte jag och min kärlek på bio, såg filmen "21 Jump Street" SÅ JÄKLA NAJS ASSÅ! Sjukt bra film!! Längtar som en galning redan nu efter att få se fortsättningen på filmen! Den var riktigt grym!! :D Loved it! :)

http://www.impawards.com/2012/posters/twenty_one_jump_street_ver3.jpg

Nu har vi nyligen kommit hem igen och jag vill döda min näsa!! Hatar när man inte kan andas som en vanlig människa genom näsan!! So not cool! :( Men nu mina kära läsare, ska jag ta och lägga mig och låta drömmarna föra mig bort :)



PussLOVE.. XOXO <3.

Mösspåtagning


YEAAH! Idag är det mösspåtagning som jag missar :/ :(
Ska nämligen inte gå på den med tanke på hur jag mår tack vare min äckliga förkylning som vägrar försvinna!! :( Såfort jag tror att den börjar försvinna, nämen då ska det bli värre igen! :( Så jäkla världelöööst i mina tankar! Men tur iallafall att det endast är mösspåtagning som jag missar och inte hela studenten xD Jaja.. nog bättre att jag skippar mösspåtagningen och försöker bli frisk någon gång istället! :)



Idag fyller min och älsklingens lilla Pancakes 1 år!!! :D <3 Världens bästa och gosigaste kaninis :)


STORT GRATTIS till våran älskade PANCAKES!! :D<3



Självklart fick han även en liten blå födelsedagsstrut som jag gjort åt honom. Klart att han måste ha en när han fyller 1 år ju hihi :D Så himla SÖT! <3


Annars idag så lär jag endast ta det lugnt, sov bort mestadels utav hela dagen igår.. Tråkigt men behövdes verkligen, hade ingen kraft som hellst kvar i kroppen :/.


Nu mina kära, tänkte jag ta och äta en sen frukost :P Varit vaken sedan 9 imorse eftersom kunde inte sova mer, sedan har jag endast tvingat mig till att städa så ja.. har inte kommit så långt med att hinna äta frukost ännu :P



PussLOVE.. XOXO <3.

You make me feel imoprtant

Jamen gud så "trevligt" att min hosta, halsont och snuva har blivit värre efter att jag varit på skolan igår och stackars näsan min värker som satan efter alla nysningar och snytningar :( Nä inte alls trevligt!! Har nu fått nog av detta!! Önskar verkligen någon kunde ta och blåsa bort denna grymma förkylning tillsammans med vinden!


Igår när jag kom hem iallafall, pluggade jag som en gnu och jag blev riktigt nöjd utav resultatet :) sedan resterande utav dagen och kvällen myste jag mig ned bredvid min kärlek och hade seriemaraton, massa mys :)


Inatt sov jag som en stock men dock super tidigt imorse vände allt och vaknade sådär tusen gånger innan jag orkade kliva upp. Eftersom jag och cicci inte hade induellt val, jag är klar med samhällskunskapen och tyvär får ig inom idrotten pga jag inte har kunnat varit med något alls för min dumma magproblem jag haft.. så var jag ledig idag :) Skönt att jag kunde bara vara hemma och vila upp mig istället nu när min förkylning blivit värre igen. Dock skulle jag behöva städa lite och tvätta men den orken finns inte i över huvud taget :( Egentligen skulle jag inte ens orka sitta vid datorn om det inte vore för att jag blev tvungen att skicka in uppgiften. Men nu mina kära, ska jag faktiskt vara sådär grymt tråkig som man är när man är sjuk och gå och lägga mig igen och hoppas på att bli bättre inom kort!




PussLOVE.. XOXO<3.

I wanna grow old with you..

TJENARE!
Jag har nu inte uppdaterat bloggen över helgen men det var eftersom att efter skolan i fredags, åkte jag, älsklingen min, hans bror och Mickis till Bispgården över helgen där vi tillbringade tiden ihop med deras grabbarnas syster :) Det var riktigt trevligt! :) Kände även att denna helg verkligen behövdes, att få komma iväg från allt detta här. Riktigt skönt och trevligt har vi haft det! Vi har varit och fiskat, grillat, myst framför tv:n och haft det endast allmänt soft! :) Dock var det sämst att älsklingen och Caroline (hans syster) inte fick någon napp :/

Jag trodde starkt att jag skulle bli riktigt sjuk igen med tanke på att jag inte vart helt frisk ännu men vi satt ute i kylan.. Hostan och snuvan blev värre där ett tag men idag mår jag rätt bra faktiskt så det är jag glad över! :)


Men nu mina kära läsare, ska jag och älsklingen se lite på tv nu innan det blir dags att sova :)



PussLOVE.. XOXO<3.

Get right

Tjenare allesammans! :)


Dennna senaste tid för mig har varit dö jobbig!! Alldeles för mycket i mitt lilla stackars huvud och hjärta.. för mycket tankar, för mycket känslor och helt enkelt alldeles för mycket problem! :( Jag tror ärligt talat att det är en aning för mycket som sker just nu att jag ska finna orken att hantera allt som jag egentligen borde göra, everything are far to much for me right now!! Give me a break from all the fucking problems!! Springer in i väggen snart, så jobbigt har jag det just nu :'( ..Önskar fler kunde förstå och peppa en mer och försöka påminna en att tänka på goda ting och inte trycka ned en med mer bekymmer.. gör endast saken värre! Har tillräckligt med problem, om inte tusen gånger mer än "tillräckligt"..

Men från och med NU, ska jag försöka  och kämpa för att ta nya tag och att tänka på allt som är positivt och inte så mycket på allt som är så förbaskat jäkla tungt, blir inte ett dugg lätt eftersom går inte att sluta tänka på dessa hur mycket jag än försöker men jag ska verkligen kämpa för att bli en starkare människa på nytt igen, lyckades resa mig förut och jag SKA klara detta nu! Ska verkligen försöka att även bättra mig och kämpa på nytt igen, but i will need some help sometimes to get stronger.. GAAH varför ska verkligen allt det kämpiga i livet hända plötsligt och samtidigt??! :'( Anyway.....


TRYING TO GET STRONGER!




Imorgon ska jag göra mitt bästa för att verkligen tvinga mig till skolan, hur jag än mår eftersom jag ska ju kämpa med allt som bara går :) Efter skolan åker jag, älsklingen och hans bror till Bispgården för att hälsa på deras underbara syster :) Så hoppas bara att man är på bättre humör och mår hyfsat med halsen, magen och huvudvärken man har och även haft nu ett bra röttet tag :/ Men humöret känns viktigast, vill ju inte sabba allas helg direkt :/ Smartast vore kanske ifall jag stannat hemma, men älsklingen vill verkligen ha med mig och vad gör man inte för honom <3.


Annars då? Fick veta att i princip hela skoldagen var inställd förutom sista lektionen så under tiden åkte jag till mammi och lillebror och halvsov? Ja nu har även mamma tydligen gått och blivit sjuk så jag fick ta och traska till affären där jag fick handla lite vitamin-produkter åt henne innan jag skulle fara till skolan. MEN jag var på så pissigt humör och min dumma mensvärk gjorde inte saken bättre men jag tänkte vara duktig och tvinga mig dit ändå MEN i sista sekunden var jag ärligt talat inte alls så värst duktig och sket i det fullständigt och åkte bara hem där jag dog i soffan en stund.


Nu har jag endast lyssnat på massa gamla låtar - minnen <3 Det var då jag faktiskt kände att jag måste börja kämpa på nytt igen.. kan inte sitta och grubbla över allting hela livet, måste iallafall försöka lyfta mig upp på benen någolunda, hur jobbigt det än är.

Som jag alltid sagt
"Kämpa på fastän det bara är problem, du får bara ett liv så ta vara på det", så jäkla sant och det hjälpte mig förut mer än vad man kan tro!



PussLOVE.. XOXO <3.

That's how it is, deal with it

Idag kom jag lite sådär sent till skolan pga trubbel att ta sig till bussen men kom ju iallafall fram tillslut xD Skönt att det varit en lugn tid på skolan, satt endast och lyssnade på olika redovisningar. Hade det inte varit sådan dag hade jag nog inte orkat ens angagera mig till pluggandet :/ Känner mig fortfarande krasslig efter jag varit jätte sjuk. Tråkigt även att min hosta börjar öka mer och mer och inte nog med det så börjar jag nu få riktigt ont i halsen :( Så ja.. äter glass nu och hoppas på att det mildar lite iallafall, hört att glass hjälper mot halsont så. Vill även säga FUCK människor som man kan göra och säga saker men som helt plötsligt inte ens sedan "existerar i deras lilla värld" och att påstå att man är en lögnare, nä sjukt irriterande! Aja orkar verkligen inte lägga mer energi åt detta när jag redan har tillräckligt med besvär och bekymmer.


Efter skolan åkte jag och min underbara vän Cicci till Åkersvik där jag tog min andra spruta mot livmoderhals canser och efter det var planen egentligen att fara hem till mamma och tillbringa kvällen/natten där men eftersom lillebror är sjuk och jag börjar må pissigt dåligt med min hals, kände jag att det var lite säkrare att åka hem och hoppas på att man inte heller får halsinfluensa som lillebror fått :( Stackars lillkillen :(<3 Går inge bra för varken honom eller mig när det gäller hälsan :/ Han har varit sjuk i två veckor och är ännu de, lika så jag :/ Dock mår jag bättre utom att jag är trött och har sjukt ont i halsen och hostar och lite smått snuvig men mycket bättre än vad jag gjorde för bara någon dag sedan :).

Träffade även världens sötaste Karolina på bussen påväg hem, massa trevligt! Såfort jag känner att jag fått tillbaks min ork och mår bättre, måste vi fasen ta och hitta på något snart igen, I really miss it! :)


Men nu
mina kära läsare tänkte jag lägga mig under en filt och tjocka i mig glassen och se på BB.


Dagens outfit: Mörkblå jeans ifrån Rut, grått linne ifrån H&M, "militärgrön" kavar/sommar jacka som jag fått utav Jeanette för typ sådär tusen år sedan :) och på det hade jag ett långt silver halsband med två ankare på. Även mina svarta nya boots jag fått utav min svärmor igår :)


Bild ifrån imorse när jag väntade på att kunna fara till bussen ^^,



PussLOVE.. XOXO <3.

There is true love for everybody

There is someone for everybody, love yourself to be able to love someonelse


Ja jag skulle ju som sagt endast ta det lugnt i soffan ikväll med tanke på hur trött man kan vara och sjukt ont i ryggen och höften man helt plötsligt ska få :( Sjukt onödigt tycker jag ifall jag får bestämma haha xD Nejmen hur som hellst så gjorde jag något vettigare istället och hjälpte älsklingen och hans föräldrar med att städa undan /rensa lite granna uppe på vinden, sedan har jag stått i timmar ute och äldat lite med Eva, min svärmor :). Trevligt, trevligt var det faktiskt! :).

Jo justja! Jag är så grymt lycklig just nu även just för att jag fått ett par svarta cowboy-boooots utav min gulliga svärmor!! :D LOVE THEM! Har ju redan ett par bruna som jag älskar så oerhört mycket, dock är det tråkigt att dem är fejkskinnade och har inom alldeles för kort tid redan slitits bort i färgen.. :( SUX!! Dessa svarta verkar ju iallafall vara i riktigt toppen kvalite! (Y) Manny good! :) Så nu är min plan att införskaffa mig ett par vita och röda, även kanske ett par nya bruna efter att jag dessa gamla haft sina dagar.. Just hoping it's not so soon ;)

Mina nya älsklingar! Tusen tack till min gulliga svärmor! <3 :)



Nu eftersom min rygg är så tvungen att ta kål på mig och vilja döda mig, tänkte jag faktiskt ta och luta mig bakåt..kanske till och med lägga mig ned under en filt och se på någon intressant film innan det blir dags för min del att sova så jag kommer upp imorgon :). Får även hoppas på att min rygg kommer vara snällare med mig imorgon och jag faktiskt kommer kunna röra mig som en människa xD.


Ps. Igår bestämde jag mig även för att försöka prova mig på en ny look gällande håret, (bild nedan). Var ju så sjukt less på min lugg nu när den blivit så lång, var endast i vägen heeela tiden och kunde aldrig riktigt få till en bra frilla som jag var nöjd med. Varit nära på att klippa till den kortare men vill ju faktiskt testa få den nästan lika lång som mitt resterande hår :) Inte långt kvar nu så vore trist att ge upp utan att få se hur det skulle bli.

Just nu om jag ska vara fullt ut ärlig så känns det riktigt ovant, samtidigt som det känns skönt att inte ha den där störande luggen ivägen nästan jämt så får se hur det går :).



PussLOVE.. XOXO<3

Sing with me

Idag skulle jag följa med lillebror till läkaren men blev inte så, dem ringde upp efter en stund och sa att dem inte hade tid och att vi skulle ringa dem imorgon och boka tid, kunde inte liksom boka en på en gång??! Aja... Så jag och sjuklingen satt och byggde massa lego, hoppade liiite studsmatta, vågade inte hoppa mer med honom med tanke på hur han hostar :(. Så har vi även lekt värsta grymma cawboys xD och att en massa mer skojsigt där fantasin förde oss :) Haha ja vi har haft det väldigt kul ihop :)

SYSKON KÄRLEK! <3 :)




Skulle även träffa Jeanette, men blev inte heller av så jag bestämde mig för att ta och passa på att åka och sola lite granna, var ju ett tag sedan senast nu så .. och jag vill ju vara brun till studenten :). Har även höllt älsklingen lite granna sällskap medan han höll på med bilen men efter en stund blev jag hungrig så gick in och gjorde potatisbullar och när jag gick ut igen till honom, var han klar. Så duktig han är! :)


Nu är jag sjuuukt trött, PANG sa det så vart jag av med all min energi :/ så jag tänkte ta och endast lägga mig ned i soffan, kika lite på BB och unna kvällen med filmmaraton därefter ihop med min godispåse xD ..ifall jag inte somnar vill säga haha.




PussLOVE.. XOXO<3

Från fel del av staden

Jag har precis hoppat ut ur duschen, skönt!
Så just nu ser man ut som en "blöthund" & krullig i håret är man - Så jäkla läckert! ;D hahaha :P




Börjar äntligen trivas lite med mitt osminkade jag, inga som hellst finnar attakerad över hela hakan som jag brukade få.. Känns toppen! (Y) :) När jag väl får någon finne en gång i månaden typ så är det inge många alls, börjar minska nu med tiden och det glädjer mig starkt faktiskt :).  (HAHA kanske inte intressantaste att läsa men nu är det min blogg och jag skriver om vad jag vill so deal witht it) ;). Klart att man vill ha fin och len hud ju, har den senaste tid inte alls haft smink på mig utan låtit huden fått andas och njuta av solen :).


Annars då så är mitt älskade hjärta ute och hjälper pappan sin med båten tror jag? :) Medan funderar att ta och slå på en film och bara vila magen min. Imorgon efter skolan ska jag träffa älskade Plättan innan hon ska jobba, så får se vad vi hittar på för trevligt :). När det väl blir dags för kvinnan att jobba, tänkte jag åka och hälsa på lillebror som är så enormt saknad utav mig just nu, gud vad jag ska krama om honom och så tänkte jag att vi ska ta och hoppa som galningar på hans nya studsmatta som han fått i födelsedagspresent som jag faktiskt är lite avis på :$ HAHA vill också ha en här hemma xD ..Barnslig man ska vara haha bygger lego och hoppar studsmatta.. haha men man ska njuta av livet och inte vara allt för seriös utan kunna ha roligt och vara barnslig så länge man kan (dock är det klart att barnsligheten inte ska gå i överdrift..) Men ja, jag antar att enligt min älsta bror, borde jag även ta och leka med barbie dockor för det tycker han jag borde göra eftersom det är hans anledning till varför jag inte är mogen :P oj oj oj Orkar inte haha xD Låter så roligt att jag endast börjar skratta varje gång jag ser på barbie dockan jag fått utav min andra storebror som gav mig den i julklapp iår endast FÖR ATT! :D<3


VÄRLDENS SÖTASTE & MEST ÄLSKADE LILLEBROR - Hampus MIN SKATT <3




Oh gudaness asså vad jag önskar att jag haft pengar till att kunna tatuera mig, lägga lite färg på huden :D SÅ JÄDRANS SNYGGT!! Har redan en, men vill 2-3 till! <3 En på revbenet, en på handleden och KAAANSKE en på skuldebladet :). Men det får vell bli om något år kanske.. Finns ju inte så mycket att göra åt saken direkt xD. Mycket man vill, men man kan inte få allt på en och samma gång o.0 Man måste som sagt kämpa lite för att kunna få det man vill ha i livet :).


PussLOVE.. XOXO <3.

Follow your heart & live up to your dreams

Imorse mådde jag ännu helt världelöst men under dagen blev jag bättre och lite piggare iaf.. Så det är skönt, hoppas det håller sig nu bara. Ville ärligt talat att någon skulle göra mig tjänsten och typ döda mig elle något, ville verkligen bort .. sjukt emo jag vart xD Men det kändes verkligen hemskt så som jag mådde i två hela dagar nonstop! :( So not cool!

Hur som hellst så har jag idag kikat lite på olika slags tapeter via internet, hittade dessa:




Som ni förmodligen inte ser vad som står i texten på bilden.. fastnade jag lite extra för vissa utav dessa :).

Tänk er nr 2 / 3 tillsammans med nr 4 inne i sovrummet och att en utav dem vore som en fondvägg. Nr 8 i vardagsrummet och nr 7 som en fondvägg inne i köket tillsammans med någon annan tapet.

Så typ nr 10 / 11 / 12 eller 13 i hallen, jag tror faktiskt det vore snyggt! :)


När jag visade för älsklingen, tyckte han om dem och dem var inte så himm
elskt dyr heller så får se ifall det blir dessa eller ej. Man vet ju aldrig, vi kanske hittar andra vi tycker bättre om till och med.


Annars idag
har jag endast legat i soffan med läsk, godis, chips och kollat på massvis med olika filmer. Första dagen då man börjar må bättre är det ju nog bäst att endast slappa hemma och ta det lugnt. Vill ju lyckas komma upp på fötterna snart igen och kunna leva livet som en riktig människa :P Inte typ vara en levande zombie och endast vara liggandes hemma hela veckorna :/ Vore även skönt att lyckas bli frisk och pigg igen så man kanske kan orka och kunna ta ta
g och kanske börja träna, var ju år och dar sedan sisst känns det som.. xD


Jag måste även säga hur sjukt man kan sakna sina nära och kära .. och ett land =/ :( Hade jag haft cashen, hade jag direkt åkt till Polen och hälsat på min älskade morfar, hans sambo, mina bästa vänner Szymon och Paulina och massa massa andra som har en enorm plats i mitt hjärta! <3

<-- Szymon & Paulina -->



Ärligt talat, dem måste vara världens bästa vänner!! Saknar dem så otroligt mycket att det gör ont inombords! :( <3 Hoppas verkligen att planerna blir som planerade och att dem kommer kunna komma och hälsa på mig och älsklingen i sommar ifall jag inte lyckas ta mig till Polen. :) Men det är ganska klart att jag saknar dem stenhårt, har ju känt dem under hela min uppväxt, ända sedan jag gick i blöjor och vi åkte till Polen varje sommar. Sommrarna var alltid årets höjdpunkt för mig, aldrig haft så roligt som just där med mina kära vänner. Tråkigt nog åker man inte dit lika ofta nu och det är klart att man saknar det då.. :/


Men nu mina kära läsare, tänker jag ta mig min sista kvälls-cigg, jojag vet.. mycket dåligt och jag är inte direkt stolt över att jag röker! Menmen.. ingen är perfekt, right? :) Tjarå and Take Care! :*




PussLOVE.. XOXO <3.

Don't hold your breath

Musiken är nu på - för nuvarande lyssnar jag på Nicole Scherzinger, ovanligt? haha nej xD Men hon är fan bra! Bra låtar och så jäkla good looking att man nästan blir lite avis.. :/

Bredvid henne ser man ju ut like a beast :/

Haha hur som hellst, har precis kommit hem och jag dööör vad äckligt man kan må, orkar inte.. borde vara förbjudet att få må sådär!! :'( Annars då? Ja imorse tvingade jag mig upp trots hur pissigt jag mådde, halvvägs till skolan ansåg jag att jag inte alls klarar av detta så åkte hemåt till mamma istället där jag sov en stund och hoppades på att må iaf lite bättre när jag vaknat men inte då! :( Lillebror var även sjuk så vi låg och kollade på barnprogram halva dagen, sedan satte vi oss och byggde lego i timmar <3 Man kan nog aldrig bli för stor för lego haha :D

Såhär blev resultatet utav vårat fräna lego-mästerverk som vi byggt..



Blev riktigt fränt ändå asså! ;) Designade även en basketkorg och en linbana på ett däck som man kan åka på ^^, Man kanske borde ta och satsa på arkitekt yrket ? ;) haha :P


Annars är allt bra med mig.. dock sjukt deprimerad utav brist på jobb/ sommarjobb.. Så jag både längtar tills man tagit studenten, samtidigt som jag verkligen inte gör det med tanke på att jag vet hur tungt det kommer bli med 0 kr /månaden. Nu när man endast har att leva på ca 1 000 kr /månaden, vilket absolut inte är något alls när man inte bor kvar hemma.. Måste ha för räkningar (lyckligtvis har jag ännu inte så mycket men är tillräckligt för mitt mini bidrag som man får i studiebidrag), sedan måste man ju ha pengar för att handla special äckel kost (har ju gått och nyligen blivit gluten allergiker..), smink, schampoo /balsam osv.. Allt detta kostar ju också. Nä usch jag vet inte alls hur det ska gå när man inte alls kommer ha några pengar över huvudtaget under sommaren.. :( Går runt och tänker på det heela tiden trots att jag inte vill, blir endast orolig ju :( Har sökt massvis med jobb men antingen vill dem anställa en men kan inte eftersom företagen inte har råd till det eller helt enkelt inte behöver få in mer anställda.. Hoppas iaf att jag får jobbet på posten, det är iaf något. Vore till enorm hjälp! Så får se hur det blir med detta.



Igår pysslade jag med att designa ett eget armband helt från grunden, som jag faktiskt tänkte ge till mamma i present. Hon har länge velat att jag skulle göra ett (eftersom hon tycker jag är så duktig på sådant och jag har länge lovat henne ett) så nu var det vell på tiden då haha :)


Sådär blev resultatet utav armbandet, riktigt nöjd med det blev jag :) Ett jäääkla pysselgöra men what the heck ;)



Hon blir nog glad.. får man hoppas haha :) Är ju lite extra speciellt även med tanke på att jag gjort det själv hihi :) Älskar att pyssla! Hade lätt kunnat jobba med sådant - att designa olika möjliga smycken :).


Men nu eftersom jag mår som jag gör, ska jag nog ta och lägga mig ned i soffan igen och se på någon film och hoppas på att inte kräkas.. Har varit fruktansvärt illamående hela dagen men känns tyvärr bara mer och mer nu :/ :( Senare om jag orkar tänkte jag försöka kika lite på olika slags tapeter :) Fick ju i uppdrag utav älsklingen att välja ut tapeter till huset som vi ska flytta in i, svårare än man kan tänka sig men det ska nog gå och ska bli spännande! :) Aja tjaarå! :)



PussLOVE.. XOXO <3


I'm the luckiest girl in the whole world

Igår var det även valborg så efter att älsklingen hämtade mig hos mamma vid 13-tiden så när vi kom hem, hjälpte vi till med att städa, laga mat osv.. På kvällen när gästerna (resterande utav älsklingens familj kom och hälsa på), grillade vi massor med gotta, åt oss riktigt propp mät xD :) Gjorde vår egna maj-brasa, sjöng osv. Det var en riktigt trevlig och mysig kväll måste jag säga! Även min bästa valborg ever, everything was perfect :) Man behöver som sagt inte festa och typ supa skallen av sig endast för det är Valborg, går lika bra att umgås med nära & kära och endast ha det mysigt i lugnt och ro och massa trevligt :) Hoppas ni med haft en riktigt bra kväll igår! :)


Idag är det fantastiskt fint väder, känns verkligen som en varm sommardag så nu ska jag ta och pallra mig ut och steka en stund i solen :)




PussLOVE .. XOXO <3

RSS 2.0