Allt ändras men vissa saker blir bättre


Idag är det 1:a advent, helt tokigt vad fort tiden har gått! :o Det känns som att sommaren nyligen varit här och snart är det redan Jul..

Denna veckan har jag varit sjuk och tillbringat min tid hemma i sängen direkt efter skolan ända tills jag skulle upp till skolan morgonen därpå igen.  Har även myst en massa tillsammans med min gosiga och underbara lillebror, sötast i världen de är då han iallafall! :D ♥ Men igår mådde jag så mycket bättre så jag drog på filmkväll, vi såg på filmen "Easy A" en typisk tjejfilm men den var riktigt bra faktist! :) Sedan hade vi det jätte roligt och unnade oss med lite "Kareoke" och en kamera HAHA xD Lätt snyggaste :P Vi stod och tönta oss ändda till 6.00 på morgonen :o  hahaha grannarna trodde nog att vi var påverkade med sprit men nope inte en enda droppe ens haha man kan ha så sjukt roligt utan sprit, förstår mig inte på folk som måste dricka för att ha kul :s Då är man bra trist som person om man inte kan ha roligt utan. x)

Eftersom att vi sjung en massa i timmar så är min röst riiisig nu och jag kan inte sluta hosta, har blivit sådär torr i halsen så det irriterar starkt =/

Idag har vi inte hunnit med så mycket mer än att gå på någon julskyltning och bara checkat läget :p Blir vell mat snart och se på filmen "Never Back Down" jag har redan sett den ett par gånger innan men Hunny vill se den men som tur är den ju riktigt BRA! Så det skadar inte att se den ytterligare igen. :) Senare lär vi ta och hitta på något mer bus att göra under kvällen, som vanligt haha :)




Förrgår när jag inte kunde sova under natten (eftersom jag sovit bort alla dagarna haha) så istället roade jag mig med att skriva en dikt haha:

I mitt sagoland finns du och jag,
där blir drömmarna aldrig svag.
Våra hjärtan står i brand,
håller dig hårt i din hand.
Dig ska jag aldrig släppa,
utan för evigt ha dig inom mitt hjärta.


PussLOVE ♥

If i had one wish, i would wish about you . . .


OMG! HELT INSANE!!
Jag har suttit i nu 5 timmar och skrivit klart en sjukt dryg och jobbig läxa!! Galet sjukt att det tog 5 timmar att göra den även fast jag enbart suttit och höllt på med den, utan att jag nördat med något annat. Men nu är jag iallafall äntligen klar och jag är otroligt nöjd över mitt arbete jag utfört! Duktig flicka! Är faktist lite stolt över hur duktig jag har blivit med studerandet. :):) Hihi.

Eftersom jag varit ledig från skolan idag, pga. klassen skulle hälsa på olika skolor idag i grupper, och eftersom min grupp ska göra det på fredagen istället pga kära Malin skulle på begravning :'( Gumman det gick inte en minut utan att jag hade dig i mina tankar, var stark! ♥

..Men som sagt, eftersom att jag varit ledig idag så ägnade jag dagen åt att städa och sedan tog jag mig en tripp på birsta tillsammans med min hunny, Jeanette :) När jag skulle hem kunde jag ta bussen hem men kände helt ärligt ingen lust att sitta och lata mig på en bus, så himla långt är det inte så jag bestämde mig snabbt för att ta mig den promenaden och jag kan säga er att det var riktigt uppfriskande och härligt! :)

Så nu de senaste 5 timmarna har jag dårå suttit och nördat framför uppsatsen, som gick jätte bra att göra men som sagt, drygt mycket att skriva och bläääh. blev 5 sidor sammanlagt. haha :P



Ååååh se så söt Jeanette är, strax innan att jag blev klar med läxan skrev hon till mig på msn så när hon skulle gå öppnade hon sitt hjärta för mig hihi :) Såhär skrev hon:

"Nu ska ja ta o lägga mig o sova ja!
men vi höres älskling! <3
bara så du vet, så älskar jag dig jätte mkt! och vill aldrig förlora dig ! du må vara liten, men du är en stooooor del av mitt liv <3 och vet inte vad jag hade gjort om ja inte hade haft dig !
Puss min fina och helt underbara älskade Dzesii (L)(L)"


- Älskling, du är bara för söööt!! Jag älskar dig med hunny ♥ Det går att ersätta vänner, men det går absolut inte att ersätta Dig! Jag vill aldrig mista dig, tänk på allt det roliga vi gjort, vi har alltid det roligt och vi förstår oss på varandra till tusen, allt detta betyder mer än vad ord kan förklara. Jag hoppas verkligen av djupet av mitt hjärta att vi för all framtid kommer att förbli bästa vänner ♥ Bunny LOVE Hunny :) ♥


PussLOVE ♥


True love is hard to find


You know our love was meant to be

The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time
You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul, Baby

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

And I know, yes I know that it's plain to see

We're so in love when we're together
Now I know that I need you here with me
From tonight until the end of time
You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart
In my soul


Hard to say I'm sorry


Everybody needs a little time away.
I heard her say,
“From each other.”
“Even lovers need a holiday.
Far away, from each other”

Hold me now

It's hard for me to say I'm sorry
I just want you to stay
After all that we've been through
I will make it up to you
I promise to
And after all that's been said and done
You're just the part of me I can't let go (Ooo ooo)

Couldn't stand to be kept away

Just for the day
From your body
Wouldn't wanna be swept away
Far away, from the one that I love

Hold me now

It's hard for me to say I'm sorry
I just want you to know

Hold me now

I really want to tell you I'm sorry
I could never let you go
After all that we've been through
I will make it up to you
I promise to
And after all that's been said and done
You're just the part of me I can't let go

After all that we've been through

I will make it up to you
I promise to

You're gonna be the lucky one


When we get there gonna jump in the air

No one will see us 'cause there's nobody there
After all, you know we really don't care
Hold on, I'm gonna take you there


Happy heart


Mitt liv är inte nära mot lätt MEN ändå finns det så förbaskat mycket här i mitt liv just nu som jag älskar och uppskattar starkt! Bortsätt från allt det jobbiga och trista är mitt liv helt underbart och precis så som jag vill ha det, ja jag faktist älskar mitt liv, just tack vare allt annat som livet bjuder på. :)

Har nyligen kommit in från en picknik ute i snön med varm och god choklad, godis och macker. även en massa åkturer på pulkan tillsammans med Jeanette. Myyyyysigt och fruktansvärt roligt! Om någon påstår att vi är knas är crazy pga det finns faktist inget dåligt väder, utan dåliga kläder. Så ta och klä på er ordentligt och ta för er utav nöjet och allt det roliga man faktist kan göra ute oavsett väder! ;) Tidigare har vi ägnat oss åt att baka 65 enorma bullar och risbräck, blev riktigt gott detdär måste jag faktist få påstå! :)

Nu tänkte vi ta och mysa ned oss i sängen och slå på filmen "Factory Girl" innan vi låter drömmarna föra oss bort i sagornas land haha. :P



PussLOVE ♥

One more chance


Klev upp kl 7.00 igår åkte iväg till skolan där vi såg på en riktigt bra film faktist men tyvär minns jag inte vad den hette. Efter det åkte jag en sväng på birsta där jag mötte Jeanette så skulle vi ta samma buss in till jobbet men när vi var på plats, på jobbet fick vi höra att det blev knas. För många som skulle jobba hade kommit och Jeanette var trött osv, hade ingen lust att jobba så hon fick åka hem igen medan jag stannade kvar och slet ända till 03.00. Det har varit fruktansvärt stressigt men riktigt kul även! Hade faktist gärna kunna jobba med detta mycket mer, alltså fastanställt typ eller hur man ska säga :P När jag äntligen kom hem var klockan strax innan 4, så gick raka vägen till sängen och la mig. Vaknade något vid 12-tiden idag och har enbart suttit sådär sliten och slappat framför tv:n och kollat en massor utav "Run's House" helt störtskön familj! x) Eftersom att jag var riktigt trött efter igår så somnade jag snabt in, så tog mig en liten power-nap i 1timme. Nu sitter jag med mammi och ser på en film "Heartbreak hotel", samtidigt som jag för över mer musik till mobilen, aldrig fel med de inte ;)
Känns riktigt skönt med att ta det lungt efter en lång och stressig dag.


The true
Jag har tyvär inte mått något alls bra under den senaste tiden och antar att min omgivning har märkt och drabbats lite utav det med, men igår efter att jag klivit upp så kände jag att detta var en helt ny dag, nya tag, nya möjligheter, ny start på ett nytt gott liv. Från och med nu tänker jag bli densamma glada roliga tjejen som jag egentligen är. Jag ska inte låta andra trycka ned mig och jag ska enbart se på allt det positiva med nya ögon och inte alls låta mig tänka och bry mig av det trista. Man mår inge gott utav det ju. Så nu ska jag ta och vara glad, positiv och se världen med helt andra ögon och enbart ta och suga åt mig utav allt det roliga positiva som livet bjuder på! :)



PussLOVE ♥


hlsd


Sitter på skolans dator och har det jätte trevligt framför nördandet .. elle så inte xp
Börjar lektionen snart så ska vell ta och gå vilken minut som helst.

GRATTIS till Ellenor som fyller år idag ;)<3

.:.


Igår åkte vi med klassen till sidsjöns dagis och hälsa på vilket var roligt men tyckte även att det var urdåligt där, inte ett dagis jag skulle vilja mitt barn gick på iallafall... men man fick tårta så det var ett plus där :D hahaha :P när jag kom hem mådde jag så förbaskat dåligt, hade sjukt ont i huvudet så gick raka vägen och myste ned mig i sängen, somnade ganska så direkt och vaknade inte förän imorse då jag skulle upp till skolan igen, så sov bra många timmar haha men det behövdes. Underbart! Helg imorgon, veckan har gått otroligt fort, vilket är bra såklart :) Imorgon efter skolan tillbringar jag dagen på jobbet, kommer inte hem förän något efter midnatt så lär vara ganska så sliten under lördagen så blir nog en lugn helg för mig, antar jag. Härligt att få tjäna lite extra pengar, behövs verkligen känner jag! :) Det ska bli kul, men stressigt som attans så funderar att ta och lägga mig tidigt ikväll med.. så att jag orkar med allt imorgon, senast fick man knappt någon tid att gå på toa ens så blir ju inte nå slappt jobbande elle.



PussLOVE ♥


Gotta leave it


Sitter i Timrå och ska snart börja ta och gå i kylan, till bussen. Känns drygt att åka in till skolan för en lektion när man ändå inte har något att göra eftersom jag redan gjort klart allt de vi håller på med just nu men närvaro är bra trots att man har blivit mega förkyld :( Och i morse börja jag även blöda näsblod för första gången i hela mitt liv. WHY NOW??! Men det är över nu som tur, hoppas det inte kommer tillbaks igen bara! Inte förän jag kommer hem iallafall haha x) Men hade ju sett lite roligt ut ifall jag var tvungen att gå med en bomullstuss uppstoppad i näsborren :P Hur som hellst, efter skolan tänker jag åka raka vägen hem, kramas och gosas med min älskade lillebror som jag saknar starkt! sedan ska jag nogg bara lägga mig och sova/vila men får absolut inte missa DH! :)

Fick även nyligen höra från min älsta bror att det var dålig stil utav mig som inte hejade på hans nya tjej då dem var och hälsa på hos oss nu i helgen, jag ber så mycket om ursäkt för det men tyvär ser jag ingen mening i att heja på någon som enbart säger dumheter om mig även fast personen inte känner mig som person. Du har iallafall mist din chans i mina ögon.  Ska man bedöma någon ska man lära känna den personen först tycker då jag iallafall. :)


PussLOVE ♥

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Igår under dagen var det inget speciellt, en lugn slapp dag framför filmer.. Såg på "My sisters keeper" och "The women", båda filmerna var riktigt bra men grät nästan hela tiden under den första filmen, den var riktigt bra men så sorlig :( Lätt se värd! Den andra filmen var med riktigt bra men fanns ingen man i bild, man hörde en kille men man fick aldrig se honom, fanns enbart kvinnor så det var lite udda men den var bra! och man tänkte ju inte så mycket på att inga män var med heller.  Gosade även massor i sängen tillsammans med min underbara lillebror som jag älskar utav hela mitt hjärta!! He's my everything! ♥ ♥

Under kvällen kom min älsta bror hem och hälsa på tillsammans med hans nya tjej så jag tog mig en promenad till e4an där jag hoppade på bussen där jag mötte Jeanette som varit bortrest över helgen. SO WELCOME BACK HUNNY! :D ♥ Vi bestämde oss för att dela på en pizza men jag orkade konstigt nog inte mer än 3bitar, och dem var mer påtvingat =/ Den var så förbaskat gott men verkar som om jag tyvär fått det svårt med att äta igen :/ I really dosn't like it! :( Har typ inte ätit något allt under dessa två senaste veckorna, känner inte ens hungern mer. :( Vid 02.00 -tiden fick jag och hunny en knasig kick i oss som började busa en massa. Vi tyvkte att kissen Gizmo skulle med få se på snö så vi tog honom i koppel och bar ut honom haha så söt han va då!! :) Men det slutade ju med att jag blev ner puttad i en snöhög och när vi gick in igen skulle jag hämnas så jag slängde lite vatten på Jeanette men fanskapet höll ju redan i ett klas med saft så jag blev dränkt i de plus massa vatten! Det ska alltid gå skit för mig (Y) haha. Sedan fick vi för oss att vi skulle dra ut och åka pulka och tönta oss, så det blev även lite snökrig där med och jag gjorde självklart illa mig i svanskotan pga ett jädrans hopp någon unge var tvungen att bygga!! Så nu kan jag knappt röra mig :( That sux! Men jag var grym på att stajla på backen! ;) HAHAHA eller så inte, flög några gånger ... I belive I can fly..! ;D hahaha ;p När vi kom hem drack vi varm choklad Jummey! :D

Denna kväll/natt var sjukt rolig, lite töntig möjligtvis men vintern blir så mycket roligare om man gör det bästa utav situationen och man ska ha i sig lite av det barnsliga tycker jag ;) Men dock inte i överdrift dårå.. :P Vi somnade inte förän något strax efter 05.30 tiden =/ AJSING BAJSING! Känner idag att jag har blivit förkyld .. snuvig och ont i halsen =/ Jag har inte tid att vara sjuk nu, SUCK!




PussLOVE ♥

boli w moim sercu


Igår när jag kom hem så fick jag ta emot massa skit enbart för att jag behövde internet för att kunna göra läxor som jag behövde internet till. Tillslut efter massa bråk fick jag äntligen sätta igång med pluggandet.
Direkt efter att jag pluggat klart så gick jag och la mig i sängen och somnade in inom snar tid. Jag hade grov huvudvärk under hela skoldagen, sedan ökade den efter all skit jag fick ta emot och efter alla tårar .. sedan skulle jag koncentrera mig på läxorna och när jag äntligen la mig för att vila, kändes det seriöst som om jag haft lätthjärnskakning :'( INTE COOLT! Hur som hellst så somnade jag något strax efter 19-tiden och vaknade inte förän jag skulle kliva upp till skolan, vid 8-tiden. Men det behövdes!

Tydligen har man en kung i huset, och det är bara att ta och börja inse det enligt honom..låter väldigt moget! (Y) Men vad jag har hört så brukar kungarna vara lite ego utav sig men ändå vilja andra väl, men denna kung i huset är mega ego och vill verkligen ingen någon annan väl, förutom sig själv (Y) AwEsOmE! ..

Hur som hellst sitter jag nu på skolan och svarar på en jädrans massa jobbiga frågor, men nu har jag tagit mig tiden att ta mig lite rast, känner jag att det behövs starkt! Men tänkte ta och sätta igång igen med det så att jag hinner med det i god tid :) Efter skolan ska jag åka hem till Jeanette, sedan tänkte vi ta bussen in till stan  tillsammans innan hon ska fara hem och hälsa på pappsen :)


PussLOVE ♥

Now it is snowing in lots ..


Jag har tyvär inte bloggat något nu på ett tag och kommer inte kunna göra det lika ofta nu pga har inget internet hemma. Men dessa dagar har jag tillbringat i skolan, pluggat mycket, träffade även på min kära vän Niklas Sahlin så det var kul att se honom igen, var ett bra tag sedan vi sågs..senast var det något i sommar då vi var och bada. Nu sitter jag hemma hos Zahraa :D ♥ Vi har suttit och sett på tv, ätit lite gott och jag har även försökt lärt mig lite arabiska haha men det gick väldigt bra (Y);) så har vi skrattat massor och töntat oss som vanligt och jag har även vaxat mig nyligen HAHA AAAAAAJ! :o x) Nu ska vi sätta oss under täcket eftersom det är så otroligt kallt och se på en sjuk film som verkar vara jätte rolig! :)

Idag har det snöat heeela dagen lång, helt sjukt vad mycket snö det kan bli. Verkligen från ingenting till sjukt mycket! :o Det är jätte vackert när det är vitt ute, så mysigt! Men kallt :'( Så jag önskar mig nog i julklapp från Tomten, en varm och härlig sommar HAHA ;):p



PussLOVE ♥

Is it good or is it bad...?


Igår var det en lugn och mysig dag/kväll! :D
Jag och Jeanette vaknade så sent som 14-tiden :o Vadå vänt på dygnet? HAHA ;P Inte bra nu när skolan ska börja =/
Vi gick direkt till systemet men det var ju stängt så det blev inget utav det, men lika bra vi var ju redan helt slut pga vår otroliga trötthet så vi myste ned oss i soffan och såg på filmerna "Wallstreet" och "Karate Kid" :) Tycker att filmen "Karate Kid" var väldigt bra!! :D Medans Wallstreet var lite mindre bra men den var inte dålig den heller! Sedan bestämde vi oss för att rita/måla lite innan vi gick ut och gungade och gick vidare till ett mysigt ställe vi öpptäckte, vi tog med oss filt, cola och en ficklampa eftersom det var kolsvart ute x) Så la vi oss på filten och såg på stjärnorna :D Myyyysigt och så fantastiskt vackert! :D Påvägen hem hittade vi en vit snusdosa så vi började larva oss och spelade lite fotboll med den hahaha x) När vi kom hem åt vi pizza och till det drack vi mer cola NOM NOM NOM :) Efter att vi ätit tänkte vi slå på film men vi insåg hur sent det redan hunnit bli :o Så vi myste ned oss i sängen och somnade lika snabbt haha.

Fick även reda på att Conny ska skriva på kontrakt idag angående lägenhet :) Glad för hans skull, att han äntligen fick tag på en lägenhet! :) Men känns så overkligt just nu eftersom han kommer bo så nära mig nu haha. Hade aldrig kunna trott de elle! xp

Nu har vi nyligen vaknat, Jeanette klev precis ut ur duschen och nu tänker jag hoppa in :) Detta blir nog med en slappdag only skulle jag tro, är ju så trött och så kallt och blåsigt ute så man tappar ju lusten ganska så fort att gå ut:/



PussLOVE ♥

People fear what they don't know


Har nyligen ätit middag så nu är min mage glad :) Sitter nu här och ser på serien "The Big Bang Theory" samtidigt som jag funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Känner för att enbart ta det lungt ikväll, kanske slå på någon film och mysa under en filt med mysig belysning. Jeanette är och jobbar ikväll och kommer inte hem förän kanske något vid midnatt så jag har städat lägenheten så att det blir härligt att komma hem igen till en fin och städad lägenhet, efter em lång och stressig dag. Tog mig även en varm och härlig dusch, vilket är så fruktansvärt härligt nu när det är så kyligt ute. Och eftersom att BDB verkligen är en kass hemsida och jag ändå sällan var inloggad där så tog jag bort mitt konto. Nu tänkte jag ta och spela lite "Super Mario" haha det är sjukt att det har gått så många år men man verkar inte kunna växa ifrån detta :P



PussLOVE ♥

Jams Dean


Bläääh kunde inte alls sova inatt! Hade världens huvudvärk så satt och ritade till 04.00, strax efter 07.00 ville Jeanette att jag skulle öppna för henne eftersom hon kom hem så himla tidigt! Så gjorde det och gick raka vägen och la mig, slockna på direkten! x) Men nää inte fick jag sova ut så värst mycket eftersom 08.30 bestämde hon sig för att ta och väcka mig så att vi kunde ta och åka in till Birsta City haha så jag gjorde vell det då, var ju så fint väder ute med så varför sova bort det? :) Vi var i birsta från 10.00-17.20 kanske :o och inte har vi suttit något, enbart i kanske 10 min då vi fikat, så vi har bränt sjukt med fett xD Vi har haft det riktigt kul, varenda minut som gått. Haha som vanligt så har vi det sjukt roligt med massvis med skratt! :D Så söt som Jeanette är så köpte hon ett silver halsband åt oss, ett hjärta som jag bär på ena halvan och hon bär på den andra ME LOVE IT! :D Taaack så mycket hunny! ♥ Så köpte hon en massa annat bra köp med, sedan for vi vidare till Ica Maxi där vi handlade mat och kattsand :)

Nu är vi äntligen hemma, underbart! Båda är något slitna haha ont i varenda kroppsdel Men det var det lätt värt! x)
Nu gick Jeanette ned till Coop för att hämta ut ett paket som kommit, haha är ju faktist en julklapp åt mig tydligen, iiiiiiiiiiih är så otroligt nyfiken!! Vill bara få öppna nununuuuu :D haha. Själv sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att maten ska bli klar och att hon ska komma hem igen så vi kan äta, blir godmiddag! Älgfärsbiffar, potatisklyftor med sås NOM NOM NOM! :) Lääängtar, är riktigt hungrig nu känner jag :p WEEY MY HUNNY IS HOME NOW!! :D ♥ Men det var tydligen inte min julklapp, utan något annat som hade beställts för länge sedan :P Nu är maten även klar så nu ska vi äta! :D Senare tänker jag ta mig ett varmt härligt bad och kanske slår på någon spännande film eller något, får se vad som hittas på för trevligt. :)



PussLOVE ♥

Mam juz dosc ...


Morgonen började underbart bra iaf, mooosigt! :D
Men bestämde mig snabbt för att förståss fortsätta med sovandet eftersom klockan var enbart strax innan 7 på morgonen haha xD Kändes som om jag hade kunna sova bort heeela dagen om jag velat, men vill ju inte sova bort hela dagen känns bara drygt och bortkastat. Haha det är överskattat att sova, sova kan man göra den dagen man dör :p Så jag klev upp vid 11-tiden, tog mig en mega snabb dusch och bara en liten stund efter smsa Mattias Söderberg mig och sa att han var i Ljusta, han hade vägarna förbi. Så jag gick och mötte honom en kort stund innan han skulle vidare till Timrå för att fortsätta med att tatuera sig på bröstet. Kommer nog bli snyggt detdär :)


Några timmar senare fick jag en enorm utskällning angående att jag umgås med två vissa personer, Jeanette och Conny som absolut inte har gjort mig något ont! Snarare hjälpt mig mer än vad någon någonsin gjort. Utan dessa två änglar hade jag helt ärligt inte klarat av att stå på mina egna ben! Så jag är obeskrivligt glad över att jag har dem i mitt liv och tänker inte säga upp kontakten med dem, enbart för att andra inte kan acceptera dem eller kunna faktist se deras sanna sida. Vilket jag tycker är otroligt tråkigt :( Jag tycker att man först måste kunna ta sig tiden för att verkligen lära känna någon innan man faktist ska kunna bedöma personen. Men vissa väljer tyvär det redan vid första början och ger dem inte den chansen, så det är då klart att personen tappar intresset och behandlar den som man själv blir behandlad. Sedan fick man höra allt annat, allt från A-Ö, vilket faktist tog hårt på hjärtat! :'( Jag kommer nog aldrig kunna glömma alla dessa grymma saker jag fått höra utav er nu de senaste åren, men nu har du iallafall både visat och sagt rakt ut vad du väljer att göra och skiter fullständigt i mig så grattis nu har du förlorat en dyrbar gåva man tyvär faktist inte kan ersätta. Önskar från djupet av mitt hjärta att du bara kunde förstå vem jag verkligen är och kunnat öppna ögonen och öronen och verkligen se den sanna sanningen och sett hur jag har blivit behandlad den senaste tid och kunna höra vad jag försökt sagt, men det är något svårt för min del då du vägrar se. Det sägs att man ska lyssna på barn, men andra tror ju enbart att barn ljuger och vuxna är ärlig fullt ut. Men varför då i hellsicke hade jag då alltid ställt upp för er och hjälpt er då ni som mest behövt min hjälp, då ni verkligen bad mig. Jag hade kunna valt att få detta att skita sig och istället må gott själv, men jag hade inte detta hjärta att kunna se dig lida och förlora en person du älskar så jag har ställt upp gång på gång och verkligen räddat er relation även fast jag inte borde det för mitt egna bästa. Men ingen tacksamhet utan som vanligt kastar ni enbart massa skit på mig, mår ni bra av det??! För det gör då iallafall inte jag!! :'( Jag har varit stark som orkat ta emot all er skit i snart 4 år men känner jag mig svagare än någonsin. Hoppas ni är lycklig, för nu har ni verkligen lyckats att bryta ned mig helt! :'( Att du inte förstår vad du gör, att detta verkligen sårar starkt. Men du har sagt vad du väljer och då är det inte jag, utan din kära man som kom in i ditt liv och leker superhjälte och att du inte ser vad han gör med mig är det sjukaste!
Hoppas ni kommer leva ett gott liv tillsammans!

Eftersom Jeanette ringde mig efteråt då jag grät, bad hon mig att jag skulle komma hem till henne så vi har suttit och ritat tillsammans, lyssnat på musik, kikat på youtube och ätit god mat! Det blev Fläskfile, krocketter med bea-sås NOM NOM NOM! :D Magen är väldigt glad hihi :) Funderar nu att ta mig ett varmt och härligt bad och slå sedan på någon spännande film. Imorgon blir det nog en tur på Birsta tillsammans med Jeanette :)

Ps. Jag hittade en bild på en ängel som jag hemskt gärna skulle vilja tatuera in på revbenet. Ska göras någon dag då jag har råd! Men tänkte göra den i svart/vitt istället, tycker det blir mycket finare som tatuering då. Sådär ser den ut:




Mam juz dosc !!
Jest mi smutno .. :'(
Boje sie .. Jak to sie wsystko skonczy ?
Jush nie wiem co robic, nie wiem co dalej myslec.
Na kolanach prosze Boga, daj mi ten znak
Znowu to samo pytanie: Dlaczego
...? :(
Posluchaj mnie choc raz !

Co nie zabije, to wzmocni
Najwazniejsza jest nadzieja. Ona nigdy nie umiera
....


PussLOVE ♥


Gaaalet söt!


Lallalaaa tog mig en fika på IKEA och senare även på McDonalds tillsammans med bästa Jeanette. Gav henne även sällskap då hon passade på att handla gardiner och lite julklappar på Birsta City. Var riktigt trevligt, men de är klart, vi två kan ju aldrig ha det tråkigt! haha :D Jag tycker att det är bra att börja i god tid iställer för att stressa och glömmer lätt bort någon sedan.

Jag sket i att ta sista bussen hem, tänkte de vore trevligt att ta ne promenad hem istället, och även bra för motionen :) Men självklart börjde det att regna! Men det var rätt mysigt de ändå faktist om jag ska vara ärlig :).
och man fick ju sig en dusch på köpet hahaha xD:p Så när jag kom hem var det bara till att byta om :)
Nu sitter jag här och pratar med min hunny Jeanette på msn lite smått medans jag pratar i telefon med Conny.

Tänkte nu se på DH som precis börjat. UNDERBART! Har verkligen längtat efter avsnittet men längtar ännu mer till nästa tack vare Jeanette :) haha. Får se vad jag hittar på för skojsigt senare :) MEN enligt Conny får jag ju inte de för tydligen ska jag umgås med honom :o FYFAAN! haha x)


PussLOVE ♥

Speachless


Haha käradu ..
I
natt måste jag ha sovit riktigt konstigt! Inte för att jag någonsin brukar sova normalt men dett kan inte ha varit OKEJ! Har nå otroligt ont i nacken :o Känns inte alls kul, hugaligen! :'(

Idag har jag varit en duktig liten flicka, klev upp tidigt och började städa hela lägenheten.
Älskar att städa hos Jeanette hihi jag är knas x) Det måste ju vara fint och städat då Jeanettes pappa kommer hit för att hälsa på så jag hjälper mer än gärna till :):P

Har nyligen kommit hem till mamma igen, busar lite smått med lillebror, alltid lika kul! :D ♥
När jag kom hem såg jag att det faktist var sant att brorsan, Vimar flyttat hem igen för tillfället tills han hittat eget. Förut bodde han ju hemma hos Gravve men nu ska Angelica föda sin lilla bebis inom snar tid :) så Vimar fick flytta hem, och nu får jag dela rum med honom AGAIN! =/ Känns trångt!! Hans store feta säng täcker hela mitt golv o.0 Bläääeh! Lite sådär jobbigt .. känns så stökigt :(

Typiskt nu har jag inga gratis sms eller några många kronor kvar på mobilen :( Känns röttet! Jag önskar även Conny lycka till och håller tummarna hårt, på att det går toppen med visningen på lägenheten idag! :) Han har kikat på en massa nu så jag tycker verkligen att det borde ta och vara hans turdag angående detta snart.



I gave him all that I had to give
But I'm gonna make it hard to live
Salty tears runnin' down her chin


PussLOVE ♥

I'll be your wish, I'll be your dream, I'll be everything that you need ..



Idag efter att jag och Jeanette vaknat, tog jag mig en varm och härlig dusch, torkade håret osv. sedan fixade vi oss lite smått innan vi for in till Birsta där vi knallade runt lite och fördröjde tiden ^^, När vi kom hem åt vi pizza idag igen haha ovanligt vaah ;P Under kvällen har vi sett på tv, ätit massa gotta, ritat/målat, målat/pysslat med naglarna osv..

Sådär ser mina naglar ut efter att min hunny, Jeanette fixat mina naglar :D Me like it! ♥



Nu tänkte vi ta och lägga oss och kanske se lite på tv (typ How I Met Your Mother), innan vi låter drömmarna föra oss bort :) Imorgon kommer Jeanettes pappa hit och hälsar på och ska hjälpa oss med att fixa klart i hallen som renoveras så man längtar ju starkt efter resultatet. Kommer bli så fint och mysigt! :)

PussLOVE ♥

RSS 2.0