To become a Stronger and Happier person

 
Idag har jag mest ägnat dagen till att teckna lite, fick bli en liten kärleks -teckning denna gång. =) Blev dock lite missnöjd att jag slarvade då jag fyllde i med färg, hade jag inte gjort det så hade ögonen och lite andra små detaljer kunnat bli mycket snyggare men aja.. what the hell! =')
 
Bild: Konturerna är nu på plats och nu endast kvar att färglägga :')  Bild: Klar, Blev dock lite felande efter jag slarvar när jag fyllt i färg men what the hell :p

Jag måste införskaffa mig ett riktigt målarblock och fler färger!

Jag har även hunnit med att hänga tvätten, vikt den förra och
plockat undan lite så det ser snyggt ut hemma åter igen =).
 
 
Jo! Igår gav jag som sagt ett ytterligare försök på detta problemet som uppstod när jag höll på med födelsedags presenten som är tänkt till lillbrorsan. Lyckades lösa det och nu väntar jag endast på att få hem varan =). Ska bli spännande att se hur det faktiskt blev i verkligheten!
 
 
Men nu mina kära läsare, tänker jag slänga mig i soffan och nöta på lite "Gossip Girl" och kanske äta någon middag.. Blev sjukt seg i kroppen nu känner jag så får bli något som tar snabbt att göra haha ;p.

Gosis kissemissen Jyrkas ligger redan i soffan och väntar på mig hihi =')
 
Bild: Myser med lillpojken till lite "Gossip Girl" :'D
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Stay Strong & Feel Free

 
Idag har jag mest tillbringat hela dagen framför datorn och höllt på fixat och donat lite på en grej som jag tänkt min älskade och saknade lillebror ska få till födelsedags present, han fyller ju trots allt snart 6 år =) Stor killen <3.
 
Men tyvärr gick inte exakt allt som jag tänkt mig, så får försöka lösa det på något vis imorgon istället med hopp om lite mer tur =). Om allt blir som jag tänkt mig och som planerat så tror jag att det kommer bli super! Älsklingen fick kika lite granna på det innan han for till jobbet ikväll and he liked it! :'D
 
 
Efter att älsklingen for på jobbet för att jobba natt, har jag bakat lite bröd och sedan mest ägnat resten utav kvällen framför serien "Gossip Girl" och en avokadosallad till plus lite chips med dipp till efterätt.

Men nu känner jag hur tröttheten börjar att ta över, så lär inte alls dröja länge tills jag faktiskt tackar för idag och lägger mig för att låta drömmarna föra mig bort i sagovärlden =).

  Bild: Good Morning Sunshine! :'D
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Chilling Day

 
Tjabba Tjena HALLÅ! :')
 
 
Har precis gjort mig lite i ordning, såg ut som ett troll.. om inte värre haha x'D.

Ja annars så ska jag och älsklingen strax fara ned på affärn en sväng och även till apoteket så jag kan hämta ut mitt recept. Efter det ska vi möta upp Lollo och Robin -beställa käk på pizzan och fara hem till oss och ha en myskväll med film och lite gotta. Ska bli massa trevligt! =) Så får även dem träffa lillpojken Jyrkas, som är bror till deras lilla kissemisse som dem fick utav oss i somras =).


Men nu ska vi börja bege oss så det blir något gjort, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!


Dagens outfit fick endast bli en "Lazy-look", orkade verkligen inte fixa till mig speciellt mycket
så blev ett par bagjeans, stor bekväm t-skirt ifrån New Yorker och en puma mössa <3 =)

 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

You're freaking kidding with me?!!


Helt otroligt vad jag älskar vårdcentraler! :'D NOOOOOT!!

Inte nog med att man ska måsta vänta på att bli återuppringd i mer än 3 timmar och sedan när dem väl ringer så ringer dem endast 2 signaler. Helt otroligt att dem ens orkade ta sig tiden att ringa två hela signaler och sedan bara lägga på??!?!?! asså for real?!! Just can't stop love it.. o.0 Fattar dem ärligt talat inte att kunderna faktiskt ringer in dem och försöker komma i kontakt med dem utav en anledning..?? :o Fel att ge människan någon chans till att svara??
och självklart lyckas jag nu inte heller ens komma fram för att kunna bli uppringd, snacka om att dem ska få en otrevlig kund imorgon, om jag inte får tag i dem något snart innan dem stänger vill säga.. Börjar bli bra less på att detta ska hända typ vartenda gång.



PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

I belong only with you

 
Imorse klev jag och älsklingen upp tidigt,
redan vid 7 tiden klev jag upp och han ca. en timme efter mig för att fixa lite ärenden =).

Det blev inte alls mycket sömn inatt för vår del, försökte vara duktig som la oss bra tidigt men kunde inte alls somna. =/ Fasen stackaren sov inget alls inatt, jag vaknade flera gånger och vartenda gång var han vaken och sucka på att han inte kunde somna :( Så ska han jobba nu.. Tycker faktiskt bra synd om honom <3.


Anyway så hann vi även fara på affärn och storhandla mat innan han skulle iväg på jobbet. Så tog vi oss även en sallad var till sen frukost, gud så gott! Älskar sallad! :') hihi. Har även hunnit med att göra rent och hä i nytt hö osv till vår lilla sötnos bunnie, Pancakes så han blev riktigt glad! haha lillbusen vår! <3.
 
 
Just nu sitter jag och pratar lite med min fruktansvärt älskade och saknade vän, Zahraa :D <3 Jisses vad du är saknad, kvinna! Men snart ska vi nog allt kunna träffas igen :)

Jag har även ringt till vårdcentralen för att förnya recept, så sitter och väntar nu på att klockan ska bli 15.20 då de ska ringa upp mig ang. detta.
 

P.s. Vill även säga: STORT GRATTIS till min vackra kusin, Kristin som fyllde jämna 30 år igår!!
Hoppas du haft en fantastisk dag, Stor kram till dig fina du! :)<3

och vill även säga:

GRATTIS till min underbara barndomsvän, Patricia! My kuz :')
Glömmer aldrig våra knasiga stunder som vi spenderat ihop, dag in och dag ut som små <3.
Önskar dig en riktigt underbar dag med dem du älskar! Stor kram påre bruden! :')
 
 

(Till sist, avslutar jag stundens uppdatering med en bild på mig ifrån sommaren 2012).

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Kort uppdatering!

 
Tjabba LandsKrabba!

Har sovit bra länge idag med, mådde konstigt imorse så valde att sova lite extra och hoppas på att det skulle försvinna och det gjorde det! Skönt! =)
 
Har tillägnat dagen till lite nytta och tog tag i städningen /tvätten och nu håller jag på att göra iordning maten (blev dock sent men bättre sent än aldrig! =) Blir kotletter med potatis, kändes som det var alldeles för länge sedan det åts så why not liksom?! =) Oooh längtar såå tills maten blir klar, börjar bli riktigt hungrig nu hihi.

Hinner tyvärr inte skriva mer just nu pga måste gå ned och checka till maten!

 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Dark Tide


Har inte gjort så speciellt mycket idag faktiskt, inte pallat alls
så jag har mest endast tecknat och tänkt på massa gamla minnen.

Det är helt sjuuukt vad jag saknar min lillebror och även voffsingen Jesper :'(
 
Teckningen som jag skapat:

Bild: Tecknat lite :')
 
För övrigt måste jag tala om att filmen "Dark Tide" faktiskt var riktigt bra.
Den var iallafall bättre än vad jag förväntade mig faktiskt
. =)
 

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

I don't wanna share a tear, cause you're really not worth it


Jag kallade dig för bror, du var min bästa vän.
Du var den person som jag såg mest upp till, du var mitt kött & blod,
Men säg mig vad som hände sedan.. Du vände ryggen och valde att bara sticka
och du vet innerst inne att du var en riktig fitta.
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

BAAAM!

You can say what you want, because actually I don't give a fuck :'D

It's really up to you what you're deciding to do
but I don't gonna waste my time, I'm just doing my thing
and what you ever will come up with,
I will move on. You see, I can grow up
and I won't give up until i succeed
, y
ou won't break me, just face it :')
 
 
Det är gulligt att många bara måste lägga sig i mitt liv, i saker som helt enkelt inte alls angår dem eller försöker trycka ned mig endast så dem ska känna sig starkare och känna att dem har makten över något men sanningen är den att den som behöver hjälp, är nog ni själva. Jag klarar mig bra fint, eftersom jag vet mycket väl bäst själv om mitt liv och hur jag ska göra för att lyckas med att komma dit jag vill komma. Sedan kanske jag inte har den perfekta familjen, men det är även tack vare just detta som jag är just den människan jag är idag. Just utav den anledningen har jag lärt mig mycket, att kunna skilja på vad som är rätt och fel.

WE CAN NOT CHOOSE WHERE WE COME FROM,
BUT WE CAN CHOOSE WHERE WE GO.
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

I will fight until I succeed

 
OMG Detta var ju endast CREEPY!! o.0
Älsklingen ligger och sover ännu efter han jobbat natt så sitter jag endast och slappar i soffan inne i vardagsrummet så börjar kopieringsmaskinen inne i datorrummet låta as mycket, rätt länge som om den skriver ut flera blad av sig själv??!! När det slutat väsnas och jag fann modet att checka, så hade inget ens skrivits ut men den lyste på "kopiering", efter någon sekund stängs den av... Asså wtf, whats happening?!?!! ;"o
 
 
Ja annars så är jag ju sådär super duktig som klev upp mellan 14-15 tiden idag, really good job! ..or not haha men skönt som attans med en rijäl sovmorgon haha, sedan att den var lite väl överdrivet lång är en annan femma ;p.



Igår kväll sådär vid 22 -tiden fick jag ju som sagt en såndär kick att baka något gott
haha och gott blev det!
Blev en tigerkaka! ='D

Stackars älsklingen, jag bara bakar.. haha xD Men lite tjock får man vara ibland ;p.

Bild: I'm uploading this photo just because i totally love to mess with my great friend! Enjoy Oskar Frank! :'D


Yes! Annars just nu sitter jag och lyssnar på musik, för tillfället vrålsnygga Nicole Scherzinger, gud vad jag önskar att man såg ut som henne ojojoj! It's insane that you can look like that! o.0
 
 
Jo igår har jag även testat att hä i mitt gamla bruna löshår för att se hur det ser ut med tanke på att jag har rätt kort hår ännu, men det ser faktiskt inte så tokigt ut, in fact.. I think that I really like it! Dock önskar jag att jag hade nytt, en nyans ljusare och friskt plus längre.. Men hey! Man kan inte ha allting man önskar sig heller! =)
 
Bild: I will fight until I succeed  Foto
 
Men nu blir det nog lite fika och se på antingen "Gossip Girl" eller filmen "Wreck It Ralph".
 

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!
 

Don't loose your breath


Oooh vad roligt att se hur statistiken stiger på min blogg! =)
 
 
Anyway, sitter just nu och pratar lite granna med älsklingens syster på skype och drygar på i full fart med min saknade bästis Oskar, haha dör av vår fula konversation om bakelser och grejer xD Saken är den att jag strax tänkte sätta igång med att baka en sockerkaka lite snabbt sådär så jag har till lite senare då jag tänkt stapla på lite filmer under kvällen. Hade egentligen tänkt baka kanelbullar kom ju på att vi inte hade någon jäst hemma, så där blev jag lite ledsen i ögat och ja även så startades vår sjuka konversation.
 
Ja annars sådär idag, har jag endast slipat lite på projektet.. Men mestadels utav dagen har jag endast suttit i soffan och slappat framför tv:n och mobil spelande 8-)
 
 
Oooh så jag känner att jag längtar tills måndag och tisdag då älsklingen äntligen inte ska jobba! ;D ♥♥
Dock lär han sova bort sådär hela måndagen med tanke på att han jobbar natt och kommer hem på måndag morgon.
 
 
Nänu äre dags att baka lite, loooove it! =')
och sedan mysa ned mig i soffan med kissemissen Mojjo, min lilla favvo suris =) ♥

Bild: Myser med min favvo surisen <3 :'D  Foto

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Happy Valentines Day Everybody!

 
God kväll på er allesammans!

Det blev ingen kastrering på voffsingen Texas idag utan det blev uppskjutet så det blev inte heller någon hundvaktning. Kvällen har jag för det mesta lyckats sovit bort.. good job! Haha men jag blev fruktansvärt trött och kunde inte alls hålla ögonen öppna så får se hur bra jag lyckas med att få sova ut inatt, lär inte gå så bra.. -.- Ja annars har jag endast mer eller mindre spenderat kvällen framför lite serier och till levande ljus som livade upp stämningen lite. Älsklingen är som sagt och jobbar men jag har det fint här hemma ändå, firar myspys alla hjärtanskväll tillsammans med gosis kissemissen Mojjo <3. Är så glad att han äntligen börjar bli oerhört mycket mer gosigare och socialare än han varit den senaste tid efter att vi skaffat hem Pinky som sällskapskatt.. som nu blivit en satmara efter flytten xD


(Jag och gosiskillen Mojjo)
Så sjukt vackra stora ögon han har, love them! ♥

Bild: Gosiskillen <3


Igår kväll tecknade jag denna teckning:
(Har ritat en liknande förut fast i mycket mindre format och endast i bleck så tänkte jag kunde göra en ny med mer tid nedlagt och inget slarvgöra).

Bild: Finish! 

Haha jag diggar lite att jag målar alla dessa teckningar i min engelsk-antecknings bok, den dagen man ska lämna in någon uppgift som är skriven i skrivhäftet kommer då iaf inte läraren ha alldeles för tråkigt med att läsa igenom alla texterna utan får även vila ögonen lite.. hmm man kan nästan tro att jag är så omtänksam som redan tänkt ut det hela innan jag började slänga på lite färg i skrivhäftet =).

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

On top of the world

 
Idag efter att jag äntligen tvingat mig upp ur sängen, satte jag igång med städningen hemma, vek tvätt osv.. allt sådant tråkigt som måste göras. Så till middag lagade jag och älsklingen smarriga tunnpankakor! Kände var på tok för länge sedan vi åt de så fick bli dags idag =). Blev även lite över till imorgon så då slapp vi tänka på middag imorgon haha ;P.
 
Bild: Ikväll blir det pannkakor till middag -Jummey! :'D

Jag är ju som sagt gluten allergiker men ärligt talat så anser jag att dessa pannkakor som vi gjorde, kände jag ingen som helst skillnad än dessa vanliga som innehåller (gluten) -vetemjöl.

Jag är även lite extra snäll idag så jag lämnar receptet här till er som även är gluten allergiker och
är sugna på riktigt smarriga tunn pannkakor =).
 


(Hihi jag passade även på att leka lite på paint -Vips så blev receptet mycket finare). =)



Jo imorgon är det ju alla hjärtans dag som alla talar om. Årstiden som alla förväntar sig att man ska visa hur mycket man tycker om dem man håller kär osv.. Visst är det en söt årstid men ärligt talat, man ska inte behöva en speciell årstid för att kunna bevisa sin kärlek lite extra till den person som man älskar. Jag anser att man ska kunna visa lite extra kärlek då och då även ifall det endast är en helt vanlig tisdag till exempel. Man ska kunna tänka sig med att köpa något fint till den man älskar, just enbart för att man älskar den och uppskattar att den är i ens liv och inte behöva vänta med sånt tills personen fyller år eller liknande. (Sedan menar jag absolut inte att man ska behöva överdriva med sånt och försöka köpa ens kärlek), utan jag menar att det är vel lite mer gulligare och uppskattande då man gör det av helt egen vilja och inte endast eftersom det är en slags tradition och man känner mer att man då är tvungen till det.

Många singlar är även extra ledsen och känner sig extremt ensam just då alla hjärtans dag är kommen, men det tycker jag inte att ni ska behöva vara! Er tur i kärleken kommer och har ni klarat er bra själv innan, klarar ni nog suveränt igenom en dag till =).
Visa ist hur mycket din bästa vän betyder, ditt djur, eller din familj.

 
 
Jag ska iaf spendera årets alla hjärtans dag tillsammans med vovven Texas, som ska kastreras och älsklingen ska jobba kväll /natt. Så under tiden mina svärföräldrar åker på middag, ska jag istället gosa med sötvoffsingen som även har en stor plats inom mitt hjärta och jag mår inte alls dåligt över att jag inte ska tillbringa den med min älskling, finns ju massa andra tillfällen vi har det så mysigt så =) ♥.
 

 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Where do I go from here?

 
I took a walk just to clear my mind.
I see my breath pushing steam through the air,
shaking hands run through my hair.

I'm breathing in just to feel my inner peace.
My fears, where do I go from here?
 


Ritade denna teckning igår, då jag kände att jag behövde endast vara ifred och låta känslorna flöda ut
på ett eller annat sätt och jag anser att det är lugnande att endast sitta i sin ensamhet och teckna något.

 

SLUTRESULTAT:
 
Bild: finished my subscription    

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

So useless...


I will forget my dreams, nothing is like it seems.
I see what this feeling means.
Känslorna stiger, smärtan ökar men jag biter ihop och gör så gott jag kan för att le och se glad ut.
Det är ju trots allt vad alla förväntar sig utav mig, tjejen som kämpar på oavsett vad utan att ge upp!
Men jag inser att jag inte längre har kvar styrkan som krävs.

Bild: Just nu önskar jag att jag haft en butler som kunde laga mat åt mig -.- död tjej..
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Jummey

 
Jag har spenderat kvällen till att baka två olika brödsorter.
Såå mycket godare med hembakat bröd än köpbröd! Iaf gällande glutenfritt bröd!



Har precis ätit dessa tre smaskiga mackorna, dööödligt gott! :')


JO! Haha måste endast påpeka att tjejer som spelar internet spel och på så vis passar på att smör ragga på killar är ju bara för vidrigt att lyssna på xD Låter endast så fult när man lyssnar på samtalet, speciellt när tjejen tror hon är gullig när hon gör en bebis röst när hon pratar, alltså WTF?! o.0 Felande. Men det är ju kul att lyssna när töntar gör bort sig sådär och tror inte att någon annan brud existerar på andra sidan och hör allt när hon endast gör bort sig haha. xD ;p

We can not choose where we come from, but we can choose where we go


Jag har inte haft så mycket till bloggandet nu under helgen eftersom jag har helt enkelt haft annat för mig.I fredags åkte jag in till skolan och arbetade flera timmar på projektet tillsammans med Cecilia, sedan direkt efter for jag och älsklingen för att hjälpa Rickardoooo med flytten, dock var jag knappt till någon bärhjälp utan mest som sällskap haha eftersom de mesta var antingen super tungt så jag kom undan hoho ;p På kvällen for vi allesammans sedan hem till oss för att se på film och kötta i oss en massa gotta vi köpt, men grabbarna somnade ju direkt så jag gick med och la mig.


Dagen därpå (lördag) fortsatte vi mest hela dagen med att fortsätta hjälpa Rickard med flytten och drog även in en sväng på IKEA där Rickard handlade lite prylar till lägenheten.


Igår fyllde älsklingens mormor så vi skulle fara och gratta henne men jag blev istället liggandes hemma hela dagen och kvällen, fick tvinga mig själv att gå och äta något men inte ens det gick så bra.. =/


Men nu för ungefär en timme sedan for vi och hämtade ut ett nytt recept åt mig, mår redan mycket bättre efter att jag tagit tabletten och aptiten börjar nu komma tillbaka känner jag. (Y) Massa bra! Slipper vara en zombie haha =)
 
Jag har även precis mailat ett viktigt mail, hoppas på positivt svar inom kort! Men nu tror jag att jag går och lägger mig i soffan en stund och ser på lite serier! =).

Charmig jaaao! :'D haha
 
Bild: Charmig jaao! :'D

PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!
 

Rock this blog, this girl is on fire!

Vill mest endast skriva av mig lite granna sådär. =).

Jag känner mig som världens lyckligaste tjej!
Jag skulle absolut inte kunna begära något mer ifrån mitt liv!
Jag lever ett riktigt bra liv tillsammans med min stora kärlek och mina älskade vänner.
Jag kämpar på för att ta mig högre och lyckas vartenda gång, även ifall jag ibland är alldeles för nära kanten,
så slutar det ändå bra på ett eller annat sätt och det är just det som gör mig starkare.
What doesn't kill you, makes you stronger! =)
Jag har lärt mig att inte längre se tillbaka på saker som endast gör en ledsen och svag.
Jag har ju trots allt det jäkligt bra ändå och uppskattar det mer än allt!
Ingenting kan förstöra detta för mig. This feeling is mine, now and forever! Mohahaaaa...!!?! xD haha närå!
Men är endast sååå JÄKLA LYCKLIG och tacksam för det jag har inom mitt liv! ♥
Utan dessa kära personer som påverkar mitt liv så jäkla stort på ett gott vis, är för evigt tacksam till er för det!
LOVE YOU GUYS!! ♥


What the hell, dance fucker dance!
Don't think back and live your dream! :')




PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

I'm not afraid of you any more!

 
Hejsan alla glada läsare!


Igår efter att jag vaknat, ätit frukost osv. Trotsade jag snöstormen och for jag in till stan där jag mötte upp min kära vän Cecilia, där jag visade henne resultatet utav de arbeten jag utfört hemma på projektet och det gillades starkt utav henne och även hennes mamma verkade älska resultatet hittils och vill även ha en sådan almanacka! =). Skrev ut lite arbete och höll på med det osv. Nu börjar vi komma någon vart, nu börjar arbetet likna något! :D

Vi passade även på att dra ned på stan en sväng för att checka lite efter inspiration samt. äta lunch -blev en kebabtallrik :) Sedan for vi även en kort runda på Dollar.


Efter en evighets väntan på bussen hemåt i fina vädret kom vi äntligen hem till värmen xD
Jo! Jag träffade även min gamle gode vän Simon vid väntan på min älskling, stod och pratade bra länge - Massa trevligt! :D

När jag och älsklingen kom hem, gottade vi oss Tacos till middag och såg på film och hade det allmänt en super kväll ihop =)<3.
 

Men nu efter att jag checkat lite mail, antecknat lite viktigt osv. tänker jag ta och slå igång Torkel i Knipa medan jag målar naglarna =).

Bild: Jag och lillpojken önskar er alla en riktigt awesome dag trots det underbara ovädret! :'D

PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

That's when I knew that i fell in love in my soulmate


Tjabba Lands Krabba! :')

Hann inte helt med allt igår som planerats göra, men det mesta kom med iaf! Dock orkade jag verkligen inte sitta och ägna ännu en dag till plugg så jag valde att göra helg för min del! Så det får faktiskt vänta tills imorgon eftersom man kan fasen inte endast plugga, måste få någon vila ibland med.

Istället för tråkpluggandet, ställde jag mig i köket sådär vid 23-tiden och började baka en riktigt sliskig kladdkaka med choklad topping -JUMMEY! <3. haha Lyckades bränna mig på fingret och söla som satan, var nog inte riktigt min kväll för bakning men gott blev det! =)
 

Bild: Riktigt sliskig kladdkaka med choklad topping - JUMMEY! :'D


Anyway
så har jag idag inte alls gjort mycket mer än pysslat lite granna och slappat i soffan framför serien "Cougar Town". Huvudvärken är tillbaka... Jag bara äääälskar när visdomständer växer, SÅ JÄKLA ONÖDIGT!!! -.- Har tagit alvedon men hjälper inte så är bara till att härda =) Blir det värre så blir det nog att dra till tandis och rycka ut skiten ;p


Pysslade till denna lilla älsklingen =)
 
Jo! Ikväll kommer ju även min älskling hem igen ifrån Gävle :D Grabbarna skulle egentligen börja fara hemmåt tidigt på morgonen men blev ändrade planer så får se ifall jag hinner träffa honom innan jag somnar men han kommer ju iaf hem så får äntligen träffa my baby! :'D yeey hihi! <3.


Imorgon blir det nog till att vi far och handlar mat osv. Så tänkte jag plugga en massa och om jag orkar tänkte jag teckna lite granna med :'D.
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Look How Far We've Come

 
Music on track! "Imagine Dragons - Radioactive", just can't stop loving this song!
Haha jag har blivit helt beroende utav den xD.

Anyway så är jag BESVIKEN på äckel spotify som tvingar mig att sitta och lyssna på "Oldschool" YouTube. Soo lame! Men tur iaf att man kan hä på "Top 10" lista där osv, annars hade nog inte datorn varit kvar hahaha ;p.


Har sovit bra dåligt inatt, vaknat för minsta lilla ljud och för att sedan lyckas somna om på nytt var visst flera timmar tvungen att först flyga förbi.. -.- Så sömnlös krigar jag mig igenom dagen med en smygande huvudvärk.. Men det ska inte stoppa mig från att göra dagens sysslor som jag nämligen planerat att hinna med under dagen. Blir kanske inte världens roligaste lördag men what the heck?! Ibland måste man göra saker som är mindre kuliga oavsett vad det är för dag! =) Haha känner mig lite.. eller ja, rätt mycket som en geek! Ägnat dessa senaste veckorna /helgerna till att sitta och plugga -självmant dessutom??!! What is my problem?!?!?!! o.0 haha.





Igår ägnade jag även flera timmar under kvällen till projektet, känns så kul när det blir så bra resultat! Speciellt efter att man lagt ned massa tid på det. Ja, annars så har jag lyckats göra en soppa som jag sedan när den var klar ansåg att den luktade väldigt mysko! AND OFC visade det sig vara en slags fisksoppa, där dem hade fisksmak i ingredienserna!! -.- Dåligt less jag blev haha det absolut värsta jag vet är nämligen fisk!!! Ja och sedan mot kvällen när jag äntligen bestämde att ge upp pluggandet för kvällen, gjorde jag iordning lökringar som jag var så fruktansvärt sugen på haha så naturligtvis när jag skulle ta törsta tuggan slog tanken att jag måste kika ingredienserna ifall dem innehåller gluten (är alergisk) AND OFC var det ju så, var bara till att göra en "matlåda" utav detta till älsklingen :p haha. Luckyday.. Så gjorde istället två smarriga "pizza mackor", inte så tokigt det heller ju! =).

Sådär under kvällskvisten satte jag mig ned och tecknade lite granna. Är så himla skönt att sätta sig ned och låta fantasin flöda ut på papper =).

RESULTAT:
 
Men nu måste jag verkligen sätta igång med dagens sysslor, så jag får något gjort! =)

 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

I'm waiking up

 
- All wounds remind us of where we've been,
but also what we succeeded fought our way through. 

Foto

PussLOVE..XOXO<3.
...Until nect time!

RSS 2.0