Save tonight



Först och främst vill jag tacka Jeanette och Josip till en riktigt toppen dag på Birsta City med massa skratt! ..Tack tack haha ;D ♥ Jag fick med mig ett par rosa converse skor, men tyvär blev det ett par fejk för denna gång. Jag har ju redan ett par riktiga fast i mörkblått men nu fick det så lov att bli ett par billiga istället, fungerar ju lika bra så :p :) Fick även med mig hem en Britney Spears afisch som jag hängde upp på rummet mitt hemma hos mammi. Josip fick med sig två utav dessa afischer och var självklart överlycklig :D haha så söt! Jeanette fick med sig en väska som jag också funderar starkt på att köpa en sådan fast i annan färg. Jag har länge varit sugen på att köpa en sådan väska men får se om pengarna räcker med tanke på att jag redan bestämt att jag ska köpa mig en rosa adidas väska, jeans och andra prylar som jag behöver :)


Dessa skor köpte jag och bl.a. ska väskan ska köpas imorgon ;)
I know right? SO NICE ;D haha


Såhär ser min lilla lista ut över vad som ska köpas något framöver :)

Rosa adidas väska 400:-
väska
från accent 199:-
Bagjeans 199:-
grymt snygg märkes tröja 700:-

Det känns typ sådär ............


hahaha ;D
Det kommer kännas hur underbart med lite nya prylar, känns som en evighet sedan man köpte sig lite nya kläder osv. Men klart det kommer svida i plånboken :P Men what to do liksom, I'm a girl :D hihi


Idag fick vi sluta ungefär flera timmar tidigare sådär så jag och mina älsklingstöser, Ellenor och Bina skippade att ta bussen in till stan eftersom det var så vackert och härligt väder ute och istället tog oss en promenad och gick runt och kikade lite på alla möjliga affärer. Massa trevligt tillsammans med bästa! :) ♥

Jag hann precis komma hem så kom Conny upp och hämtade mig, så for vi hem till honom tillsammans :)
Han hjälpte mig med att gå igenom lite papper och grejer, så sjukt snällt! :) Sedan bestämde jag mig för att ta en promenad tillsammans med vovven Texas :) När jag kom hem igen höll Conny på att tvätta bilen så jag passade på att hjälpa till lite med att göra rent rutorna från insidan :) Har även nyligen fyllt i en massa frågor angående försvaret.

Nu
tänkte jag hur som hellst ta och hä på någon spännande film och mysa ned mig i soffan :) Hade suttit gallant med massa iskall cola och godis till nu, är så grymt sugen på det just nu! :o:/



PussLOVE ♥


I belive in miracles


Anywhere you are, I'm near.
Anywhere you go, I'll be there.
Any time you whisper my name, you'll see..
Every single promise I´ll keep.
Cuz what kind of girl would I be
If I were to leave when you need me most

What are worlds if you really don't mean them when you say them?
When are words if they're only for good times, then they don't?
When it's love, yeah you say them out loud.
Those worlds, they never go away.
They live on, even when were gone.





Idag
har det inte varit en särskilt intressan dag mer än att jag var på skolan, åkte hem till mammi för att hämta läxorna som jag glömt där och passade även förstås på att gosa en massa med min sockersöta lillebror som man bara vill äta upp hihi ♥ En liten stund senare kom Conny och hämtade upp mig så åkte vi vidare hem till honom. När vi kom hem gick jag ut med deras underbara vovve, Texas sedan var det bara dags till att börja plugga. Det gick faktist mycket bättre och snabbare än jag förväntade mig :P så det var ju positivt! Speciellt nu när min förbaskade förkylning gör mig så fruktansvärt sliten och trött.. 

Imorgon efter skolan blir det ett ytterligare möte som man ska gå på .. men efter det ska jag träffa min hunny, kanske köper mig även ett par nya fräsiga skor. You never know ;) haha. Hoppas dem finns kvar bara och i rätt storlek hade ju inte heller suttit fel dåråå :P


Igår tillbringade jag hela dagen/kvällen i huset tillsammans med Conny och hans pappa. Jag hjälpte till att måla lite utav de väggar som var kvar att måla och skrapa bort en jätte dryg tejp från ett fönster. HAHA och så clever som jag är så använde jag inga handskar när jag höll på med tydligen ett grymt starkt medel så mina händer är ju inte så himla extra fresh nu inte =/:( Så sitter nu och smörjer in dem typ heeela tiden haha.

Nu blir det iallafall en film för min del innan jag hoppar i säng och låter drömmarna föra mig bort, önskar mig ett par trevliga drömmar, tack :D hihi.



PussLOVE ♥


The climb


I can almost see it, that dream I'm dreaming.
But there's a voice inside my head sayin, you will never reach it.
Every step I'm taking, every move I make feels lost with no direction.
My faith is shaking but I got to keep trying, got to keep my head held high.

There's always going to be another mountain.
I'm always going to want to make it move,
always going to be an uphill battle,
sometimes I'm gonna to have to lose.
Ain't about how fast I get there,
ain't about what's waiting on the other side. It's the climb.

The struggles I'm facing, the chances I'm taking.
Sometimes might knock me down but no I'm breaking.
I may not know it
but these are the moments that I'm going to remember most yeah.
Just got to keep going. And I, got to be strong.
Just keep pushing on.


Before you know it ..


Igår var det en skön skoldag, enbart en lektion :) Efter skolan åkte jag och älsklingarna, Ellenor och Bina in till Bergsåkers travskola där vi provade på att köra hästarna, samtidigt som vi filmade eftersom vi tänkte att det kunde bli ett litet intressant projektarbete. Jag och Bina har ju aldrig haft något med hästar att göra men det gick hur bra som hellst och riktigt kul var det! :D Jag kan säga er att jag faktist är grymt sugen på att börja i denna kursen. Kostar ju enbart 400 per termin, vilket är ett riktigt bra pris! ;) Vi fick först ta in alla ponnysarna i själva boxarna, sedan borsta dem och göra dem redo inför körningen :). När jag höll på att göra min lilla ur söta ponny, Simon redo så ville han inget annat än att gosa och pussas med mig, var verkligen en liten pussgurka haha :) Sjukt vacker liten gosig ponny! ♥ Tydligen brukade han aldrig gosa och pussa på andra elever men mig verkade han gilla riktigt mycket. Sedan var det dags för själva körningen som gick hur bra som hellst! :D Jag som aldrig har kört .. men lärarna tyckte att jag var hur duktig som hellst och gjorde absolut inget fel alls och att dem skulle aldrig kunna tro att jag aldrig gjort detta förr. Så det var kul att höra! :) Efter ett tag fick jag byta med Binas ponny som var större, som precis var lagomt stor för mig :D Inte alls för liten och inte enorm som alla vanliga hästar är som jag faktist är lite rädd för :$ Det gick lika bra att köra denna hästen och kändes även roligare eftersom Simon som jag hade tidigare var ju en liten latis. Han är sådan som att efter en stund så tycker han inte att han behöver anstränga sig alls haha. Var en liten färdinald. Var även lite roligt eftersom när vi skulle köra bana nr. 2 så sa ena läraren till mig att ifall man välter någon kona så är man riktigt dålig, hahaha vad tror ni är det första som Bina gör? Jo, hon välter ju flera konor på raken haha såg lite roligt ut x) Men jag välte ingen alls, because i'm so damn awesome !! ;D hahahaha :P Efter körningen när jag skulle hä in den större ponnyn in i hans box inför kvällen så ville han inte släppa förbi mig, jag blev tydligen hans favorit och ville att jag skulle stanna kvar och gosa med honom :) Var lite roligt där med eftersom denna ponnyn brukade inte alls vilja gosa med andra, enbart ibland ifall han fick mat utav en viss lärare. Hur som hellst detta var en riktigt rolig upplevelse och ett gott minne för livet! :D

Efter en riktigt rolig och trevlig dag på travskolan, åkte vi hem till Bina och tog det lungt innan jag, Ellenos, Tony och Niklas for in till Birsta City där vi skulle hjälpa grabbarna att välja ut kläder inför kvällens utgång. Det tog dock mycket längre tid än vad det var planerat x). Efter det åkte vi förbi mig då Ellenor följde med mig in och fick hälsa på min lillebror Hampus, hon blev ju klart kär i honom haha :):) Sedan åkte jag hem till Bina där vi beställde pizza åt oss allihop medans vi väntade på att Ellenor, Tony och Niklas skulle komma tillbaks efter att dem åkt hem och fixat lite inför kvällen. När dem kom tillbaks så kom pizzan samtidigt så det var bra punktlig tajming :) Strax efter att pizzan kommit så kom även Gunno förbi och åt lite sedan for han hem och skulle byta bil. Senare under kvällen när det var dags inför Memento så kom Gunno och Ida till oss igen men det blev lite problem där medans vi väntade inne i kön så Gunno åkte iväg, blev lite less han och det förstår jag. Ida var däremot en ängel som var en räddare i nöden! :) Så tusen tack för henne!! :D Och jag vill även tacka Matte som ställde upp att skjutsa hem mig efter krogen, förbaskat snällt! :D När jag kom hem somnade jag snabbt in som om jag vore en liten bebis :) hihi.

Imorse blev jag väckt utav min älskling, Bina :) ♥ Det var jätte bra att hon ringde mig eftersom klockan var redan mycket och hade hon inte väckt mig så hade jag garanterat sovit bort hela dagen x) haha :P Under dagen såg jag på gammserien "Familjen Svensson" som man jämt såg på när man var yngre x) Efter det tog jag ut vovvingen, Texas och gick på en lååång och trevlig promenad. Var faktist även riktigt fint väder så det var ett stort plus :) Älskar att umgås och vara ute och gå tillsammans med Texas, han är så fruktansvärt söt och snäll! Världens duktigaste vovve :D hihi. Gud så jag kommer sakna att ha vovven kring mig när jag flyttar till min egna lägenhet när jag får den. =/ Men som tur kan man ju alltid passa på att gosa med honom när jag hälsar på Conny och hans ursnälla familj :). När vi kom hem igen från promenaden fick jag något konstigt kick i mig så att jag började städa undan en massa, damsuga, torka damm och gjorde allmänt trevligt :)(a)

Vad som händer och sker ikväll har jag ingen aning om ännu, blir nog en lugn kväll för mig iallafall :) Det var planerat att jag skulle åka och hälsa på Jeanette men det blev inte av =/.



Önskar er allihop en fortsatt trevlig kväll!
PussLOVE ♥

Make it work


Käradu, efter en trött dzesii på skolan, åkte jag hem till mammi där jag gosade med lilltösen till lillebror :), fixade och donade även lite grejer som var tvugna att göras tråkigt nog. Efter att detta var klart åkte jag in till Birsta City, där jag träffade Jeanette :) Måste säga att det var riktigt kul, har varit så länge sedan man sågs nu =/ Har varit så fruktansvärt mycket nu den senaste tid så har inte hunnit med att ens ses en kort stund, kinda sux! :( Vi gick mest bara runt för att umgås ^^, Ingen av oss har dem pengarna riktigt nu för att kunna spendera dem, tyvär =/  Men Jeanette fick hem sig två jätte fina vaser för riktigt bra pris :)
Efter några timmar kom hennes bror förbi oss efter vägen från jobbet och skjutsade Hur som helst, man tackar ju för skjutsen :) Slapp ju stå och vänta på seg bussen i stormen så det var riktigt skönt att få slippa det :) Det blåser ju nå fruktansvärt mycket!! Man blåser nästan omkull! :o

Strax efter att jag kom hem, kom Conny och hämtade upp mig. Jag startade filmen "Seven Pounds" för bara en stund sedan som jag tänkte se ...... ytterligare en gång haha :P Men den är ju riktigt riktigt bra! Så varför inte liksom? -.- hihi. MEN en stund efter att filmen har rullat på ett tag, så skulle ju helt plötsligt min dator att bestämma sig för att startas om aoutomatiskt, så jag tappade lite utav lusten att starta om filmen, blir nog ändå att krama om kudden strax och låta drömmarna föra mig bort :) Så otroligt trött och förkylningen som vägrar försvinna gör ju inte så mycket bättre =/

Imorgon blir det ingen direkt höjdardag för mig iallafall, ska först på ett visst möte sedan ska man behöva plugga. När det är klart lär jag nog vara kanska så slut för att ha orken att hitta på något roligt. Men sådanna dagar måste man ju också få ha .. Menmen nu blir det till att säga natti natti, sleep tight! :) ♥



PussLOVE ♥

My one and only wish


Ojoj .. HAHA här var man då inte duktig på att uppdatera inte! :$ Men tyvär så har jag ärligt talat tappat lusten till att sitta vid datorn och nörda.. Men hur som hellst så kommer det lite nytt nu iallafall :P


Som ni kanske redan vet så har jag ju fyllt mina 18år den 15/03 ;) MOHAHAAA HIPP HIPP HURREEEY!!!!! HAHA ^^, På morgonen av skoldagen av min födelsedag så kom mina älskade änglar Ellenor, Cicci och läraren: Tommy med en kladdkaks-tårta med ett värmeljus på toppen och fick även ett litet paket utav Tommy, en festis hihi DEN NI ;D Så himla söta dem är! ♥ :D Efter skolan hade jag lite ärenden att göra, gå på ett möte och sedan banken. Till er som undrar av något slag så har det gått bra -.- :P

Efter att det var klappat och klart så åkte jag hem till mammi där jag stötte på min mammas sambos föräldrar som kom förbi för att gratta mig, fick även utav dem en as snygg klocka där det står massa texter på den som "Live, laugh, Love, Hope, Belive och Dream" och så fick jag även ett hjärt-halsband :)

Utav mammi fick jag en jacka, sött armband med massa hjärtan på, flera halsband, nagellack och ett lipgloss, av mommo fick jag lite pengar.

Utav brorsan, Vimar fick jag i lördags en jätte bra mascara och två nagellack :) Han kunde tyvär inte komma och fira mig den dagen jag fyllde år eftersom han var tvungen att jobba på i Karlstad men han kom istället och firade mig nu på lördagen, vilket gjorde mig jätte glad! :D

Under kvällen som jag fyllde år, kom underbara Conny och hämtade upp mig. OCH GISSA VAD!! hihi. Hemma hade han gjort det så fruktansvärt romantiskt och mysigt!! :):) Han hade tänt levande ljus så det blev jätte mysig belysning, lagt en jätte vacker ros framför ljusen, slagit på min favorit låt med min absolut största idol, MJ och gjort att stämningen kunde inte ha varit bättre, var som om jag vore i en saga hihi :$:D ♥ Men det var inte allt, det kommer mer ;) Jag fick även tre skivor med MJ, bla. den nyaste skivan :D:D ♥ Sist men inte minst, BIO!! :D Vi såg på filmen som heter "My fake wife" eller något liknande.. Jag tycker filmen var riktigt bra och rolig! Vi hade även hela salongen för oss själva :o Hihi jag måste få säga att det faktist kändes lite som om det enbart var för mig och Conny för våran kväll hihi :$:p
Kvällen var helt magisk! Conny gjorde verkligen min kväll, detta var klart min absolut bästa födelsedag!! :D ♥ ♥




Kvällen därpå
åkte vi hem till deras urgulliga mormor och firade henne :) Det var jätte trevligt och kul! :D

Nu i fredags var det tänkt att jag, Conny, Sabina, Ellenor, Tony, Niklas, Maj och några fler skulle ut på krogen men det blev tyvär inget av det, så jag och Conny hade istället en myskväll hemma och såg på den kungliga serien "How I Meet Your Mother", riktigt bra serie! Går inte att förneka :)

lördagen kom ju min bror, Vimar och hälsa på och firade mig så åt vi en massa daimtårta Guuu' så gott, I JUST LOVE IT! NOM NOM NOM hihi :D Sedan blev det go'middag tillsammans med Conny, Sabina, Ellenor, Tony, Micha och Niklas. Efter ett tag åkte vi vidare hem till Ellenor och Tony där festandet satt i gång. Detta var en sjukt lyckad kväll med massa tok och skoj! :D ♥

Men nu har ni fått veta en massa och jag känner mig riktigt trött, har dock varit det hela dagen .. så nu tänker jag ta och mysa ned mig i sängen och försöka sova lite så att jag kommer upp i tid imorgon och orkar med dagen. :)



PussLOVE, to worlds greatest! ♥

I put it in a love song


Igår på praktiken var det enbart 4 barn på min avdelning, 4 goa grabbar :D Och även 4 inom personal haha så det var riktigt lungt igår. Jag fick även sluta tidigare igår eftersom det var så lungt och min sista dag på praktiken, det var jätte snällt men kommer sakna dem massa!! :/ Ska bannemej hälsa på dem då och då :) hihi. Hur som helst så när jag kom hem från praktiken, en kort stund efter åkte jag tillsammans med mammi hem till Vimars lägenhet och lämnade kläder åt honom som han lämnat hos oss då han kommit hem över helgen. Efter det åkte vi vidare in till Birsta City, köpte en pärm till skolan, chips, 2marabou choklad .. daim smak och apelsin I JUST LOVE IT! ♥ :D hihi. Och mamma köpte sig ett par nya skor och lite köksgrejer :)

När vi kom hem, gjorde jag lite läxor = tråkigt men måste göras när jag blev klar med detta så blev det en massa gosande och busande tillsammans med världens goaste lillebror och såg även på något kärleksprogram som gick på tv där det är en man som ska finna sin rätts blivande fru mellan en massa andra kvinnor. HELT VÄRLDELÖST PROGRAM!! Hahahaha kvinnorna var ju jätte överdrivna i exakt allt och en massa annat fult, lite tragiskt beteende hade dem iaf .. men men ;p Men tillslut orkade jag inte se på det så jag slog på filmen "You got surved" ♥ OMG vad den är gryym!! Jag har typ sett den 1000 gånger men jag blir aldrig less på den, omöjligt! :D Men hann inte se klart den före Conny och Kebbe skulle komma och hämta upp mig. Men finns ju inget som är bättre än världens bästa sällskap :D hihi. Grabbarna hade tidigare laddat hem avsnitten av "Bumbibjörnarna" så vi såg på några avsnitt tills vi somnade. HAHA sjukt länge sedan man såg på detta alltså :o hahaha kändes som man var liten igen :D ruuuligt.

Nu idag när vi vaknade fortsatte vi att se på några bumbu-avsnitt x) Efter en stund for Conny för att skjutsa hem Kebbeponken :D hihi (a) Så nu skulle han vidare till huset och fixa lite där tillsammans med hans pappa. Jag skulle egentligen också följa med men stannade hemma för att passa på att göra en läxa som strax är klar :) It feels great! :D Något senare skulle Erik komma och hälsa på oss, får se vad vi hittar på för trevligt. :) Just nu klänner jag mig iallafall fortfarande lite seg och trötter .. men det ska bort tycker jag! ;p
Men hur som hellst så har jag nu inget mer att säga er förutom att jag ska passa på att skicka en ansökan angående ett visst jobb medans jag kommer ihåg det nu, så håll tuimmarna för mig och önska mig lycka till att jag får jobbet :) såfort det är fixat blir det till att fortsätta med läxan sedan tänkte jag rita lite, blev sugen på det hihi och kanske slå på någon spännande film :)




PussLOVE ♥

It will be okey

I onsdags då Conny fyllde år var det jätte trevligt, massa goa släktingar till honom kom och hälsade på, vi fikade en massa gotta, pratade och skrattade. Var riktigt trevligt :)

Igår började dagen med ett långt möte, efteråt gick jag och mammi lite på affärn, jag köpte en ny bok åt Conny men vet inte alls mer ifall den är bra, jag är ju tyvär inte så bra när det gäller bokval, tyvär =/ Man man kan ju alltid hoppas på det bästa! :D Mamma köpte mig även en ny jacka, två par linnen, en mössa och ett par vantar :D Tusen tack mammi!! ♥ Efter en stund var det dags att åka hemmåt, blev raka vägen till praktiken där jag fick leda olika aktiviteter med barnen, jätte roligt! :) När jag slutat för dagen gick jag hem, duscha, bytte om, fixa en massa osv. Under kvällen kom Conny och hämtade upp mig så åkte vi till Ica Maxi så jag fick köpa mig hårspray och så köpte vi oss ofc en massa godis och cola haha vi är då inte nyttig nu den senaste tid iaf :$ hihi. Jag som snart ska till tandläkarn, hihi not good. Men har faktist aldrig haft hål, enbart en gång då det var påväg att bli. Efter handlandet åkte vi förbi Jeanette där jag fick hämta upp massa grejer, tillsist åkte vi hem till Conny där vi såg på massa avsnitt av "How I met your mother" SO AWESOME!! :D hihi



PussLOVE ♥

Waazaaah!


Sitter nu på praktiken, har nyligen gått igenom några frågor tillsammans med min mentor här på praktiken. Nu har jag även precis gjort klart en förberedelse osv för en aktivitet som jag ska leda med några barn efter att vi ätit. Så vill jag även säga GRATTIS till världens absolut bästa människa, CONNY!!! ♥:D Önskar dig en toppen dag, så ses vi efter vi slutat ;)

Simon Persson kan också få ett grattis tycker jag, för han fyller också år idag. HAHA GRATTIS DÅ! hihi ;D



PussLOVE ♥

In my heart


Sitter  nu på min praktikplats och har rast, ja jag vet att det är lov .. men eftersom jag varit riktigt sjuk och kunde inte göra annat än att stanna hemma i sängen hela förra veckan så måste jag ta igen denna veckan nu. Men jag trivs väldigt bra här så det är bara kul tycker jag! :D Kommer däremot sakna alla barnen och all personal otroligt mycket sedan, men får försöka komma och hälsa på dem när jag får tid :)

I helgen blev jag äntligen bättre och fick tillbaka min energi och ork så jag följde med Conny och Christer hem till deras syster och sambo i Bispgården, var en riktig mysig och trevlig helg :) När vi kom hem var jag hlet död haha blev så himla trött och klockan blev mycket så vi åkte inte till Kebbe som det var planerat så får bli en annan gång. Sedan hälsade även Simon och Greger på oss över någon timma :) Var bra länge sedan måste jag säga! :p

Igår efter praktiken åkte jag och mammi in till Birsta City och schoppade lite :) Det var riktigt trevligt att få umgås med mammi i lugn och ro. Köpte mig ett par fräna solglasögon, foundation, nagelack och presenter :) Men nu är min rast slut så ska ta och gosa med barnen nu! :)

PussLOVE <3

The one


Hej alla mina glada läsaren!
Idag ska vi prata lite om otrohet som ogillas starkt inom mina ögon!


Jag själv som person anser att det är dödsdumt att folk ens kan vara otrogna mot sina partners. Älskar man den man är tillsammans med så ska man kunna hålla sig till den, annars kan du lika gärna låta bli att dela ditt liv tillsammans med den person ifall du inte kan hålla dig till den. Detta får mig även att tänka på när vuxna som är tillsammans med någon. men håller på att byta ut en massa äckliga nakenbilder på en själv med någon annan person på sidan om är ju helt sinnessjukt! Dem som ska kalla sig vara vuxen ska ju då iallafall vara mogen och kunna skilja på vad som är rätt och fel, iallafall i dessa situationer! Blir sjukt äcklad av sådanna personer som håller på sådär! Det är inte i närheten av okej, jag förstår inte alls varför dem stackars oskyldiga personer som ni så kallat håller "kär", ens ska behöva må så dåligt och behöva vara lidandes!

Förstår mig inte alls på vart världen idag håller på att ta vägen! Förr i tiden var det en självklar sak ifall man levde livet ut tillsammans med sin stora kärlek, troget och dem kunde känna sig som nykära livet ut. Men nu.. i dagsläge, verkar det inte alls fungera! Det verkar mer normalt att beté sig som världens kräk istället för att faktist kunna vara snäll, kärleksfull, omtänksam och faktist kunna öppna ögonen och följa sitt sanna hjärta idtället för att tänka med tån eller något liknande som inte alls verkar ge en något bra svar! = Inte tänka alls :s

Mår nga verkar tro att man är "cool" desto mer man haft, BUT WHY?!! Det är bara bullshit! Jag anser att det inte alls är coolt att såra andra och enbart leka med deras känslor som kan få en att aldrig mer kunna lita på någon! Det är bara sorligt och bra äckligt! Med tiden kommer folk bara att bedöma dig som en fruktansvärld person, börja avsky än osv .. Det är väll bättre för allas egna bästa att kunna vara den person som Gud velat att vi skulle vara. Snäll, hjälpsam, kärleksfull, omtänksam och allt utav det goda. Då skulle alla uppskatta en mycket mer och alla skulle må mycket bättre utav det. Inga brutna hjärtan, inga sår, inga tårar ..

IF EVERYONE CARED, NOBODY WOULD CRY.
IF EVERYONE LOVED, NOBODY WOULD LIE ...

What a joy . . .


Vädret  är underbart härligt! Jag sitter hemma och är sjukt ovän med min dumma grova förkylning som gjorde mig så förbaskat sjuk! Jag tänkte dra till praktiken imorgon men tro inte det blir något av det så som jag mår :'(
*r även lite rastlös, har nyligen försökt att roa mig med lite spel på jesper.nu men tröttnade ganska så fort på de :/ Vad kan man hitta på härnäst är ju frågan.. Finns inte så mycket man kan göra då man är sjuk, så blir nog enbart en film eller så.
Önskar man kunde trolla sig frrisk! Har varit dålig i två veckor och istället för att bli bättre med tiden så blir jag bara sämre dag för dag :( Snyft snyft.. Vad är problemet??!


PussLOVE ♥

RSS 2.0