Angel in mine heart

 
Hej allesammans!
Jag vet ärligt talat inte om jag kommer ha lusten till att blogga just nu i något tag.. Är helt nere, känns som en bomb rasat ned i mitt liv efter att jag fått veta riktigt tråkiga nyheter igår :'(<3
 
Min plast mormor från Polen dog igår kl 08.00. Gud fick sig ännu en god ängel till himmlen och jag hoppas verkligen att hon har det bra nu <3. Under alla åren sedan min barndom, har hon alltid haft en speciell plats inom mitt hjärta, alltid betytt obeskrivligt för mig, varit som en extra mor för mig de gånger jag varit till Polen och hälsat på henne. Det svider i hjärtat! Är så orättvist!! Att de goda ska bli drabbade utav så hemska sjukdomar och leva på tok för kort!! :'(:'(

Begravningen är på tisdag, skulle fart redan på måndag och vara där i nio dagar men blir hemma istället och försöka få upp styrkan på nytt igen och försöka klara av plugget! Krzysia, du kommer alltid att finnas inom mitt hjärta, saknar och älskar dig i massor älskade du! <3.
 
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
 
Vi får som sagt se ifall det blir någon uppdatering inom kort
eller om jag känner att det får vänta i någon dag..
 
 
 

It's just so freaking awesome! :'D

 
Jomen visst är det kanske dags att ta tag i bloggandet åter igen! eller vad tycker ni? :')

Ända sedan dumma stormen och åskan varit för sådär 2 månader sedan kanske??! Så har nu vårat när krånglat som någon jäkla dåre.. Ena stunden finns det men fungerar ändå knappt så man inte kan göra något på nätet i vilket fall.. eller så finns det inte över huvudtaget så just därför har jag haft det lite svårt med uppdateringen.. =/ Men nu är det andra dagen då det fungerar hyfsat så hoppas det håller i sig nu innan man blir helt galen på nätet x')
 
 
Anyway så har det varit rätt skönt på sett och vis att ha lite paus ifrån datorn.. Har haft det väldigt bra med massa leende på läpparna, positiva och glada tankar, klippt mig själv har jag gjort, haft riktigt bra sällskap, firat älsklingens kusin, varit häst /hund /katt - vakt medan mina svärföräldrar varit på semester utomlands :)
 
Klippte mig som sagt själv.. var ungefär mer än ett år sedan jag klippt senast så var lite nojjig över hur det skulle gå men det blev faktsitk rätt bra :) Kände mig dock lite ibörjan som en pojke eller lesbisk brud - inget alls illa menat mot dem men ändå .. känes ju lite fel med tanke på att jag inte är lesbisk så ni kanske förstår hur jag menar :')
 
Här kommer lite bilder på resultatet :')
 
 

 
Yes! Det kan ju som sagt vara nyttigt med lite ändring.. brukar i vanliga fall ofta färga om håret, klippa och leka med det helt enkelt, men nu har jag ju inte gjort det på ett tag eftersom ville få det friskt och långt men nu har jag ju haft det rätt länge långt och en sådan tråkig och vanlig fresyr.. så nu blev det kort hår åter igen, dock mycket kortare och lite annan stil denna gång :'D
 
 
Igår var jag nere i huset och målade klart takfoten (endast på halva huset).. och nu måste ställningen flyttas så jag kan fortsätta med resterande :) Målat massor har jag AND I MUST SAT THAT I LOOOOVE IT! haha kul att äntligen kunna hjälpa till lite och är ju så roligt att få kleta lite på sig utan att bry sig så värst x') Man känner sig lite LIKE A CHILD :'D
 
När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och tvätta av sig all färg man fått på sig som började klia rätt mycket mot slutet.. Är ju inte tanken att ha sådan färg på huden kanske ? ;p Efter duschen ställde jag mig och lagade go'middag till hela familjen men dock åt inte jag och älsklingen utav den eftersom grabbarna hade planerat annat och allt blev så stressigt och sent så i sista minuten fick jag veta att vi skulle på bio ;'D Minns ärligt talat inte vilken film det var vi såg men den var faktiskt riktigt fräään! :') Var nästan endast massa bra och kända skådespelare med i filmen och handlade om mycket pang pang..sprängningar osv! (Y)
..Kommer jag på namnet på filmen, uppdaterar jag så ni får ett litet tips på en värdig film att se om ni gillar action - filmer :)
 

Idag har jag endast städat hemma, varit och myst med bunnie'n Pancakes och ska nu alldeles strax ställa mig och laga någon god mat :)
 

PussLOVE.. XOXO<3.

Enjoying the good in life

 
Hej alla sweeties! ♥ :'D
 
Älskar livet just nu!
Njuter av det goda och glömmer det onda! :'D
 

Igår var det en riktigt mysig dag med mina underbara Pinglor med lite schopping (jag var så tvungen att köpa jeans, alla mina har nu officiellt gått sönder) ..visst kan man ha dem ändå, kan va lite fränt ibland men när man ska va mer stilrent klädd kanske det inte passar så värst fint ;p Så drog vi och spela basket - där vi även mötte min gode och trogne vän Plättan :'D ♥ Haha vi är ju bra ful ibland x'D But HEY! That's what makes us so damn great! haha älskar våran humor =). Satt även en stund och endast tog det lugnt och surra i gräset med varann innan jag, Jonna och Lelle drog vidare och skulle bada nere på Dyket sådär på kvällskvisten men lät mer frestande med bubbelbadning med väärme i vattnet :'D Var riktigt mysigt med massa skratt och tok, there just nothing more to do then to loving the great feeling =). 
 
Tjejligan tog över Bubbelbadet :'D Such a great feeling!
 

 
 
Imorse kom min kära vän Lelle och hämtade upp mig så jag kunde gå på ett möte och fixa lite ärenden, riktigt jäkla snällt! :'D Dock var mötet jobbigare än förväntat.. Hate, I just really hate when it must leed to crying .. på en massa sådana jobbiga mötet då man verkligen måste väcka tankarna och öppna sig om allt det jobbiga man upplevt de senaste åren :'( Men det gick bra ändå, kvinnan sa hela tiden att hon var så stolt över mig ( Känner mig inte ens o.0? ), att jag klarat mycket mer än vad många andra hade gjort och att det var jätte kul att träffa mig osv.. Sjukt gullig och omtänksam kvinna faktiskt! =)

Efter mötet var Lelle riktigt trött pga för lite sömn och för mycket med mardrömmar :( Så vi for hem till oss igen där hon skulle få sova en stund men slutade inte riktigt så men hon vilade iaf ut sig lite ändå.. låg mestadels i soffan och surrade lite om allt möjligt, gick ut i solen och stekte lite, busade med voffsingen Texas, myste med kaninisen Pancakes och ah.. vattnade blommorna osv :')

Jisses, nu fick jag en sådan härlig feeling utav att ha vattenkrig!! :'o
Man kanske ska ha det imorgon om det blir finväder imorgon med?! :'D 

 
 
Egentligen skulle vi träffa Jonna och jag skulle färga håret på henne, kanske träffa Plättan en stund med men vart endast slappdag hemma i solen osv.. men rätt skönt det med faktiskt, iaf mot slutet x'D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

You will find it next to me

 
Hej alla underbaringar! ♥ :')

Sitter nu och lyssnar på en utav min nya idol kanske? But first to go: MJ - King of Pop! <3 :'D ..Som sagt så dunkar jag sönder alla låtar med Emeli Sandé, GRYMT bra är dem och fina texter! :')

" I can't buy you Love, Don't even wanna try..
Don't ever question if my heart beats only for you, It beats only for you ".

TODAY:


Jag har precis städat klart här hemma, helt cleaniskt rent och fint är det! :') Ja.. annars idag har jag endast tagit det lugnt. Klev upp vid 9-tiden imorse, vattnade hästarna som jag börjat säga nuför tiden sådär ..(gav dem vatten), lekte även med hö (gav dem hö som dem kunde knapra på nere i hagen) och sedan märkte jag även att armarna kliade som satan och att jag fått massvis med utslag??! Aldrig fått det tidigare o.0 Aja shit the same! ;p

Jag har även varit ut massvis med voffsingen så han fick springa av sig lite, spelade även boll med honom :'D, gett mat till alla djuren osv.. Så fick även vår bunnie, Pancakes prova på sin nya sele :'D Gick jätte bra och han såg så lycklig ut när han äntligen fick vara "fri" och springa /skutta av sig hejvillt :'D Sötbebisen <3. Hämtat post, försökt maila in mitt CV /Personligtbrev ang ett jobb men självklart endast för det ska ju nätet dampa heeeela tiden, funkar knappt på vissa sidor och på vissa fungerar det inte alls :'( Försökte komma in på mailen ett ex antal gånger under hela dagen men icke! ..vill inte fungera över huvud taget :( Får hoppas att det går senare eller imorgon med lite tur? :') Yes, alltså har jag endast varit hemma idag, tagit hand om alla djuren, pysslat till här hemma osv.. Får se vad jag hittar på för något ikväll, dra ut på Draken kanske? (Drakbåtsfestivalen) ..eller om jag endast ska stanna hemma och vila försöka vila ut min arm som jag haft förbaskat ont tredje dagen idag, börjar bli orolig nu över att jag fått någon infektion eller något knasigt :/ Aja vi får se ifall det går över inom någon dag, om inte får man vel försöka få tag i någon läkare och hoppas på att dem kan hjälpa en och rätt isf och inte helt gaaalet så det endast blir förvärrat som senast!!! :@
 
 

YESTERDAY:

 
Igår var tanken att jag skulle hjälpa Lelle med att skriva hennes CV /personligtbrev och följa med henne till Arbetsförmedlingen, men det blev inte alls som tänkt pga hon är glömsk och glömde vissa uppgifter som behövdes :/ Så vi får försöka fixa detta någon dag snart framöver istället :). Så istället for vi ned på Birsta City där vi skulle möta upp hennes föräldrar och byta bilar med varann ^^, Så vi passade på att dra in på Media Markt där jag hittade min nya lilla kärlek - Massagestolen!!! hahahaha vi satt där nog 20minuter? :'D GUDOMLIGT! Jag hittade även där en "Lap Chill Mat" till min dator som varit nu i behov utav en sådan väldigt lääänge men kunde inte liksom hitta en riktigt sådan MEN NUSÅ! And I must say that it's AWESOME! Den ger riktigt bra resultat! :) Gick på 179:- och på Media Markt som sagt.

Därefter for vi hem till Lelle och Tony och endast slappade, båda tappade all energi helt haha så ah vi låg som två döingar i soffan och såg på lite tv innan vi faktiskt orkade flytta på oss till balkongen där vi stekte lite granna i solen vid hopp med att få lite färg på sig.Vi var även en sväng och tog kort på deras bilar dem ska sälja och naturligtvis när jag ser stället vill jag leka av mig lite! :'D Stod några höbalar, var som en stor äng osv.. Så här nedan kommer en bild ifrån stundens små barnsligheter ;p
 

HAHA Min faster fick mig faktiskt att älska bilden lite mer tack vare hennes roliga kommentar " Ser ut som jättestora toarullar ju :) " HAHA och som svar till detta .. " Jag har krympt i regnet :'D ".


Igår stekte även mästerkocken något kött? ..som vi åt till potatis med bea sås <3
Riktigt gott var det! :')

En bild då Lelle står och grillar!

 

 
En stund efter maten drog vi hem till oss och såg på filmen "Breaking Dawn Part 1" som dem velat se men deras skiva dem fick hem, var trasig =/ ..så ungefär sådan blev kvällen igår lite kortfattat, trevlig och skojsig.:')
 
 
PussLOVE..XOXO<3.

No one gonna love me better than you, you bring me real joy

 
Back in track :'D
Hej alla min underbara och trogna läsare! ♥ :')
 

Idag
har det mestadels regnat och varit mulet hela dagen men inte stoppade det mig för att ha en riktigt toppen dag tillsammans med Lelle :) Vi började dagen med lite ärenden, åkte ned till Arbetsförmedlingen på ett möte, sedan for vi en sväng på affärn och handla en sele till kaninisen, Pancakes så han kan få skutta hejvillt ute på gräsmattan utan att jag ska behöva bli super nervös över att han någon dag faktiskt skuttar lite för långt bort :P Man vill ju liksom inte utmana ödet i onödan när man kan vara på den säkra sidan fastän han är riktigt duktig trots hans busiga dagar ibland, då han lyckas öppna luckan ifrån buren själv och skutta ut. Han har aldrig rymt såå, endast suttit på själva buren och väntat på en eller när han går ut ur själva stallet (på vintrarna då han är där inne) så höll han sig ändå strax i närheten och kom direkt då jag ropade på honom. Så himla stolt över min lilla bebiie :'D ♥.
 
Anyway.. blev det ett rött sele med hjärtan på hihi, riktigt sött tycker jag som passar hans personlighet :'D. Ja.. sedan har jag och Lelle varit hemma hos oss och haft "Barbie"-maraton och upplevde lite utav våran barnsliga sida som man har kvar xD. Ni får tycka vad ni vill, men dem filmerna var faktiskt bra haha! ;p :') Upptäckte för någon dag sedan att det finns 23 barbie filmer och den 24:e kommer ut något år 2013 >.< haha visste ärligt talat inte att det fanns såå många utav just filmerna ;p
 
Lelle drog hemmåt för en stund sedan och nu strax tänkte jag passa på och "Pimpa" naglarna mina så dem får lite färg i sig och blir fräääsiga :') ..Har ännu inte rensat kläderna, men det får nog ta och bli något framöver.. kanske ikväll? Who knows.. :') Får se när älsklingen kommer hem ifrån jobbet ikväll och om jag nu orkar att sortera alla dessa plagg..
 
 
Aight! Detta får duga för min del för idag.
Imorgon blir det iallafall en ytterligare dag med lite fler ärenden att ta tag i :)
 

 
PussLOVE.. XOXO♥. Take care faags! :'D

All that glitter and all that gold, it tear your soul

 
Hej alla mina trogna läsare! ♥

Kom precis hem efter en dag på Birsta med min underbara vän Lelle och vovven hennes :) ♥ .......som fick en riktigt vidrig TjurSnopp-sena att tugga på istället ett vanligt tuggben O.0 OOUF..!! Stackars voffsing säger jag bara, och gudaness vad vidrigt det luktade måste jag faktiskt få tillägga här i min blogg..! xD Sugna att se bild ? Ja till er nyfikna, så kommer det tyvärr ingen bild på denna.. bleh!

Anyways.. jag passade på att handla lite äggnudlar medtanke på att jag inte kan äta vanliga makaroner pga gluten allergin och dessa special glutenfria makaroner tkr jag inte alls om! Så tänkte jag vara lite nyttig ikväll också så jag köpte hem två stycken honungsmeloner JUMMEEEY! :'D Yes!
 
 
Imorgon tänkte jag och min gulliga svärmor åka och kika på alla möjliga tapeter och se om jag blir kär i några som vi sedan ska köpa till huset, det  kommer bli riktigt skojsigt och spännande! :'D
 
 
Till er som undrar så har jag knappt bloggat nu den senaste tid mkt pga dåligt nät, strulat massor under de senaste ovädren som varit och nu i dagens läge känner jag att jag kanske även kommer ta ett litet bloggpaus i några dagar till ? Pga är inte så värst pepp /sugen på det nu när en massa drama skett.. Så jag tänkte istället kanske endast bara vara, umgås med dem som absolut mest får mig på gott humör och fina tankar, typ såsom mina kära vänner, djuren och naturligtvid det som gör mig lyckligast i hela världen - min älskade sambo :') ♥ ♥ ♥
 
Tänkte även försöka sortera /rensa lite på kläder, slänga /göra sig av utav dessa man verkligen aldrig använder mer osv.. som endast tar plats här hemma.
 
..Tänker på dig hela tiden, min älskade lillebror! ♥
But there's an reason why I cry ..
I need you to understand and be strong.
Hold on, I will never leave you! ♥ ♥
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.


Wipe the tears from my eye

 
Morsning Korsning alla kära!
 

Vaknade för sådär 25minuter sedan till er som undrar :P Är riktigt gristrött.. hade mer än gärna sovit en timma till men känns som jag är dålig då som sover bort halva dagen, speciellt när jag faktist har saker att göra idag. :p 
 
Idag tänkte jag iallafall strax försöka ringa och nå en viss person för att fixa lite ärenden, skulle ju ta kontakt med henne förra månaden men guess what?! Jo hon hade ju tagit semester, hur fasen ska man kunna nå en då??! o.0 Bra tänkt där måste jag säga! :P Anyway, sedan tänkte jag tvinga mig till att försöka vakna upp till liv och packa lite inför helgen, jag och älskling ska åka till Bispgården och hälsa på hans syster och hennes sambo så det ska bli mysigt :). Innan tänkte jag även försöka hinna ta mig en varm dusch, känner mig frysen och guuud vad jag ska ha ont i huvudet.. inte nog med det kände jag nu att jag blev yr när jag reste mig upp och skulle släppa ut kissemissen, Pinky :/ Känner mig inte alls helt hundra tredje dagen på rak nu, inte alls roligt :/:( och ärligt talat så har jag ingen lust att kontakta läkare för senast fick ja fasen vänta ett år? på hjälp :O!!!
 
 
Anyway, förrgår (onsdags) var jag med Lelle, vi drog och käkade på stan sedan gick vi runt lite granna på olika affärer och endast kikade.. dödade tid liksom :P tills vi skulle dra på tre timmars riskutbildning. Jag kände mig faktist rätt nöjd, svarade på mycket trots att jag hade en ond smärta i magen och illamående så japp, jag kände mig aktiv, i princip så var jag mest aktivaste där utav de andra resterande på utbildningen. :')
 
 
Igår tog jag det endast lugnt här hemma, mådde piss ändå så lika bra de.. Låg i fotöljen mest hela dagen och kikade på filmer.. "Ted" och "Double weddings" - dock såg jag inte klart weddings - filmen :P Utan gick istället ut och hjälpte svärmor med att plocka lite jordgubbar ifrån blomsterlandet och även passa på att rensa lite granna ifrån ogräs.
 
 
Men nu min kära, tänkte jag ta och göra nytta. Tack för mig, trevlig helg! :)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
 

RSS 2.0