Kunna vara stark och fri

 
Är vaken med tuppen, trött som en åsna och sittandes redan på skolan vid väntan på en lektion... bleeh! Idag är det en sådan morgon då jag verkligen önskar att jag kunnat legat hemma och sovit en ytterligare stund. Menmen man får inte allt som man vill här i världen inte sant? xD
 
Anyway. så väntar jag på mina pinglor, Cicci och Sara <3, efter lektionen vet jag inte riktigt hundra vad som sker men en stund senare ska jag fara in på Arbetsförmedlingen för att skriva på lite papper osv. Sådant som måste fixas!
 
Nä så idag är det ingen speciell rolig dag på det viset menmen det funkar vel det med ^^,
 
 
Nu är det iallafall så att jag nämligen fundera starkt på att dra ned på Ica för att handla någon frukost innan jag svälter ihjäl !!! o.0 Är otroligt hungrig må jag säga.. ;p
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

At work

Hej alla kära!
 
Sitter nu på Evas jobb och värmer mig innan det blir dags att fara framöver.. Möta Cicci på stan och Sara på lektion. Super skönt att slippa sitta ute i kylan och vänta i en evighet :). 
 
Ja annars då?
Annars idag har jag inte så speciella planer mer än att kl 15.00 ska jag till tandläkaren igen för att kika hur tanden som växer ser ut och likaså svullnaden men jag kan ju tala om att det redan känns mycket bättre efter antibiotikas som jag tar :)  
 
 
Men nu ni ska jag arbeta litegranna här, lite smått sådär :)
 
PussLOVE.. XOXO<3
..Until next time!
 

Music on track!

 
Kom nu precis hem, tänkte alldeles strax göra en mask på ansiktet, har även gjort en skrubb så det blir fint och lent. Vad som sker ikväll är inte helt bestämt ännu men en sak är säker att något sent ikväll ska vi fara och hämta vår gode vän Rickardoo och hitta på något trevligt, spela lr något =).
 
Igår kom som sagt lilla Pancakes tillbaka efter en kväll /natt ute på äventyr i regnet, så efter att älskling kom hem från jobbet fixade han till den sista touchen på hans nya kaninhus :D Kunde inte ha blivit bättre!! Nu har han världens finaste och även största kaninhus hihi xD och jag vet att det heter kaninbur för kaniner men detta är mer som ett hus! :D Både jag och lilla Pancakes har sån himlans tur som har älsklinen som är så hendig, duktig och världens snällaste som byggde detta fina hus till bunnien. :D
 
Sedan när han hade flyttat in till sitt nya fina hem och blev ompysslad osv, for jag och älskling och åt innan vi for vidare på bio - där vi såg på filmen "Hamilton", riktigt bra film!! :D Riktigt toppen dag /kväll med bästa! :):)<3.
 
 
 
Men nu kliar mitt ansikte nå djävulskt efter att jag kliat mig i ansiktet efter att jag höllt i guldfiber lr vad de nu heter.. Inte trevligt, så nu tänkte jag tvätta ansiktet och pyssla om mig lite granna =).
 
 
- All i need to know is that you are in. Tonight is your lucky night, i know you want it!
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Min lilla bebii kom hem!!<3

 
Klockan 6-imorse kom min lille Pancakes hem igen!! HAN KOM HEM!! :D<3

Lyckan som uppstod är helt obeskrivlig, vilken lättnad! Klumpen ifrån magen försvann, fick hem min lille bebis <3<3 Gud så lycklig jag är och gud så orolig jag varit!! Jag har inte gråtit så sjukt mycket på väldigt länge som jag gjort igår. :'(<3 Tackar Gud till att han kom hem och oskadd!! <3
 
Har sedan dess tillbringat hela dagen med massa mys tillsammans med honom, väldens underbaraste bunnie, min lilla duktiga Pancakes! Är så otroligt stolt över honom som hittade hem igen =)<3
 
 
You make me so happy ♥

Ett djur kan vara så mycket mer än endast ett djur!! ♥♥
Älskar min lilla bunnie, Pancakes utav hela mitt hjärta!! ♥:)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Come home to me

 
Denna kväll kunde inte blivit mycket sämre!! :'(

Kaninen försvann under dagen, antingen har någon snorunge här i byn öppnat luckan från kaninburen att min lilla bunnie, Pancakes har rymt eller att han på något vis lyckats fått upp den själv vilket jag inte alls kan förstå hur med tanke på att den sitter riktigt hårt, jag får fasen ibland trycka as hårt om jag ska ha upp den :o :'( Har letat efter honom runt hela byn bra jäkla länge med tårarna rinnandes :'( Hoppas verkligen han mår bra och att han kommer tillbaka!! <3
 
Vågar ärligt talat inte leta mer, för det första är det redan kolsvart ute och jag är mörkrädd (Y):( För det andra, så inte nog med att han försvann, så var det ett gäng äckliga gubbar i en grön minivaan som förföljde mig och öppnade ena skjutdörren (Trodde på riktigt att jag skulle bli kidnappad /våldtagen.. You name it! Alla dessa hemska tankar flög omedelbart i mina tankar!!) Så jag fick springa in i skogen och gömma mig bakom ett gäng träd, när jag kikade försiktigt efter bilen såg jag att dem stod där och väntade på mig bra jäkla länge innan dem tillslut for. Ni kan ju gissa vad jag gjorde? jo, självklart så livrädd som jag var så SPRANG JAG RAKA VÄGEN HEM!
 
Gissa vad jag märkte då?? Jo att någon jävla katt hade pissat på mitt täcke i sängen?!?!! Var ju för fasen flera månader sedan sist?!! och som krydda på det hela har jag världens migrän.. sååå roligt!! 
 
 
Är så otroligt orolig över lilla Pancakes, hoppas verkligen att han klarar sig bra ute i friheten och att han snart kommer hem igen!! <3<3 :'(
 
 
(Här kommer lite bilder på min älskade bunnie, Pancakes som är spårlöst försvunnen!) :'(<3
 
<-- Pancakes & Texas -->
 
Pancakes på hans 1-års firande! <3

Tröttis Pancakes sover gott =)<3
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Totally Awesome

 
Hej alla kära läsare!
 
Imorse for jag till Arbetsförmedlingen på möte, ska dit återigen på måndag för att fylla på lite papper osv, ska då även till tandläkarn kl 15.00 så kommer tyvärr inte hinna med att dra förbi körskolan en sväng =/
 
Ja annars idag har jag inte gjort så speciellt mycket efter att jag kommit hem. Har tvättat /vikt tvätt.. ätit, målat naglarna och såg precis klart filmen "Street Dance 2" - som var riktigt bra!! Lätt värdig att se ifall du älskar dans! =)
 
 
Älskling kom även precis hem, men lika fort ska han fara åter igen. Han ska nämligen på Hockey tillsammans med jobbet och vara värdar? av vad jag har förstått, så hans chef ska ut på isen och få en t-skirt osv.. Så jag blir ensammen hemma en hel dag /kväll som vanligt nudå de senaste månaderna då älskling varit och jobbat hela dagarna /kvällarna.. Lite tråkigt måste jag få erkänna, vore kul att åtminstone ha en dag tillsammans med endast honom att tillbringa den med, känns som en evighet sedan senast nu menmen så kan det bli. Sådanna perioder kommer nog för alla någongång. Hade ju en jagå för ungefär ett år sedan då min underbara älskling aldrig fick se mig.
 
Så till er som känner igen er i detta, tänk på att sådant kan ske precis alla och lär även göra det någon gång! Men endast eftersom den ena knappt är hemma och ni i princip aldrig ser varandra, betyder inte att den person som är borta njuter utav det, det betyder inte att den älskar en mindre för det. Det oerhört många som klagar på att den aldrig är hemma, vet ej ifall den personen ännu håller en kärt osv.. SLUTA UPP MED DETTA!! Är kärleken stark, ska inte detta hindra ens känslor ;p Jag och min älskling är fullt medvetna om hur mycket vi älskar varandra, kommer alltid göra! Bara att acceptera situationen just nu som inte kommer vara för evigt och då kommer vi kunna mysa massor återigen! =) Så kom nu ihåg, ifall kärleken är stark, kommer inte den minskas! Dessutom kan det även vara nyttigt för förhållandet att vara ifrån varandra och kunna sakna varandra, då blir man även mer glad när man äntligen får träffa varandra och det uppskattas även mer! =)
 
 
Tillägnat till min älskade skatt:

- Seriously, without you by my side, I wouldn't survive! I wouldn't ever get that far in life!! ♥ ♥
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Just because it burns doesn't mean you will die, you got to get up and try.

 
Hej alla kära läsare!

Gud så skönt det var att sova sådär 5 timmar extra imorse! Slapp kliva upp klockan 5 på morgonen imorse eftersom fick skjuts ned till bussen utav supersnälla Christer =).
 
Mötte min pingla Cicci på stan, handlade Risifrutti så jag kunde äta frukost för att kunna ta min pencilin mot tandvärken /svullnaden (får nämligen inte ta utan mat, då finns risken till att jag blir yr /svimmfärdig /typ hög.. och det vill jag INTE! Oh detta kommer bli rätt jobbigt att börja äta frukost tidigt då jag aldrig hinner äta hemma och har även svårt för att äta direkt efter jag vaknat! =/ Märkte iaf idag i eftermiddag att dessa tabletter börjar redan nu hjälpa så det känns riktigt GREAT må jag säga! Guess what jag kunde äta som en människa idag och verkligen öppna munnen näst in till helt!! :D (Y) 
 

Ja så på skolan hade vi ju engelsk-prov, that I didn't know about!!! :o Men det gick rätt bra ändå! Blev dock jäkligt irriterad ett tag då jag fick helt hjärnsläpp på saker jag verkligen kan sedan tidigare! Men what the hell sådant händer alla någon gång och läraren sa att det såg bra ut så huvudsaken att jag klarar det! Hon har ju även sett mina resultat ifrån när jag studerat under lektionerna, mina anteckningar och glosorna, som hon flertal gånger antydde att dem såg riktigt positivt ut! =)
 
 
Efter provet mötte jag Plättan (Jeanette) på stan, då vi sedan for ned på Birsta City och traskade runt lite =) Blev ett par stövlar dyrare, fick nämligen dem utav min kära vän, Plättan dårå som tack till att hon fick kissebebisen, Teddy som nu heter Neo =D Riktigt snygga stövlar! Träffade även på Ante.P, som man inte sett på år och dagar nu så pratade lite med honom med innan vi drog vidare.
 
 
Men nu kära ni, ska jag gå och dona lite här hemma, plugga lite osv. :P
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
..Until next time!

If you never try, you will never know

 
Hejsan alla små kära nissar! :'D
 
Nu har vintertiden börjat kommit, årets första snö-SLASK har kommit and IT SUCKS, So NOT Cool!´Jag som inte ens har någon vinterjacka :( Dåligt drygt or what! Så idag är det en sådan dag då ALLA på facebook kommer skriva om att det snöar.. ojojoj! haha x')
 
 
Anyway, sitter jag nu på skolan och har precis pratat med min föredetta lärare: Janne, han är så himla go! Saknar honom faktiskt massor´, men tur det iallafall att han jobbar kvar så man kan få träffa och prata med honom ändå och få hans gulliga styrkekramar haha =) Bättre lärare finns nog inte! Han har funnits för mig i alla tider, när jag haft det bra jäkla jobbigt att jag knappt kunde fokusera på skolan.. han var nog den enda läraren som verkligen förstod mig till 1000 och fanns där för mig! Det är sådanna lärare det borde finnas mer utav!! Har många gånger sett honom som en liten extra pappa som jag aldrig haft.. =).
 
 
Annars idag blir det för min del att dra på lektion vid 11-tiden ungefär sedan vet jag inte riktigt ska kanske träffa Plättan en stund men det får vi se hur det blir då =). Annars tänkte ja kanske försöka ta mig hemåt på en gång efter lektionen :P och börja med sådan tråkgöra hemma - städa, tvätta och ha sig eftersom hann inte alls med något sådant igår när jag kom hem.
 
 
Igår efter lektionen for jag och mina pinglor, Sara och Cicci till Birsta där vi ägnade endast en liten stund innan Sara skulle dra vidare tillbaka till stan för att möta upp någon vän? =) Så jag och Cicci for ned på Dollar, där jag hittade en as billig och SNYGG Playboy väska ;D (klart som fan att det är fejk, men vadfan!) ME LOVE anyway! haha
 
Bild på väskan :'D<3 (även dagens utomhus outfit..) ;p
 
 
Hur som helst så kom Lito även dit efter en kort stund och naturligtvis hittade vi hans perfekta outfit!
hahaha så charmigt gulligt! Höll på att dö av skratt alltså! x') Har det alltid så himla skojsigt tillsammans med mina kära goda vänner!! I just love it! :'D
 
Lito i sin VRÅL-Söta outfit, passar suveränt inte sant då? x') haha!
 
 
 
Efter att vi lekt av oss på Dollar, skjutsade dem mig till tandläkarn så jag fick checka upp min tand /förbaskade tandvärk som varat nu dag in och dag ut sedan i fredags! och som krydda på det: feber på kvällen pga smärtan. ='( Hur som hellst så ska jag börja käka antibiotika så smärtan och svullnaden förhoppningsvis försvinner, gör det inte det så ska taden ryckas.. ajajaj!! Så hoppas tabletterna kommer verka!
 
Kunde dock inte köpa ut receptet på apoteket igår med tanke på att det blev för sent så dem lyckades stänga - fick som sagt en riktigt sen tid hos tandis! Så det får vel ta och bli idag istället!
 
 
Menmen nu ska jag kopiera lite papper tänkte jag och sedan dra ut i kylan och ta mig en rök.
Have a awesome day, guys! =)
 
 
Dagens outfit!
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

Belive in yourself!

 
Dra åt helvete vad jag är DÅLIG!! ..Så förbaskat världelös!!
Glömde pengarjävlarna till körskolan, bra jobbar Dzesii, så jäkla BRAA...!! :( Blir inge jäkla övningskörande här inte :( Vill fasen kunna övningsköra på fritiden ngn gååång så man blir duktig och ngn vacker dag kan ta körkortet så man får större möjlighet till jobb och delvis att även kunna ta sig någon vart, nu när det är en fucking mil till bussen :o Så fruktansvärt drygt att behöva åka sådär 6 på morgonen endast för att ta sig någon vart då man faktiskt inte har tid någon stans /skola osv.. vid 12-14 tiden :o Börjar bli SÅÅ DRYGT NU!! =/ Menmen.. endast att bita ihop så länge och vara glad att man åtminstone tar sig någon vart på något vis :p
 

Anyway, sitter nu som sagt på skolan och väntar återigen på lektionen..
 
Vad sker sedan då må tro?
- Absolut ingen aning alls ännu, tänkte ju dra till körskolan som sagt men blev ju inget utav det.. Blir vel att försöka ta sig hem efter lektionen så kanske jag kan måla sista lagret på kaninishuset - om det nu inte regnar.. annars måste jag ta och stor städa hemma och tvätta osv sedan plugga tänkte jag! Ingen värst höjdar dag direkt men sådant som helt enkelt också måste göras! =)
 
 
 
Igårkväll for jag och älskling på middag hos hans mormor, skulle även dra på bio men blev inget utav detta så vi fikade lite och ägnade mestadels utav kvällen åt att föra över massa bilder från hennes telefon till datorn osv..
 
När vi äntligen kom hem (var jätte trevligt men skriver äntligen pga äckel tandvärken..), blev det raka vägen till att slänga mig ned i soffan med tanke på hur jäkla ont i huvudet jag har heeela tiden pga tandvärken :'( och hela käken värker och är svullen, kan seriöst knappt gapa :o as svårt och jobbigt och OOONT (måste ringa tandläkaren idag och be om någon akuttid!), då jag ska försöka äta, får typ mer eller mindre trycka in maten i munnen xD As fult haha! ;p
 
Så innan vi somnade, såg vi på Pirets - filmerna, oh guuudaness så läcker Jack Sparrow är!! Han passar verkligen i denna karraktär, så mycket bättre även än jämförelse till hur han ser ut in real world.. knas! xD
 
 
Jag har nu även passat på att skriva ut lite papper till lite ärenden som även måste göras, väldigt viktigt faktiskt! Så nu är det i princip gjort iallafall, måste endast fixa en grej till och sedan postas - antagligen redan imorgon så det blir avklarat! =)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
..Until next time!

My kind of love

 
Igår for jag iallafall bra i onödan to the stupid school, visade sig att vi inte hade någon äckel lektion så jag hade kunnat sovit tre timmar till om jag velat istället för att kliva upp sådär 5 på morgonen!!! :o Dåligt less jag blev! Menmen köpte mig lite godis som jag kunde tröst äta på xD och gröna vindruvor <3. När jag kom hem grund-målade jag huset åt älskade Pancakes, trots min äckliga feber och tandvärk + mensverk :( SO NOT COOL! Så när jag väl blev klar somnade jag på soffan på dirren! Bra jäkla skönt ändå må jag säga! =)
 
 
Idag efter att jag vaknat gick jag och målade ännu en gång, endast en gång till som återstår som jag tänkte alldeles strax ta och göra faktiskt =) Annars idag har jag bara legat i älsklingens famn och myst medan han spelat på telefon och så har jag varit busig och målat hans tånaglar så dem blev fin hihi :'D<3
 

Om ungefär en timma ska Rickardooo komma till oss, så lutar det att grabbarna kommer försöka spela ut spelet dem nu spelat i sådär 2 helger nonstop xD =) Jag tänkte endast ta det lugnt och vila, se ngn film kanske, måla naglarna, läsa bok osv.. =) Skönt att endast ta det lugnt en helg då man varit sjuk och svårt att vila hemma och försöka bli frisk eftersom man har massor med annat viktigt som måste göras hela tiden..
 
 
Men nu tänkte jag gå ut och röka och kika ifall färgen har torkat så jag kan måla andra lagret på lilla Pancakes nya kaninishus =).Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! :'D
 
(En bild på kaninhuset innan målningen)
Resultat kommer senare något framöver då den är helt klar och lilla Pancakes har flyttat in! =)<3.
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

My senses

 
Tjabba lands Krabba! :'D
 
Sitter nu på skolan och inväntar lektionen samt som jag pratar med Plättan lite nu på FB, men vad sker efter den enda lektionen är frågan..? Får se om jag tar mig hem någorlunda strax efter eller inte, när jag kommer hem tänkte jag iaf ta och göra något efterlängtat - måla kaninnisburen /hus :'D iiih kommer bli så himlans fint!!! :D Massvis med tack till min kära älskling som ägnat massor med tid för att bygga den :D LOVE YOU darling! <3<3
 
Vad händer annars ikväll? ..är ju trots allt helg strax =')
- Jani.. får se vad kvällen har för trevligt att bjuda på men tror faktiskt att jag, tillsammans med älsklingen ska gå på bio med hans mormor =) Vilken film, har jag absolut ingen aning om ännu.
 
 
Dagens outfit:
Enkel och bekväm tröja ifrån H&M, Jeans-tights och en old school-bag =)
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
..Until next time!

You are the reason why I smile

 
Hej alla glada och pigga! =)
 

Vaknade för en timma sedan, sjukt seg och trasig.. riktigt jäkla ont i käken pga en dum tand som bestämt sig för att växa!! :'( Hatar smärtan och inte nog med det vaknade jag med världens mensverk SO NOT COOL! :( Har så ont att jag inte ens har någon aptit för frukost, men hoppas på att jag kanske kan äta något om en liten stund? =) 

Anyways så är jag ledig idag, tänkte passa på att tvätta all tvätt idag, kanske baka något gott.. får se =) Mysa med min älskade bunnie, Pancakes <3, så tänkte jag faktiskt även läsa klart boken Harry Potter . de vises sten, som jag inte alls haft tid med den senaste tid =/. Sedan efter att älskling kommit hem från jobbet kanske vi kan åka ned till huset så jag kan måla kaninburen rosa som han byggt :D Så himla duktig och snälL! <3.
 
 
Igår hann jag inte blogga, orkade verkligen inte heller när jag kom hem så pass sent.. Så tänkte passa på berätta lite om gårdagen nu istället =).
 
Gårdagen började med att jag fick skjuts hela vägen ned till skolan igår utav svärmor, såå skönt! =) På lektionen lekte vi mestadels lekar xD ..men ja det var vel lite roligt så barnslig som man kan vara ;P Så gjorde jag även förra veckans glosor, jag missat och tyvärr glömt träna på men fick alla rätt ändå! Awesome ju!! :'D

Sara gjorde även ett litet mästerverk på min hand xD<3




Efter lektionen for jag och min kära vän Sara ned till stan en sväng, där jag köpte mig en asa skön tröja! Så jäkla bekväm, love it! Behövde verkligen tröjor, har endast massa sommarlinnen och koftor hemma, kan vara skönt med en tröja ibland nu när det är så kallt =).
 
Sedan for jag hem till min älskade hunny, Plättan där vi pratade lite och myste med lilla Teddy - som döpts om till Neo nu :D Blir så glad att se att han har det riktigt bra där hemma i hans nya hem =). Dock är han en fegis mot hans nya polare Giz, men det är inte så konstigt när kattjäveln ser ut som ett jäkla lejon??!!!! hahaha XD Så fin!! Men det är klart att det tar tid att vänja sig, det kommer =) Ingen blir ju BFF första dagen ;p.
 
Jag fick även en jätte fin present utav Plättan, en super gullig och varm vit mössa med en fluffig boll på änden :) LOVE IT! Sedan efter en stund bestämde vi oss för att fara ned på stan en stund - där jag även stötte på Renzo och supersöta Haylee :D Var riktigt kul att träffa dem :)
 
Jag och Plättan hittade även underkläder, trosa + bh för endast 50 kr!! :D Super pris ju och snygg var dem! (Y) Sedan drog vi äntligen för att äta, hade inte hunnit ätit något på hela dagen xD Så vi gick till Coffe House där jag beställde en supergod kycklingsallad med cosscoss och hon en baugette, där satt vi en stund och hade det mysigt och pratade massor med tjejsnack osv.. =) Träffade även hennes Sambo, Nemo på jobbet hans så vi pratade en stund med honom också en stund innan vi for hemåt igen =).
 
Dock for jag ned till huset med älskling och gav honom sällskap och hjälpte till med det jag kunde, med kaninburen :D Så nu är den snart klar - YEEY! :D När vi väl kom hem, var jag så himlans frusen så efter att vi ätit kvällsfika, myste jag ned mig direkt bredvid min älskade karl under varma täcket och såg på filmen "Seeking Justice" - filmen var riktigt bra må jag säga! :D
 

Men nu mina kära läsare ska jag gå in och äta något så magen blir glad ^^,
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
..Until next time!


I won't fall

 
Wazaaah everyone! :'D
 
Sitter nu återigen på skolan och endast väntar ..på bättre tider? ;p
Jag bara älskar att vakna 5.30 för att ta mig någonvart för att sedan sitta och vänta typ sådär 100 timmar på en enda lektion för att sedan få åka hem igen xD ..nä inte precis ;p Men antar att det inte blir allt för många ggr mer. =) Väntar även på att min tröttis Sara <3 ska duscha klart och komma hit =).
 
 
Ïgår följde Sara med mig till tatuerarn efter lektionen, blev en gadd på armen trots allt, med bra pris =).
Där texten lyder: " I will never give up " - i skrivstilstext, blev asa bra - super nöjd! =D And guess what, tog typ endast en jäkla halv timma??!! och med kanon resultat :o Love it! Válde texten pga den betyder väldigt mycket för mig efter mitt förflutna, fått som sagt kämpa massor med att ta mig hit var jag står idag och idag känner jag mig starkare än någonsin =). Men det är även mycket tackvare min älskade pojkvän och hans familj, dels även vänner men faktiskt mest min nya familjd =)<3.
 
När jag kom hem tänkte jag sova en timma och sedan städa, var så jädrans trött efter endast 4 timmars sömn - såg ut som en zombie, så jäkla HOT asså! :'D haha. Yes, men så blev det minsann inte.. fick först inte sova för katterna och sedan när dem väl somna, kunde inte jag somna xD Så städade undan lite granna (dock sket ja i att tvätta, orkade verkligen inte springa fram och tillbaks), så det får bli idag istållet när jag kommer hem.
 
Anyway, sedan på kvällen pratade jag lite med svärmor om lite grejer och hjälpte även till lite med akvariumet =). Sedan kom älsklingen hem och vi slocknade båda ganska direkt.
 
 
Dagens outfit:
Slitna jeans från Rut, blommigt linne ifrån Gina,
vanligt vitt linne under och på det en stor bekväm rosa /bege kofta ifrån Cubus =)
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
..Until next time!

Tierd

 
Hej alla mina kära och trogna läsare! :'D
 
Sitter nu på äckelskolan och väntar tills klockan slår 10.00 då jag ska på en fucking lektion för att sedan få sluta ;P Känns lite smådrygt sådär då jag sovit 4 timmar inatt, tvungen att kliva upp kl 5.00 för att ta mig till bussen -.- Börjar bli bra drygt detta, måste faste ta körkort snart!!!
 
Så idag efter denna lektion, efter att jag visat lärarn vad jag går för ;P ..tänkte jag ta en tripp på stan kanske och sedan kika förbi körskolan? =) Innan det blir dags för mig att fara hemåt och städa lite så det blir fint och mysigt tills älskling kommer hem sent på kvällen =)
 
Dagens outfit:
 
 
 
Annars i helgen så har som sagt Rickard varit hos oss ända fram till igår kväll, dem har spelat en jädrans massor medan jag kikade runt på nätet, såg film, målade naglarna, kikade när dem spelade.. Men vi har även vart ned till huset där älskling varit otroligt snäll som byggde en ny bur åt kaninisen Pancakes, mitt lilla hjärta! <3. Blev riktigt bra! =D Men inte riktigt klart ännu. Har sådan tur som har en hendig älskling!! <3. Så åt vi på pizzan efteråt, grabbarna tog pizza och jag min älskade kycklingsallad :'D hihi LOVE IT!
 
Så igår har vi vart och handlat vitvaror till köket: Kyl/frys och en spis, hämtade även bokhyllor och ett litet datorbord hos hans mormor som vi fått, riktigt snällt! Så har vi även lämnat lilla gosiga-kissebebisen Teddy till Plättan =)<3 Saknade honom riktigt mycket imorse då han inte kom fram till mig imorse då jag vaknat, men det känns riktigt bra att veta att han är hos henne och Daniel, där kommer han få det riktigt bra! Hos plättan blir det tryggt för honom =) <3.
 
Sådär på kvällskvisten efter att vår kära vän Rickardoo for hem igår, hade jag och älsklingen ett litet filmmaraton xD Såg på 3 riktigt bra filmer faktiskt! =) "A thousend words", "Kvarteret skatan reser till Laholm" och "Ica Age 4", tre sköna filmer. =)
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
..Until next time!

Feel me the way I feel you

 
Hej mina kära läsare! :'D

Har nyligen kommit hem efter att ha handlat hem lite gotta, kattmat och halsband till kissarna, tillsammans med älsklingen :)<3. Bubblan fick dock inget halsband eftersom hon ska få ett eget ifrån hennes nya ägare som ska hämta henne inom snar tid? :) 
 
Älskar bilden! Ser exakt ut som våran lilla Buttra <3 som sedan ska bli Christers =)
 
 
 
Blev ingen tatuering idag eftersom tatuerarn fick förhinder så ska bli imorgon ist, om det nu blir av.. får se hur det blir. Min älskling har ju som sagt en poäng med att jag borde vänta tills jag har körkort och bättre ekonomi men vill så himla gärna, väntat på denna sååååå länge nu och ska endast gå på 500kr ju.. :( Men de klart, körkortet behövs verkligen, speciellt när vi bor ute i skogen och jag kan ha det riktigt drygt att ta mig ngn vart vissa gånger =/ Är ju även ett stort plus inom jobb att ha körkort.. Så jag får sova på saken och se hur det blir, blir det inget imorgon så känns det just nu som det aldrig kmr bli av =/ Vilken SUGER!
 
 
Anyways så har jag målat naglarna idag - blev fransk manikyr, var ju som sagt bra tag sedan senast nu..

Resultat:
 
Foto
 
Har även fixat lite med papper osv.. sedan endast mestadels slappat och nu väntar vi på att vår gode vän Rickard, även kallad för Rickardooo, utav oss xD =) ..Hoppas han kommer med min efterlängtade kycklingsallad!! haha =). Yes, annars blir min mage ledsen i ögat? ;p Annars så ser det ut att det blir en spelkväll här hemma =)
 
Photo: Girl on fire!
 
PussLOVE..XOXO<3.

Talk that talk

 
Hej alla glada läsare! :'D
 

Sitter nu med ansiktsmasken på och lyssnar på musik, tänkte passa på att blogga lite =). Har nyligen duschat så nu tänkte jag fräscha ansiktet lite extra med ansiktsmasken som sitter i för nuvarande - ska dock tvätta bort den alldeles strax.
 
Annars idag har jag endast ägnat hela dagen lång till att plugga hårt! Stannade till där ett litet tag men efter en liten stunds funderande hur jag skulle påbörja rapporten så gott som möjligt, blev resultatet rätt bra tycker jag =). Får se vad läraren tycker om den bara.. Hoping for the best xD
 
Ja så har jag även för endast en stund sedan pratat med tatuerarn och BAAM GUESS WHAT?! Imorgon ska jag tatuera mig efter 16-tiden :o Helt oplanerat men nu får det bli av, annars blir det aldrig av känns det som och fick bra pris så JUST GO FOR IT and feel the pain! haha :'D Så imorgon efter att älskling jobbat, ska han följa med mig <3 Kommer bli spännande =)
 
Senare på kvällen lutar det att det blir spelhelg ännu igen, tillsammans med älsklingen och Rickardooo :'D Men det är trevligt! As kul att se på när dem spelar detta spel som älsklingen köpt i helgen haha xD =)
 

Men nu blir det film med älskling innan läggdags =)
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
..Until next time.

You might have to see the reality

 
 
Tjenare alla glada och pigga! :'D
 
..Jag är då fasen inte pigg inte, ännu en dag då jag mår pissigt dåligt =/ Jag har nämligen gått och blivit sjukis
AND IT SUCKS REAL BAD!! Feber, migrän, snuva, nyser, hosta, öm i magen och blir illamående till och från KANON KUL -.- ..NOT! Så idag har jag endast legat i soffan mesta dels hela dagen, förutom då jag tvingat mig till att försöka få i mig någon mat att få lite krafter och gått ut med vovven en sväng. UschaBuscha, hatar att vara sjuk! Har verkligen inte tid med det!! Måste sköta skolan men lite svårt då jag knappt kan traska mig för att gå på toa, så jäkla svag känner jag mig =/ och så himlans tråkigt att endast ligga hela tiden :(. Hade nu tänkt i två dagar att plugga svenska, men som sagt har jag inte haft orken till det så gick inge vidare med detta, kunde inte ens fokusera när jag väl försökte :( ååh.. Hoppas det försvinner snart! Äckel vårförkylningen kan ta sig någonstans! och allergin gör ju inte alls saken bättre, snarare jobbigare! =/
 
 
Så ikväll blir det nog endast en tycka syn om sig kväll :P Nejmen typ mysa ned mig under någon filt, eller täcket, tända ljus?, äta kladdiskaka framför filmmaraton. Får göra det bästa utav situationen =).
och när älskling kommer hem, ska jag mysa ned mig i hans famn där det är tryggt, varmt och gosigt <3 =).
 
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
..Until next time!

Everything to loose!

Hej allesammans!

Idag tänkte jag endast prata om att jag är så jäkla less på falska människor som ska ljuga för andra som inte alls förtjänar det och har inte gjort annat än att vara en äkta trogen vän som ställt upp i alla lägen man kunnat. 
 
Då lyder frågan:
Vad får man ut genom att ljuga??
 
- Absolut ingenting! Man snarare förlorar på det! Om jag får säga mitt.
Är det verkligen då värd att svika en på sådant vis?
En som man dessutom varit glad över att få dela en del utav sitt liv med..
NO FREAKING WAY!!
 

Finner ärligt talat inga ord på hur jäkla less och besviken jag är på detta beteende som man faktiskt inte alls gjort något för att förtjäna detta och man känner sig så oerhört korkad att man inte sett det hela tidigare!
 
Hoppas ni tycker det är värd det! Att bete sig på detta viset, så jäkla fittig stil!
 
Är man så jäkla rädd att mista de få renhjärtade människor man har kring sig, varför i helvete ska man då gå runt och ljuga gång efter gång.. Tillslut kommer ingen kunna lita på en, oavsett om den talar sanning eller ej, tillslut kommer den människan stå där ensam kvar. Att säga att den inte fattar varför ingen vill vara med en osv är idiotiskt när den gott och väl borde vara medveten om att den själv har ställt till med det hela och sabbat allt det goda som erbjöds här i livet.
 
 
Jag tycker faktiskt synd om er allesammans som går runt och ljuger för era nära och kära, hugger dem i ryggen.. Att ni inte kan låta bli när ni ändå vet att det är fel! Jag antar att ni själv inte hade velat blivit behandlad på så vis, så varför fortsätta med detta?? Varför inte behandla andra lika som ni vill bli behandlade??!

Det blir tusen gånger lättare att tycka om personer som faktiskt är hundra prosent ärlig, som endast är sig själv och inte försöker vara någon annan patetisk person!
 
 
 
XOXO..LOVE<3.
..Until next time!
 

RSS 2.0