I can feel the heat

 
God kväll på er, mina kära läsare!

Imorse pallrade jag mig upp redan vid 10-tiden helt självmant, haha jag som jämt sover bort halva dagarna när jag kan! xD Men inte denna gång (Y) STOLT* haha!

Idag har jag i alla fall hunnit med mycket, mycket som behövdes göras! Har gjort det fint hos bunnien, Pancakes bur, gett djuren mat osv självklart... ;p Så har jag tagit mig i kragen och städat en jäkla massor här hemma! Nu körs sista tvätten, lär snart vara dags att hänga den med..

Har även pratat i tel en stund med Cecilia ang. projektet (Y) och till middag blev det: Kyckling och ris med currysås, massa gott! =) Så har vi även planerat om nästa möte som vi ska ha ang detta.
 
 
Haha redan nu känner jag att jag börjar bli bra seg och klockan är endast 17.32 =/ Lär lägga mig rätt tidigt ikväll skulle jag gissa, just nu  iaf haha. Ja annars så tänkte jag tillbringa resterande kvällen vid projektet en stund och sedan endast slappa vid serien "Cougar Town".
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Back to Brownie Style

 
Hej allesammans! =)

Ja, jag kan ju inte direkt säga att jag haft en fantastiskt bra start på dagen, snarare tvärtom xD -.-
Bussen in till stan var sen så kom lite för sent till skolan dock inte alls mycket som tur var haha endast någon minut men dem hade ändå hunnit börja liksom. Sedan efter lektionen fick jag göra ett prov (as snällt att jag fick göra idag så ja inte behöver åka in imorrn) men provet kändes som de gick åt helvete, så när ja och Cicci skulle beställa vårt projekt, fick vi ej till det riktigt som det skulle och massa krångel runt om.. Funnyfunny.. Menmen måste ju ha dåliga dagar ibland också :p :')
 
 
Anyway, när jag kommit hem har jag endast ägnat alla dessa timmar framför pluggandet, har suttit och arbetat på projektet, blev även lite strul där efter vägen men dessa löste sig rätt snabbt efter lite klurande och resultatet hittils ser mycket ljust ut! Jag blev riktigt nöjd och anser att dessa timmar var lätt värd att lägga ned på.

Har även hunnit med att prata lite med älsklingens syster, alltid lika trevligt! :D<3
Gud så jag längtar tills dem flyttar närmre oss! :)

Yesbox så att så ligger det till och nu lockar soffan och serien "Cougar Town" med lite gotta till innan läggdags! =)
 
 
JO JUSTJA!
Jag har ju även för några dagar sedan gått och blivit brunett återigen :P
Skönt att slippa se utväxten på ett tag nu iaf och så får håret vila och växa sig långt igen! :)
Sedan när jag fått långt hår igen, blir det back to blondie style men med även lite slingor som livar upp det hela! =')

- All wounds remind us of where we've been, but also what we succeeded fought our way through


 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

So, so much to do..

 
Nu den senaste tid har bloggen varit väldigt tyst utav den anledningen eftersom jag har pluggat en massor och har jag inte gjort det så har jag valt att endast ta det lugnt framför soffan och serien "Cougar Town". Orken räcker helt enkelt inte till för uppdateringar så bloggen får vänta tills jag har lite mer tid över.
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

It's fun when they all run

 
Jo förresten, jag har ju nu för någon dag sedan orkat rensa min FB-vän lista sådär någolunda iallafall.
Till er som läser men blivit borttagna betyder det som sagt inget illa menat emot er utom jag rensar sådär till och från ibland med jämna mellanrum och rensar bort personer ifrån sidan som jag verkligen aldrig pratar med eller sådär en gång på miljonen. Men som sagt inget illa menat emot er och anser att vill någon få tag i mig så har de flesta mitt nummer där jag oftast kan nås! Sedan ifall någon inte har mitt nummer, har ju de sin anledning :P.

Tänkte mer att rensa lite, är ju nytt år så ny start ^^, och pratar jag aaaaldrig med vissa, behöver dem då inte heller följa mig där. Finns liksom här isf som kan läsas om sådant jag delar med mig utav till resterande allmänheten som jag väljer då att dela med mig utav då.
 

Ja annars idag så har jag endast legat och dragit mig i sängen till sådär 14 tiden, en stund efter att älsklingen kom hem från jobbet tog vi tag och började städa här hemma, plockat undan några ljusstakar osv. Anser inte  att man ska behöva vänta hundra år på att börja städa, visst det är inte direkt den roligaste aktiviteten man kan tillbringa dagen med MEN desto oftare man städar, desto mindre finns det att göra i längden. Städar alltså hellre lite varannandag än att spara ihop värsta bombnedslaget som tar kål på en när man håller på att städa som endast tar hundra år.. :P Så är det ju även massa mysigt och mer avslappnande att endast kunna luta sig tillbaka och veta att allt är rent och fint =).
 
 
Men nu mina kära läsare tänkte jag faktiskt ta tag i att laga middag, får bli kyckling, ris med någon smaskig sås till (minns ej namnet men den är riktigt god till rätten)! Så lite sallad på sidan :). JUMMEY! Blir så hungrig endast utav tanken hihi.
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!
 

Hands up and touch the sky!

 
Har hållit på med projektet sådär mest hela dagen så nu drar jag mig tillbaka och myser ned mig i soffan framför den klassiska filmen "Dagissnuten" :')

Jag blev slutligen väldians nöjd med resultatet över projektet och glädjer lite extra även eftersom älsklingen tyckte om det med! =)


Har även nyligen ätit lite kvällsmackor och druckit youghurt
så nu är magen glad igen, haha får se om det blir någon liten bit efterätt -chokladkaka, så jäkla smarrigt ju! Aja får se hur det blir med den biten!
Men nu som sagt - MOVIE TIME! ..innan läggdags.
 
 
Does mean everything in my heart ♥
 
Photo: Does mean everything in my heart <3
 
PussLOVE.XOXO<3.
...Until next time

Just give me some time. Just a moment that is mine.

 
- Börjar nu äntligen bli friskare, är ju på tiden!! haha Är ännu lite snuvig och yr på morgonen.. eller ja, när jag väl kliver upp :P. Spelar ingen roll vilken tid det är på morgonen eller dygnet så ska jag alltid bli yr de senaste dagarna när jag kliver upp, och får lite halvtung andning :s Men som tur är så försvinner det med stunden! :) Annars så känns det mest endast som en förkylning nu så det är skönt! Haha jo jag har även varit väldigt vacker dessa senaste tre dygnen med mitt utsökta munsår.. så jäkla typiskt! Såfort jag blir sjuk, blir jag riktigt galet sjuk och får exakt allt man kan vara med om :o Som tur är blir jag inte sådär sjuk ofta! :) Kan hända att jag haft lång period med migrän pga. visdomstanden osv men ah you know what I mean..
 
 
Ja annars de senaste dagarna har jag endast legat och slappat mig i soffan /sängen, kikat på en massa filmer haha känns som det snart inte finns några fler att se xD. Så har jag även bakat för någon dag sedan kladdkaka och choklad muffins som blev DELICIOUS!! :'D Har även tvingat mig själv till att ägna mig åt lite studier, tänkte även försöka lite idag med!
 
Yes, that's might just be it, for now.
Tänkte nu även ta och smsa min gode vän Cicci. Bolla lite idéer angående vårat PA osv.
som jag låg och tänkte på under natten då jag inte kunde somna.
 
Här kommer min senaste teckning som jag höll på med igår.
Resultaten kommer stegvis.. - ENJOY! =')
 



 
 
Så här är även en teckning ifrån lite tidigare som jag gjort:


 
- Jag kan ju omedelbart tala om för er att jag är fullt medveten om att det inte är "WOOW" teckningar och att jag är långt ifrån AWESOME, men jag målar enbart för skojskull och för känslan som jag talade om tidigare. Så visar jag även upp dessa så ni får se hur resultaten byggs upp och inte eftersom jag tror att jag är en världsbäst tecknare eller som är ute efter en massa komplimanger. Detta är något jag länge höllt på med innan under flera års tid som jag återigen tagit upp nu när jag har mer tid över. Detta är endast min hobby =).
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

That's When I Knew

 
Börjar bli frisk, eller vad sa jag? Jo sure!! :o Älsklingen blev frisk efter 2-3 dagar men jag blev därefter endast värre med bland annat 40 graders feber, hostat som om jag vore en enorm hund som skällde.. U NAME IT! Hade tappat kraften helt och likaså med matlusten, kände mig fruktansvärt svag. Vartenda gång jag försökte ta mig ifrån sängen till badrummet kändes det som om benen endast skulle vika sig itu och att jag skulle svimma.. Ingen härlig känsla alls! Orken var helt försvunnen.. :'(

Som tur var fick jag recept utskrivet ifrån doktorn som vid hopp ska hjälpa mig att finna kraften någorlunda återigen och föra mig på bättringsvägen. Hade denna medicin inte hjälpt mig hade jag tydligen behövt blivit inlagd på sjukhuset. :o Trust me, blev bra skakis när jag fick höra det, avskyr sjukhus och tanken av att ligga i deras bedd i dessa lokaler = känns riktigt läskigt enligt min mening!! Men som tur är så känner jag att medicinen verkar åtminstone värka litegranna redan nu eftersom idag har jag åtminstone lyckats ätit, druckigt någorlunda, kunnat höllt mig vaken ett tag och även orkat teckna. Visst låter det simpelt, låter inte alls som om det ska krävas speciella krafter för att orka teckna, men så mycket som mina krafter var borta orkade jag inte ens hålla upp ena fingret i 10 sekunder. So it''s a good start!
 
Resultat på teckningen jag ritat /målat:
(Dock ser ni inte hela bilden men ni ser ju helheten på det hela.. =)



Minns nu varför jag faktiskt älskat att teckna, känslan är helt underbar och avslappnande att endast få ligga i sängen helt själv och låta fantasin flöda genom fingrarna ut över blanka pappret.


Men nu mina kära läsare, känner jag faktiskt att jag börjar bli riktigt trött återigen, så tänkte ta och göra mig iordning för läggdags och låta drömmarna föra mig bort till sagovärlden under natten.
=)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Hej alla mina kära läsare!
Det är så att bloggen har varit väldigt tyst under helgen eftersom både jag och älsklingen varit toksjuk, endast legat död och sovit bort mest hela helgen.. Tanken var egentligen att åka och hälsa på hans mormor men blev ju inget utav det heller. Nu ikväll börjar vi åtminstone känna krafterna återigen och hoppas det håller i sig nu! Hoppas verkligen att jag mår bra imorgon eftersom imorgon har jag en del att ta tag i. Ska nämligen ha ett muntligt tal som kommer ses som ett prov, måste prata lite med en lärare och dra på apoteket.
 
 
Har nu även beställt födelsedags presenten åt älsklingen, tänkte att det är nog lika bra att vara ute i hyfsat god tid så det är gjort utan stress! Hatar tokleta något bra sådär i sista minuten!
 
 
Yesbox! men nu känner jag att jag ska ta och lägga mig och vila i soffan återigen,
framför någon spännande film innan sleepy time!
 
( Kvällens bild: Vår gosiga lilla pojke, Jyrkas! -Sweet kitten ♥ )
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

A TRUE LOVE STORY NEVER ENDS

 
Sitter nu och äter köttbullar med potatissallad och mjölk till sådär kl 02.38, haha men gott är det!! =)
Blev så himla hungrig efter stor städning hemma och fixat med skorna i lilla walking claset'en, så jäkla snyggt det blev alltså!! Totally love it! ='D Massa tack till min kära älskling! ♥
 
Jo och förresten så vill jag endast tala om för horungarna en detta, ONES FOR ALL!
Att skriva och försöka på alla möjliga vis få mig och min älskling att tro att vi varit otrogna eller försöker förstöra mellan oss på något som helst vis ni nu lyckas hitta på är totally waste of time! Eftersom det kommer inte fungera, NEVER! hur mycket ni än orkar att hålla på och försöker. Jag och min älskling är väldigt nära varandra och vet exakt allt om varandra, vart vi är osv.. The hole story of our lifes. Vi älskar varandra mer än ord kan förklara, mer än man någonsin kunnat ana att man kunnat älska nå starkt och efter så mycket som vi redan gått igenom tillsammans har en viss betydelse. Hade det inte varit ödet att just vi ska leva tillsammans, han och jag. Då hade nog vi gjort slut för länge sedan och aldrig mer hittat tillbaka till varandra.

Sedan att ni ens orkar hålla på hitta på saker är ju patetiskt, tycker ärligt synd om er att ni måste ha så förfärligt  tråkigt liv att ni försöker skaffa lite action genom andras liv. Good luck säger jag bara! :') Men det är ju kul att se att vårat förhållande är så intressant och att ni är så avundsjuk på den sanna kärleken. En sak kan jag tala om och hoppas på att det förhoppningsvis blir lärorikt för er del. Så länge ni håller på sådär lär ni ju knappast finna sanna kärleken själv. Men hey! Detta är helt upp till er, hur ni väljer att leva ert liv =)
 
"True love doesn't have a happy ending.
Because true love has no ending at all."
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

En Ryss, en Amerikan och en Arab satt och pratade..

 
En Ryss, en Amerikan och en Arab satt och pratade..
Ryssen:
- Vi var först i rymden
Amerikanen:
- Ja, men vi var först på månen!
Araben:
- Vi ska bli dom första på solen!
Ryssen och Amerikanen:
- Ni kommer brinna upp innan ni är framme!
Araben:
- Bror, vi ska dit på kvällen..
 

So Sleepy

 
Jo eftersom John Blund tydligen glömt bort mig inatt så lyckades jag inte somna förrän något vid 10-tiden, vartit vaken heeela jäkla natten!?!!!?! och ofc sovit ända tills ungefär nu :o klockan är 18.58.. ojoj what a madness!! Inte nog med det så känns det som om mitt huvud kommer sprängas vilken stund som hellst, FUCK migrän /huvudvärk osv, hate hate hate that!
 
Jaa.. hoppas man lyckas somna inatt menar är ju redan kväll?!! FUCK! Jag som har ärenden imorgon.. crap!
 
 
Aja inte sura nu.. ikväll om jag orkar och det inte blir sådär lite för sent så blir det till middag strips, kyckling filé med beasås i think! Om klockan blir alldeles för mycket så får det bli imorgon istället..
 
Men nu tror jag att jag lägger mig en stund i soffan för lite vilo, blir galen på huvudvärken :(
 
Typ sådär känns det som jag ser ut idag, lite sne osv..
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Precious Time


Hejsan alla kära läsare!
Hoppas ni haft en fantastisk dag! =)
 
Själv så har jag haft en mysis dag med älsklingen, sedan efter att han for på jobbet såg jag senaste "Shrek" filmen och därefter suttit och jobbat lite granna på ett tal, ätit osv.
 
 
Tänkte även berätta lite om talet som jag jobbade på idag då.. som jag ska ha inom några få dagar.
Måste bara få säga "Hur sjuk får man va!?!! I'm awesome!!" HAHA! :'D
Jag ska som sagt hålla ett tal på 3 ynka minuter om precis vad jag vill.. Jo mina tankar blev ju direkt om hur i helsicke detta skulle gå till..!! Jag menar det finns ju alldeles för mycket att välja mellan och få ut ett bra tal PÅ SÅ KORT TID?!? But finally i think i will nail it! I slutänden kom jag på ett bra tal (enligt min mening då) så har jag även tagit tid några ggr = exakt 3 minutas! (Med pauser naturligtvis som det ska vara med ofc).
Now just wish me good luck! :')

Ja annars så är allt finnemang med mig, tänkte nu gå ut till våran älskade lilla bunnie, Pancakes - ge honom lite kvällsfika och gosa med honom, min lilla ängel
Lätt världens bästa bunnie!! ♥ =)
 
 
 
Efter lite kvalitetstid med Pancakes tänkte jag ta och värma mig en stor, saftig, smarrig BLÅBÄRS MUFFINS, mysa ned mig i soffan och se på någon spännande film innan läggdags för min del! =)
 
 
PussLOVE..XOXO<3.
...Until next time!

Childhood

 
Har precis kollar klart på filmen "Girl in progress" - Filmen var faktiskt bättre än vad jag förväntade mig! Hade bra budskap enligt min mening! Filmens handling var realistisk som dagens samhälle har utvecklat sig till.. Förr i tiden lekte barn, utnyttjade sin livliga fantasi osv. Var barn så länge de kunde! Men i dagsläget så är det ärligt talat sällan som jag ser en 9 åring springa och ha det kul på lekparken med roliga lekar med sina vänner osv, nej utan nu för tiden är de flesta super sminkade, håret ska vara fixat, klär sig som äldre tjejer gör, röker, måste ha den senaste mobilen med den senaste tekniken osv.. Jag personligen anser att det är tragiskt! Detta borde vi inte låta hända! Barn borde få växa i den normala takten, få uppleva allt under tidens gång som man en gång i tiden alltid gjort i flera generationer. Men nu, nu ska man vara vuxen så fort som möjligt! Vart är världen påväg??
 
 
Alla får absolut tycka hur dem vill och vad dem anser vara rätt men detta är min åsikt och jag står vid den.
Många gånger än idag brukar jag tänka tillbaka då jag var yngre och lekte alla dessa lekar med mina vänner osv.. det är vad jag kallar sann glädje ifrån min barndom!
 
 
Men nu tror jag att det blir "Asterix på olympiaden" till kvällens sista film innan läggdags, om jag ej lyckas somna framöför filmen vill säga! =)
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
...Until next time!

Sick

 
Här sitter jag.. känner att jag lever trots att jag känner mig mer död än levande :P Jippikajej för äckel magsjuka!! :( Inte alls roligt! Men nu har jag sovit mest hela dagen så nu känner jag att det lugnat sig lite så tänkte ta och passa på och mysa ned mig i soffan och se på film innan det blir läggdags för min del igen och hoppas på att jag kommer lyckas sova något inatt med tanke på hur länge jag sovit :P Vaknade ju sådär hundra ggr om men klev upp för sista gången efter 18 tiden :P.
 
Men nu, FILM! :)
 

PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!

GOODBYE 2012 & HELLO 2013

 
Ett ytterligare år har nu passerat och ett nytt gott år väntar oss nu.
Detta år blir nog toppen med massa glädje! ;)
 
Ja anyway, så har kvällen varit lugn med trevligt sällskap, grillad god mat, god efterätt och sjuukt massa paltkoma efteråt x'D haha! Men nu ska jag vara social med grabbsen den sista stunden innan det blir dags att låta drömmarna föra en bort till sagovärlden.
 

Sleep Tight och god fortsättning till alla mina kära läsare! =)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!

RSS 2.0