What goes around, comes around

Som ni vet, var det julafton igår och den firade jag ihop med Conny och hans ur trevliga familj hemma hos Sandra och Isse (Sandra = Connys faster) :) Massa trevligt! Vi såg på Kalle anka och alla dem där klassikerna... Åt go' mat och go' fika och hade det allmänt trevligt och massa skoj med barnen deras som är såååå himla söta! :D

I julklapp fick jag:

* EN NY BÄRBAR DATOOOOOOR!!! Utav min älskade Conny!! <3 :D :D <3 (ÖVERLYCKLIG!!) haha :D
* En plånbok Utav Mammi :) Suuuper duper snygg!! Ser ur som en jätte elegant handväska utav rött skinn :D Behövdes verkligen kan jag försäkra om xD haha min förra var bra sliten :o
* En sexig jultomte - klänning med bunnie öron till haha xD Utav mammi ;)
* Ett par suuuuper mysiga tofflisar, utav mammi :D
* Röda "Julgrans kulor" örhängen, utav mammi. Faktiskt jätte fina! :)
* Vantar till touch telefon, utav mammi. Funkar riktigt bra!! :D As fräna! hihi :)
* Rosa, gröna & blåa ljus, utav mammi. Jätte söta är dem! :D
* En super söt och gladfärgad pärm med jätte söta papper och kuvär i, utav mammi :D
* HAHAHA en Barbie docka utav brorsan Vimar xD Ja.. nu kan ju ingen iaf säga "att jag är omogen och att jag har ändrats för att jag slutat leka med barbie dockor o.0" Now it'll be play time!! ;D haha
* Ett par skit snygga och fantastiskt bra rosa hörlurar utav min kära bror Vimar :D<3
* Ett suuuuper mysigt och varmt täcke utav Eva & Hans-Erik (Connys föräldrar) :D
* En brödkniv, utav Connys föräldrar :) Väldigt bra att ha nu när vi ska flytta såfort huset är klar renoverat :D
* Ett ägg, utav Caroline (Connys syster) :D As mysigt ljus, den lyser flera olika färger :) Jätte fint!
* Pengar till gardiner och liknande, (Gemensam present med Conny) utav Caroline och hennes karl Johan :)
* Jätte fin klocka utav Connys mormor :)
* Massa jätte fina smycken utav Jeanette :D Kan ju aldrig bli för mycket utav det inte hihi :)
* As frän parfym utav Jeanette, luktar som Hubba Bubba tuggummi xD As gott! :D
* Rosé vin (Gemensamt med Conny) Utav Sandra & Isse :)
* Bailis, utav Patrik (Mammas sambo)

Jag tror jag fick med allt faktiskt :) hihi men kan ju vara så att jag glömt något, var ju så himla mycket o.0 :D


Imorse efter att jag klivit upp och gjort mig i ordning åkte jag hem till mammi och hälsa på dem och fira lite, min kära bror Vimar var där med så det blev exta trevligt att få träffa honom!! :D Var ju fruktansvärt länge sedan vi sågs nu :o Satt och lekte en maaaassa med lillebror, så himla söööt och go han är!! :D Go' hjärtat mitt :) <3.

Nu är jag hemma igen, har ätit mat inte så länge sedan så är propp mätt IGEN haha xD Men gudomligt gott var det! :D Åt även lite polsk julmat som jag fått med mig hem utav mammi :).

Imorgon något på morgonen åker vi och hälsar på Caroline, ska bli trevligt! :D Lite mer julklapps utdelning också :).

Men nu ska jag faktiskt lägga mig och vila magen en stund xD haha MEN GOD JUL allesammans! Hoppas ni haft en fantastiskt trevlig julafton! :D




PussLOVE <3.

Santa Claus is coming ... Really soon >.<


Imorse åkte jag in till Stan där jag mötte Cicci, fixade hennes ärende .. hon skulle förminska sin förlovningsring som vart större än tänkt =/ Sedan for vi vidare till Birsta tillsammans med Sara, hon handlade julklappar till sina nära och kära medan jag unnade mig lite med Lilla menyn på McDonalds till frukost och fy satan vad ovanligt gott det var!! :o:D LOVED IT :) haha. Ja så köpte jag mig en ny ring, den förra var ju sleeeten, och köpte även mig ett par jätte snygga Bjön Borg trosor :D Så har jag ju även faktiskt köpt en liten överaskning åt Jeanette, men det får bli en hemlis tills jag träffar henne efter jul :).

När jag kom hem har vi fikat och haft det massa trevligt ihop, Connys syster med hennes karl och mormor kom på besök så det var jätte kul att få se dem :D. Sedan nu under kvällen har jag, Conny och Eva bakat massa go saker :) Jätte trevligt med massa skratt :). Nu tänkte jag faktiskt ta och gå ut och röka min sista cigg för kvällen, sedan se på film och gosa ned mig i soffan med min älskade Conny <3 och tjocka i mig massa godis :D Lät inte helt fel när man är sliten i kroppen :)

IMORGON ÄR DET JULAFTON!!! AMAZING!! :D hihihi :) Men förstår ännu inte att vi redan är här, känns som tiden har runnit förbi en o.0 Men det ska bli så kul och mysigt, love it! :D Ska fira ihop med Conny och hans fantastiskt gulliga familj :D, massa kul! :)




PussLOVE <3.

Schake up


Hej mina kära läsare! :)
Tyvär orkar jag verkligen inte blogga ikväll så det får vänta till imorgon eller något.. Är så fruktansvärt sliten i kroppen efter en lååång men helt fantastiskt trevlig dag på stan med mina älskade töser: Sabina, Malin & Sara! :D Vi åt värsting go' maten vi blev verkligen proppmätt! >.< så tog vi oss även sedan en fika som avslutning på vår träff. En stund senare åkte jag in till Birsta där jag mötte Conny och hans bror Christer, massa skoj :) Så nu tänkte jag bara lägga mig och vila, slå på musik och njuta :) Chris Medinas nya album <3 SÅ HIMLA BRA! :D hihi.

TAKE CARE! :)




PussLOVE <3.

One more time

Filmen "The ugly truth" var grymt bra!! Och killen som har huvudrollen är som vanligt helt JUMMEY! sjukt snygg!! hihi xD Såg precis filmen med Conny <3.

Idag på skolan hade vi endast julpyssel, fika och jag kan säga er att jag åt ganska så mycket med kladdkaka haha gott var det! :D. Så berättade jag, Cicci och Sara om massa spökhistorier o.0 lääääskigt men ofc intressant haha :P Efter skolan for jag hem, bytte om och lika så Conny sedan for vi på Birsta där vi mötte Eva och handlade lite julklappisar :) Sedan hämtade vi upp Christer och hans flickvän, så e åkte vi förbi min mamma en sväng där vi bytte julklappar med varandra. Var jätte kul att få träffa mina underbara bröder, Hampus och Vimar :D<3 Ja..Sedan åkte vi vidare och åt gomaten, kyckling sallad för min del blev det JUMMY!! LOVE IT! <3. När vi kom hem såg vi på filmen och nu blir det serien "Criminal Minds".

På bussresan påväg hem från skolan mötte jag även på min gammle kära vän Simon L. :) Var bra lääänge sedan :o Så det var kul :). Imorgon ska jag nog på Birsta en sväng med honom för att ge honom sällskap medan han ska handla julklappisar :). Så tänkte jag även åka in till stan imorgon och jiddra lite med Jeanette medan hon jobbar så ska hon även få sina julklappisar :).



PussLOVE <3.

Right here, Right now


HAHA idag har jag åkt 9 st bussresor!!! GAAALET mycet hahaha xD Aja hur som hellst prrovet jag hade idag inom islam gick finfint and guess what?? JAG KLAAARADE DET!!! :D:D LOVE IT hihi me so happy!! ;D
Efter provet hade vi lucia vaka, grymma verser ;) haha :p

Här kommer bilder från den, man var ju en bra snygg tärna HAHA NOT* men den bjuder jag på :)



¨

Japp, vi är så söta! Jag med mina kära vänner, Majsan & Sara :) <3 BIG LOVE TO THEM! <3


Efter skolan åkte jag ned på min underbara vän Jeanettes jobb, sedan traskade vi upp till banken. Efter det mötte vi upp My på stan och åkte samma buss.. jag och Jeanette skulle till bydalen eftersom hon skulle handla lite varer till jobbet och My skulle till Birsta och möta Ida :). Efteråt åkte vi tillbaks till hennes jobb där vi lämnade av varorna och sedan hem till henne där jag hjälpte till att städa undan lite efter enormt lortjäntan MY!! HAHA ;) Fick även mina julklappisar utav Jeanette :D:D:D HAHA GLAD TJEJ!! Fick öppna dem till och med igår :D hihi. Jag fick en suuuuuper god parfym som luktar jätte goda tugummin, dem där rosa typ hubba bubba elle va dem heter :D haha till och med Conny blev sugen på att äta upp de när han luktade på parfymen när jag kom hem :) HAHA sötisen min <3<3. Så fick jag massa massa jätte fina smycken!! massa örhängen och ringar :D I just can't get enough of it hihi MASSA TAAAAAACK TILL MIN KÄRA VÄN JEANETTE! <3 :) hihi. Ja och efter att vi gjort vårt hemma hos henne, for vil upp till Birsta där vi IGEN mötte på My på bussen haha sedan skilldes vi åt igen.. medan jag och Jeanette drog på IKEA och köpte lite korv så vi fick i oss något :) sedan kom My igen och då gick vi runt och kika på skor och grejer :) Köpte äääntligen min sista julklapp så nu är jag helt färdig :D så köpte jag även mig en ring som belöning till att jag klarade provet hihi :):$

Nu är jag äntligen hemma efter en lååååång men fantastiskt rolig och trevlig dag med massa skratt och bus :D Måste berätta att det är GRYMT skönt att äntligen faktiskt kunna ta det lugnt utan att behöva tänka på att plugga, usch dessa tre senaste veckorna har varit bra slitsamma och stressiga! Men det var det LÄTT värt!! :D Gav ju riktigt bra resultat och då klagar jag absolut inte :D Så resterande av kvällen ska jag endast ta det lugnt och slöa på framför film, men kommer förmodligen somna som en liten bebis ganska så snabbt x).


Imorgon efter skolan blir det en sväng hem till mamma och lämna alla julklapparna och sedan blir det en sväng på Birsta tillsammans med bästa Conny :) <3.


Dagens outfit: Mörk blåa jeans, vitt linne och en svart tröja med silver text och ett silver kors halsband till det :).




PussLOVE <3.

Set fire to the rain

Skoldagen var bra rolig, den var legendarisk!!! :D LOVE IT! OCH SABINA ÄR VÄRLDENS PUCKOBARN SOM FACERAPA MIG, Jäkla töööönt!!! :D<3 HAHA galna kvinna ;) But i still love you :)

Idag hade jag två redovisningar, ena om självmord inom Psykosocialt arbete tillsammans med Majsan <3 Gick riktigt bra där! :D och sedan om relationer inom Sex & Samlevnad inom Hälsopedagogik, all by my self men det gick bra. Min kära klasskamrat Peter tyckte att det gick jätte bra så det glädjer mig! :D HAHA måste även berätta att jag avgudade Peter, Pontus och Simons redovisning om sexleksaker! HAHA grabbarna var grym! :) YOU GO BOYS! hahaha snacka om att jag höll på att skratta ihjäl mig xD Awesome guys! :)(Y) En klapp på axeln ;).

En stund innan vi slutat fick jag rååååont i huvudet, fysatan vad ont det ska göra!! och har ännu inte gått över ens fastän jag tagit tablett och legat döendes på soffan ända tills nu :O whyyyy..?? :'( That's not cool at all!

Efter skolan var det liiiten stund kvar innan min buss skulle komma (den går ju så himla sällan..) så jag drog en tripp tillsammans med Sabina, fyndade mig mina två nest sista julklappisar som jag hade kvar, sköönt! Nu har jag endast en kvar :) Men dock den svåraste =/ Huugaligen..börjar bli lite panik här.. :P Men det ordnar sig nog ^^, haha det får så lov :) Nä nuni tänkte jag ta och lägga mig i soffan igen men försöka ta mig en powernap och hoppas på att min huvudvärk har försvunnit innan dess. Sedan måste jag verkligen ta tag och försöka plugga inför provet som är imorgon i islam inom religionen. Gud hoppas verkligen att jag klarar det!! Har pluggat ihjäl mig i alla ämnen nu de senaste tre veckorna nu så detta är jag värd tycker jag :).

Dagens outfit: jeans, vitt linne och en mörkgrönaktig tröja :)
Mina gosiga vänner är så rara, gav mig massa komplimanger under dagen om att jag var så vacker så :) hihi
BIG LOVE TO MY LOVELY FRIENDS! <3.




PussLOVE <3.


Happy houer


Imorse när vi vaknat hade jag och Conny en liten julkalender maraton, mysigt :).  Sedan tog vi tag i dagen och åt frukost, jag hoppa in i duschen och han åkte med hans far till huset för att renovera och jag måste ta tag och plugga strax inför provet som jag ska ha på tisdag inom Islam.. Hoppas verkligen det går bra! :) Wish me good luck ^^, haha. Så som ni redan kan gissa kommer min dag att gå ut på en massa pluggande och sedan endast slöa kanske vid någon film och även kanske slå in dessa julklappar jag redan handlat :)

GOSH vad jag har panik för julen!! =/ Den är redan nästa helg och jag har inte ens hunnit med mig med att handla klart alla julklappar plus brist på pengar Weey, toppen! =/ jaja.. Nu ska jag dra ut och ta mig en rök, sedan måste jag verkligen ta tag och plugga.. Japp, det får bli så nu! :) Sköt om er allesammans! :)




PussLOVE <3.

If it's worth having, It's worth fighting for.


We gotta fight for this love. If it's worth having, it's worth fighting for.
I'll always fight for this love, I know this love will be for ever.
Anything that's worth having, Is sure enough worth fighting for.
Quiting's out of the question. When it get tough, Gotta fight some more. ♥


Idag har jag sovit braaa länge och gudomligt gott! LOVE IT! ;D Sedan satte jag igång med att plugga och göra klart arbetet inom Pedagogiken, kommer bli bra dethär :) Är så duktig ja :D STOLT* haha. Men bra drygt att behöva plugga energin ur mig but what's to do? Vill ju klara av skolan :) OMG STUDENTEN SNART :O om bara ett halv år och julen är här om endast en vecka!! galet fort vad tiden går!! :O

Jag har nyligen sett på filmen "And soon the darkness", den var faktiskt spännande men shit fasen vad hemskt att vara med om något sådant!! :O Nä huga :/ MOHAHAA nu blev ni allt nyfikna om vad jag talar om ;) haha men om ni lev det, tycker jag verkligen att ni ska ta och se filmen! :D ..Så kommer ni även att förstå mig :).

Kvällens planer är inte bestämda och önskar att Jeanette kunde ta och plocka fram sin telefon!! ;)




PussLOVE ♥.

I'll always fight for this love


Imorse var det ra kallt då jag och Christer fick stå ute i kylan och vänta på bussen i en timma :/ Jäkla kyla, och det ska bli ännu kallare :o Gaalet.. Och till frukost blev det en kyckling sallad för min del, inte helt fel :D haha.

Hur som hellst redovisningen i svenskan gick bra och även debatten om kärnkraftverk :) Det gillas (Y). När jag kom hem tog jag mig en varm dusch, snacka om skönt när det är så kallt ute! :D Har även varit ut med vovven och lekt med honom, massa skoj! :D Sedan nu har jag endast tagit det lugnt hemma och lyssnat på musik medan jag har plockat undan lite så det ser någolunda ut :).


Kvällens planer är inte helt bestämda. Först tänkte jag fara till Jeanette och My på tjejkväll, sedan tänkte jag endast vara hemma istället och ta det lugnt eftersom var så fruktansvärt trött efter veckans slit i skolan men nu börjar jag bli piggare tack vare musiken så det känns skönt iaf. Man vill ju inte sova bort helgen inte :P

Just nu sitter Conny och pratar med Kebbe i telefon och det verkar som dem planerar att hitta på något men ja får se hure blir för min del :D Nu tänkte jag iallafall se klart på filmen "Definitley, maybe" som jag börjat se på igår så får ni ha en jätte trevlig kväll allesammans! :D




PussLOVE <3.

Lets be proud of it


Blev precis klar med att förbereda till debatten som jag ska redovisa om imorgon om kärnkraftverk, känns riktigt skönt att ha det gjort! och att det gick oväntat bra dessutom, it feels great! :) (Y)



Idag har jag tvingat mig upp för att åka in till skolan, usch var inte alls kul med tanke på att jag mådde inte helt hundra, ont i magen och illamående men det gick iaf hyfsat. Skoldagen försvann fort så det var ju lite bättre. Under religionen då vi studerade studeringsfrågorna inför provet märkte jag att jag kunde massor utantill när mina kära vänner ställde lite frågor om detta moment som vi ska ha prov i (inom islam), blev riktigt nöjd över mig själv där! (Y):D Hoppas provet går minst lika bra på tisdag! :D Men det ska nog gå bra :).

Efter skolan drog jag med Sabina & Malin på TacoBar och åt sen lunch/middag haha xD Hann ju inte med någon frukost imorse >.< GOTT VARE!!! :D Nom Nom NOM haha! Sedan när tjejerna for vidare till Barista för att ta sig en fika, stannade jag kvar och gav Josefine sällskap medan hon arbetade :) När Jeanette kom tillbaks till jobbet med My för att lämna lite varor, drog vi sedan en liten runda på stan innan vi for hemmåt, dem till sig och jag till mig :)

När jag kom hem tog jag en prommis med vovven och sedan åt lite crunchy till fika för att få i mig lite mer mat än den där Buriton :) Och som sagt har jag nu pluggat färdigt så nu ska jag ta och se på film tillsammans med min urgosiga kanin, Pancakes, MysPys! :D <3


Dagens outfit: Jeans, turkos tunika/linne och en ljusrosa kofta på det :).
Idag blev det även endast en slarvig knut eftersom hann inte ens fixa håret imorse så det fick bara vara som det var från natten helt enkelt ^^,




PussLOVE <3.

Stupid things!!


HAHA morgonen blev ju inte så värst lyckad xD Jag fick veta att vi börjar tidigare än vad vi egentligen skulle pga lucia vaka så jag kom ju lagomt försent xD haha Men det gjorde inget så de var tur de iallafall :).



Bussresan in till stan imorse var ju förfärlig!! :o Chaffören såg ut att vara jätte trött, skojar inte heller! :o Men dessutom så höll han på att flippa med mobilen och ha sig..?? :s Så var det en skita skum man som sneglade på mig heeeeela tiden, han såg värsta mysko ut.. :o och sist men inte minst så var de en kvinna framför som såg ut att vara lite hemlös .. hur som hellst så hade hon ett par stavar (som man har till skidor) som hon viftade med som en galning! slog nästan hål i taket och golvet PLUS höll nästan på att slå till den där skummisen med dessa stavar och sedan även bak mot mig och någon kille som satt bredvid mig. Asså vad är det för människor nu för tiden??! :O:s

 Ja men hur som hellst så när jag åt gröt på lunchen vilket inte var så bra för min mage :( Fick jätte ont och mådde illa fyfaan blev yr också, men jag hade bestämt mig för att köra på och ge gärnet ändå i muntliga förhöret inom samhällskunskapen. Till er som undrar så lyckades jag jätte bra och fick ett starkt G :D(Y) WOHOO for me haha :).

Efter denna lektion slutade vi så jag och min älskade vän Cicci åkte ned på stan en sväng där jag fyndade mig ett par nya jeans för endast 200kr, super snygga är dem! :D Efter en kort tripp på stan for vi vidare och kollade på när våra syskon sjung på lucian <3. FYFAAN det var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara :( Jag fick tårar i ögonen heeeela tiden av när jag kollade på min goa lillebror Hampus som sjung så sött :)<3 Kramades massor med honom och när jag och Cicci skulle vidare till bussen efter att lucian slutat, bröt jag helt ihop..japp, jag började tok gråta :'( huga blir tårögd bara jag tänker på honom <3 Saknar honom så förbaskat mycket så det gör ont inom hela mig!! :'(<3<3

Nu kom jag precis hem, har världens huvudvärk och mår illa :( Not cool at all! :/ Så just nu tänkte jag ta och äta något, sedan tvinga mig till att plugga och sedan ska jag bannemig lägga mig ned och vila, mår verkligen skit! :( ALLT ÄR SKIT just nu! :( Aja, hoppas ni har det lättare i livet iallafall! :)


Dagens outfit: brun/bege byxor, rosa tunika och en bege kofta :)




PussLOVE <3.

I hate this part


Hejsan mina kära läsare! :)

Som ni säkert har märkt så har jag inte kunnat uppdatera bloggen, med tanke på att jag ej haft något internet. Det blev något strul med det under ovädret som vi haft :/ Men nu är den tillbaks iallafall (Y). I helgen har det faktiskt inte hänt nå mycket alls, tog det mest bara lugnt hemma ja.

I fredags när jag kom hem från skolan somnade jag nästan direkt xD Sov nästan ända till 20-tiden :o HAHA men himmelskt var det! ;D haha. Sedan vaknade jag av utav att Conny ringde så sedan bestämde jag mig för att det kanske var dags att ta och kliva upp ^^, Kan ju inte sova bort fredagskvällen haha. När han kom hem åkte vi ned på Ica Maxi och handla massa gotta :) Där mötte jag även på en gammal vän, Kristian Högbom som handlade pajer åt sig innan han skulle bege sig mot träningen.  SENT men ah funkar nog de å haha :). När vi kom hem såg vi på film, ruskigt bra film! Men tyvär har jag inge minne utav vad den hette xD haha. Conny somnade något vid 00.00 och jag la mig när klockan slagit 03.00, somnade riktigt snabbt :). Sov riiiktigt bra kan jag lova! :D haha.

På lördagen hände det inge mycket alls, jag såg på någon film som hette "Just like heaven" DEN VAR RIKTIGT BRA, skita rolig! :D Jo den var mycket bätte än vad jag hade förväntat mig faktiskt :) Medan jag såg på filmen gosade jag även med min lilla Pancakes (Kanin) i famnen, gu så go han är! :D<3 LOVE HIM! <3. Resterande av kvällen låg ja bara u sängen och lyssna på musik osv...

Så igår efter frukosten städade jag undan lite och unnade mig sedan med två filmer,  myste med Pancakes <3, sedan tog jag tag i att plugga och få läxan gjort i samhällskunskapen. Idag blir det vidare till att studera in vissa frågor i samhällskunskapen.. hua det är så mycket nu! :o MEN jag MÅÅÅSTE klara detta! :D Så håll i tummarna för mig, är ni gullig :)

IDAG, har jag bara sovit, stannade hemma från skolan idag.. hade och har sjukt ont i magen och mår halvt illa och har dessutom knappt fått i mig någon sömn under natten så jag sjukanmälde mig och sov vidare ända till 13.20 tiden :o galet länge men det behövdes! Har ätit fruckost, gett djuren mat och vatten och varit ut med vovven Texas :). Nu tänker jag ta och fixa till mig lite så jag ser någolunda ut som en människa och ingen zombie haha ;) :P Sedan tar jag tag i städningen och pluggandet och allt det där tråkiga.. som måste göras.

En bild på mig och Malin ifrån fredags :)<3



PussLOVE <3.

Going crazy


Guuud vad hemskt det är att ha vääärldens huvudvärk/migrän/feber!! Blir galen på de och mår så fruktansvärt illa dessutom också! :'( huga nee de är inte alls kul inte ens för fem öre :( Känns sådär extremt roligt att jag får det vaaarje dag efter skolan eller slutet av skoldagen och sedan när man kommer hem måste man tvinga sig till att råplugga trots att jag mår fruktansvärt dåligt!! NOT COOL AT ALL! :(



Idag har jag haft en lååång skoldag, men det har gått bra och roligt har jag haft det med mina klasskamrater :)(y). Efter skolan när jag kom hem, hoppade jag direkt in i duschen. Gud jag var så himlans frusen så blev tvungen :). Efter duschen blev det PANG BOM raka vägen till pluggandet, gick jätte bra men JÄTTE Jobbigt nu den sista timmen med mitt huvud och illamående :'( Men nu är jag iallafall klar med det jobbigaste har nu bara en liten del kvar att göra men det får seriöst bli en annan dag, nu har jag suttit och höllt på med läxan från strax efter fem tiden till nu (klockan är nu lika mycket som: 21.49) NU SKA JAG BANNEMIG SOV! och hoppas på att jag mår bra imorgon, vill verkligen orka med skolan.. sista dagen på veckan juu. Ne ni får ha det så fint mina läsare!


Dagens outfit: Mina älskade bege/bruna byxer, brunt linne under ett vitt och en vit kofta.
Som smycke: Ett hjärta med flashiga stenar i.




PussLOVE <3.

The way you lie

Gud varför gör man så??! :o Det finns en tjej i klassen som är tre år äldre än oss resterande, hon ska vara mognare än oss enligt ren statistik och även kanske någolunda förebild MEN istället så ljuger hon och förstör för vissa i klassen :O??! WHY?? Inte okej ju, alla blir ju bara sårad i detta, och om man väl är borsta från skolan och säger att man har halsfluss, varför i hela friden går man då runt på Birsta för?? Alla på birsta kan ju för fasen bli smittad!!! :o Hur kul skulle det kännas om man liksom fick veta att någon med halsfluss går runt och drabbar halva sundsvall istället för att endast sitta hemma och äta pencilin tills man blir frisk. Dessutom om man har halsfluss mår man verkligen världelöst och man har ingen ork till något annat än att ligga i sängen och hosta sönder ens jobbiga hals med känslan av blodsmak i munnen??! :o Nee detta låter bra puckat enligt mig!!

Hur som hellst, idag hade vi världens sovmorgon, ända till 12.40 Men jag åkte in lite tidigare ändå och efter vår enda lektion fick vi sluta :). Ja man ska ju inte klaga inte ;) haha. Påvägen hem fick jag värsta ont i huvudet .. IGEN :( Känns inte alls kul jag som tänkte plugga ikväll, just nu vill jag bara lägga mig ned en stund och vila  efter att jag har bloggat färdigt så får se hur det blir, men ska iallafall försöka plugga ikväll och inte skjuta fram detta. Jajustja så ville min kära vän Sabina även ha hjälp med ett par frågor, så får se när denna lilla filuren tänkte ta och komma in på msn.. :) Men nu medan ska jag nog mysa ned mig i sängen och vila mitt stackars huvud. Sköt om er mina kära läsare! :)

Dagens outfit blev: Mörkblåa jeans, ett vitt linne i liknande korsettstuk, vitt vanligt linne under och en ljus rosa kavaj :)




PussLOVE <3.

Chris Medina


Skoldagen har gått bra idag, inga värkar och illamåenden under skolans gång, fick dock ont i huvudet lite till och från mot slutet av dagen men for ändå tillsammans med bästa Cicci & Lito till DollarStore där jag köpte mig en ny plattång (kan behövas då denna jag har haft sedan jag var 8-9år gammal börjar bli lite sliten nu..), köpte även mig en parfym, en ram och en liten sketen världelös julklapp till min käre älskade bror, Vimar HAHA skämtar, den är varken sketen eller världelös! ;D Nu har jag endast en present kvar och det är till Connys urtrevliga syster :) Känns riktigt skönt att snart vara klar med alla julklappar, man slipper liksom känna den dära paniken nu när julen verkligen närmar sig :).

Efter en tripp på DollarStore åkte vi vidare ned på Birsta City där vi åt på Donken, haha jag lovar er, vi stod säkert i kön MINST 20minuter :o GAAALEN KÖ DÅ!! haha ..men det har ju sin förklaring, Chris Medina uppträdde ;) Han lät faktiskt mycket bättre live än vad jag hade förväntat mig :) OCH ÄVEN uppträdde min gamla musiklärare, Madde!! :D Så glad för hennes skull att hon verkligen har lyckats så långt med sin dröm! :). På birsta bland hela folk-klungan mötte vi på massa bekanta :) Ex. Jimmy Melin, en kär gammal vän som man inte har sett något av på ett helt år nu skulle jag tro :o Så det var kul att stöta på honom och prata lite, höra hur han mår osv allmänt liksom :) Tatuerat sig har han hunnit med sig å hehe :). Träffade även på Jeanette och My, men dem ser man ju lite oftare dåårå haha ;)<3 ..tjaa och massa fler man kände såg man ju också.

Nu för bara inte så lång stund sedan kom jag hem, har inte gjort så mycket mer än att jag la in ett kort på mig och min älskade Conny i ramen som jag köpte hem mig idag och sedan gav den till honom :) hihi :$ <3 ;P Nu tänkte jag faktiskt ta och gå ut en sväng innan jag slår på en film och förmodligen somnar som en stock xD Men ni får ha det kanoners, mina kära läsare! :)<3

Dagens outfit blev som ni ser: bege/bruna byxor, vitt linne, brun kofta och ett korshalsband till :)
Fick en massa fina kommentarer om dagens klädsel, alltid lika trevligt :).




PussLOVE <3.

Back to school again

Idag återvände jag äntligen till skolan efter att jag bara varit hemma och har varit en sjukling.. men nu känner jag mig lite piggare :) Imorse när väckarklockan ringde 06.30, ändrade jag tiden och skulle sova en halv timme till MEN så trött som jag var så hade jag ju lyckats med att ställa om alarmet till 9.00 istället för 7.00!!! Skolan började 9.15 MEN som tur vaknade jag till lite tidigare än vad larmet ringde haha jag vaknade till när klockan var 7.46 :O DÅLIGT STRESSAD JAG BLEV DÅ!!! :O Skulle ju hinna med att åka med Eva också, så slängde på mig kläderna och sprang ut till bilen! Bussen kom precis strax efter att jag hoppat av vid busskuren så det var bra, så hade jag en hel halvtimma i skolan innan vi ens börja så passade på att göra mitt första toabesök för morgonen där då och hädde även på lite lite smink så jag såg någolunda ut :) Köpte mig även lite frukost och vipps började vi :) Skoldagen var inte alls ansträngande och tuff mot hjärnan, först hade vi redovisning, sedan efter denna lektion slutade vi ett bra tag innan vi skulle vara på Norraberget. Medan nästan hela klassen drog ned till stan och traska runt där så stannade jag kvar på skolan tillsammans med Cicci och Majsan och gjorde nytta utav tiden till skolarbete :) Gick riktigt bra detdär trots att Cicci var negativ och lat xD haha LOVE HER anyway! <3 :) hihi. Efter det tog drog vi upp till Norraberget där vi hade nån slags frilufsdag kan man kalla det, chemat som tvåorna hade planerat blev ändrat så blev lite kaos men det gick ändå :) Visst var det svinigt KALLT och ingen var beredd på att vi skulle vara ute så ingen utav oss var tillräckligt bra klädd för detta så alla blev riktigt frusna =/ Lite mindre kul, men annars så var det en trevlig dag med klassen och tvåorna dåråå :). Nu kom jag precis hem, guuud så skönt det känns, uppskattar verkligen värmen! haha :D

Egentligen var det tänkt att jag och Jeanette skulle umgås efter skolan och jobbet men det blev ändrade planer, kanske lika bra de trots allt, är ju helt slut i kroppen. Så nu mina kära läsare, ska jag ta och lägga mig i sängen och vila lite, typ ta mig någon powernap.. Är fruktansvärt trött i kroppen känner jag. Senare ikväll blir det väll till att råplugga så jag kan någolunda förhöret vi ska ha imorgon (fick jag reda på idag) ... PANIK! :o Sedan ifall jag hinner med mig tänkte jag ta och hjälpa Eva litegranna med att göra det mysigt oså hemma :) Ne, natti för mig i någon timma! :)




PussLOVE <3.

It feels like freedom

It feels like it will be a wonderful day! :D Solen skiner, vinden blåser inte äntligen ingen galen storm med massa ösregn! :D LOVE IT! Måste få säga er att jag inte har sovit så gudomligt gott på läääänge som jag gjorde inatt! :D Helt underbar känsla! :) Vaknade dock upp med att jag fick värsting krampen på sidan av halsen o.0 Dra på trissen vad obehagligt det var! Men min underbara Conny kom i storm och massera bort de :D Wiie yeey hihi :)

Undra vad man kanske borde ta och hitta på för trevligt idag nu när det är så fint väder, känns ju som man måste dra ut i de fina vädret fastän man har ont i magen =/ Måste handla julklappar.. hua hur ska jag ha råd med allt men inga pengar... =/ Men ska bli en super mysig och annorlunda jul för mig iår :) Jag ska nämligen fira den med mitt älskade hjärta och hans goa familj :D<3 Ska bli jätte mysigt :)

Igår var dem på julmiddag med jobbet medan jag stannade hemma och var djurvakt, haha det var verkligen en djurig dag med lilla mig :D Kvällen slutade riktigt bra ändå måste jag säga, var nöjd över den :) HAHA till skillnad vad jag var början  av dagen.. haha var värsta deprimerad o.0 DONNO WHY.. :P kan bli så ibland. Hur som hellst så ganska så direkt efter att dem hade farit tog jag in min ur gosiga Pancakes (Bunnie), vi satt och såg på filmer tillsammans, delade tillsammans på en mandarin (haha den där kaninen är helt gaaaalen i all mat som han ser xD Så himla go) så han fick tre klyfter han å :) Så fick han äta en bit utav hans favorit bröd, sådant som medföljer i olika sallader från pizzerior :) Har även varit ut med vovven Texas ett ex antal gånger och gosat och masserat honom har jag :), katterna var dock inte världens gosigaste så dem fick ta hand om sig själv tills dem blev trött och blev gosig utav sig :) hihi. Jag var även in till hästarna i säkert två timmar :o Galet vad tiden gick där HAHA! Men Freelans (Hingsten) var ju suris och skulle bara hålla på att göra läppljud, hahahaa lät och såg super roligt ut! xD Medan Antonia (sto) hon såg ut att vara nere :( Tyckte värsta synd om henne så jag klappa o klappa o klappa o klappa.. henne hur länge som hellst och såfort jag tänkte gå, haha ja då tillät hon mig inte de utan ville bli mer klappad :D så söt! :) Kändes hur härligt som hellst med tanke på att hon aldrig rukar vara så gosig mot mig, snarare Freelans som brukar vara det :) Sedan vid 23-tiden fick jag någon hyper kick av något slag och började rå städa :o haha och efter det avslutades kvällen med de tre första avsnitten på julkalendern :P HAHA har inte sett på sånt på år och dar, men nu blev det bara så.. ;P Årets julkalender var ju inte någon WOW-HIT enligt mig men det var ju gulligt utav Kurre som fick dåligt samvete och hämtade tillbaks lillflickan, Charlie efter att han hade lämnat henne när han fick reda på att han var pappa till henne. Tjaa.. sedan gick jag och la mig, somna nog ganska på direkten skulle jag tro på :o :)

Men någon stund senare väckte Conny mig och ville kramas och prata när han kom hem från julmiddagen <3 Mysigt :) haha vi somnade vid kanske 5 på morgonen men det vare värt! <3 Gud vad jag är lycklig med min underbara Conny! <3 Han är mitt absoluta allt, min dyrbara skatt! <3

I know this love is for ever <3<3 :)




PussLOVE <3.


I know this love is for ever

Denna dag vaknade jag lite innan 13-tiden, klev upp med vääääärldens och då menar jag väääärldens fanskapliga mensvärk :o HATE THEM!! Hur som hellst, efter en stund följde jag med Conny till frissan, det blev jätte fint men nu finns de inge mycket hår alls kvar att ta i :( Buhu Men det växer ju ut snabbt mohahaa xD Sedan när vi kom hem hjälpte jag Eva med att göra i ordning hennes hår, blev super snyggt tycker jag! :D Ja.. vad hände sedan? :P Sedan for Conny och hans föräldrar på julmiddagen med jobbet. Jag stannade hemma och är djurvakt. Hur tyst som hellst hemma är det och världens storm här ute :( Ja..men filmen jag nyss såg var ju iallafall bra! :D Den rekomenderar jag er verkligen att se om ni är intresserad utav att åka bräda och sådär :) Den heter "Chalet Girls", namnet låter dock inte så frestande men den var bättre än jag trodde :) Man fick verkligen mega suget på att åka bräda MEN finns ju INGE snö här ens :o Det är knas! Jul om tre veckor och ingen snö i huvudtaget här ens, vill ju dra ut och åka bräda, pulka, skridskor, ligga i snön och dricka varm choklad och se på stjärnorna = massa mys! :D LOVE IT! Tjaa.. nu närmar sig klockan 18.00, man kanske ska ta och göra i ordning någon mat åt sig :) Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll mina kära läsare! :) 




PussLOVE <3.


It's a new day baby


Min fredag är inte som alla andras roliga fredag :P HAHA nej men jag har haft fruktansvärt svårt att somna inatt igen, har haft feber och magvärk och uscha hua inte alls kul :( Jag vaknade flera gånger i lämplig tid imorse MEN valde att hä över mig täcket och fortsätta med att drömma mig bort, hade fruktansvärd huvudvärk så ville bara försvinna från omvärlden. När jag väl klev upp var klockan redan 14.00 så tog mig och gjorde frukost, gav djuren mat och gick och duscha SATAN PÅ GATAN VAD SKÖNT! :) Men kändes som min kropp knappt orkade att stå upp :( Var hur jobbigt som hellst, känner mig jätte svag i kroppen :( Inte alls kul. Hur som hellst sedan efter att jag torkat håret och fixade till mig så jag såg ut någolunda som en människa igen, slog jag på filmen "Uptown Girls", filmen hade sina sorliga stunder men jag tycker den var jätte fin! Älskar hur en vuxen och ett barn kan ha så fin relation mellan varandra :) Efter filmen tog jag och gjorde två macker åt mig med leverpastej och nu sitter jag här och väntar mestadels på att Conny kommer hem. MEN TITTA! När man talar om trollen!! :o Läskigt! Haha han kom precis hem :) Trodde han skulle sluta jobbet lika sent som igår, vid 20-tiden. Ja.. får se vad kvällen bjuder på för trevligt för mig :P Kan ju som sagt inte göra så mycket roligt då man mår som en levande zombie :( Men en sak är jag säker på, att jag är gudomligt sugen på Kycklingsallad o.0 Haha men det var ju inget ovanligt xD haha :)

  

PussLOVE <3.

Trying make this work, but you act like a jerk


Ett leende betyder inte alltid att du är glad,
utan att du är stark nog att le även när det gör ont.



If today was a perfect day,
there would be no need for tomorrow.


PussLove <3.

We were always just that close


Igår kväll gick jag och la mig tidigt men kunde ändå inte somna förän 4.00 :O VADÅ JOBBIGT??!! :( Hade ont i magen och feber, that's why.. När jag väl somnade sedan, kunde jag inte sova som en gud utan jag skulle naturligtvis vakna upp hela tiden :/ Kl 7.00 imorse var jag duktig som klev upp, klädde på mig fastän det inte kändes helt hundra.. Gick på toa och när jag sedan skulle sminka mig och fixa håret lite, jadå kände jag att jag bara började känna mig ännu sämre än vad jag redan gjort plus att febern höll sig i från inatt :( Vilket betyder att jag fick ta och stanna hemma idag igen..... That's kinda sux freaking much!!! :( Aja så jag gick och la mig igen, trodde jag skulle dö men tillslut lyckades jag somna om igen (y). Blev väckt utav att Eva skickade sms till mig, kändes som om klockan var jätte tidigt men den var ju redan 11.45 så jag fick ta och tvinja mig upp för idag. Kan ju inte sova hela dagen, vill gärna kunna börja sova under natten och om jag är riktigt trött kanske det går lite bättre..

Hoppas jag kan få må bättre imorgon så jag slipper dega hemma och må bajs och bli deprimerad :( Inte alls kul ju! På lördag är jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Emeli, eftersom hon fyller år. Men ja..man får se hur jag mår... Just nu ser det ju inte så ljust ut för min del =/

Nenu ska jag ta och göra något vettigt här hemma, typ städa och plugga (FUNNY..) haha. Nej, inte direkt men måste göras :).

 

PussLOVE <3.
Hoppas ni får en trevligare dag! :)

RSS 2.0