The smile on your face ..


Har nyligen klivit och igår var jag faktist duktig som kom ihåg att man skulle ställa tillbaka klockan 1h till vintertid, men felande att jag igentligen inte behövde det eftersom min mobil var så duktig och tydligen gjorde det själv aoutomatiskt haha så imorse när jag och Jeanette vaknat visste vi inte alls ifall klockan verkligen var 11:59 eller 12:59 eftersom våra mobiler visade olika :p Men tillslut kollade vi upp tiden på texttv som brukar ha rätt så vi insåg att min mobil ställde in tiden själv :P Bra att veta till nästa gång :P Hade varit jobbigt ifall man hade varit tvungen att kliva upp till jobbet eller skolan eller något annat viktigt så kommer man i lite fel tidpunkt pga detta :P


Just nu sitter jag och Jeanette och funderar på vad vi ska hitta på för trevligt idag,
får se vad dagen har att bjuda på :)

PussLOVE ♥

If you like it you should put a ring on it


Sitter hemma hos bästa Jeanette ♥,
dricker vin och tjockar i oss massa gotta, chips med dipp, ostbågar och dondi.. ;D


I REALLY LOVE YOU HUNNY, YOU ARE THE WORLDS GREATEST! ♥ ♥



Denna bild är tillägnad till dem vi älskade, som inte visades vara dem vi trott ..



PussLOVE ♥

Insane!!


ÄR MANNEN SERIÖS!!? :o :@
Här hemma är det enbart jag och mamma som städar, aldrig Patrik (mammas ego sambo).
Så idag bad mamma honom att damsuga, då svara han "vadå kan inte Dzesii göra det? Vad har du henne till för annars om hon inte ska städa osv :o" ASSÅ VAFAAN! skaffar man barn så visst kan dem hjälpas åt och man ska vara tacksam över det men man ska absolut inte skaffa barn för att använda dem som nå slavar!!! :o
Då brann det naturligtvis för mamma och det blev bråk, sedan hör jag honom skrika att det är jag som beter mig som en idiot och inte han? Asså vad har jag gjort..? Jag blir särbehandlad och inge tacksamhet över allt jag hjälper osv men nää det är jag som är idioten ist för han som verkligen gör allt för att man ska må dåligt!
Han har bannemej iag inte alla flingor i flingpaketet!! :o

Hur som hellst, nu har jag nyligen bytt om och fixat mig smått.
Sitter och väntar på att Mattias Söderberg ska komma och hämta upp mig :D
Jag ska nämligen hem till världens bästa hunny, Jeanette Selander ♥ ♥ Sedan blir det partey!! ;D
Och Matte ska vidare och tatuera sig igen :) Tusen tack för skjutsen pojk! ;D

MEN NU är han här, så måste rusa!

PussLOVE ♥


Nie zawiedz mnie


Ikväll har jag gosat en massa framför några filmer, tillsammans med min ängel till lillebror :D ♥ Jag har även varit duktig som pluggat .. IGEN! HAHA Från partyprincessa till pluggishelg (Y) hahaha ;P Men inte ska man behöva dricka varenda ögonblick man får chansen elle! Och skolan är viktig i mina ögon så, såfort jag får läxor osv bestämmer jag mig för att göra klart detta i god tid så jag inte lägger dem åt sidan och sedan glömmer bort att dem måste göras och sedan hamnar efter i all arbete. :)

Nu de senaste timmarna har jag suttit här och pratat med min vän Alen, som jag gått tillsammans med i två år då jag fortfarande gick på SKB-skolan, innan vi bestämde oss för att flytta. Men nu har han även börjat på samma skola som mig, så det är kul att man inte glider ifrån och tappar kontakten helt :)
Har även samtidigt som vi pratat, så har jag suttit och lyssnat en massor på Polsk musik :D
Får en enorm längtan till att åka till Polen och hälsa på alla mina nära och kära! :( Så fantastiskt underbara allihop, därborta! ♥

Saknar som mest min käravän Szymon, som alltid varit min absolut allra bästa vän i Polen och även min lilla pussgurka hahaha x) Minns när vi åkte dit varje år under sommarloven, ända sedan vi var små knattar som sprang runt och busade.. Har han alltid varit tokkär i mig, helt galen! :) efter varenda år som vi kom och hälsa på så sprang han efter mig för att lyckas kyssa mig haha så gulligt så x) Men jag var taskig som sprang iväg :p haha.
Jag minns även  då jag inte hade varit i Polen under flera år, så nu sommaren 09 när vi var och hälsade på hos mormor som bor i samma kvarter som min käravän gör. Då började mormor och jag prata om alla dessa vänner som bor där som jag och mina bröder jämt brukade umgås med.. Sedan vipps så ville hon att jag skulle följa med henne att slänga soporna. Men vad tror ni att hon gör? Jo! Hon drar med mig till dem, och plingar på hos dem! Så kommer han ut, Shiiiiiiiiiit hjärtat har nog inte dunkat så fort någonsin! HAHAHA kan lova er att jag hade världens panik!!! Jag hade inte sett pojken på flera år och nu stod jag framför ögonen på honom och hade inte en aning om vad jag skulle säga :o :$ haha, men det gick någolunda bra som tur var. Senare under denna dagen ringer han på vår megafon-grej vid porten.. och vill prata med mig, han ville umgås :) Så halva tiden av den sommaren tillbringades med honom, som inte alls längre förståss var en liten söt pojke, utan en stilig ungman :D Kände knappt igen honom ibörjan x) HAHA och så söt som han är, han verkligen försökte övertala både mig, min mamma och mormor till att jag skulle få flytta och börja i skola där x) Han var så fruktansvärt glad över att få se mig igen, att få tillbringa dagarna tillsammans med mig :D Lika så jag med då såklart! HAHA Måste säga att det faktist var otroligt nära att jag skulle få flytta dit :P Vore faktist otroligt roligt och härligt. Det är ett sjukt vackert land med underbara människor! :) Detta saknas enormt mycket!

Jag (som blondin) tillsammans med min käravän, Szymon ♥ :)



PussLOVE ♥

Forever young


Hunny, do you know that I love you?
Do you know how much you really mean to me?
I'm so glad for having you in my life,
I hope you know that I never ever wanna lose you! ♥



Do you know how much I love you, my friend?
To the moon and back! :) ♥ ♥

Love and pain


Igår kväll efter att jag pluggat åkte jag hem till min förbaskat underbara vän Conny! ♥ :)
Jag satt och såg på när han spelade ett jätte intressant tvspel, efteråt såg vi på någon jätte rolig film med massvis av skratt :D Har ingen aning alls om vad den heter men har inte sett något så roligt på ett bra tag!
Helt galen humor! :):) 

Imorse vid 6-tiden åkte Conny till jobbet och jag somnade om direkt efter att alarmet tjöt, var så otroligt trött. Jag fick ju sova ut rijält iallafall haha var ju inget behov att kliva upp. Hans säng är nå otroligt bekväm så jag lyckades självklart att sova ända tills något strax efter 16-tiden :o HELT INSANE hur länge man kan sova! x) Hade han inte väckt mig så hade jag nog sovit lite till.. Efter litet tag kom Kebbe upp, så gjorde dem iordning sig lite osv.. innan vi for. Conny skjutsade hem mig och dem for vidare inför kvällen.


Får se vad jag hittar på för något ikväll, känner ärligt talat ingen stor lust alls till att göra något speciellt ikväll. Är så förbaskat less på folk som ska ljuga framför ögonen på en utan att man ens gjort förtjänt utav det!? Är less på all falskhet och ondska, känns nästan som om vart jag än vänder mig så finns den där! Hemma är man inte ens välkommen pga den manliga kruellan vill enbart ha mamma för sig själv, så då gör han naturligtvis allt för att få mig bort härifrån! Utanför hemmet är världen mer eller mindre täckt utav idioter och falskhet, sjukt få människor som är sann nu för tiden känner jag, allt för få! :( Längtar starkt tills jag gått klart skolan, only ett och ett halvt år kvar sedan kan jag ta och flytta härifrån! Det kommer att bli en enorm lättnat!

Tar och lägger mig i soffan och ser vad som finns på tv, hoppas på något bra.



PussLOVE ♥

My heart beats for only you


Måste säga att detta var en skapligt bekväm skoldag :) Först och främst så blev jag super duper förvånad över att läraren, Gitta som alltid måste vara otrevlig, klagosam osv.... Kan verkligen aldrig vara trevlig och förstående utav sig. MEN idag, var hon trevlig, glad och gav inga alls så kallade dödens blickar mot en. Vet inte alls vad som hänt men skönt är det iallafall. Känns som att detta var på tiden och hoppas på att detta humöret fortsätter! :)

Hade enbart två lektioner under dagen men däremot långa.
Den första lektionen tillbringades utav Halloween-pyssel, gjorde en godis korg och även masker.
Lektionen efter lunchen såg vi på filmen "Flugornas herre", kasst slut men filmen var ändå bra utav sig men även sorlig och hemsk utav sig :(:/

Efter att vi slutat för dagen, knallade jag och Zahraa runt lite på stan. Efter ett tag bestämde vi oss för att höra med frissörerna angående bröllopsfresyrer, eftersom min kära vän Zahraa ska ju gifta sig nu den 13/11-10 :):)
Dåligt dyrt att fixa en bröllopsfresyr hos frissan, gick på mer än 3000:- Helt sjukt att man betalar för en sådan dyr fresyr som enbart håller några timmar :o Efter att detta var avklarat tog vi bussen hem.
Haha så gulligt, en liten pojke klev på bussen tillsammans med sin mamma, och han hade redan på sig en Scream-mask inför Halloweenen och bar på ett sött litet gosedjur, Tiger från Nalle Puh. Så gulligt! :)

När jag kom hem såg jag att min bror Vimar kommit för att hälsa på och även skriva ut lite papper osv till ansökan om jobb osv. :) Var väldigt länge sedan man såg något utav honom känns det! Så det var kul tycker jag :) Men tyvär hann jag inte prata så mycket med honom, han åkte hemmåt efter bara en liten stund.
Strax efter att Vimar åkt hem, kom min lillebror Hampus inrusande och började busa med mig .. haha han hade ju inte tid förut då Vimar hälsat på x) Och nu medans lillen gick iväg och leker för sig själv funderar jag starkt på att bara lägga mig bekvämt i soffan och vila mig en stund. Jag är så förbaskat trött och sliten efter denna långa dagen :o Haha är inte alls van att kliva upp lika tidigt som 06.20, har ju resterande av dagarna lång och härlig sovmorgon :D 

Åååh ännu en underbar sak! Nu är det äntligen looooov! Ska bli så förbaskat härligt!
Synd bara att den är så kort, men bättre än ingenting! :D
Jag har inga direkta planer inför lovet ännu direkt, men typ att vila upp mig och njuta av lovet.
Sen så förståss lär det hända lite galenskaper med ;) haha.



PussLOVE ♥

I belive in miracles



Efter skolan åkte jag raka vägen hem och hade ett mysigt kramkalas tillsammans med min gosiga lillebror! 
Det är en sån underbar känsla, att komma hem och få honom inrusande i sin famn :D ♥
Efter att kramkalaset slutade, började vi att bygga lite med lego, vi byggde massvis utav båtar och torn.

Fixade även lite med håret, så snäll och hjälpsam som Hampus är så hjälpte han till lite granna med.
TACKTACK, gobiten min! haha :) ♥ Efter att detta var klappat och klart satte jag igång med pluggandet.
Gu'  vilken duktig flicka jag är! Plugg, plugg och ytterligare plugg...!!! Blääh, men sådant måste göras! :)



Resterande utav kvällens händelse tillägnades till lite serie-maraton haha ;D En riktigt gudomlig tidsfördrift, speciellt då man enbart vill lägga sig ned bekvämt i soffan och ta det lungt, vila ut sig helt enkelt.
Jag såg på en massvis utav serier som:

Scrubs, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Vänner,
Simpsons, Room Raiders, Hard Times, Broke Knoes Best ...

AND NOW
I'll take and see the movie "The Fast And The Furious", that is so damn good!! :D



PussLOVE ♥

I live, I learn and I try


Började skolan 12.10, jag bara verkligen ÄLSKAR mitt underbara shema! ;D haha.
Jag bestämde mig för att åka in till skolan en halvtimma tidigare för att ha en "romantisk" middag på lunschen tillsammans med gotjejerna: Cecilia, Zahraa och Sandra. Inte för att Zahraa var något speciellt social utav sig, pratade enbart i telefon med sin man :)

Sitter nu på skolans dator och söker efter lite information osv angående "Våld i hemmet" som jag arbetar om tillsammans med Zahraa och Ellenor, men den proppen är ledig! Sitter även och sneglar mot klockan lite då och då, verkligen längtar efter att få sluta för dagen. Sjukt less på skolan! Avskyr när man får sådanna perioder :(

Längtar enormt mycket efter att få gosa tillsammans med min underbara lillebror!! :D ♥ ♥
I love you so and i want you know, that i always will be here :) ♥


Jag har även blivit duktig igen som äntligen börjat med att träna nu igen, men efter min skada i armen har jag ingen stor lust alls till det just för tillfället, enbart ta det lungt. Så jag får ta igen träningspassen nästa vecka iställe ifall det känns bättre då. Annars såfort det blivit bra igen, naturligtvis. Så senare mot kvällen blir det ytterligare en lugn och mysig filmkväll med lite godis som krydda, får ta och passa på med att vara lite onyttig medans jag tar en paus från tränandet haha :)
¨


Livet är inte dagarna som passerar.
Det är dagarna du minns!

PussLOVE ♥

The middle = awesome!


OMG mitt tredje inlägg för dagen :o HELT SJUKT! Vad har hänt?? haha jag som brukar vara världelös med uppdateringen ;p Men jag verkligen mååååste berätta om att den hyfsat nya serien "The middle" är bara allt för störthärlig! ;D Jag har suttit och kollat på avsnitten nu flera gånger när dem har gått på tv MEN denna kvällens avsnitt var vell ändå allt för toppen! haha. ;P

Serien handlar ju om en familj, en mamma, pappa, tonårs-dotter, tonårs-son och en lillkille.
Mamman och pappan har inte så bra ekonomi men dem verkligen gör sitt bästa för familjens skull!
Dottern försöker att hitta något som hon är duktig på MEN hon är helkass på verkligen vad hon än försöker med! Rena katastrofen .. =/ Tonårs-sonen är lite udda som mestadels lever i sin lilla bubbla och är sjukt lat utav sig, medan lillkillen har ett enormt intresse för att läsa en massa böcker så han kan en hel del angående detta. Men iband när han säger något så måste han även upprepa det inför sin mage? Lite wieard kids .. haha :p

H
ur som hellst, på lillkillens förskola (eller vad han nu går) är det en liten flicka som kom fram till honom och sa rakt ut, mitt från ingenstans "Nu är du min pojkvän", då svara pojken "okej" och brydde sig inte mer om det. Sedan gick hon direkt där ifrån. Med tiden begärde flickan utav pojken lunch till skolan osv .... Sedan efter enbart någon dag, blev han sjukt less på henne så han bestämde sig att prata med sin äldre bror. Så medans hans äldre bror duschade gick han in på toan för att fråga honom hur man dumpar tjejer, så han drog bort drapperiet och frågade. Till svar från sin äldre bror, fick han att "tjejer gillar då man pratar och visar intresse så att han skulle göra raka motsatsen inför henne", lillkillen frågade hur han skulle göra det? och hans storebror drog för drapperiet och sa "ungefär sådär". :P Lillkillen nickade och gick.. Dagen därpå, efter att lillkillen varit på skolan, så när han kom hem smällde han igen dörren av enorm ilska och skrek åt sin storebror "Tack för hjälpen, se vad du fick att hända! Nu är vi gift och har ett barn ihop!!" så i handen släpade han på en docka x) HAHAHAHA så otroligt underbar serie! x)



Men nu är det slut med serie-tittandet för ikväll och dags att drömma sig bort :)
Sleep Tight! PussLOVE ♥

If I ain't got you


Idag har det varit en lugn och gosig dag. :) Satt och myste tillsammans med världens underbaraste lillebror som satt i mitt knä och var sjukt gosig utav sig, samtidigt som vi såg på filmen "How to train a Dragon". 

Det finns absolut inget som slår denna känslan, att se med ens egna ögon och höra hur otroligt mycket man verkligen betyder för en! ♥ ♥ Varenda ögonblick som sker i hans närvaro är ett enormt och vackert minne för livet! Utan honom hade jag inte klarat mig, om jag ska vara ärlig fullt ut. Det finns absolut inget på hela denna planet som jag älskar lika mycket som just min kära lillebror, Hampus! Min lilla vackra ängel som verkligen lyser upp alla mina dagar. Du är verkligen mitt allt, det kommer du alltid att vara, kom ihåg det hjärtat mitt! ♥ ♥ ♥


Efter filmen tog jag mig en dusch, det är så fantastiskt härligt med en varm och härlig dusch speciellt nu när det är så otroligt kyligt. Känns tusen gånger så bättre efteråt! :) Sedan busade jag naturligtvis tillsammans med lillebrorr, alltid lika roligt att kunna finnas där för honom och se hans intresse att vilja umgås med mig hela tiden! Jag älskar verkligen dig utav hela mitt hjärta, Hampus! ♥

Efter ett tag blev det till att sitta framför tv:n och enbart ta det lungt.
Såg på en massa underbara serier som: Scrubs, How I met your mother, The big band theory och Vänner.
Men efter den senaste serien gick jag ut på en promenad tillsammans med Cecilia för inte allt så länge sedan, vilket var riktigt trevligt och uppfriskande! :)

AND NOW, har jag precis sett klart på den gudomliga serien "Desperate Housewives" I JUST LOVE IT! :D Resterande av kvällen blir tillbringad med mer serie-tittande, innan jag bestämmer mig för att ta och lägger mig och låta drömmarna drömma mig bort :p



PussLOVE ♥


Leave a light on for me


Har nyligen kommit hem från skolan och vet inte alls hur denna dagen kommer att se ut. Bara till att se vad den har att bjuda på. Men skulle tro att detta blir en lugn, slapp dag framför filmer och massa gos tillsammans med lillebror som nyligen kommit hem från dagis. :) ♥ Har även inga läxor att göra så det var ju härlig att man slipper dem nu i ett litet tag iaf. Har ingen alls stor lust eller ork till att göra något speciellt annat mer än att enbart slappa i rummet mitt framför tv:n, inte vad jag känner just nu för iaf. Har ju rå ont i armen så tappar lusten ganska så fort till att vara aktiv och grejer =/  Satans värk stiger ju enbart, istället för att ta och försvinna! :( Detta ogillas starkt.

Mer än så har jag inte att säga just nu, mina kära läsaren. 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag! :)



PussLOVE ♥

Tell me it's real


Jadu, första lektionen ägnade sig åt till att göra klart en uppsats som jag påbörjat lite tidigare, så nu är det bekymret över. Underbart! Efter denna lektionen åkte jag och Zahraa in till stan och åt en romantisk middag på McDonalds haha ;P, följde även med henne på banken och fixade lite ärenden. Sist men inte minst, hade vi musik i ex antal timmar :o Men det var kul! Som vanligt massa knas och skratt tillsammans med Zahraa och Peter :)
Först skulle vi lära oss några toner på piano, senare fick vi ha fritt så självklart valde vi tre att sjunga x) haha.

Efter den långa men ändå sköna skoldagen, bestämde jag och min käravän Zahraa för att åka och beställa oss kebabbrulle sedan dra hem till henne och tjocka i oss utav den sjukt goda maten, chips och massvis av dricka samtidigt när vi hade filmmaraton! Var en riktigt trevlig kväll med massor med skratt! :D ♥ Dock blev det lite senare än jag trott haha ;p Meeen var ju iaf super skönt att slippa gå hem och istället få tillbringa tiden med en av de bästa! :) Men var faktist härligt med en kvällspromendad men ska inte ljuga om att jag var lite småskraj.. är ju nämligen så att jag är sjuuukt mörkrädd! :$:( haha ..


Nu sitter jag enbart här vid datorn och nördar vid bloggen som ni märker ;P och även på msn, där jag pratar med min vän Viktor Marzouki om allt möjligt :) Är glad över att ha dig som vän som förstår mig fullt ut.

Och förlååååååt att jag är en klumpidums som inte hade någon aning om att du redan fyllt 18 år .. *skäms* :(
Men är ju iaf bättre sent än aldrig ;) hihi. Så säger nu, Ett STOOOORT GRATTIS till min vän, Viktor Marzouki som fyllt 18 år!!!! Önskar dig ett underbart år som 18-åring! :D haha :)



Sleep Tight!
PussLOVE ♥

My weakness ..


Igår när jag vaknade var jag ensam hemma, mamma och min lillebror hampus följde med mammas sambo ned till hamnen, så jag tog mig en dusch. Strax efter att jag blev klar så kom dem hem igen..
Blir så lycklig av att se min lilla ängel till lillebror! :D ♥ Vi byggde lego, ritade, dansade och sjung, såg på barnprogram och busade massor! :)

Min älsta bror var även hit och hälsade på, men blev inge prat mellan oss direkt eftersom han tyvär inte alls vill ta för sig av tiden och lära känna mig för den människa jag verkligen är! Hans ord till mig var att "jag har förändrats sjukt mycket som människa, att jag förut var en så söt och snäll liten flicka som lekte med barbie dockor men inte nu längre" Klart att man växer ifrån sådanna saker med tiden! :s Men enbart för det, betyder det inte alls att jag har desamma känslor och tankar som förr? :( Så det är sjukt trist att han tycker och känner så, men sånt är livet. Bara synd att det är få som förstår nu för tiden.

Senare mot kvällen blev det inte heller världens höjdpunkt, inte alls på hög nivå!
Det var små gräl hemma mellan Patrik och mammi.. så sedan naturligtvis var han så tvungen att ta ut all sin ilska utöver mig, som vanligt.. Den manliga versionen utav Kruella har iaf gjort sitt nu, hoppas han mår gott av det och är nöjd! :o GRATTIS! Nu har du iaf lyckats att göra mig illa rijält! :'(


Som tur så har jag världensbästa vän, Conny som alltid finns där för hands och verkligen vill ens bästa. Efter att han jobbat klart kom han och hämta upp mig. Så jag fick sova hemma hos honom. Tusen tack och förlåt för all besvär! =/

Imorse när jag blev väckt utav Conny, kände jag världens värk. HELT SJUKT VAD ONT MAN KAN HA! :o
Vi gick in och åt frukost och såg på massa program på tv:n. Senare under kvällen då han skulle skjutsa hem mig gick det bra, men såfort vi började närma oss började tårarna komma :( Har ärligt aldrig känt mig så rädd ..
Men vad finns det att göra? Absolut ingenting.. Bara att le och se glad ut =/

Efter att jag kom hem, gick jag raka vägen in på rummet och la mig i sängen, försökte sova.
Men kunde inte ens lägga mig till rätta pga den förbaskade värken


Imorgon är det en låååång skoldag, får se om jag klarar av det men ska iaf försöka så gott jag kan!
Skolan är ju trots allt sjukt viktig och inte vill jag att det ska behöva gå dåligt i skolan pga ngn idiot som förstör mitt liv redan tillräckligt! Får se var jag tar vägen efter skolan, vet iaf gott och väl att jag inte alls har någon stor lust att åka hem igen, eller hem till mamma och hennes sambos hus...

Nu ska jag iaf fortsätta med att försöka sova.
Sleep Tight and take good care of each other! ♥



Att gråta när ni ser på, är nog värst ändå.. :'(

It was just a dream


Bläääh hur länge ska man behöva gå runt förkyld och utan några krafter alls?? :s
Hur som hellst ..

I onsdags skulle vi enbart med klassen ta oss en promenad till Åkersvik och lyssna på en gubbe prata om ett fattigt land som ärligt inte jag och Sabina ens hört om någonsin! :o:s Var en massa prat om hans resa då han var iväg dit för att jobba i ett år. Tyckte ärligt att det var hur trist som hellst. Haha förutom att jag fick lära mig att Pirater faktist ännu finns idag :o Dem står oftast vid närheten av detdär landet som jag aldrig hört talas om haha, minns inte ens vad det hette :p Duktig flicka? Nope! Inte denna gång iaf ;P Efter att han äntligen berättat klart då fick vi sluta för dagen! Så har ju iaf verkligen haft någon riktig lektion på hur länge som hellst känns det som :o

Efter skolan åkte jag och hälsa på mammi och lillebror ♥ Gosade massor med honom! Sedan satte jag igång som vanligt med läxorna .. Men hellre gör jag massor påen gång ist för att komma efter och glömma bort osv..
MEN eftersom att jag har enbart haft massa läxor i mitt huvud så naturligtvis glömde jag bort en läxa hemma hos Jeanette! :o Men som tur så är min goda vän så himlans fantastiskt snäll att han ställde upp att hjälpa mig med att få tag i den :D Då blev jag super glad och slapp tänka på det mer, vilket var skönt. :)


Igår blev det en lugn dag och en sjuuuukt lyckad kväll tillsammans med världens bästa! :D
Torsdagsfylla (Y) Hahahaha men vafasen då, ibland måste man varera lite i livet ;) haha.


Idag på skolan skulle jag enbart ha en lektion, två timmars lång skulle den vara men inte ens det var den!
Vi satt och fick se på när vi hade frilufsdag och blev filmade när vi ledde massa aktiviteter osv.. Efter enbart en timme fick vi sluta :):) Gillas ;) haha. Så jag och Zahraa tog oss en fika på McDonalds och sedan en runda i galleriorna innan vi for hemmåt.

Nu sitter jag hemma hos mamma och har nyligen rensat alla onödiga vänkontakter på facebook som man haft men knappt pratat med just där :P När jag kom hem hade jag och min underbara lillebror kramkalas haha så fick han även färgpennor utav mig :) Han blev så glaaaad haha sötnosen min ♥ Jag anser att barn behöver användas sig utav massvis utav färger för att kunna skapa sig denna fantasin som ett barn verkligen ska ha! :)


Justja!
Jag råkade glömma min mobilladdare hemma hos Conny så jag vet inte riktigt när jag får tag i den..
Men nu vet ni iaf ifall ni försöker få tag i mig och om mobilen lyckats slockna innan jag fått tag i laddaren igen.


The L ... word

Varför de flesta killar slutar visa sina känslor för sina flickvänner, efter att de varit tillsammans ett tag ..?
Många killar anser att om man är med sina flickvänner för ofta så lessnar man till slut på dem.

Jag själv anser att det inte alls behöver sluta på detta viset!
Klart att det lätt kan bli för mycket och att man vill ha egen tid till livet som man haft tidigare innan man träffat partnern.. Men inte kan man bli less på någon som man verkligen älskar av hela sitt hjärta? Inte om det verkligen är en sann kärleks historia!


Jag tycker inte heller att det borde vara så svårt att visa för sin partner om vad ens egna hjärta känner för personen som man håller starkt kär. Ens hjärta vet bäst själv vad det känner för en, så varför inte bevisa det?
Båda personerna i förhållandet ska få höra kärlekens ord och verkligen få känna sig älskad varenda ögonblick, det betyder mycket mer än vad många tror. Klart att man inte ska slita ut på orden så att det bara blir för tjatigt. Men någon gång ibland, inte allt för sällan och inte allt för ofta skadar ju aldrig? Men glöm bara inte bort att verkligen fortsätta visa för din partner att du älskar den.

Om en människa inte får tillräckligt med kärlek, blir den tillslut förstörd och osäker på sig själv.
Det är då som man börjar fundera och känna sig ensam och oälskad, och vem vet? Allt det där kanske helt i onödan, bara för att någon inte kan bevisa sin kärlek för sin egna partner som man borde hålla kär.

Det händer oftast att man visar intresse och kärleken för den andre i början, då man fortfarande känner det där pirret i magen som när man är nykär. MEN med tiden om du ännu älskar personen lika mycket, om inte mer så måste du självklart fortsätta med det, även fast du redan bevisat det en gång, att det verkligen bara är med henne som du vill dela ditt liv med.. Eftersom om du slutar med detta och tycker att hon borde förstå att du älskar henne ännu, då blir man ju osäker ifall känslorna fortfarande gäller.. om du inte längre visar det dära intresset efter henne.

Continue giving your partner's love, So that you do not lose something precious and beautiful unnecessarily..!


Det jag menar med detta är att jag och säker fler andra, tycker att det är super duper viktig att vara tydlig med sina känslor som man ska visa för varandra. Ge kärlek för din kärlek.



Och om du väljer att vara tillsammans med din partner, då ska du tamefan ta och kunna hålla dig trogen till henne med! Annars är det ju inte henne som du vill ha? Då kan du lika gärna vara singel ifall du ska hålla på att vara otrogen med andra! :s


Grateful for what you have


Tycker att min skoldag har varit rätt onödig idag om jag ska få vara ärlig.
Hade som vanligt enbart en lektion på tisdagar MEN tycker inte att man kan kalla det för lektion riktigt..
Tydligen skulle vi gå ned till Västermalm och se på en video tillsammans med några andra från Västermalm. Som verkligen var nå förbaskat irriterande :o Skulle hålla på och ha sig, kunde inte sluta med att vara tyst och larva sig Vad ska problemet vara, fel att visa iaf liiite respekt? :s

Ibörjan tog det kanske en hel timme innan skiten gick att starta, sedan så fick vi se på videon hur dem lärde ut utlänska, svenskan. Vadå verkligen lära ut från första klass??!
Dem fick ett ord som dem fick säga sakta men säkert.. t.ex s k å å l
Asså verkligen som om dem lärde ut småbarn på ett dagis :o:s Aja.. vafan :p
Dem lärde även ungdommarna att dansa midsommardanser :p
Sedan fick vi se på andra videosnutten som handlade om när två stycken läraren åkte till Thailand, den mer fattigare delen som tydligen inge många alls ens visste om att det fanns =/ Tyckte så synd om dem som faktist hade turen som fick bo i ett av det "lyxigare" husen, som inte alls såg så stadigt ut :( nä, det är synd om visse..

Vi har verkligen tur som har stadiga hus, mat, vatten o kan få i princip allt vi vill ha och kan drömma om.
Folk som har det så mycket bättre än dem som bor i de fattigare länderna/städerna borde vara så sjukt mycket mer tacksam över det vi faktist har, och borde tänka mer på hur vi hade kunnat ha det!


När jag slutat för dagen så gick jag förbi Down Town en sväng och lämnade igen Christophers halsduk som jag glömde ge igen i helgen. Så då blev hans halsduk glad igen över att få se sin ägare igen :D haha

Efter skolan tänkte jag åka hem till mammi och min urgulliga älskade lillebror Hampus ♥ ♥ ♥
Men kom sedan på att jag glömde uppsatsen hemma hos Jeanette, så då tänkte jag att iaf komma förbi en sväng till mammi och säga hej :) Men tyvär skulle dem fara iväg så jag åkte hem till Jeanette och skrev klart uppsatsen.


Blääh har haft huvudvärk i hela två dagar nu och det blir inte alls bättre av att plugga, men sånt som måste göras.
Tog en huvudvärkstablett, men tråkigt nog hjälpte den mig inte alls och mer än så vågar jag inte ta.
Har ännu jätte ont i halsen, är ju iaf inte nyttigt alls att stå och sjunga och verkligen  anstränga rösten i tre timmar, speciellt när man redan har ont i halsen =/
Har inte alls tid att bli sjuk så jag håller tummarna på att jag blir bättre snart igen :)


Resterande av dagen har jag väll inte gjort så värst mycket mer än att suttit vid tv:n och sett på serien
"Desperate Housewives", vill se näääästa avsnitt nu nu nu NU! Så himla bra ju..! :D
Jobbigt läge bara.. Får man fått fel barn på sjukhuset efter förlossningen och har uppfostrat någon annans barn och att någon annan uppfostrar ens egna, klart att man vill hitta sitt egna barn och veta hur det ser ut och allt detdär, men ändå så vill man ju inte heller byta ut barnen pga man har ju ändå uppfostrat och älskat det andra barnet som ens egna och blivit fäst vid den.. Helt sjukt hur det kan gå till =/


Tänkte nu ta och lägga mig och låta drömmarna ta över, sova ut ordentligt för en gångs skull är ju inte allt för fel.
Underbart, börjar inte skolan imorgon förän 12.10 så det blir en härlig sömn detdär! Får hoppas på att det hjälper mot förkylningen, att jag mår bättre imorgon. Efter skolan ska jag åka hem till mammi och kramas som en dåre med min älskade lillebror, min lilla söta ängel! :D ♥ ♥ ♥ ♥

Jag och Jeanette töntade oss idag och tog några ur "snygga" bilder på oss HAHA ;p
Kommer någon bild här nedan..









"Jätte fina" bilder? Jotack, vi vet! ;)
Riktiga puddingar asså .. HAHA ;p


PussLOVE ♥


I gave you everything I had. The good, the bad.
I'm sorry for everything bad I have done.
I'm only a human, but I will do my best from now.


Bunniiiiiie


OMG, I'M IN LOOOOOVE!!!! :o ♥ ♥ ♥ ...


DÅLIGT SNYGG DÅ!! Hittade detta fanskapet på Google, av alla sidot!! :o:(
Om någon vet var man kan köpa en sådan väska, PLZ TELL ME ABOUT IT!! :D ♥

I'm only a human


Jao vad ska man säga ..?
Sov enbart 3h inatt men det gick bättre än jag trodde under den långa skoldagen.
Har varit lite krasslig nu den senaste tiden och nu har jag börjat bli öm i halsen,
just nu när vi hade musik idag och jag skulle stå och sjunga rösten av mig i kanske 3h.
Det gick bättre än jag trodde men ah..kunna vart bättre tycker jag väll :)

Så fick vi reda idag på att vi ska uppträda nästa måndag under lunchen, helt sjukt!
Detta var våran enda musiklektion innan uppträdandet (Y) Inte alls bra!! =/
Jaja läget är som det är, finns inte så mycket att göra åt saken
mer än att träna, träna och träna i massor hemma..
FYFAN kmr skämma ut mig rejält, men vafan man måste ju bjuda på sig ibland ;)
Men det blir nog kul, får man ju hoppas på. Aldrig fel att hoppas på det bästa inte :)

Efter skolan åkte jag hem till Jeanette igen, åt lite mat, tog mig ett varmt och härligt bad och pluggade lite nyss på min uppsats om hur mitt liv kommer att se ut om 25år. Jao, lite sådär special.. ;P


Tjaae så resterande av kvällen igår när Jeanette äntligen kommit hem igen från Josip..
Då gick jag ut och träffa Adde en stund ute i kylan. :)
Efter att jag kommit hem igen så fick jag en underbar massage utav bästa Jeanette! ♥
Slog på filmen 2012 och ja..somnade inte förän något vid 5på morgonen :P
Det värsta är ju att jag faktist verkligen tror på filmens handling.
Jorden håller på att bli helt galen, det ser man ju redan med all väder, jordbävningar osv..
Jorden har gett oss människor tillräckligt med varningar
men inte har vi gjort något för att förbättra naturen osv.
Så lär ju sluta något åt det hållet tror jag faktist..tyvär =/



I never promised you a ray of light.
I never promised that it would be sunshine everyday.
I gave everything I had. The good, The bad.
Why do you put me on a pad of stone? I'm only a human.
But one thing is clear, I just wanna love you, nobody else ♥




PussLOVE ♥


12414

aåsfåkparf ny header, fin/ful, eller kasta åt helvete? ;D  PS Dzesii We looove you! :D


Blähä, ny header kanske? Vad tycks, skit eller godtas den?

Don't sleep tight! Love tight everybody ;)


Hoppsan haha blev riktigt sent igår med så vi vaknade inte förän vid 15idag :o
Ja..man är ju bra duktig på att vända på dygnen iaf :P

När jag och Jeanette klev upp, började vi dagen med att städa sedan började vi baka en riktigt kladdig kladdkaka :D
och sen var det bara att sätta igång med pluggandet =/ Ska fortsätta på den mer imorgon på skolan tänkte jag.

Guuu' så jag längtar till den 29:e!!! :o hihi äntligeeeen! :D
Men tyvär får ni inte veta idag om vad det är, hemlis Mohahaaa ;p



För ungefär en timme sedan gick Jeanette till Jossip så sitter här nuja och
funderar att gå och träna lite igen, jao blir nog så nu :D
Hej mäer! :p

PussLOVE ♥

So sweet <3


Åååh söööt jeanette då ♥ ♥ ♥ Älskar dig meeeeed!!! ♥
Fan så klantigt av mig att glömma logga ut då,
men tur att man har en ur underbar fästmö som lägger in massa sött :D ♥

Har enbart tagit det lungt i veckan pga varit lite krasslig :/
Men igår kväll tog jag och Jeanette bussen in till stan för att möta Christopher på Down Town där vi pratade en stund innan vi bestämde oss för att gå upp till Södermalm för att möta Gunno och Sebben, fyllepojkarna :D
Gunno försökte trolla lite för oss, men gick ju som det gick haha x)

Efter flera timmars stående i kylan bestämde vi oss för att skilja oss åt.
Påvägen så gjorde jag illa min fot nå rijält, har nå fruktansvärt ont! :( Kan knappt röra på den elle gå :(
Vi gick ned till McDonald's där vi värmde oss och Christopher som är en gentleman, bjöd oss på lite mat :D
Så snällt så, tusen tack vännen ♥ Sedan satt vi där i flera timmar och försökte fixa skjuts hem..
Men till slut kom vi fram till att Christopher bjöd mig på resan hem och Jeanette betalade sin resa hem,
räckte ju enbart för en resa hem med nattbussen så.

Äntligen när vi satte oss på bussen var vi nöjd, vi trodde verkligen inte att vi skulle ta oss hem haha ;p
På hemresan hörde Conny av sig som var på Memento med sina vänner, och
undrade om jag ville komma och sova över hos honom.
Jeanette skulle tydligen iväg och sova hos sin mr-gos, så jag bestämde mig för att åka och få någolunda sällskap ..
Men tyvär så somnade ju mitt sällskap direkt så jag fick inte ens någon att prata med.
Så blev bara till att bestämma sig för att sova xp haha :)

Blev väckt as sent utav Conny. Jag trodde klockan var 13-14, men inte då! Den var ju tamefan redan 16 :o
Så jag och Conny gick och åt frukost och såg en film som var på tv som är riktigt bra,
som jag sett någon gång för flera år sedan, om tjejer som transporterade droger via sina kroppar osv..

Nu är jag hemma hos min älskade flickvänn igen och känner mig trött osv men ändå sugen på att göra något riktigt kul ikväll men är ju lite svårt då man är fattig för tillfället :/ Så får se vad som händer och sker.


PussLOVE ♥

Dzesiiiiii

Dzesi har glömt att logga ut så jag kidnappar henens blogg, bara för att berätta


I LOVE YOU DZESIII! :D




/ Din fästmö! :D

One wild night



Har inte haft någon stor ork till att blogga dessa senaste dagarna ..
Men nu sitter jag här igen iaf :P

I veckan har jag iaf gått och simmat tillsammans med Jeanette på badhuset här i närheten, jag simmade enbart 12 längder sedan kände jag hungern. Hade inte ätit frukost innan elle så, gick och simma direkt..
Sedan så har jag väll inte gjort så mycket speciellt, umgåts med Jeanette och lite med Conny med.

Denna dagen har med vait lugn.
Bakade massvis med bullar tillsammans med Jeanette, sedan har vi mer elle mindre suttit hela kvällen framför blocket med våra fina nya färgpennor och ritat. Vi har nog iaf ritat av oss alla våra år som vi missat nu :p haha x)
Ja, vem har sagt att vi är normal? hahaha WE ARE SPECIAL! ;D:p

Kollade även nyligen på massa Playboy grejer. You know, I relly LOVE Playboy!!! :D ♥ hihi (a)

NU har Jeanette fått nå damp i sig så ah.. ska väll gå och lugna ned henne lite xD kanske en spankie på stjärten funkar xD hahahahaha :p See you later, aligater ..


PussLOVE ♥

Random


Blä mådde inge bra alls imorse, hade världens mensvärk och var illamående.
Jobbigt att vara tjej, iaf en vecka i månan x):P
Så jag skippade skolan idag, men imorgon ska jag dit. Vill ju absolut inte hamna efter ju.

Vid 14-tiden var jag tvungen att åka in till stan för att lämna igen skor på "Din Sko"
Helt sjukt! Har haft skorna i enbart en vecka, men spiken i klacken har redan kommit fram även fast jag har gått försiktigt i dem :o Så ska det tamefan inte vara! :s När man betalat ett bra pris förväntar man sig någorlunda kvalité med. Men dem vägrade ge pengarna tillbaks så dem skulle klacka om dem, ja.. bättre än ingenting iaf :)

Så när jag kom in till stan, mötte jag min goda vän Simon Larsson som följde med mig som sällskap :D Tack (a)
Efter att vi lämnat igen skorna, hälsat på hans syster som jobbat, kikat på lite killkläder oså så tog vi bussen hem.

HAHA jag vi dog! x)
När vi var utanför butikerna och var påväg in till Pressbyrån eftersom Simon skulle köpa sig en dricka,
då kom en gubbe fram till oss oså.. Sedan när han skulle gå så sa han till mig
"Du får ta väl hand om din pojkvän ;)"
HAHA jag kolla på Simon och sa direkt "Vi är enbart vänner haha"
Så svara gubben "Men man kan alltid bli mer än vänner,
det kommer ni att bli och ni kan ju alltid se på film, spela osv .."
HAHAHA vafan var det där för gubbe då? :P


Mer än så har jag inte att säga just nu.
Resterande av dagen ska jag enbart att ta det lungt med massa vilande..
Så ni får ha en bra dag!

PussLOVE ♥



Amazing


Måste säga att gårdagen/kvällen var riktigt lyckad! :):)

Förhoppningsvis har ni redan läst vad som skett på dagen.
Senare under kvällen gick jag och Jeanette ned till affärn och köpte oss godis som vi tjockade i oss ofc.
Till det drack vi även lite vin och pratade om allt från A till Ö, sjuk humor har vi iaf :D

Är så lycklig att jag funnit en vän som dig, Jeanette! :D ♥ Går inte att beskriva med ord.
Och tyvär så kommer ingen att förstå hur himla roligt vi jämt har det tillsammans, sådant hittar man inte hur som hellst, detta är speciellt som absolut inte går att ersätta. Älskar dig bästavän! :D ♥

Vi poppade lite popcorn och tog med oss det, lite godis, vinet och drog ut och spelade lite fyllebasket,
vilket aldrig är fel, snarare hur skoj som hellst! Speciellt tillsammans med bästa hjärtat Jeanette ♥
Men efter ett tag gick vi upp till lekparken där vi gungade i spindelgungan och hade det trevligt.

Något vid 1 tiden ringde söt-Conny mig och lurade oss lite, haha busisar :D
Strax efter tittar vi att en bil stannar framför oss efter vägen, då todde jag det var några snuskgubbar.
Men icke! Det var ju Conny och Kebbe som kom han förbi oss :D
Så jag och Jeanette gick fram och pratade lite med dem innan dem for vidare till Max för att äta :)
Bara en kort stund efter att grabbarna for, tyckte jag och Jeanette att det blev riktigt kallt ute, då gick vi in igen.

När jag la mig ned i bäddsoffan kändes det som om jag vore på ett hav med enorma vågot haha härligt x)
Såg lite på tv men somnade in ganska så direkt och lät drömmarna ta över min lilla värld  ^^, haha ;p

Imorse något bara vid 6-7 tiden ringde Conny och väckte lilla mig och
kom och hämtade upp mig efter att han varit och jobbat natt.
Så jag fick sova vidare med hans mysiga sällskap ♥
haha vi sov inte dåligt länge elle ;o Klev inte upp förän 16.30 x);p



PussLOVE ♥

Moonshine


I Got No Iphone - Perry Gripp måste ju tamefan vara den mest drygaste låten.
Någon har ju för lite fridtid HAHA x);p

Igår kväll somnade inte jag och Jeanette förns något vid 6-tiden imorse :o
Vi låg och kollade på filmen Grease ♥ Sedan låg vi och prata och skratta om en massa skoj
HAHA vi har ju lätt konstigaste men härligaste humorn iaf :D

Så imorse slipade Jeanette lite granna på väggarna i hallen, sedan spacklade vi lite till en andra gång,
så förhoppningsvis kan vi börja måla om redan imorgon :) Dude, we are so awesome! ;D haha ;p
När vi blev klar med detta så fixade vi oss någorlunda eftersom vi var kritvit efter vårat lilla spackel-krig ;p
Sedan så åkte vi in till Birsta en sväng och kollade runt lite och tog oss en fika :)

Nu sitter vi och väntar på mat (Spaghetti och köttfärssås blir det).
Ser även på filmen dans filmen "Step Up" ♥ som  går på tv nu.
OOUF! KILLEN I FILMEN ÄR SÅ SNYGG! ;o Ögongodis är ju aldrig fel att se på haha x);p

Ja, vad som händer ikväll vet jag inte helt riktigt ännu.
Blir till å se vad denna ljuva kväll har för trevligt att bjuda på ^^,



PussLOVE ♥

Hopelessly devoted to You


Guess mine is not the first heart broken,
my eyes are not the first to cry
I'm not the first to know,
there's just no gettin' over you
I'm just a fool who's willing to sit around
and wait for you
But baby can't you see,
there's nothin' else for me to do
I'm hopelessly devoted to you
But now there's nowhere to hide,
since you pushed my love aside
hopelessly devoted to you
My head is saying "fool, forget him",
my heart is saying "don't let go"
Hold on to the end, that's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you
But now there's nowhere to hide,
since you pushed my love aside
hopelessly devoted to you ♥


Ey Carambaa


Usch vad jag inte kunde sova gott inatt :(
Somnade in med världens huvudvärk och
vaknade upp med världens magvärk istället typ tusen gånger under natten :( Bläh!

Efter ett långt vilande åkte jag hem till Jeanette och hjälpte henne lite med att spackla väggen i hallen,
sedan for vi in till Birsta. Jag köpte mig ett par jätte söta trosor haha :D
Medan Jeanette blev ett par skor, två par trosor och sandpapper billigare haha xD

Efter en stund åkte vi hemmåt till Timrå igen och åt lyxmiddag,
det blev fläskfile, potatisgratäng och beasås NOM NOM NOM, väldigt gott :)
Efter maten tog jag mig ett varmt och härligt bad, sedan fort på med kläderna och fort till bussen in till stan.
Vi åkte till Down Town där vi även mötte Coffe, där vi spelade biljard. Måste säga att jag som vanligt sög men var faktist mycket grymmare än de förra gångerna så det går ju frammåt, snart blir man värsta proffset HAHA ;)

Efter någon timme drog Coffe vidare på fest medan jag och Jeanette åkte hemmåt till Timrå, beställde oss
en pizza och tjoxkade i oss medan vi såg på en sorlig film om en stackars kille som
dog pga sin fruktansvärda sjukdom.. :(:/

Och nu sitter vi bara och tar det lungt, båda är typ halvdöd haha sjukt trötta iaf :p
Så får se vad vi gör imorgon, kanske drar på Down Town och spela mer biljard eller om vi hittar på något annat.
Något senare ska jag vell kanske träffa Conny. Får se hur dagen blir imorgon. :)


PussYaoDå haha ;p

Always be my baby


Usch hade ingen lust alls att kliva upp kl. 7.00 imorse, speciellt när jag vaknat upp med världens huvudvärk :(
Menmen tvingade mig upp ur sängen iaf, tog på mig kläder, fixade mig smått osv, och åt frukost för första gången på länge. :p Sedan var det bara till att gå till bussen i regnat. MEGA TRIST start på dagen! =/

Men det var ändå ganska så skön skoldag, antecknade lite sedan såg vi på två filmer.
Ena handlade om när dem undersökte spädbarn under deras utveckling osv.
Den andra filmen var "Livet är en schlager" som man nu sett ett par gånger under åren.
Men den är faktist bra med bra budskap. Sedan var det raka vägen hem och satte direkt igång med att plugga.
Sedan resten av dagen har jag enbart gosat med världens goaste och underbaraste lillebror! ♥♥♥

Nu tänkte jag ta och lägga mig i soffan en stund,
bara ta det lungt och hoppas på att huvudvärken försvinner inom snar tid.


PussLOVE ♥


Du får bara ett liv så ta vara på det


Don't let her down



Protect her,
Love her, Kiss her,
Hug her, Hold her,
Smile with her, Laugh with her.
But don't make her fall if you don't plan to catch her.



My own and only


Idag var skoldagen rätt så härlig även fast den var sjukt lång :o:)
Så sista lektionen var musik i 3h. så jag, Zahraa och Sandra sjung om och om igen på låten Boomerang som vi repade på :p Dåligt öm i halsen jag blev då :o
men som tur så känns det mycket mycket bättre nu efter en massa vatten :p Men det var ju riktigt kul! :D

Har nyligen ätit mat som mamma lagat, korv och potatismos blev det.
Och bara för att jag blev så grymt sugen på att se filmen Grease igen, efter att jag sett konsären igår så ska jag göra det nu, awesome! :D haha. Tänk vad fränt att kunna spela in en så härligt film?! :o Drömmen! ♥

Får se vad resten av kvällen kommer ha att bjuda på för trevligt,
men gissar på att enbart vara hemma och ta det lungt framför filmerna eller något liknande :)

PussLOVE ♥


Grease


Igår var jag och såg på Grease på e:on arenan i Timrå, dem hade Sverigeturne :D
Det var en riktigt rolig upplevelse! :D Fick hela tiden lust att börja dansa igen.
Jag har ju dansat sedan jag varit liten men slutade pga. skada. :(
Men det var ju lite trist att det var på svenska och inte engelska .. Vore så mycket bättre isf! :o

Strax efter att jag och Jeanette kom hem igen så kom Conny och hämta upp mig :)
Helt underbart att somna in tryggt i hans varma famn ♥  thii :)

This is it


Käradu, vad ska man säga?

Min dag igår såg vell ut såhär:
Direkt när jag vakna ville jag inget annat än att försvinna ur världen! :( Tyvär..

Jag skriver enbart det som verkar positivt i mitt liv som händer och sker, är ju självklart inte roligt alls att sitta och läsa massa tråkheter som ens verkliga vardag ser ut när man är hemma och heter Dzesii. Så vi skippar det! :)

Så jag åt ingen frukost, ingenting. Slängde bara på mig kläder och tog bussen hem till världens bästa Jeanette. ♥
Efter någon timme bara, åkte jag hemmåt där jag bytte skor och sen gick jag till kiosken där jag träffa på min goda vän Zahraa. Vi pratade en hel del och åt lite (Kebabbrulle) Tack så jätte mycket för den Zahraa! :D<3
Närmare mot kvällen rinde Jeanette mig och vi bestämde att vi skulle ut och spela biljard på Down Town tillsammans med Christopher :) Lät riktigt kul, vilket det var! :D Christopher åkte in tidigare och väntade där borta redan medans jag satt på bussen och Jeanette väntade på stan på mig. Då jag och Jeanette kom på plats var Björn där med, en vän till Jeanette. Så alla vi fyra spelade och hade det riktigt kul och lyckad kväll! :D:) MÅSTE GÖRAS OM!!! :D

Efter spelandet åkte vi in till birsta, på Donken där vi åt gott och onyttigt haha ;p
Sen drog vi vidare till Timrå, börja dricka och drog ut och spelade lite fyllebasket, gungade i spindelgunga osv :):)
Något senare under natten/morgonen for Christopher och Björn så jag och Jeanette äntligen fick lägga oss och sova, vi var ju inte lite trött elle :o HAHA men ändå låg vi och pratade om allt möjligt ända till 07.00.
Så sa vi att vi inte alls skulle sova bort halva dan, men vad tror du vi gjorde?
Jo, vi vaknade ju 15.35 HAHA soper vi är ;p

Idag till middag skulle vi äta Flygande Jakob, första gången för mig :D Men det var ju jätte fryst och skulle ta flera timmar att tina det så vi bestämmde oss för att göra en Dzesii och Jeanette :D Så vi gick ned och köpte oss en varsin pizza NOM NOM NOM, så otroligt god pizza, iaf just den vi jämt äter! :D

Vi får se vad vi hittar på ikväll, men det lutar åt att bara ta det lungt och se på filmer vid levande ljus och bara vara allmänt lat av oss :) Eller så kanske vi åker in till stan på Down Town igen och spelar lite mer biljard :):)


PussLOVE ♥

P.s. Verkligen ett STORT Tack till världens goaste vänner, Jeanette & Christopher
för en underbar kväll igår, som gjorde den gulldvärd! Tack för allt! :D♥

RSS 2.0