Nie zawiedz mnie


Ikväll har jag gosat en massa framför några filmer, tillsammans med min ängel till lillebror :D ♥ Jag har även varit duktig som pluggat .. IGEN! HAHA Från partyprincessa till pluggishelg (Y) hahaha ;P Men inte ska man behöva dricka varenda ögonblick man får chansen elle! Och skolan är viktig i mina ögon så, såfort jag får läxor osv bestämmer jag mig för att göra klart detta i god tid så jag inte lägger dem åt sidan och sedan glömmer bort att dem måste göras och sedan hamnar efter i all arbete. :)

Nu de senaste timmarna har jag suttit här och pratat med min vän Alen, som jag gått tillsammans med i två år då jag fortfarande gick på SKB-skolan, innan vi bestämde oss för att flytta. Men nu har han även börjat på samma skola som mig, så det är kul att man inte glider ifrån och tappar kontakten helt :)
Har även samtidigt som vi pratat, så har jag suttit och lyssnat en massor på Polsk musik :D
Får en enorm längtan till att åka till Polen och hälsa på alla mina nära och kära! :( Så fantastiskt underbara allihop, därborta! ♥

Saknar som mest min käravän Szymon, som alltid varit min absolut allra bästa vän i Polen och även min lilla pussgurka hahaha x) Minns när vi åkte dit varje år under sommarloven, ända sedan vi var små knattar som sprang runt och busade.. Har han alltid varit tokkär i mig, helt galen! :) efter varenda år som vi kom och hälsa på så sprang han efter mig för att lyckas kyssa mig haha så gulligt så x) Men jag var taskig som sprang iväg :p haha.
Jag minns även  då jag inte hade varit i Polen under flera år, så nu sommaren 09 när vi var och hälsade på hos mormor som bor i samma kvarter som min käravän gör. Då började mormor och jag prata om alla dessa vänner som bor där som jag och mina bröder jämt brukade umgås med.. Sedan vipps så ville hon att jag skulle följa med henne att slänga soporna. Men vad tror ni att hon gör? Jo! Hon drar med mig till dem, och plingar på hos dem! Så kommer han ut, Shiiiiiiiiiit hjärtat har nog inte dunkat så fort någonsin! HAHAHA kan lova er att jag hade världens panik!!! Jag hade inte sett pojken på flera år och nu stod jag framför ögonen på honom och hade inte en aning om vad jag skulle säga :o :$ haha, men det gick någolunda bra som tur var. Senare under denna dagen ringer han på vår megafon-grej vid porten.. och vill prata med mig, han ville umgås :) Så halva tiden av den sommaren tillbringades med honom, som inte alls längre förståss var en liten söt pojke, utan en stilig ungman :D Kände knappt igen honom ibörjan x) HAHA och så söt som han är, han verkligen försökte övertala både mig, min mamma och mormor till att jag skulle få flytta och börja i skola där x) Han var så fruktansvärt glad över att få se mig igen, att få tillbringa dagarna tillsammans med mig :D Lika så jag med då såklart! HAHA Måste säga att det faktist var otroligt nära att jag skulle få flytta dit :P Vore faktist otroligt roligt och härligt. Det är ett sjukt vackert land med underbara människor! :) Detta saknas enormt mycket!

Jag (som blondin) tillsammans med min käravän, Szymon ♥ :)



PussLOVE ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0