Delicious Baking Time!

 
Tjenixen allesammans härliga och glada läsare! :')
 
Idag har jag sovit bra jäkla länge and it felt aaawesome! Kände att det behövdes och kunde passa på medan man är ledig från jobb, plugg och älsklingen var på jobbet så why not liksom?! :)
 
Anyway, när jag väl klev upp sådär vid 15-tiden så tog jag tag i att göra någon nytta här hemma innan älsklingen kom hem så jag plockade undan lite prylar, städade osv DOCK är jag inte riktigt klar ännu, Hann inte riktigt med mig.
 
När älsklingen kom hem for vi ned till affärn för att handla mat till imorgon osv. innan han skulle fara vidare till Hassela för att hämta upp Erik så under tiden passar jag på att baka en smarrig ostkaka! Får se om det även blir en chokladkaka eller ej.. Beroende på hur mycket klockan blir och hur pigg jag är då vill säga. Men nu tänkte jag faktiskt passa på att städa det sista så det är gjort till imorgon då gästerna kommer. Oooh längtar! Kommer bli massa trevligt med massa gotta och skratt! =')
 
 
PussLOVE..XOXO<3
...Until next time!

Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga

 
Idag har jag inte gjort något speciellt över huvud taget.. mer än legat i soffan och kikat på tv hela dagen och har precis lagat två matlådor åt älsklingen så han har till jobbet. Själv orkade jag inte äta någon riktig middag så blev endast en tomat med mjölk :P Blir nog något mer ordentligare något senare skulle jag tro.
 
Anyway så hade jag tänkt städa här hemma men orken är spårlöst försvunnen, så får bli imorgon istället.

Yes, nu tycker ni nog att jag har en fördjäkla tråkig helg men jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att bara slappa när man är ensam hemma och är så himla trött och sliten. Kroppen kan även behöva att ta det lugnt någon gång ibland =).
 
 
På måndag är det nyår, då ska det komma lite främmande till oss. Blir god middag - grillat osv =) Kommer nog bli en massa trevligt, dock är jag just nu för tillfället inte lika pepp ;p Har alldeles för mycket på tankarna just nu att jag hellst endast skulle vilja gräva ned mig under täcket ett tag framöver.. Man kan ju inte alltid ha humöret på topp.. Men nu mina kära tänker jag fortsätta se på tv, kanske sova en stund och hoppas på att migränen försvinner och att man blir gladare snart igen!
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!

Back On Track!

 
Hej mina trogna kära läsare!
Nu är jag återigen tillbaka efter ett litet bloggpaus som jag kände behövdes.
 
 
Just nu för tillfället sitter jag endast här hemma och funderar på resterande tatueringar som jag har kvar att göra för att mitt mål ska vara nått! Har som sagt tre stycken nu, dock ska ena täckas över något framöver! Planen är inte den att jag funderar att ta tag i dessa mästervärk nu inom snar framtid men något under sommaren kanske eller efteråt tänkte jag =). Då tänkte jag som sagt täcka över ena - göra om den till något helt annorlunda (som jag faktiskt förr aldrig tänkt på att göra.. men nu blir det så och jag tror att resultatet kommer bli riktigt snyggt! Ja sedan tänkte jag även göra två till innan jag blir nöjd. Vad dessa blir för något lär ni märka med tiden, men än så länge tänker jag inte gå ut med idén förrän dessa är på plats! =).
 
Älskar bläck och känslan när man gaddar sig! Så jäkla snyggt med tatueringar och särskilt på sommaren då man har den där gyllenebruna huden ..Muuuums! =).
 
 
Men nu mina kära läsare, tänkte jag ta och äta något och leta fram någon spännande /rolig film.
Starten på denna helg blir mer eller mindre i min ensamhet eftersom älsklingen jobbar sent och antar att det blir lika imorgon så jag får ta och försöka liva till dagarna på något vis själv och se till att jag inte blir uttråkad :p men det ordnar sig nog med lite fantasi och vilja! :)

Älskar att måla /teckna så kanske tar fram mitt ritblock och kluddar till något på dessa blanka pappren som finns kvar. Får se, resultatet lär ju isf komma fram,
 
 
PussLOVE.. XOXO<3
...Until next time!

Blogg Paus!

 

RSS 2.0