not so fun ...


Gudaness asså vad less jag blir på all jädrans pluggande!!! :o Får bara migrän :'( Har nu suttit och råpluggat en massa inför provet jag ska ha imorgon, hoppas verkligen gud finns vid min sida då och att jag klarar det, speciellt efter all slit! :) Men nu tog jag mig iallafall friheten att ta mig en liten paus och vila huvudet, blir mer pluggande senare igen, tyvär =/ Men måste göras! Super viktigt ju.

Idag efter skolan drog jag en runda in på stan tillsammans med min käravän, Josip :) Fick en glass utav honom också, gud så gott och massa tack ;) hihi ♥ När jag kom hem var jag så trött efter skolan så jag såg en stund på filmen "All about Steve" som gick på tv, innan jag satte igång med pluggandet dårå..

Mer än detta, har jag faktist inte att säga er just nu, men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)



PussLOVE ♥

.


Igår morse ringde Conny och väckte mig när han var påväg hem en sväng innan han skulle fara på jobbet över någon timma. Så när han kom hem åt vi frukost tillsammans sedan följde jag med honom in till Timrå, men jag gick och solade medans han åkte för att jobba. HAHAHA så galen som jag är så solade jag i en timma enbart för att fördröja tiden x) HAHA konstigt nog blev jag inte ett dugg bränd, bara brun så det känns ju GREAT! ;) hahaha >.< Den sista lilla stunden som jag väntade på att Conny skulle sluta jobba, kom det fram en ung muslimsk tjej, kunde ha varit kanske 20 år eller något, så gav hon mig en ros (tydligen för att jag var så vacker tyckte hon) haha lite random sådär men ah.. :p Hon ville ju inte direkt något speciellt så ah lite knas :p:) När Conny kom och hämtade upp mig for vi vidare in till Bergsåker där vi hjälpte till Kebbes pappa på marknan tillsammans med Kebbe, packa osv. När allt var klart for vi hem till Kebabben en sväng, där grabbarna även passade på att tona rutorna på Connys nya bil, tvätta bilen och sedan efter vägen hemåt plockade vi upp Christer som också skulle hem, släppte av Kebbe i Söråker och hämtade upp Rickard. Igår kväll gjorde vi inte så mycket, drack mest lite öl, prata och lyssna på musik typ.. spela lite kort gjorde vi åh.

Imorse klev vi upp vid 12.30 tiden, strax efter for grabbarna.. Conny skulle på jobbet och skjutsa hem Rickard innan. Så idag har jag ringt och grattat min lilla mamma på morsdagen, pluggat lite granna, (blev ju tyvär tvungen att stänga av datorn och alltihop så kunde inte plugga mer än så när det började spöregna och åska =/ Men det går nog rätt bra ändå skulle jag tro..i hope! haha) så har jag städat en massa och gjort i ordning med mina kläder, vikt och haft mig så det ser snyggt ut nu istället för en stor och ful hög. Sen så har jag nyligen varit ute och hjälpt Eva med hästarna och sådär, suttit ute litegranna och bara pratat och haft det trevligt :) Nu sitter jag här igen och tänkte se på de senaste repris-avsnitte på BigBrother medans jag väntar på att Conny ska komma hem från jobbet :)



PussLOVE ♥

I'm singing in the rain..


Imorse innan jag åkte in till skolan, städade jag undan lite granna här hemma så att det inte känns så himla hemskt att komma hem då det är stökigt, tusen gånger trevligare att komma hem efter en lång dag då det är städat och hemtrevligt! :) På skolan, redovisade vi våra teatrar inför ettorna, efteråt blev det fika med saft och tårta, var väll ganska så gott fast fick så fruktansvärt ont i magen utav grädden :/ Efteråt var det dags för matteprov, jag valde att ge det ett försök så får se framöver hur det gick.. :) Efter skolan åkte jag hem och umgicks med lillebror och passade även på att färga håret brunt. Blev ljusare än jag trott det skulle bli men det blev fint, aldrig haft denna nyans på håret så det får bli så nu ett tag iallafall :) Bild kommer till er nyfikna, men inte just ikväll. ^^, 

Under dagen blev jag grymt sugen på att typ ha filmmaraton/pokerkväll men det visade sig att Conny redan hade planer inför helgen så eftersom han inte blir hemma över helgen blev det inte av så jag ska istället bara ta det lungt hemma med kissemissen :) Men det är skönt de åh, vara ifrån varandra lite kan vara nyttigt för en plus att jag får mer tid med lugn och ro att plugga och vila ut mig utan att jag ska behöva känna mig tråkig och osocial x) haha. Nejmen det är bra nu när det helt plötsligt blev så mycket med skolan, lugn och ro kan behövas :) Men ikväll blir det inget pluggandet iallafall, har sån otrolig huvudvärk, så in i bomben! Så för min del ikväll blir det enbart till att ta gå och lägga mig alldeles strax, kanske någon film, ifall jag nu ens orkar med det :p Och så ska jag ju naturligtvis gratulera till Christer som fyller 18år idag :D

P.s. Jag måste bara få påpeka att det var ju bra jädrans trist väder idag alltså, all day loooong!!! Regn, bara regn och kyla! Not cool at all! :(
Tydligen ska det vara sådant trist väder helgen ut :( Hur trist låter inte det då?! :/



PussLOVE ♥

Bejbieboo, I love you

Igår tänkte jag att jag skulle plugga inför provet som jag ska ha på tisdag inom kursen "Förskola, skola & Fritidshem", men det blev inget utav det. När Conny hämtade upp mig efter att jag hoppat av bussen så skulle jag skynda mig med att byta om så skulle vi in till stan eftersom Conny skulle klippas så passade vi även på att gå på Shanti där vi köpte nya piercingar, jag till näsan och han till ögonbrynet :) Efter det for vi in till birsta där vi handlade kattmat, hårfärg och halsband åt kissemissen :) När vi kom hem färgade jag håret på Conny och klockan blev så mycket när vi blev klar så det fick bli raka vägen till sängs eftersom Conny skulle upp kl 4.00 på morgonen, stackarn :( ♥ och jag 5.20.

Igår fyllde även Rickard 19 år, så jag GRATULERAR till grabben dåråå :) ..Grattis haha ^^,

Idag när jag kom hem så experimenterade jag lite med mitt hår ^^, Det blev ju som det blev, tigerkakshår xD hihi. Bild kommer ;) Sedan resterande av dagen har jag råpluggat inför provet dårå, så jag fick ju nu världens migrän :( Gud vill verkligen så hemskt gärna klara provet!! Det skulle verkligen betyda massor för mig!! Plus imorse åkte jag in till skolan tidigare och pluggade klart en jätte dryg inlämningsuppgift så nu har jag det gjort åh :)

Nu
ska jag och Conny baka Tigerkaka iallafall, så tjing på er så länge :)



PussLOVE ♥

Sunlight

I lördags blev det en ur trevlig dag! Helt toppen! :D Under dagen lirade jag, Conny & Rickard lite basket, sedan under kvällen åkte vi in till stan och åt super god middag på resturagnen "The Mercat Cross" och blev ett glas vin till maten för mig :) Efter middagen gick på på bio, där vi såg på nya filmen "Fast Five" den var riktigt bra! så jag rekomenderar er att ta och se den ;) När vi kom hem sent på kvällen spelade jag och Rickard lite kort sedan tog jag mig en powernap medans Rickard for för att skjutsa några fyllon :P haha :) När han kom tillbaks såg vi på filmen "Devil". Jag kände suget på att se den ett tag nu men jag trodde faktist inte att den vore så värst bra eftersom allt utspelas enbart i en hiss men den va faktist bra och intressan att se på! :)

Idag for jag på skolan på svenskan, sedan var jag tvungen att åka hem till mammi för att passa min sjuka lillebror´medans mamma for in på ett möte. Nu har jag hur ont som hällst i huvudet så ska ta och lägga mig nuja och hoppas på att jag mår bättre till imorgon, har ju redan sovit några timmar under dagen när jag kom hem men blev då inge bättre eller, snarare sämre =/ 

 


PussLOVE ♥

Who do you think you are?


Because I'm madly in love with you


Imorse åkte jag och Christer (Connys bror) in till bussen på moppen,första gången man slapp vänta en evighet påbussen, feels like a bit awesome x) haha :P Jag kom tyvär lite sent till mötet som jag skulle på men det gick bra, inga problem alls som tur :) Mötet gick som det gick,men det känns mycket bättre nu efter att jag pratat om det med Conny och Eva (hans mamma) och löst det :D Efter mötet åkte jag hem till mammi och busade med min söta lilla ängel till lillebror ♥ Efter några timmar for jag igen, skulle möta Christer på bussen och ta moppen hem sedan men det blev ändrade planer så Eva hämtade upp mig efter vägen :) Så for vi vidare in till Ica där vi köpte lite mat och 5påsar jord. Så när vi kom hem hjälpte jag henne med att plantera lite olika blommor och gjorde i ordning maten tillsammans gjorde vi med :) Conny skjutsade en tjej in till balen med hans pappas finMustang när han kom hem när vi höll på ute i rabatten blev han glad att jag var hemma när han kom hem hihi och då blev ju jag glad att han blev glad x) Nu är Conny ute och klipper gräset medans jag precis kom in för att värma mig, tror jag håller på att bli lite förkyld eftersom jag hela tiden då och då känner mig riktigt frusen av mig =/ Vill verkligen inte bli sjuk!! Får hoppas på att jag klarar mig och kommer undan :) Ikväll ska Therese komma och hälsa på oss och äta middag tillsammans med oss, så det skabli trevligt :)

Nu i helgen kommer min kärabror, Vimar och hälsar på Sundsvall igen, men jag hinner nog tyvär inte träffa honom något eftersom han tydligen ska hålla på med att rensa lägenheten, han ska ju nämligen flytta till Stockholm på heltid nu eftersom han har fått fastjobb nu :) Så glad för hans skull! Riktigt bra detdär! :)
Men nu,mina små läsare får det vara nog med bloggandet för idag, ajöss! ;D Så får ni ha en kanon helg! :)



PussLOVE ♥

Dance in the dark


HAHA värsta grymt asså, urcoolt, superkul! :P:p hahahaha.
Igår kväll när jag kom hem så spelade jag och Rickard kort - "Skittunnan" men vi ändrade reglerna lite. Vi körde på som vanligt men efter varje omgång som någon av oss förlora så gjorde vi som i "hänga gubbe" att vi skulle se vems gubbe som hann bli hängd först x) Jag som alltid vinner förlorade ju ganska hårt igår faktist men kul spel var det! :) och man kan ju faktist inte alltid vinna, då blir det ju inge kul i längden :p

Jag vill även säga er att nu kommer jag vara super duktig och inte slösa mina pengar utan vara sparsam så in i bomben! Ska spara alla mina pengar till körkortet :) Jag tycker att man ska ta det så fort som möjligt och inte vänta i flera år på att ta det, för då blir det oftast att det aldrig blir av då. Så önska mig lycka till! ;)

Jag har precis iallafall städat klart, det blev mycket finare och trevligare här nu :) Men när jag skulle bädda så upptäckte jag att under den tiden jag sov imorse måste ha Mojjo kissat ner lakanet och Connys täcke, bra drygt! Det förvånar mig att kissemissen gjorde det nu och inte när vi precishade fått honom :s Aja .. Hoppas det inte sker igen bara.

Nunununu blir det film för min del, tänkte se på en skräck/komedi som heter "Tucker and Dale vs. Evil" som vi började se på igår kväll, men det var enbart Rickard som hann se klart den eftersom jag och Conny somnade under filmens gång. Men filmen verkade verkligen vara riktigt bra och sevärd så nu blir det ett ytterligare försök :)



PussLOVE ♥

impossible to be kind?


Igår var ja ute med lillebror på en lekpark och han tyckte det var massa kul! :) Efter en lång dag ute åt jag middag med mammi och lillebror, var super god mat! kyckling bröst, potatissallad + sallad. Riktigt gott var det :) Efteråt fick jag vänta hur länge som hällst på att Patrik skulle komma hem så han kunde skjutsa hem mig på MC:n, men han kom inte lika snabbt som han sa att han skulle men ingen skada skett :) Glad att jag fick skjuts hem iallafall :)

Imorse hade jag världens huvudvärk + magverk, orkar verkligen inte med det! :( snyft.. :P Men nu har det nästan fursvunnit, har inte lika ont mer iallafall. Det dryga var att jag ville ju vila upp mig så fanskapet försvann helt, men inte fick jag det inte x) haha. Först ringde Carina mig 2 gånger, så imorgon kl 11.00 ska jag på möte..hoppas det går bra och att det börjar gå framåt nu, vore ju på tiden. Sedanringde Cicci och väckte om mig, och sist men inte minst ringde Josip mig haha. Stackare.. :( Hoppas det går bra för dig på badhuset ;) Så ses vi kanske imorgon ifall jag hinner efter mötet :) Nu skiner solen, gud så härligt det ser ut att vara ute! :D LOVE IT, I JUST CAN'T HIDE IT! haha x) Så alldeles straxtänkte jag gå ut en sväng med vovvingen Texas :)

Bleeeh! Det börjar ju bli bra irriterande när man nästan hela tiden hör andra klaga på andra, kommentera absolut allt och ingenting. Att man ska behöva höra sådant crap nästan vart man än vänder sig. Get a life och låt andra vara, fan deras problem och inte ditt. Så börja sköt ditt egna istället. Förstår inte vad det är för fel på vissa nu för tiden :S

Idag bjuder jag på en gammal bild på mig, typ 1år gammal nu faktist :)



PussLOVE ♥


Sun is up, move your bodey!


HAHA kuuul dag :P Imorse när jag vakna så regnade det ganska rejält men jag började göra mig i ordning ändå med tanke på att det skulle sluta regna, vilket det gjorde men lika fort började det regna igen.. Drygt! Så jag trodde inte Christer skulle skjutsa in mig in till bussen på moppen med tanke på vädret. Men då slutade det regna i ett litet tag, precis när vi skulle fara så började det småregna igen men iallafall mycket mindre än innan så vi for ändå så jag slapp missa skolan (Y) :) Läraren blev jätte glad eftersom hon trodde inte jag skulle kunna ta mig till bussen pga vädret. Hur som hällst så åt jag go lunch tillsammans med min käravän Josip medans tjejerna från klassen for på BigBoy. Efter att jag slutat skolan och fixat lite ärenden så tog jag bussen hemåt och eftersom Conny jobbade längre idag och jag inte har en enda kr på mobilen så jag kunde inte få tag i någon alls, fick jag gå dessa 5km från bussen - hem i det härliga regnet! :/ Efter vägen brukar det alltid skutta en hare fram och tillbaks, men nu blir det nog inge mer skuttande där :( Jag såg i ett dike hur den låg på sidan och var död och blödde ur munnen :'( Så hemskt! Stackars hare!! Rest in peace, Bunnie! ♥ Tyckte så synd om den, gud vad jag älskar kaninisar/harar, minns när jag en kväll bad Conny ta hem honom/henne x) hihi men blev inget utav det såklart haha :p Hoppas iallafall han/hon får det bra uppe i himlen nu :)

Nu har jag nyligen ätit fyra rostade macker med marmelad, gud så gott! :D Släppt in katterna, Mojjo och Felix och ska nu alldeles strax hoppa in i duschen innan Conne kommer hem med nya bilen. Något senare ska tydligen Rickard komma förbi oss, får se vad vi hittar på för skojsigt idag :) Nä, nu blir det duschen! Är bra frusen efter duschen jag fått under min prommis :p:P HAHA



PussLOVE ♥

Hold on to that you really love


Imorse när jag precis kom in till stan stötte jag på min käravän Josip sedan dök Ellenor strax efter upp också :) Josip skulle tydligen till min skola för att han har praktik där under denna veckan angående nå kock grejsimojs så vi umgicks  lite till och från under skoltiden, sedan tog vi samma buss hemåt, trevligt med lite sällskap halvvägs iallafall :) Hur som hällst när jag kom hem och efter att jag duschat åkte jag och Conny ned till plan där vi mötte Rickard och lira lite basket. Såklart så LOSA JAG!! :'( Dem är för bra för mig haha :D Efteråt åkte vi och hämta filmen "Triangle" SOM VERKLIGEN SÖG - till er som funderar att se på den,ni kommer defenitivt bli bra besvikna ifall ni ser den. På hemvägen köpte vi oss lite glass SJUKT GOTT LOVE IT! :D Strax innan Rickard for hem spelade jag, Conny, Christer och Rickard lite fotboll tillsammans med vovven Texas xD Askul! haha me like ;) Nu ska jag och Conny se på filmen "Förotsungar", var ju ett bra tag sedan man såg denna film kan jag säga men den är GREAT! :D



PussLOVE ♥

it fells like home to me


Kärani, jag har tyvär varit tråkig som inte har haft någon lust alls till att uppdatera bloggen min, men ni överlever nog ;) haha. Men jag ber om ursäkt :) På fredagen var jag en stund på Folkan men efter några timmar for jag hem, blev otroligt trött. Tackar Rickard för skjutsen, Conny hade jour där så han kunde inte skjutsa mig. Sedan på kvällen efter Conny slutat skulle vi ha filmmaraton tillsammans med Rickardo xD men Conny hade ont i huvudet så det blev inget utav det. Så jag fick sova vidare hihi.

Igår var det crusing inne i Timrå, Conny ville ju somsagt ha med mig när han skulle köra pappan sin med hans polare, men eftersom hans pappa tog med sig flera vänner så fick jag stå över, var ju inte tillräckligt med plats i bilen som sagt. Men jag klarade mig finfint hemma i värmen tillsammans med Mojjo :) Såg istället på lite filmer som "Snygg sexig & singel", "The pacifier med Vin Diesel" och fortsatte sedan kvällen med "Acording to Jim" :)

Imorse när jag vaknat såg jag på filmen "Hur man blir av med en kille på 10dagar", ska strax följa med Conny ner på Ica och lämna tillbaks två filmer som hans pappa hyrt.

Sitter nu här och lyssnar på gammla låtar, som "Dirty Dancing", "9 to 5", "Bitter sweet symphony", "Feels like home" och lite annat. Like it :)

Jag har även pratat lite med mammi på msn, mest angående en semesterresa hem till Polen och hälsa på moffa ♥ Men vi får se hur det blir med den biten, jag är ju skriven på en vikarielista över sommaren kom jag på och mammi kanske får jobb till sommarn med. Men det vore ju fruktansvärt kul att åka till Polen och hälsa på alla nära och kära men det klart, hade saknat ihjäl mig efter Conny :( Är ju inte van nu att vara utan honom i ens en dag x) Haha sjukt galet det skulle kännas ändå, närman heltplötsligt blir utan den man bor ihop med över några veckor. Men det skulle nog gå bra de å :) Inte fel att sakna någon inte :)

Uscha Buscha, imorgon är det måndag! Jag kan ju säga er läsaren att jag är bra skolless nu! =/ Vill bara ha sommarlov nununuNU! Vore riktigt skönt att bara få slippa dessa långa skoldagarna, speciellt dessa nya måndagarna som varar ända till 5 :o It's insane! Riktigt drygt.

HAHAHA igår hittade jag ett par urläckra bilder på
mina två bröder när dem var yngre x)
hahaha super gulligt! :D

Brorsan,Sebastian      --->             Brorsan, Vimar
  

Thihii OOPS, boosigt utav mig! :$ Men what da heck! ..Alla har vi ju varit små förr :D
Se detta som fina minnen istället för att skämmas :) Jag själv har sjukt goda minnen från min barndom, önskar ibland man kunde vrida tillbaks tiden för att få uppleva detta igen men that's nothing you can do about that...



PussLOVE ♥

Live up to it

Imorse åkte jag hem till mammi och gosa lite med lillebror när han vaknade men var tvungen att fara ner till skolan efter en stund. Efter skolan, enda korta lektionen vi haft drog jag, Bina, Sandra och Sara ned på stan men Sara drog efter en stund för att träffa pappan sin och Elin. Jag blev en frän bikini överdel och ögonbrynspenna rikare ^^, haha. Efter det åkte vi hemmåt, när Conny hämtade upp mig efter jag hoppat av bussen skjutsade vi hem Tamara och for vidare till IKEA där Conny köpte en ram. Efter det åkte vi hem och duscha och bytte om, åkte på pizzan och nu sitter vi här på Folkan, blir kvar här under kvällen.

Imorgon ska Conny köra hans pappa och Thomas på crusing, och jag ska nog med han ville det iallafall. Så får se hur det blir men blir nog sådå. Så ifall ni ska dit och vill träffas så är det bara till att ringa, ni kan ju inte smsa för då får ni iallafall inget svar utav mig. Har ju inge cash på mobilen tyvär =/ Får ta och ladda den när den 25:e kommer :P



PussLOVE ♥

Can't stop this feeling we started


Jag kom hem för bara en stund sedan bara från skolan. Eftersom Conny jobbar till natt idag så fick jag låna Christers moppe för att ta mig hem de sista fem kilometerna efter bussfärden. Det gick jätte bra att köra hem, haha var lite orolig ibörjan eftersom jag har inte åkt sedan riktigt bra långt tillbaks x) Christer höll mig även sällskap jätte länge tills min buss kom, riktigt snällt :) Sedan mötte han upp Simon och hans buddies och traska vidare.

Nu
sitter jag hemma och har precis ringt någon Stefan angående lägenheten hans som ska hyras ut, så nu håller jag bara tummarna till att jag får den! :) Detta har verkligen gått sjukt segt, så nu tycker jag att det vore på tiden. :) Men kärani, nu tänker jag ta tag i pluggandet och göra klart uppgiften :)

GOSH, it's so freaking AMAZING!! Imorgon är vi ledig ;D trallalaa..
Så imorgon tänkte jag passa på att åka och träna och sola lite granna :)



Pluggdags nu!

PussLOVE ♥

Sad eyes never lie


Gosh vad jag sov gott inatt! :D LOVE IT! ♥ hihi. Idag blev jag trots allt ändå tvungen att kliva upp tidigare och åka in till skolan en timma tidigare än vad jag skulle eftersom Connys arbetstider blev ändrade så åkte in till bussen med honom :) Men jag är bra pigg jag, äntligen börjar jag piggna till på morgona xD haha. Var även bra att jag åkte in tidigare, hann jag skriva ut lite finesser :) Men nu tänkte jag gå och låna skolans telefon så jag kan ringa ett viktigt samtal och fixa ett ärende. Har ju tyvär inge pengar på luren min :( snyft*



PussLOVE, have a awesome day! ;D ♥

Follow your heart & make your dreams come true


Weehoow jag blev ju lite glader idag iallafall :) Tack vare min vissa elever i klassen fick vi ändra skoldagen till 08.30-16.40 men eftersom jag, Cicci och Peter var så duktig på att jobba och hann klart med allt typ en timma tidigare så fich vi sluta vid den tiden istället, gud kändes så himla skönt kan jag ju lova! :D Strax efter att jag kom hem åkte jag och Conny in till folkan eftersom han skulle ha jour och ville att jag skulle följa med och ge sällskap, efter en stund kom Rickard också och var social, blev en massa skratt för min del kan jag lova hahaha skrattfia man kan vara x) Det var faktist riktigt trevligt där idag, man får ju ta och tacka till Conny och Rickard :) Nu kom jag och Conny iallafall hem för bara någon liten stund sedan, han sitter och spelar lite granna nu innan vi ska gå och lägga oss och jag har precis målat klart naglarna så dem ser fräsh och fin ut :) haha :P

Imorgon blir det en kort skoldag, gud så härligt! (Y) Dessutom får jag sovmorgon :D Eftersom Conny ska jobba ända till 22tiden imorgon så tänkte jag ta och åka hem till mammi och gosa en massamed min söta lillebror. Det blir nog även lite solning och träning för mig med något under dagen, man vill ju ha snygg och fräsh kropp till sommaren ;D hihi.

Men nu mina små änglar, nu ska jag ta och mysa ned mig i sängen och
låta dem fina drömmarna föra mig bort i den magiska världen hihi x)

HAHA jo föresten, igår kväll gjorde jag om denna bilden på vår kissemisse Mojjo på paint,
blev en riktigt kalasbild där ;D haha ett riktigt mästervärk x)



PussLOVE ♥

HAHAHA



HAHAHAHA så skön video xD

Poem


Thihi here comes my little poem that I wrote :):$

It's gonna be your best travel in your life,
I want to take it to a hole new level.
I want the whole world hear what I'm saying,
because that boy mean so much to me!
It's gonna be the best love story you ever experienced in your life.

I'm gonna let him hear what I really feel about him.
I'm gonna let him feel how it's to fly on the clouds.

Baby, you are the best, the worlds greatest!
You are the one and only for me.
And if you also feel it to, go and kiss your baby.
Go on and make it happen.

And now we have the whole stadium in a love life.
You know it's right, just do in this way and make it right,
before everything is too late.

Boy, you make my mind go crazy! All I think about is you.
And if you want to join me on this journey,
just put your hands up in the air and show me your energy!
It's gonna be the best love story you ever been with on ... ♥



PussLOVE ♥

Look at me now


Oh my gosh! Känner mig helt plötsligt otroligt blek :o haha Känns som jag kommer hinna bli blek igen innan jag fått pengar så jag kan åka och sola igen =/ BUT HEY, that's life ;) Plus det är inte heller bra att sola allt för ofta :)



Jag har just kommit in efter att jag varit ut tillsammans med Connys mamma, Eva :) Vi borstade vovven och vattnade blommorna lite granna :) Nu blir det dags för mig att slå på någon film, mysa ned mig i soffan tillsammans med gosiga Mojjo och tjocka i mig lite chips hiihi :) Någon dag framöver tänker jag fara hem till mammi och ta med mig några filmer som jag är sugen på att se på som jag inte sett på ett bra tag nu :) och såklart passa på att gosa och busa en massa med min älskade lillebror! ♥


PussLOVE ♥

Good mornin'


Käradu, imorse vaknade jag upp tidigt IGEN! :( Jag är riktigt trött känner jag men vill ju inte sova bort hela dagen heller så jag tvingade mig upp ^^, Hur som hellst så har jag gett mat åt djuren, varit ut med vovven liten stund medans jag och Eva gick ut och rökte, Eva är så söt!! Hon kom ut för att ge mig sällskap :) thii. Nu har jag precis ätit min lilla frukost, tyvär så har jag fruktansvärtsvårt att äta frukost direkt efter att jag vaknat så det blev enbart en liten macka just nu för tillfället :p

Det blev ingen film för mig igår kväll, Conny ringde mig precis när jag tänkte hä på den så pratade med honom istället en bra stund och sedan efter somnade jag in direkt. Kändes verkligen tomt utan honom :( Snyft* Men ikväll kommer han hem igen!! Wiiiiehoooow!! :D Hihi

Om någon stund tänkte jag ta tag i städningen så det blir någolunda fint när Conny kommer hem, så tänkte jag även hoppa in i duschen, göra en ansiktsmask och ha lite allmänt tjejpyssel vid mig som jag inte orkat göra på länge nu :p Ska bli skönt :)

HAHAHA helt galet, igår sminkade jag mig för första gången på två veckor!! x)
Här har ni en jätte "vacker" bild på mig som osminkad, Enjoj hahaha ;p
(Conny som tog denna bilden härom dan :p)

HAHA YEPP I know, jag ser bra död ut på bilden :P



PussLOVE ♥

Are you ready or not


Jag kom precis hem efter att jag har varit och handlat lite tillsammans med Connys urgulliga mamma. Massa trevligt! :D Jag köpte mig en chips påse och marabou choklad som jag strax tänkte tjocka i mig framför en film nom nom nom ♥ hihi :) Ikväll har jag även myst en massa tillsammans med kissemissen Mojjo, massa mys :) ♥ Vi tog även lite bilder ^^, han tyckte kameran var jätte intressant, speciellt snöret som hänger nedför den. Gud vad han älskar snören, han lekte även en massa med mina snören från min tjocktröja. Dem är jätte rolig tycker han x) När jag målade mina naglar tyckte han det var jätte intressant att sitta snällt bredvid och se på :) hihi så söt! ♥

HAHAHA Mojjo är så himla gullig med tungan x)


Min lilla bebis ♥


Kärani nu tänker jag iallafall ta och lämna er här och istället kika runt lite efter olika lägenheter innan jag startar filmen, jag blev riktigt sugen på att se "I'm number fout" .. IGEN hahahaha xD Jag och filmer ;P Jag kan se dem om och om igen utan att ens lessna lite granna på dem hahaha :D



PussLOVE, and sleep tight ♥


Ny sommarväska?




Tänk ifall man vore rik och kunde köpa allt man velat ha, it would be awesome! :) hihi :p
Nu hittade jag dessa två söta väskor, vore fint nu till sommaren. Och billig var dem! :o Men tyvär får jag enbart sitta och kika och drömma lite eftersom jag enbart har 3kr kvar denna månaden .. yepp It sux! =/

Supersugen




Käradu, klart jag blev sugen på att köpa dessaa halsband!
Och ett stort plus till att det äräkta silver, ogillar starkt sådanna fejksmycken
som enbart tappar färgen efter ett tag!

Så vill jag ha detta halsband så in i bomben!!! Skämtar inte!
Jag hade ett liknande men det är helt spårlöst försvunnet, förstår inte alls! :o
Köpa åt mig? TACK ♥ hihi x)



Hihi ska jag? ... ska jag inte? (a) blir galen!



God DAMN IT, I want it so badl :o

Want it so bad!


Igår kväll hittade jag dessa ursnygga skor på nätet,
blev bombkär i dem direkt! ♥



Så oerhört fina!! :D ♥ 
Önskar verkligen att jag haft råd att köpa dem .. =/
Kanske får bli någon annan vacker dag, ifall dem finns kvar och jag har dessa pengar att kunna lägga ut, utan att behöva bli fattig efteråt.

Nu sitter jag här och pratar i telefon med världens bästa Conny :)
Hihi igår kväll hade jag grymt roligt framför paint och gjorde om en bild så den blev riktigt bedårande måste jag få säga hahaha x) Men tyvär förblir det en liten hemlis angående vad det var för bild, eftersom jag får tyvär inte lägga upp vissa bilder så jag kan inte visa upp vilket grymt mästervärk jag skapat x) HAHA :p Hur som hellst så vaknade jag för ungefär en timma sedan utav ett sms som jag fått, och kissemissen Mojjo väckte upp mig till liv för att visa mig att jag fått ett sms haha så himla söt och vältränad kissemisse, inte sant! :o Och igår innan Conny for till Gävle så betedde kissen sig som om han vore en vovve x) haha knaskissen Mr Mojjomoto ♥ Imorse har jag inte hunnit med så mycket ännu, har enbart varit ut med vovven en sväng, gett mat till vovven och katterna och nu pratat färdigt i telefon med Conny. Så nu tänkte jag ta och läsa igenom allt som Matte har skrivit till mig under tiden :) Idag är jag iallafall pigg och glad, äntligen är det härligt väder igen!! Hoppas det förblir så nu också! :)


PussLOVE to worlds greatest! ♥

Världens goaste lillebror


Jag går nu igenom lite gammla bilder på datorn, eftersom jag letar en viss mapp som Conny har gömt i min dator!! HAHA den busen! x) Hoppas jag hittar tillbaks den bara, och inte så att han verkligen råkade ta bort mappen av misstag då han skulle lura mig :p Då blir jag ledsen :( Hur som hellst, under sökningen hittade jag denna sötbilden på mig och min lillebror, bilden är nu snart ett år gammalt dock. Helt galet fort vad tiden kan gå, jag har ju nu redan bott hos Conny i typ ett halv år .. GOD DAMN IT! :o

Hihi sååå oerhört söt min lilla stekare är!! ♥ ♥
Fruktansvärt mycket kärlek till honom!! ♥


Born to try, don't look down


Efter skolan följde jag med min kära Cecilia, Lito och Sandra en sväng på Torget för att se när basket grabbarna skulle fira att dem tagit SM-Guld igår ;D På bussen hem mötte jag på Christer, Robert och Simon.P. så klart jag blev glad att man fick sig litet trevligt sällskap på hemvägen att prata med :) hihi Men dem busade mest på bussen med ballongerna dem fått utav mig som jag fått på torget x):p HAHA jag och Robert hade ett lite speciellt och knasigt samtal efter att grabbarna; Christer och Simon steg av bussen x):p haha. AND GUESS WHAT?! Idag fyller Robert dessutom 18 år, så ett STORT GRATTIS till denna pojken!! :D Blir saftfirande och karamellregn för honom ;) haha (Y)

För en liten stund sedan åt jag middag tillsammans med Connys underbara föräldrar Eva och Hans-Erik, mycket trevligt och gott! Vi åt potatisbullar med bacon till, det var riktigt länge sedan jag åt denna maträtt faktist NOM NOM! :):) Conny for strax innan 18-tiden, in till Gävle för att lana med Eric och umgås :) Men innan han for såg vi på filmen "I'm number four" ännu en gång, eftersom han somnade igår kväll.

Jag måste erkänna att det redan känns tomt och ovant utan Connys närvaro =/ Men det är ju bara under helgen som han blir borta :) Klart att man ska åka och hälsa på sina vänner, speciellt som man sällan träffas pga avståndet! :D Plus kan ju även vara nyttigt för oss att komma ifrån varandra i några dagar med :) När man bor ihop kan det ju faktist bli lite mycket ibland då man jämt ska vara uppe i varandra.

Nu tänkte jag iallafall ta och gå ut och ta lite luft i typ sådär 5-10 minuter :P:p haha och sedan rita lite granna innan jag här på någon film och myser ned mig i soffan tillsammans med kissemissen :) ♥



PussLOVE ♥


I'm number 4 = AWESOME movie!


Sitter nu inne på skolan och inväntar min kära skatt, Cecilia Sundell :) ♥ Idag blir det en skön skoldag, enbart en lektion och med en toppen lärare (Y):D Vad som händer och sker i helgen vet jag inte helt hundra ännu, men blir nog enbart till att vara hemma och gosa med kissemissen Kurre :D Känner att jag inte har någon direkt stor lust till att göra annat än att bara ta det lungt och vila ut efter veckan, Conny ska förmodligen åka och hälsa på Eric :)

Igår efter skolan mltte Conny upp mig i Timrå centrum och påvägen hem var det en dåre som måsta ha varit påverkad utav alkohol som körde och var grymt nära på att fontal krocka med oss !! :o Killen körde på fel sida av vägen och vinglade som sjutton heeela tiden! Men som tur så är Conny oerhört duktig på att köra bil så vi klarade oss finfint som tur var (Y) :) Annars hade det kunna ha gått riktigt illa till! :o Efter ett tag stoppade Polisen bilen iallafall, slapp någon annan komma till skada. På kvällen kom Rickard hem på besök med filmen "I'm number 4" som vi såg på :) Till er som undrar så var filmen helgrym!! Lätt sevärd! ;D

Kissemissen var hur go som hellst inatt, låg och gosa med oss nästan hela natten och imorse när det var dags för mig att vakna LOVE IT! :)




PussLOVE ♥

Piiiinsamt och klantiiiigt!


Nu kom jag på och tänka på min lilla olyckshändelse som skedde igår i matsalen, FYFASEN VAD PINSAMT OCH KLANTIGT !!! :o:/:$

Hur som hällst så när dem renoverade om vår matsal på skolan så istället för att göra den större och med mer utrymme åt alla elever som faktist går där så gjorde dem den betydligt mycket mindre!! Så det blir ju värsta kaos nu varje gång man ska gå på lunch, det är jämtsjuuuukt jäkla trångt där och knapps så att man hittar någon sittplats att kunna äta! Hur som hällst så skulle jag och tjejerna sätta oss i ett bord som stod bakom ett bord där det redan satt två killar, men vad tror ni jag självklart lyckas med att göra då?! :o Jo jag kuttade ena killen i ryggen lite löst men ÄNDÅ!! .. med besticken! :$ OMG JAG DÖR VAD PINSAMT DET VAR!! Självklart bad jag direkt om ursäkt och såg nog livrädd ut x) Men som tur var så skrattade killen och tyckte det var lite småroligt :)(Y)



Men nu ska jag gå ut och röka innan jag går och lägger mig,
ska ju trots allt kliva upp super duper tidigt imorgon =/

PussLOVE ♥



Sune-San Diego


Wiiiehooow ..Trallallaaa!! ;D
Nu har iallafall våran lilla tjockis kissemisse kommit hem! Finally!! :D
Han är så himla go och söt!! ♥ :) Däremot kommer jag garanterat måste köpa allergi tabletter så snarast som möjligt, ögonen kliar redan på mig som satan eftersom jag först gosade inne framför tv:n med katten Felix i knät medans jag såg på film. Och nu kan jag ju inte låta bli att gosa med Sune-San Diego :) ♥ ♥ Jag och Conny är iallafall jätte glad över att ha kissemissen hemma hos oss nu, och till Maria som ägde katten innan så lovar vi utav hela vårt hjärta att ta god hand om honom! :) Han mår hur bra som hällst redan nu från början, har god aptit, kurrar heeela tiden och är hur go och glad som hällst :D (Y)

Här kommer en bild på våran snygging; Sune-San Diego ♥


PussLOVE ♥

Summer of 69


Efter en riktigt soft dag på skolan åkte jag hem till mammi och umgicks tillsammans med min sötnos till lillebror och gjorde klart en skoluppgift. Efteråt åkte jag och träna + sola, nu när jag kom hem har jag precis duschat. Känns så himla underbart!! :D Nu är jag grymt pepp på att dra ut och hitta på något som t.ex. spela basket!! Är full utav energi, OMG, I JUST LOOOVING IT!!! ;D

Ingen kissemisse har kommit hem än :(
Hoppas på att det blir av snart iallafall, längtan har blivit bra stor nu! :)

Och
idag blev lilla Sara.P. stor som fyller 18 år, massa grattis till henne!! :D
Men
nu ska jag försöka övertala Conny till basket,
Rickard är ju också sugen på basket så .. we will see ;)



PussLOVE ♥

Put it in a box


Idag efter skolan åkte jag och Conny och hämtade ut mitt fina lilla paket med mina nya fina smycken, yeey! hihi. När vi kom hem var jag duktig och pluggade, tog tag i uppgiften direkt så att jag inte skulle låta den vara liggandes och bortglömd. Sedan gjorde Conny en jätte god middag, kyckling och potatisgratäng med bea sås till SUPER GOTT!! :D Under tiden blev Texas busig och rymde på sin egna lilla upptäcktsfärd :'( Blev jätte ledsen och orolig!! Jag letade honom tillsammans med Connys pappa medans Conny tog sin bil och letade på annat ställe, som tur hittade han honom! :) Blev en enorm lättnad på hjärtat kan jag lova! Men nu tänker jag gå och lägga mig, är riktigt trött och less på min tandvärk :'( Önskar den gav sig iväg för gott riktigt snart!!

Imorgon slipper jag iallafall kliva upp super duper tidigt, eftersom jag börjar 12.20 och åker in till bussen tillsammans med Christer på mopeden (Y) Så det är skönt, slipper kliva upp 6 på morgonen samtidigt som Conny ska upp för att fara till jobbet, för att jag ska kunna ta mig till bussen. Imorgon har jag enbart en lektion, känns både skönt men även röttet att behöva åka in så sent för enbart en ynka lektion. Men det är ju som sagt inte mindre viktigt för det. Får se vad dagen kommer att ha för trevligt att bjuda på efter skolan :)



Nu ska vi iallafall ta och lägga oss och sova, kanske någon film först.. :)
PussLOVE, to worlds greatest! ♥

Born to try


Jag, Conny och Rickard kom precis hem efter en lång färd ute i skogen tillsammans med vovven, Texas :D Vi har även klättrat i berg, letat grottor och vi hittade en as frän grotta där någon hade skrivit något för länge sedan med någon konstig stil, It was Awesome! :) Däremot blev jag sjukt trött efter promenaden, skulle kunna somna direkt nu som om jag vore en liten bebis :)

Det blev ingen färd hem till brorsan Vimar idag iallafall, får bli nästa helg när han kommer hem och hälsar på igen istället, men fick iallafall träffa honom en stund igår kväll ju :D

Uscha buscha!! ..imorgon börjar skolan igen, har helt ärligt ingen lust alls på att börja kliva upp as tidigt igen! :( But nothing to do... School is important! MEN däremot så betyder det även att det är måndag imorgon = då kanske mina nya fräsiga playboy smycken kommer hem på posten!!! LOVE IT! ;D

Jag vill även påpeka att dessa nya reglerna mot spotify SUX real bad!!! Helt jädrans världelöst och snålt!! :( Klart att jag förstår att dem vill tjäna på det nu när alla har blivit beroende utav det men det är ändå grymt dåligt!! :(

Ikväll blir det iallafall nog en lugn kväll eftersom söndagar är så grymt seeeeeg och trista :/



Då får jag tacka för mig för tillfället ;p haha
PussLOVE ♥

Tear it up


Kissen kom aldrig hem igår så vi fick honom inte ännu, kanske blir idag istället. Bara till att vänta och se :) Igår kväll kom Rickard till plan och mötte upp mig med Conny medans vi precis hade spelat klart basket som två galningar så vi hade ingen ork kvar haha x) Innan basketen åkte jag och Conny in till Timrå och sola, grymt härligt!! BIG LOVE TO THAT! :D ♥ Hur som hellst så åkte vi hem strax efter basketen, duscha och bytte om innan vi åkte förbi korsta för att hälsa på min kärabror Vimar, träffade även massa annat trevligt folk som min andra bror Sebastian, hans tjej Gabbie, Gunno, Alex, Oskar Emilia och Alex nr 2. :) och lite annat folk var med också men vi for hemåt ganska så snabbt. Slog på film och somnade ganska så direkt :p:P tröttnacken vi är :o haha. Blev dock väckt typ tuuuuusen gånger utav Gunno som spammade mig och sedan kunde jag inte somna om igen :( Snyft* haha.

Idag vet jag inte vad som händer och sker, en sak är säker att min bror Vimar ville att jag skulle komma och hälsa på något idag och städa undan efter deras röj efter inatt xD haha så snällt ;) hihi.

Världens vackraste lillebror, Hampus!! ♥ ♥ ♥ Världens bästa! ♥


PussLOVE ♥

RSS 2.0