Move your body like you mean it

Idag var det en grymt skön dag!

Skulle egentligen åka till tandläkarn imorse men tandläkarn blev sjuk så jag fick ny tid i februari ist, bra ju - slapp få frånvaro från skolan dårå :) Men däremot hade jag typ ingen skola ens.. :P haha Kom till skolantidigt på morgonen iaf för att ge goa Cicci sällskap eftersom hon hade åkt in tidigt, så lämnade jag in mitt arbete till läraren Tommy inom Psykopedagogik :), sedan fick vi lite uppgifter inför praken som vi nu ska ha i sex veckor - kommer bli enormt kul! Älskar min praktikplats haha! :D så fick vi även go' fika - Inte helt fel inte! ;D Ja sedan skulle vi ha samhällskunskap men jag var ju så duktig som hade gjort klart den dryga jobbiga läxan så jag fick sluta medan resterande i klassen fick sitta kvar MOHAHAA xD nej vad elakt! Men ah skönt för mig iaf :). Men som tur fick stackarna också sluta lite tidigare iaf, i think :).

Efter skolan åkte jag till Jeanettes jobb där jag höll henne och Natalie sällskap, riktigt trevligt att vara där! :D När Jeanette hade slutat åkte vi hem till min mamma, men lillebror var och lekte med Olivia så träffade inte honom något - Snyft! :'( Hur som hellst så efter ett tag åkte jag, Jeanette och min mamma till Ica Maxi en sväng, sedan skildes vi åt där så gick jag och Jeanette vidare och letade varma vinter skor åt mig.. hittade ett par skit snygga men dem va dyr :( Så vi fortsatte att leta på Birsta City och PANG där hittade jag ett par sjuuukt snygga och fodrade skor för endast 99kr LOVE REA!! :D Lätt värt pengarna! :o ;D Sedan gick vi på McDonalds och tjockade i oss strips och nuggets - Såååå gott! ;D NOM NOM NOM! <3 Sedan fortsatte vi våran lilla tripp och kikade runt i alla möjliga affärer... Jag fick hem med mig endast saker på rea (Y) Kan inte bli bättre! Köpte ett par svarta jeans tights för endast 50 kr, ett till par skor utav skinn för endast 150 kr och en varm ljus ljus rosa tjocktröja som är såå mysig för endast 100 kr. Billigt och bra! Dessutom behövde jag dessa saker så jag köpte inget onödigt som jag egentligen inte behövt köpa (y) So that's good.

Vid 18-tiden skiljdes vi åt, Jeanette tog bussen hem till Helena och jag tog mig en liten uppfriskande promenad tillbaks till Ica Maxi där jag mötte upp mitt älskade hjärta - där storhandlade vi gotta, bröd, mjölk osv.. :).

Ikväll skulle jag kanske dra ut med Jeanette på krogen men det blev inte så, stannade här hemma med hjärtat mitt istället, så får jag och Jeanette ta det kanske nästa helg istället :).




PussLOVE <3.

Something borrowed

Hej alla glada läsare! :)

HAHAHA imorse var jag bra duktig! xD Var så fruktansvärt trött att jag inte alls hörde alarmet tjuta så blev jag väckt utav min svärmor (SOM TUR VAR!) Så jag hoppade upp ur sängen, kastade på mig kläderna - hann inte alls fixa till mig så såg risigt ut (bild kommer nedan) Menmen hur som hellst så klev jag upp kl: 07.35 och vi for 40 så jag hann iaf ta bussen PRECIS!! Bussen kom precis då vi kom fram, som tur hann jag, så japp, jag var bra snabb (Y) :) höhö.

Dagen idag på skolan för övrigt har varit riktigt trevlig och kort, inte alls mycket att göra :o:P Kan vara skönt det ibland :). På lunchen var jag och åt tjockismat på BigBoy tillsammans med tjejerna: Sabina, Malin, Sara och Sandra :) Jätte trevligt! :D <3. Vi åt där, var ju äckel soppa på skolan så det tackade vi nej till idag :P. Efter skolan tog jag och Sabina mig en promenad in till stan, mycket trevligt speciellt när solen sken så fint :).

När jag kom hem har jag endast ägnat tiden till att plugga ända till nu :o Alltså har jag suttit och svarat på 45 jäkla frågor till en film vi såg på skolan ända från 16tiden - 20.32...galet långtråkigt och jobbigt när jag är så förbaskat trött och seg i kroppen! Men tvingade mig verkligen till det eftersom detta ska lämnas in redan imorgon, endast en kväll på oss fick vi - Kinda sux! =/ Menmen.. Vad gör man inte för att få bra betyg :).

Läraren Chales blev riktigt nöjd utav mitt arbete jag gjort inom Samhällskunskapen, ska dock endast göra en liten uppgift till för att höja betyget :) Sounds great! (Y).

Imorgon ska jag till tandisläkaren och sedan fort till skolan och lämna in uppgiften :). Sedan tänkte jag åka hem till mammi och kidnappa min lillebror ett tag på en skoaffär :) MÅÅÅSTE verkligen införskaffa mig ett par varma vinterskor nu när det är så kallt och mycket snö, går inte att gå runt i converse mer :P haha. Vad som sker efter detta får jag se, men något roligt hoppas jag det blir iallafall haha, det är jag värd efter allt jäkla pluggande! :D

Sedan på lördagen blir det förmodligen skräckis-filmkväll tillsammans med Sabina, Sara och kanske någon Mickaela :) 

(En bild på mig som min kära vän Sara knäppte på håltimmen).



PussLOVE <3.

Like an angel..

Hejsan mina hära läsare! Hoppas ni har haft en trevlig dag! Här i sundsvall har vi ett jäkla oväder :( Not so fun... Men det hindrade inte mig för att ha en jätte mysig dag! :D Imorse åkte jag hem till mammi (eftersom jag var ju ledig idag - grymt skönt!), där jag gosade massor och busade ihop med min ur söta lillebror :D <3 För himla sööötis han är! <3<3 Bland annat såg vi även på filmen "Lille fot" så söt film, minns då jag och min bror, Vimar såg på dessa tecknade filmer då vi var yngre :). Men märkte klart och tydligt att tecknat + jag = skapar STOR trötthet hos mig haha :P:p Blev grymt trött :/ Men efter ett glas iskaffe blev jag pigg igen! :D lallala.. När jag skulle hemåt, var bussen 30min sen, så jag frös verkligen nästan ihjäl, speciellt mina fötter :( Not cool at all! =/ Så när jag kom hem tog jag in tvätten, åt toust macker och sedan tog jag mig en värdig varm dusch! :D grymt uppfriskande, kände mig levande igen haha :P

Igår har jag endast ägnat dagen till att tvätta och plugga....inte världens roligaste sysslor men sånt måste göras det åh :) och resultatet blev riktigt bra! = Awesome..!! ;D Har även suttit och ritat lite granna igår kväll.. Ritade endast spontant en tjej och en kille som var kära, dock tyckte mamma att det var sjukt likt mig och mitt hjärta.. aja man kan ju låtsas att det är vi höhö :P

Här kommer bilden jag ritat iaf :) (den är mörk, men det får ni leva med) ^^,



Imorgon är det skola igen och vad som sker efteråt är ännu inte bestämt, bara till att se vad dagen har för trevligt att bjuda på :).

Nu ska jag iaf se på serien "Familjen Machaen" tillsammans med hjärtat och sedan sova.



PussLOVE <3 ..XOXO

It feels like I would be in heaven

<--- Dagens outfit ^^.

Idag var det en riktigt trevlig dag på skolan! :D Trots lite sömn :P Gjorde ett litet grupparbete tillsammans med Cicci och Sandra om problem som kan ske i ett arbete  ... ex. om man inte sköter det arbetet som man ska utföra osv. Gick faktiskt riktigt bra det där ;)(Y). Ja.. så fick vi nya scheman som är verkligen sjukt soft! ME LIKE WERRY MUCH haha >.< Ja.. och sedan fick jag skuta eftersom jag varit duktig och gjort klart och lämnat in min uppgift inom "Människor i behov av stöd", men dem flesta drog ändå eftersom dem hade detta hemma så dem kunde ändå inte göra så mycket på skolan. Cicci skulle dock stanna och plugga, men när jag märkte att hon blev kvar ensammen i klassrummet tyckte jag synd om henne och hjälpte henne litegranna sedan mötte vi Sara och åkte och åt go'maten i Granloholm :). Jätte mysigt med tjejerna <3. Sedan gick vi en snabb sväng på Ica, där Sara köpte godis och så for vi hem till henne en sväng. Riktigt fin lägenhet har dem, familjen hennes! :) Sedan tog vi oss en liten promenad ute på Granloholm och kollade runt lite innan jag och Cicci for vidare hem till varandra, alltså skilldes vi oss åt på stan, där jag även mötte Christer, Bebbe och Råbert så man fick sig lite sällskap påvägen hem - alltid trevligt :).

När vi kom hem, åt vi revbenspjäll - Riktigt smarrigt! :D Så nu har jag och hjärtat mitt storstädat/tvättat från 17 tiden ända till nu FINALLY :D Men det blev såååå fint och luktar massa gott! LOVE IT! :D Nu sitter han och pratar i skype med Erik och ska förmodligen spela vilken minut som hellst :) Trevligt för honom, medan jag blir tvungen att göra läxa ... Men det kommer nog gå bra! ;) Dock är jag så himlans trött i kroppen, helt slut =/.

Jajustja, nästa vecka har vi praktik och den är nu fixad och godkänd utav min mentor =)
Kommer bli awesome det där asså! -Spännande. :)(Y)


(En bild på mig och Sara som togs på vår mysiga prommis ute i Granloholm). :) <3.



(En bild på mig och Majsan på skolan, haha sötgumman ville ha kort tillsammans med mig). :)<3.



PussLOVE <3 ..XOXO!

World

Igår och idag har jag i princip endast tagit det lugnt, eftersom haft ont i magen ännu - Kinda sux! =/ När mitt hjärta kom hem satt jag och löste korsord ur någon okej/julia tidning som är döögammal xD Men det var roande haha och beroende framkallande :P Så Conny lyckades naturligtvis också fastna framför den :D hihi ja så vi löste korsorden tillsammans och det var faktiskt massa skoj! :D Efter en stund for vi ned på affärn och köpte cola och massa godiiis :D Nom Nom NOM..! haha och Rickard fick ju inte sina chips och energi dryck som Conny hade glömt att köpa och jag visste inte ens om det hahaha så Rickard blev ju lite sådär less mohahaa 8-) Jobbigt vaah ;) haha. Hur som helst, efter en liten stund när vi kom hem, kom Rickard till oss så fastnade han också i korsordet xD hahaha sååå kul! ;D Resterande utav kvällen såg vi på film, super bra! :D och eftersom att det var iskallt, helt bokstavligen!! hos oss, värmen ville ej funka riktigt som vi ville haha jamen då fick vi tränga ihop oss i soffan med massor utav filtar, täcken och liknande för att få värme haha :)


Imorse när vi väl tvingade oss för att kliva upp, åt vi frukost.. jag hade OTROLIGT ont i min bröstkorg o.0 Förstår inte varför.. men blev jätte orolig, gjorde jätte ont att andas och fick trippelt så ont när jag skrattade, och jag hade ju verkligen lätt att inte skratta :P:p haha aja men efter flera timmar försvann det äntligen (Y) Där snackar vi om en härlig känsla! :) Ja sedan tänkte vi spela ett dator-spel men det ville konstigt nog inte fungera som det skulle (alltså så vi alla kunde spela det), så det slutade med att Conny spelade det själv medan jag och Rickard roade oss som tusan med tidningen, kortspelande och ett as fult spel på min mobil xD men roligt var det! :):) Nu har jag precis tvingat mig för att hoppa in i duschen så att jag slapp fryyyysa så himla som en galning och nu känner jag den himelska känslan, äntligen har jag åter fått min perfekta kroppstemperatur haha - SO AZM! ;D

Egentligen skulle jag fira Jeanette och någon Johanna (dem firar sina födelsedagar ihop) i någon lokal, men det blev inget för min del eftersom ja.. jag har haft ont i magen igen heeela veckan så det vart inget utav det roliga för min del :P Men dem klarar sig nog lika bra ändå ;) haha.


Så imorgon fyller min kära vän, Jeanette år OCH ÄVEN Hans-Erik, min svärfar :D Så imorgon blir det nog ett litet firande här hemma iaf, så ska jag och mitt hjärta baka tårta :D Ska bli massa kul! :)



PussLOVE <3.

One more time

Igår missade jag naturligtvis bussen och var tvungen att vänta i mer än en timma på att nästa skulle komma. VAR FRUKTANSVÄRT KALLT kan jag medela er .. :( Inte alls kul plus att jag missade lektionen, kom precis till skolan strax innan den avslutades (Y) Kunde inte ha blivit bättre start på dagen?! :O:P Aja.. Jag satt iaf kvar på skolan en stund tillsammans med Sabina och höll på med projektarbetet, hade även ett litet möte med vår mentor i detta och det såg ljust och bra ut :)(Y). Efter detta åkte jag hem till mamma och busade massor med mitt söta busfrö till lillebror :D<3 Massa skoj och galenskaper! :D

När jag kom hem pratade jag och Conny lite med Eva om hennes nya föl som hon köpt :) Lät som han är sjuuukt vacker :D Brun, med en vit rant längs mulen och vita strumpor på alla fyra :D Dock kommer inte lilla fölet hit än på ett tag utan den ska vara hos sin mamma ända till maj men tiden rinner som sand, så det ska gå fort :). Dock blir det hemskt tråkigt då min favorit Freelans försvinner :( <3 Men han är så pass gammal nu så man märker till och med det på honom tydligt nu.. man får verkligen dra honom för att komma någon vart =/ hugaligen lilla läppen då<3 (Han kallas för det) hihi :).

Sedan myste jag och älskade hjärtat mitt ned oss i soffan, åt polsk go'fika och såg på serien "Familjen Macahan", sååå bra!! :D Conny ville att vi skulle trängas i soffan inatt och ha det mysigt men det var så oerhört varmt så vi la oss i sängen istället när vi skulle sova :).


Idag har jag varit duktig och gjort klart läxorna i Människor i behov av stöd och Naturkunskapen, det gick super duper bra tycker jag med ett riktigt bra resultat. (Y):). Jag har även ringt och fixat praktikplats (Y) Feels awesome I must say! ;D hihi. Så nu är det endast kvar att berätta detta för min mentor och höra vad han har att säga, men förhoppningsvis godkänner han detta :).

Ikväll kommer min kära skatt hem sent, blev tvungen att jobba övertid till 22.00, så jag tänkte ha en liten tjejtid för mig själv, måla naglarna osv.. :)




PussLOVE <3 ..XOXO

Thoes feelings will never stop for you

Idag blev det ingen skola för min del, hade fruktansvärt ont och huvudvärken satt kvar sedan igår så ja..det fick bli så nu. Klev upp kl 14 och var helt död :o kändes hemskt! Men nu mot kvällen mår jag tusen gånger bättre, like it! :) Idag har jag inte gjort något annat än att ha mitt lilla "Tviligt" maraton :D<3 Tjockade även i mig en maaassa daim godisar = SMASKENS! ;D hihi.

Enligt facebook så kommer jag att gifta mig när jag är 23 på en strand, VADÅ PANIK???!! SNART JU :O:O hahahaha :P:p Jadu facebook har ju sina roande delar ^^, Och till er som undrar så här hemma är det helt otrligt varmt!! :o OMG bastuu?? :P Känns som om det vore sommar men när man går ut genom dörrn... holy crap! It's winter...  haha :P

Imorgon har vi världens sovmorgon iaf, såå skönt :) Börjar inte förns något vid 13 tiden så kanske tar mig en tripp på stan innan med tjejerna...who knows :). Efter skolan hade jag iallafall tänkt ta och åka hem till mammi för att hälsa på min enormt saknade lillebror <3 :D

Ahjaja menmen mer än så har jag faktiskt inte att säga för idag :)



(THERE'S A OLD PICTURE ON ME)



PussLOVE <3 ..XOXO

I'm leaving my dream with you, baby

Inatt lyckades jag sova så fantastiskt mycket, hela 1h!! Helt otroligt ....... att jag lever ännu xD HAHA. Jani.. jag var ju så oerhört duktig att från torsdags natt har jag höllt mig vaken och lagt mig vid 4-5 tiden på morgonen PERFEKT SÅDÄR NU INFÖR SKOLSTARTEN!!??? :o Asså hur efterklok får man bli :P Ja det var då iallafall inte så värst smart ^^, Just därför var jag otroligt pigg heeeeeeela natten, hade inte ens en enda ynka svacka där jag blev det minsta trött, inga gäspningar..ingenting?! Istället var jag super duper pigg, precis som om det vore mitt på dagen, så jag unnade mig med två filmer "Whirlygirl" och "The Smurfs", the smurfs är alltid lika bra! medan wilygirl var sisådär... den var inte dålig men man har sett bättre :). Ja sedan kikade jag runt lite på intetnet men var inte såå kul så jag roade mig med att rita olika teckningar :D Det var massa kul! :) Och som tur medan Conny jobbade sina 12timmar, gav han mig sällskap genom sms :D Så det var riktigt trevligt :) Strax innan han kom hem imorse lyckades jag att slockna till sedan när han kom hem var det mer eller mindre dags att kliva upp för att göra mig i ordning till skolan... Kändes bleeh, ville verkligen bara fortsätta sova men jag tvingade mig upp ändå :) DOCK när vi skulle para vägrade bilen starta :( Conny försökte hur mycket som hellst och greja me kablar och grejer men det gick inte :/:( Eva hade även glömt telefon hemma så det var en toppen tajming på att allt skulle ske :P Tillslut efter en timme fick jag och Christer skjuts utav super snälla grannen, Tommy :) Riktigt snällt utav honom! Och riktig tur vi hade att han hade precis kommit hem och inte hann ut i skogen x). Däremot missade jag och Christer typ tre bussar så ja.. han missade bion med klassen och jag kom ganska så mkt för sent =/ Men jag hann iallafall med mig med uppgiften :D(y) Så jag missade ingenting egentligen = AZM! :)

Efter lunchen såg vi på någon film (Har inte den blekaste aningen om vilken, eftersom när vi frågade så svarade aldrig lärarn på det) jaja hur som hellst så var filmen riktigt bra måste jag säga! Bra budskap och störtskön! xD Det handlade om vänskap, kärlek och relationer.. inom ungdommar. Blev faktiskt förvånad men kände som en lättnad över att vi ÄNTLIGEN faktiskt såg på en bra och rolig film på skolan (Y):).

Ja, sista lektionen gick ju som den gick.... Då fick man sin underbara spränningshuvudvärken :( höll på att somna tusen gånger och slutade med tjaffs och gnäll mellan klassen och den "nya" lärarn som kom tillbaks och vi fick henne till lärare IGEN efter att vi redan påbörjat denna kurs med Johan, en underbar lärare. Så denna situation SÖG! Inte alls coolt! Hände massa eftersom Johan hade sagt en sak om praktiken men helt plötsligt skulle den "nya" ha sin egna nya taktig = vi fick ej gö som det stod enligt kursplanen.........??? :s Snacka om wieard och less man vart! Ser verkligen inte fram emot dessa enormt långa lektionerna nu inte.. =/ Hoppas verkligen vi kan få tillbaks Johan igen, mycket bättre och roligare! :)


Efter skolan åkte jag till Birsta, där jag mötte snyggingarna Jeanette och My :). Men jag kände att jag var alldeles för trött för denna tripp... så bättre lycka nästa gång säger jag bara haha xD. Blev ingen filmmaraton hos henne för min del heller eftersom ja.. jag har världens huvudvärk/migräm och ville bara hem och vila.

Nu för bara en stund sedan har jag tagit Iprem mot huvudvärken, åt macker och nu sitter jag och gottar i mig baconsnacks :D sååå gott!<3 Men känner att snart blir det till att låta drömmarna föra mig bort, är helt slut i kroppen, dötrött och ont i huvudet men vill inte heller lägga mig allt för tidigt ifall jag skulle lyckas vakna och sedan inte kunna somna om igen. Vägrar sitta vaken en natt till nu när jag mår som jag gör.. och förkyld känner jag att jag är igen, bleh for that!




PussLOVE <3.

Stupid in Love - Rihanna

Älskar låten "Stupid in Love - Rihanna"! :)

Har vaknat för en timma sedan, inge mycket har skett än så länge, är så jäkla less och vill bara försvinna för tillfället :/ Ljudet på datorn vägrar att fungera tredje dagen nu pga fel på ljudkortet, tar mig inte till bussen vilket gör att jag verkligen önskar mig en bil, pengar till körkortet/körkortet... ja eller kanske ett flygplan med egen chaffis utan behov av pengar xD höhö :P Nejmen drömma lite får man.. speciellt när allt verkligen rasar samman för en... :( Aja nothing to do right now.

Imorgon är det skola och jag är inte riktigt så peppad för det för tillfället men när jag väl kommer befinna mig där imorgon bland alla mina kära vänner kommer det nog vända till där då :). Är iallafall glad att jag nu faktiskt kan gå i skolan igen och inte är så sjuk som för ett tag sedan, kunde fasen inte röra mig på två månader för hade så otroligt ont och var yr och kräktes.. ne uscha de va inte kul! (och nej till er som undrar ifall jag var gravid och mådde så) hade endast magproblem, eller hade o hade.. har vell de nu också men det har mildats efter att jag slutat ätit medicinen som förmodligen var felande igen... Men nu har jag iaf tagit igen det mesta från skolan som jag missat och det ser ljust ut (Y) Sounds awesome! :)



Nu tänkte jag gå ut och röka, sedan hä igång en film eller bara lägga mig i soffan och lyssna på musik och bara vara :).
Riktigt skönt faktiskt (y).


PussLOVE <3.

Setting fire to your heart

Idag gav Jeanette bort sin ena katt, Diesel eftersom han va sjukt avundsjuk såfort hon gosa med den andra, Gizmo och bara fightades och gjorde illa honom och dessutom är ju även hon allergisk så det blev jobbigt med två katter så det var bäst så :). Men katten kommer nog få det bra hemma hos Tessan, hennes vän som fick ta över honom :). Märkte att det kändes jobbigt för Jeanette, vilket är fullt förståligt <3. 

Efter denna händelsen for vi in till Birsta, första vi gjorde var att gå på McDonalds och åt, gudaness vad gott det var! Nom Nom Nom :D Sedan fortsatte vi våran lilla vandring :). När vi var inne i provhytten och provade lite kläder, märkte jag att jag tappat kulan till navel piercingen ...... IGEN!! Sjukt störande, gjort det alldeles för många gånger nu! :/ Not cool at all så jag vart ju tvungen att köpa mig en ny, fyndade mig en riktigt fin piercing som säkert kommer att användas mycket till sommarn :). Efter några timmar skildes vi oss åt och gick till våra bussar..hemåtgång. Dock var min buss jätte sen! :( HATE THAT! Så jag fick stå ute i förbaskade kylan i en halvtimma, kan lova er att det inte alls var lånngt kvar till att mina fottisar skulle frysa till is :o Gjorde bra ont! :( Så när jag äntligen kom hem åt jag upp min smarriga choklad muffins med choklad bitar i, gudomligt gott! :D ja, sedan var det raka vägen till en varm dusch! xD Kändes tusen gånger bättre efter denna dusch, tinade liksom upp mig xD haha :P.

Just nu sitter jag och snart får nå felande på datorn som andra dagen verkligen vägrar att ha ljudet funkandes!! WHYYY???! :'( Sjukt störande att det inte finns nå ljud i datorn, den ha ju haft sina stunder då ljudet försvann men då behövdes det endast att starta om datorn men inte nu inte, det verkar minsann inte duga mer :( SUX REAL BAD! Aja.. får vänta tills Conny kommer hem och kanske kan fixa det, vilket han nog gör. Förstår ärligt talat inte hur men han lyckas alltid med att lösa allt! Till och med sådanna saker som verkar vara totalt omöjliga :)(y) ...haha eller så är det kanske bara jag som är sjukt världelös xD haha.

Men nu tror jag att det blir någon film för min del, dricka cola och äta marabou - daimsmak :D<3


Det var riktigt trevligt att bara vara på Birsta tillsammans med Jeanette-Plette, så ett STORT och varmt tack till henne för en toppen dag! Massa skoj, like every day! :D<3.



PussLOVE <3.


Ready to take off

Har precis nyligen klivit upp, tvingade verkligen mig själv till det! Är fruktansvärt trött :o Känns som jag inte har sovit ett dugg inatt? o.0 Och hur jag lyckades att ringa fem samtal inatt medan jag sov är frågan de :o HAHA ber om ursäkt för det xD Somnade med telefon i sängen så råka visst trycka o ha mig (Y) duktigt i know ;p haha.

Hur som hellst så ska jag bara ta och klä på mig (tänker inte fara i mjukisbyxor och stor t-skirt direkt) :P och såfort Eva och Hans-Erik är klar att fara, så for vi ned till Birsta :). Där ska jag träffa min kära vän Jeanette :)<3. Kanske även ta oss en matbit :).

Vad som sker ikväll får vi se. Min bästaste vän Simon L. från 8an-9an ville verkligen dra med mig ut på krogen (var ju fruktansvärt länge sedan jag haft tid och hitta på något med honom, så får se hur det blir med det men just nu för nuvarande tillfället kan jag försäkra om att jag inte är så värst sugen på att dra ut... :P Vet ej vad som hänt men har verkligen tappat lusten till att dricka på sisstone... Till och med på nyår blev det endast ett halvt vin glas upp drucket utav mig? :s:P aja.. får se vad jag hittar på och vad kvällen har för trevligt att bjuda på :). Kanske bara åker hem och tar det lugnt och kanske sova vidare så trött som jag är xD.


Jajustja, piercingen jag nyligen gjort.. den fick ploppa ut. HAHA tog ut den eftersom staven var som sagt liite för kort så ville inte riskera någon infektion =/. Tyvär men så blev det, får ju tänka på säkerheten först dårå. Får se ifall jag köper mig en läkarstav någon dag och gör om det eller ej... That will be the question ^^,

Men nu mina kära läsare, ska jag ta och klä på mig :) Så får jag önska er allesammans en trevlig lördag! :)



PussLOVE <3.

My new piercing


And that's how it looks like :) (Tyvär är bilden mörk men det ska nog gå ändå) :).



Syns bättre på denna ^^,



PussLOVE <3.

You are the love of my life

Igår var det faktiskt en härlig dag, slutade bättre än jag trott :) Vaknade ju med dödlig mag/rygg värk så jag sov vidare till 15-tiden =/. Mot kvällen vid 20-21 tiden försvann värken ÄNTLIGEN..i några timmar innan den kom tillbaks.. =/ Aja hur som hellst så följde jag med Conny på affärn, passade även på och köpa mig lilla menyn på McDonalds xD hihi. SUPER GOTT! :) När vi kom hem igen, fick jag massage utav mitt älskade hjärta innan han for till grabbarna på LAN :) Kändes kasst om jag ska vara ärlig, just igår kväll var jag på sånt där gos humör och ville verkligen inte att han skulle fara men kvällen slutade riktigt bra ändå måste jag säga! :D Jag tjockade i mig Ben & Jerrys, energidryck, cola, chips, hade ett litet maraton med "Two and a half Men", sedan har jag pratat och skrattat massor med Jeanette och Henke Benke xD Piercade mig även >.< Staven är dock liiite för kort känner jag, så får ta och köpa ny någon gång ^^, HAHA undra vad Conny kommer säga när han kommer hem ... :$ oops, han vet inget om det ännu .. hihi men han vet att jag funderat länge på't ^^, Så ja.. kvällen var riktigt rolig och trevlig måste jag säga! :) och ett STORT tack till de två nissarna som höll mig sällskap mitt på natten xD HAHA ja.. jag gick ju och la mig 5.00 ........ :O men som sagt jag sov bra länge innan xD HAHA Men idaf tog jag tag i kragen och klev upp 11.00 :) Dagen tänkte jag börja med en dusch, sedan .. LET'S SEE WHAT TO DO :)



PussLOVE <3.

Nothing compares to you

Som ni har märkt har jag inte bloggat på en vecka pga inte haft så stor lust till det på sisstone :P

Hur som hellst så har jag tänkt fara till Birsta både idag och igår för att umgås med Jeanette, men det blev ju inte speciellt lyckat med det :P Hade svårt med skjuts ned till bussen och har ingen större lust att gå en mil i stormen xD Så istället har jag endast tagit det lugnt här hemma, men har varit mysigt det å :). Igår har jag hjälpt till Eva med att bära olika grejer och så, massa trevligt var det faktiskt! :D Kvällen avslutade vi med en korv på Statoil :). Idag har jag endast myst ned mig i soffan med kissemissarna, tjockat mig lite godis och chips och bläddrat i gossip tidningarna ^^, Såg även nyligen klart på filmen "How to lose a man in 10 days", erkänner att jag har sett denna film ett ex antal gånger men den är ju så himla bra varje gång :) haha en riktig tjej film :) Nu blir det "Two and a half men" tillsammans med världens bästa Conny <3.
Serjen är ju fördjävla bra! :) Nu när den nya säsongen har börjat, börjar vi med ett maraton om på nytt innan vi börjar med de nya :).



PussLOVE <3.

RSS 2.0