Here I go again!

Här sitter jag, en rätt så nyvaken, uttråkad och sjuk tjej :( Not cool at all! I söndags har det börjat snöa ganska mycket här, så det var alldeles vitt och fint överallt! Jätte mysigt :) Men imorse däremot när jag gick ut en sväng, kändes det verkligen "Jahapp, sommar snart då :p" Haha.. jo eftersom all snö är helt borta och solen skiner, känns verkligen som en helt fel årstid på året :P

Min natt har inte alls varit trevlig för min del, har legat med feber och fruktansvärd magvärk. Kunde inte alls somna! :( Kollade ex antal gånger på mitt hjärta som sov så himlans djupt och gott, skämtar inte om att jag var lite avis för stunden...ville ju också få mig den där goda sömnen och sedan kliva upp för att åka på skolan men INTE DÅ! :( Har ännu febern kvar känner jag, magvärken börjar iaf äntligen svalna bort.. och har ingen kraft eller energi alls kvar i kroppen, orkade knappt gå på en prommis med vovven :/

Sitter och är riktigt uttråkad nu och less på att bara sitta hemma och må sämre och sämre... Blir galen snart juu :( Så förbaskat ensamt och tyst, får nog ta och slå på lite musik och pyssla eller något, inget som är jobbigt men ändå rätt roande.. aah får bli något sådant... fast först får jag ta och plugga lite. Så får jag hoppas på att jag känner mig någolunda bättre imorgon och att jag kan åka till skolan. :)

JO FÖRESTEN! Jag har för bara någon dag sedan lyckats lärt min lillebror att skriva sitt namn, guuud så duktig han är, är så fantastiskt stolt över honom!! :D<3

(Syns dåligt på kortet tyvär, men det står "Hampus" gånger 2)




PussLOVE <3


Life as an icon


Igår fick jag ännu inget svar utav min läkare SOM VERKLIGEN VÄGRAR RINGA UPP MIG!!!! Fast jag påmint om att han skulle men det verkar vara svårt att förstå :o Hur som hellst så ägnade jag dagen åt att plugga en läxa (Religion - Kristendomen) i sex hela timmar, gaaalet!!! o.0 Men det blev iaf riktigt bra tycker jag :D (y) När jag äntligen blev klar gick jag och la mig, men kunde naturligtvis inte somna eftersom fick feber och magvärk igen. Efter flera timmars lidande lyckades jag somna in till Connys snarkande xD <3 Men jag älskar honom lika mycket för det, mitt underbara hjärta :D Hihi.

Idag blev det ingen skola för min del eftersom jag knappt fått i mig sömn och hade febern kvar när jag vaknat. Låg och drog mig i två timmar, sov till och från och sedan tvingade jag mig upp för att skicka in läxan jag gjort som jag tänkt lämna in till lärarn idag men fick maila in den dåråå istället :) Sedan gick jag in och åt min fruktansvärt äckliga medicin till frukost, smaken förvånar mig alltid lika mycket..smakar bara vidrigare för varje gång :( Kinda sux... Gav djuren mat och gick ut med dem, tog en promenad med voffen och började sedan tokstäda, ville bara bli av med all katthår .. funkar inte bra med min allergi. Känner av den alldeles för lätt :( Hur som hellst blev det riktigt fint och mysigt tills hjärtat kom hem :) <3 Efter många om och men åkte vi ned till Media Markt där jag köpte spel åt grabbarna så dem kunde roa sig med det ikväll, sedan handla vi gotta på Ica Maxi och åt fetmaten på Donken, gott vare! och myyys :D<3 Nu har jag nyligen varit ut med Conny och Kebbes vovve, Malte medan Kebbe for för att skjutsa sin pappa. Nu sitter pojkarna och spelar spelet :) Ser faktiskt lite spännande om jag ska vara ärlig, ser ut som en skräckfilm :) Scarry ;D haha. Känns skönt att jag inte mår döende idag iallafall, finally säger jag bara! :) Har endast smått ont i huvudet. Håller tummarna på att jag mår lika kvällen ut :)



PussLOVE <3.


Crazy in love


Idag blev det ingen skola för mig IGEN :/ Kunde knappt sova inatt pga min jädrans magverk och mått illa hela natten åh, mår ännu inte det bästa so that's kinda sux freaking much! :( Saknar min Conny som är på jobbet just nu, känns otroligt ensamt och tråkigt här hemma utan honom :( Jag har iallafall ringt vårdcentralen, dem ska ringa upp mig vid 14tiden, alltså om ungefär en halv timma.. Hoppas min doktor har kommit tillbaks så jag kan få prata med honom om detta. Sedan så har jag tagit mig en varm och härlig dusch, orkade inte ens kliva upp imorse för jag hade så fruktansvärt ont så jag fick ju ta och tvinga mig in till duschen men efteråt kan jag säga att det var lätt värt de, var fantastiskt med en varm dusch :) Har gett djuren mat, varit ut med vovven och nu ligger jag bara i sängen, måste ta tag i att städa och plugga men känner inte suget när jag mår som jag gör, vill endast ligga i soffan eller sängen och bara försvinna :(



PussLOVE <3

What's left of me


Hej mina kära läsare!

Jag vet att det var bra länge sedan som jag bloggade MEN det blir lätt så när man har fullt upp med skolan och jobbet, sedan nu hade jag haft mycket tid på att blogga hej villt men jag hade ärligt talat ingen lust i huvud taget när jag varit/är sjuk, orkar knappt leva desto mer blogga :p Hur som hellst så har jag bara varit hemma och legat i sängen eller soffan hela dagarna, innan läkarn ens ville ta prover på mig så sa han att jag har fått IBS syndrom, men det verkar inte vara helt hundra för mig för jag blir aldrig bättre av medicinen han skrivit ut åt mig så jag tjatade om att få ta prover så tillslut fick jag äntligen, däremot får jag vänta i evigheter på resultatet.. Får förhoppningsvis veta om det nu något under veckan. Igår var jag första gången på skolan igen på länge.. Gick som det gick.. efter bara någon timma fick jag otroligt ont i huvudet och blev smått yr, tillslut fick jag feber och led med det resten av dagen.. :( Inte alls kul men jag härdade, har ju redan missat fruktansvärt mycket :'( Men jag stod inte ut med att jobba även under kvällen så det blev inte alls som jag velat så jag åkte hem efter skolan, höll på att dö på bussen kände ja :o Det satt en kille bredvid mig, blev jätte orolig ifall jag skulle kräkas och han satt där, hade ju dött då ja! Mådde fruktansvärt illa men jag klarade mig (Y) Efter att Conny hämtade upp mig vid statoil och vi skulle åka sista biten hem, bara kanske en kvart efter att vi kom hem SPRAAANG jag in på toan och kräktes :( Sedan börja jag tok gråta.. Fy vilka humörsvämningar jag har fått! :o Galet jobbigt, blir helt tokig på mig själv :( Jag började tok gråta eftersom jag kände mig så fruktansvärt världelös att jag missat så otroligt mycket i skolan och i jobbet pga någon dum förbaskad sjukdom som jag inte ens vet hundra på vad det är och får inte för fem öre den hjälp som jag borde få utav doktorn! VARFÖR ÄR DEM SÅ DÅLIG FÖR??!! Kan aldrig ta en på allvar?!! o.0 Hur som hellst, så klarade jag knappt av en enda skoldag och mådde så himla dåligt igen, blir ju rädd vill ju bli frisk snart och inte behöva bli sämre igen bara för jag går på en skola :o Men tydligen tar det för mycket på mina krafter.. HEMSKT! Jag vill kunna ha kul igen som alla andra kan ha, dra ut och hitta på saker, dra och schoppa eller bara knalla runt, kunna gå i skolan och jobba men näää :'( Känner mig så himla världelös fast jag vet att det inte är mitt fel och något jag kan göra något åt.. är man sjuk så är man :( Vill även kunna hjälpa mitt älskade hjärta nere i huset, men det kan jag inte häller göra pga hur jag mår :( Varför kan jag inte bara bli frisk snart??!

Igår
när jag väntade på bussen till skolan märkte jag även att jag hade tappat mitt busskort på något fint vis så jag inte ens märkte något om det, måste ha tappat det ut jack fickan .. Kinda alsow sux! Men jag fick iaf som tur åka med gratis efter många om och men..


Justja, nu har det varit så länge sedan jag bloggat så har även hunnit med mig med att färga håret ^^, haha. Blev mörktbrunt. :) Första tiden hatade jag det utan tvekan! Jag tyckte att det var alldeles för mörkt än vad det skulle bli men nu efter en viss tid har jag vant mig och tycker det blev rätt snyggt faktiskt (Y):)

Här kommer BILDER på hur det blev:

   

PussLOVE, sköt om er! <3

RSS 2.0