Can't do it all alone, baby you complete me!

 
Idaghar jag varit på en arbetsmässa tillsammans med Lelle, mötte även på där "The tweens", Stefan.N, och Andreas.L och så såg jag även Plättan men det var liksom endast att hon drog därifrån precis då vi kom dit med bilen :P

Har även fixat lite ärenden och när jag kom hem har jag endast käkat - lovely kycklingsallad.. eller nejnej! "Midlanda-sallad" :'D ASA GOTTIE! Myst med min lilla gosiga Pancakes ♥ och sett på en film.
 
 
NOW!:
Music on track and now time to study hard! :'D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

The way you make me feel

 
Idag har det varit en riktigt bra dag åkte till plugget för att he en lektion - English, där jag träffade mina älsklings pinglor, massa skoj! :D ♥ Jag känner mig rätt nöjd över mig faktiskt som gjorde dagens glosor, gjorde även förra veckans jag och en mind-map. Inget utav detta hade jag blivit informerad utav, men jag kände ändå att jag skulle ge mig ett försök och det kändes rätt bra :) Får veta resultatet nästa vecka.. I think? Så nu ligger jag iaf inte efter med det, vilket iallafall känns riktigt naajs! :)
 
Jag hade även lite Deep-Talk med Cicci imorse innan lektionen, är så fantastiskt glad över att ha dig i mitt liv. Gumman du betyder mega duper massor för mig, älskar dig vännen! ♥
 
 
Ringde även tandläkarn och hörde om tiden jag har framöver, eftersom mina noteringar från telefonen har försvunnit åter IGEN.. knas, helt random. Inhandlade även lite nya kollegeblock till skolan som jag var vid behov av, som även var 50 % rea på, inte fel med rea inte :).
 
Tog en stunds tripp på stan med Lelle sedan efter att vi hade ätit på Coffehouse - Kycklingsallad <3. Hade ju inte hunnit med att äta någon frukost imorse eftersom fick veta att skjutsen skulle skjutsa mig lite tidigare.. så fick typ 15min på mig att göra mig i ordning men det gick bra, så himla mycket tid behöver jag faktiskt inte. Anyway, så hittade jag även två stycken vinterjackor som jag tyckte väldigt bra om. Är ju i behov utav en till vintern, så får se vilken och när det blir.. Hoppas inte på någon vinter riktigt än på ett tag iallafall xD Usch.. kyla =/
 
 
(Bild på mig och Lelle ifrån idag,
hittade även en super mysig mössa jag hoppas på att köpa något framöver till vintern..?
Den som är med på bilden xD)
 
 
 
När jag kom hem var jag heelt slut i kroppen, tänkte egentligen plugga men det får bli imorgon efter att jag varit på jobbmässan osv.
 
ikväll har jag endast sett på någon dålig tjejfilm som verkligen sög, Disslike! :( Sedan har jag varit ut med vovven, gosat med min älskade bunnie, Pancakes och pratat med min kära svärmor ett tag med, käkat osv..
 
Nu lyssnar jag på musik - MJ, King of Pop! ♥ och pratar med Lelle på msn, får se när älsklingen kommer hem :) Kanske blir till att se filmen "Van Wilder" då som verkar STÖRTSKÖN!! :'D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.
..Until next time!

White chocolate <3

 
Hej allesammans! :'D

Nu var det verkligen en rätt bra evighet sedan jag uppdaterade bloggen,
Time to do a change about that? :'D

 
Anyway så sitter jag nu iallafall och äter min godomligt goda Marabou - vit choklad (NEW TASTE!) And I'm in love with it!! ♥ haha. Ja annars idag har jag äääääntligen inte haft någon magvärk ännu och hoppas VERKLIGEN på att det håller i sig nu, fasen haft världens smärta i två veckor i streck så nu får det fanken vara NOG! :'D Så jag har passat på att få massa gjort idag: Fyllt i /rensat en massa papper, damsugit, dammtorkat, skurat golven, tvättat, tömt diskmaskin, lagat mat - riktigt god kycklinggryta med ris ♥ och varit ut med älskade voffsingen :) ♥
 
Puss på älskade Texas! ♥
 
 
Har nu äntligen slängt ned mig i soffan och tänkte faktiskt ta och andas ut och vila lite, min rygg tar kål på mig.. har fått värsta knuten vid skuldebladet OOOUFF SMÄRTA!! :( Menmen..
 
 
Efter en stunds vila, tänkte jag gå igenom lite ang praktiken - ska nämligen göra scheman åt ett företags anställda, ringa och prata med kunder osv.. ska bli riktigt spännande och en riktig omväxling med att göra scheman?!! o.0 Men är ju alltid skojsigt med att lära sig nytt och få mer meriter, ett steg närmre jobb liksom :)
 
Dagens outfit: Chinos byxor, Michael Jackson T-skirt & Adidas jacka = Just my lazy style :'D
 
 
JO! Jag har ju även lekt frissör igen.. som ni kanske har märkt :') Har dock inte klippt mig något mer denna gång, utan jag har faktiskt gått och blivit blond :'D HAHA lite små roligt eftersom jag har sagt åt mig senast att jag ALDRIG mer skulle bli blond, men nu blev det som det blev när jag var så fruktansvärt less på brunt, kände mig så blek och blääh och nu är jag en blondie men älskar faktiskt det, passar kanon med min nya frissa :'D
 
Bild på resultatet >.<
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Lifetime

 
Dreaming only lasts until you wake up and you find you're not asleep
Silence only sticks around till someone in the room decides to speak
And luck runs out and hearts go cold
We're only young until we're old

And summer leaves us wondering where it went
The friends you have can disappear
The whole world can change within a year
And money only lasts until it's spent

But you, you last for a lifetime ♥
 
 
 

Much in my thoughts

 
Har mycket i mina tankar, en del smärta och en hel del glädje
 

Som ni redan vet så har min mormor dött (inte riktiga mormor) sanningen är den att hon alltid haft en stor plats inom mitt hjärta som en extra mamma som jag haft under hela min uppväxt. Hon har alltid förstått mig och försökt funnits för mig i vått och torrt de gånger jag varit till Polen och hälsat på mina släktingar och vänner. Så det känns riktigt tungt och ovärkligt att hon inte längre finns, men det är klart.. hon kommer alltid att finnas inom mitt hjärta! och jag tackar utav hela mitt hjärta för alla de fina minnen som du givit mig! ♥


Igår fick jag även veta lite mer som jag ärligt önskar inte vore sant.

Sådanna saker ska inte ens finnas på världskartan! :'( Sårade mig så fruktansvärt mycket att få höra dessa ord ifrån min vän Lelle. Det är en sak när du sagt alla dessa grymma och oglömbara ting men att få höra detta ifrån min gode vän Lelle.. att just du sagt dessa saker till henne om att du aldrig velat haft en dotter, att du endast älskar söner och en massa annat.. Detta borde du inte straffa mig för när jag ärligt talat inte har något som hellst med saken att göra utan du hade faktiskt kunnat valt att göra abort om det nu är så himla jobbigt och att du ångrar det. Sluta klandra mig till saker jag inte kunnat fått välja själv, detta var ditt val och visste du att du inte kunnat leva med det borde du ha låtit bli. Alla dessa saker jag fått höra nu i efterhand slår nog allt annat du sagt till mig tidigare som även inte borde sägas och hur du behandlat mig. Men är du ärlig och är det så du känt i alla dessa år, förklarar det en hel del om varför du inte brytt dig om hur jag mått och om hur mycket jag faktiskt fått kämpa för att resa mig upp på benen igen, att finna kraften på nytt.. Detta gör mig helt förkrossad men även lättare att radera dig ifrån mitt liv även hur tufft det än faktiskt är för mig! Nu får du iallafall som du länge velat. Din ånger kan nu försvinna.. Du behöver aldrig mer se mig och bli påmind om något du aldrig velat haft. 
 
 
Och nu till den glädjen!
 
Jag är så fruktansvärt lycklig att mitt liv är som det är, alla dessa underbara människor som tar del i mitt liv och som verkligen uppskattar mig, som betyder minst lika mycket för mig som jag gör för dem. Jag är så oerhört tacksam över att ha er i mitt liv och för all den hjälp ni givit mig! Ni betyder verkligen hela världen för mig, ni är mitt absoluta ALLT, jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan er! Sanningen är den att jag älskar er utav hela mitt hjärta! ♥ Tusen tack till er, för att ni finns vid min sida!
 
 
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Stay Strong, never Quit your Faith

 
Hej alla glada och underbara läsare! :'D
 
Imorse vaknade jag vid 6-tiden imorse, helt gaaalet vilken magvärk och ont i hela kroppen har jag haft hela dagen men bara till att härda :') For iaf ned till skolan med Sara men lärarn kom aldrig så efter ngn timma drog vi och stötte på tvillingarna, Simon och Pontus och även min saknade vän Peetah, gått i samma klass som dem gossarna i tre år nämligen så var riktigt skoj att se dem igen, massa prat blev det iaf i några timmar och tog även en prommis ned till stan :) Gick runt litet tag där med Sara och sedan mötte jag upp Lelle också :)
 
Ett tag trodde jag att jag skulle dö, fick sådan jäkla värk i magen men som sagt there's nothing to do about that.. =/ Efter några timmar tog jag bussen hemåt eftersom jag kände mig riktigt frusen, as ont i hela kroppen och fick värsta migränen och dessutom kändes det som jag skulle somna ståendes xD Fick kämpa för att inte somna på bussen haha xD Ååh så duktig som jag kan vara ibland, glömde jag mitt skolbusskort i min andra jacka hemma, fick ju skjuts med bilen imorse så inte tänkte jag på det inte .. men som tur hade jag lite pengar kvar på mitt vanliga busskort så jag kunde åka med haha annars hade jag fått vänta tre timmar för att få skjuts hem xD
 
 
När jag kom hem la jag mig direkt på soffan och somnade lika snabbt, sov i ngn timma innan Lelle ringde och väckte mig vilket var riktigt bra för annars hade jag inte kunnat somna alls inatt haha :'D Så tack Lelle! :) hihi.
 
 
Dagens outfit :)
 
 
 
 
Imorgon tänkte jag iaf ta och fara ned till huset för att måla det sista på takfoten innan det blir alldeles för kallt och börjar snöa osv.. Så hoppas på att det inte regnar imorgon eller blåser allt för mycket så jag blåser av ifrån ställningen typ, kan göra rätt ont haha xD Sedan tänkte jag åka och hitta på ngt på stan med Lelle :)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Next to me

 
Hej alla glada och fantastiska läsare! :'D
 

Idag efter att jag vaknat, for jag ned på Birsta tillsammans med Christer, min älsklings bror - Varit riktigt trevligt! :) Köpte hem en liten överaskning till älskling hihi :$ Hoppas han tycker om den bara :) Köpte även en rosa Adidas-vindjacka åt mig som gick på endast halva priset (Y):D Kanoners! Velat haft en sådan ett bra tag nu! Så gick vi och åt på Ikea också :) HAHA jisses! Både Christer och jag fick vääärldens paltkoman x'D Trodde vi skulle smälla som en bomb? haha :'D Nej men det var kul! :) Stötte även på min gamle gode vän, Simon L :):) Men vi hann tyvärr inte stanna till och prata så värst mycket eftersom han och hans syster? verkade ha rätt brottom men så kan det gå :) 
 
 
Yes! Nu har jag iallafall slängt in andra tvätten i tvättmaskin, så väntar på att den blir kvar så man kan börja tvätta det sista också :).Varit ut med voffsingen Texas och myst lite med min underbara bunnie, Pancakes <3.
 
Annars resterande utav dagen /kvällen tänkte jag faktiskt kanske ta och plugga lite granna (svara på frågor), läsa lite i theoriboken och sedan tänkte jag endast slappa och njuta utav lugnet :) Kan vara nyttigt ibland det med :) ..Speciellt nu när jag har så jädrans ont i ryggen, kunde knappt röra mig imorse!! o.0 =/
 
 
 
 
Jag tänkte även faktiskt tända några ljus lite senare och ha en tyst stund för min älskade och saknade plastmormor :'( <3 Idag är som sagt begravningen för henne i Polen, men jag kunde inte fara dit så ska försöka åka dit något framöver och hälsa på hennes grav. Du kommer alltid att finnas inom mitt hjärta, älskar dig så obeskrivligt mycket, saknade Krysia! <3 Rest In Peace! <3
 

 
Gammal bild på mig, men passar väldigt bra med känslorna som jag känner nu :'( <3
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Such a long and funnie day :)

 
Hej allesammans! :'D
 
Jag har precis städat undan lite här hemma så det är fint och mysigt igen efter helgen :) Idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt (Y) Not that bad at all! :) Imorse skjutsade älsklingen ned mig till skolan, där jag mötte upp mina två älsklings pinglor Cicci och Sara <3, var verkligen kul att få träffa dem! :) Var ju ett tag nu sedan sist =/ Vi fixade lite ärenden på skolan med att få ut nya busskort och även fixa lite granna med scheman (dock är dem inte fullständligt klara ännu) men det kommer ju med tiden.
 
Nu undrar ni säkert .."Hmm say WHAT? Hon har vel tagit studenten..??" och yes det har jag! Men eftersom jag har varit sängliggandes tidigare i 2-3 månader, missade jag en hel del men som tur så hann jag med att ta igen det mesta innan studenten, men det är så att jag har lite kvar som jag inte hunnit tagit igen som jag tänkte faktiskt vara duktig och göra nu så jag får fina betyg som jag faktiskt kämpar för att få och mitt syfte håller i sig ännu! :).
 
 
Efter flera timmars vandrande hit och dit, tog jag även min sista "Livmoderhalscanser-spruta" så nu är det också avklarat :) (Y). Tillslut när våra magar ropade efter mat, tog vi ned bussen till Max där vi åt Glutenfri-tjockis lunch.
Ett tips till dessa som också är Gluten allergiker och om ni kanske smakat på Donken (McDonalds) så smakar verkligen Glutenfria hamburgarna där som någon torr och äcklig skosula!! HELR ÄRLIGT! Men denna på Max var faktiskt godkänd! Mycket godare än den på Donken satt säga! (Y)
 
Efter endast liten kort stund kom även Lito ned till Max för att möta upp oss efter att han jobbat :).
När vi käkar färdigt for Sara hemåt medan jag, Cicci och Lito vandrade runt liten stund till på stan innan vi for vidare till DollarStore :). Dem var även jätte gulliga som skjutsade hem mig :D haha ja annars hade jag faktiskt inte tagit mig hem eftersom älsklingen min jobbar till 1inatt =/ Så massa tack till mina kära vänner C&L/D! (Cicci & Lito/David) :'D. Dem fick även komma in och passa på att mysa lite granna med kissebebisarna och efter en stunds prat, var det dags för dem att fara innan det blev alldeles för sent.
 
 
Nu mina kära läsare, tänkte jag faktiskt ta och slå på någon bra film och mysa ned mig i soffan under täcket och njuta utav lugnet. Take Care Faags and Sleep Tight! :'D
 
 
(Bild på mig och Cicci) Bjuder på denna bild även fastän jag ser ut som "HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!" haha :') Men det har sina fina minnen<3 :)
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Loving You, mine dear Love <3

 
Hahahaha ojojoj jag döör! Sitter nu och dör av skratt, säger bara detta:
Min älskade sambo är bra charmig han! ♥ :'D
 
Rickard har nu fart hemmåt för några timmar sedan nu och jag har precis spelat lite tillsammans med älskling och nu sitter vi och lyssnar på lite låtar på Spotify - Train och skämtar till det lite med ett gott skratt .. som förlänger livet x'D ;p
 
 
Nejmen anyway.. Är tokpigg, klockan är nu 22.24 och jag som skulle lägga mig rätt tidigt ikväll för att orka kliva upp tidigt imorgon.. Men ja jag får vel vara uppe ett tag till och härja runt här hemma istället och hoppas på att morgon duschen gör mig pigg så jag orkar med dagen imorgon :). Tänkte dra en sväng ned till skolan imorgon och sedan även ifall jag hinner, dra ned på körskolan - blir där isf från 14-17tiden, så jag får nog ta och äta något på stan imorgon, så jag orkar med dagen :).
 
Vad sker på kvällen är en tidsfråga för tillfället, kanske hittar på något skojsigt med någon kär vän. Älsklingen ska ju ändå komma hem på natten så att sitta ensam hemma på kvällen känns inte så himla frestande just nu. Yes, vi får se vad kvällen har för trevligt att erbjuda :).
 
 
Men nu tänkte jag faktiskt ta och vara lite social med älsklingen innan det blir sängdags och låta drömmarna föra en bort in the magic-land :'D
 
 
PussLOVE.. XOXO<3.

Create your own history

 
 
Hej alla glada & underbara! :'D
 

Igår efter att älskling kommit hem, bestämde vi oss för att dricka lite här hemma tillsammans med Rickardoooo och spelade även lite SongPop, gick inte alls galet.. märkte att jag var mycket bättre än jag trott haha xD Nejmen det var riktigt skojsigt och såg även lite filmer :)
 

Imorse.. eller ja haha när vi vaknat upp till liv och efter att vi fått i oss lite frukost, for vi ned till huset. Jag passade på att måla lite granna inne, dörrkarmar, en dörr och muren.. sedan hjälpte jag även grabbarna lite granna med att bära bräder, det sista. Efter att dem ställt om ställningen så jag nu ska kunna fortsätta måla takfoten, for vi ned till pizzan och beställde go-tjockis mat haha :'D För min del blev det kebabtallricken som jag verkligen sett fram emot, MEEEEN nää inte kunde den vara så god inte och måste säga att han var riktigt snål med vitlökssåsen :o Helt ärligt, fick endast en tesked med sås??! o.0
 
Nä, men nu är det dags för mig att dra vidare :P
 
 
PussLOVE..XOXO<3.

Such a rainy day

 
Hej mina kära läsare! :)

Vaknat för någon timma sedan.. Lyckades sova som en Gud inatt, var inte igår man sov så gott och imorse kunde jag knappt få mig upp ur sängen men tillslut kom katterna som vanligt och försökte se till att jag vakna så dem kunde få sin frukost xD Rätt gulligt faktiskt att djur kan veta ungefär hur mycket tiden är..att det är dags att kliva upp varje morgon osv, imponerande :)
 
Anyway så har jag hunnit prata lite granna med min kusin Kristin, Lelle och Jonna på fb i chatten :) Så har jag gått ut med vovven i det extremt "fiiina" vädret.. kyla och regn, inte alls min bästa årstid :/ Sommar och sol ska det vara! Man kanske skulle tagit och flyttat till något varmt land som jag alltid drömt om att få göra sedan barndomen :'D Men blir inget sådant!

Har det bra här ändå ja, tackvare min älskling <3 :D Jajjemen, så är det! Skulle inte kunna tänka mig att vara utan honom, då vore det att vara utan mig själv, han är ju trots allt min andra halva, mitt hjärtats pusselbit, min skatt, MITT ALLT! <3 :)

Jag är hellre super lycklig med min älskade sambo i konstiga vädret med knappt ngt sommar väder, än att leva gott i värmen och utan personen som gör mig hel.
 
 
Igår var min älskling äntligen hemma.. inget jobb, inget arbete i huset utan endast lite kvalitetstid :) Eftersom det regnade hela dagen igår, så hade vi värsta filmmaraton efter att vi var iväg en sväng så jag kunde göra lite ärenden och passade även på att handla hem oss lite gotta till kvällen :).
 
 
Vad sker idag?
- I really have no idéa yet.. Kanske träffa Lelle, kanske inte.. får se hur det blir med det. Annars lär jag ta tag o plocka undan här hemma lite, kanske pyssla om mig själv, måla naglarna osv.. :) och ikväll slutar älsklingen vid 18-tiden så får se vad vi hittar på då :)
 
 
PussLOVE..XOXO<3.

RSS 2.0