The L ... word

Varför de flesta killar slutar visa sina känslor för sina flickvänner, efter att de varit tillsammans ett tag ..?
Många killar anser att om man är med sina flickvänner för ofta så lessnar man till slut på dem.

Jag själv anser att det inte alls behöver sluta på detta viset!
Klart att det lätt kan bli för mycket och att man vill ha egen tid till livet som man haft tidigare innan man träffat partnern.. Men inte kan man bli less på någon som man verkligen älskar av hela sitt hjärta? Inte om det verkligen är en sann kärleks historia!


Jag tycker inte heller att det borde vara så svårt att visa för sin partner om vad ens egna hjärta känner för personen som man håller starkt kär. Ens hjärta vet bäst själv vad det känner för en, så varför inte bevisa det?
Båda personerna i förhållandet ska få höra kärlekens ord och verkligen få känna sig älskad varenda ögonblick, det betyder mycket mer än vad många tror. Klart att man inte ska slita ut på orden så att det bara blir för tjatigt. Men någon gång ibland, inte allt för sällan och inte allt för ofta skadar ju aldrig? Men glöm bara inte bort att verkligen fortsätta visa för din partner att du älskar den.

Om en människa inte får tillräckligt med kärlek, blir den tillslut förstörd och osäker på sig själv.
Det är då som man börjar fundera och känna sig ensam och oälskad, och vem vet? Allt det där kanske helt i onödan, bara för att någon inte kan bevisa sin kärlek för sin egna partner som man borde hålla kär.

Det händer oftast att man visar intresse och kärleken för den andre i början, då man fortfarande känner det där pirret i magen som när man är nykär. MEN med tiden om du ännu älskar personen lika mycket, om inte mer så måste du självklart fortsätta med det, även fast du redan bevisat det en gång, att det verkligen bara är med henne som du vill dela ditt liv med.. Eftersom om du slutar med detta och tycker att hon borde förstå att du älskar henne ännu, då blir man ju osäker ifall känslorna fortfarande gäller.. om du inte längre visar det dära intresset efter henne.

Continue giving your partner's love, So that you do not lose something precious and beautiful unnecessarily..!


Det jag menar med detta är att jag och säker fler andra, tycker att det är super duper viktig att vara tydlig med sina känslor som man ska visa för varandra. Ge kärlek för din kärlek.



Och om du väljer att vara tillsammans med din partner, då ska du tamefan ta och kunna hålla dig trogen till henne med! Annars är det ju inte henne som du vill ha? Då kan du lika gärna vara singel ifall du ska hålla på att vara otrogen med andra! :s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0